2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Mrb arkadasım bıraz sorunun cevabı gec olacak ama...cok normal bende progestan fıtıl olarak kullanıyorum..gece atıyorum gün içinde bı kısmı iç çamasırıma akıyor...bı kısmını ıse ıdrarımla atıyorum...enfeksıyon degıl arkadasım...

Ben kızımda fazla kilomdan ve rahatıma düşkünlüğümden dolayı hep elbise giymeyi tercih ettiğimden 40 numara düz bir H.D. çizme alıp onu giymiştim 6 ay sonrasında hiç giymediğimden daha sıfır şimdi yine onu giyiyorum pek bi rahat kalın çorapla bile giyiliyo

Nasıl bir çevren var merak ettim hepsi 90-60-90 galiba
Öyle diyenlere beni örnek ver 1,53 boyum 16. haftada 64,50 yim bugün itibariyle
Ben olsam güler geçerim kızımda 24 kilo alıp 77 kilo olmuştum sonrasında 25 kilo verip 52 ye indim kimseyi ilgilendirmez önemli olan bebeklerimizin sağlığı

Takma canım densizler resmen. Sen iyi misin sağlıklı mısın ona bak.

Kızlar 4moms breeze kullanan ya da fikri olan var mı? Hala beşik konusunda karar vermiş değilim:/ sizlerden de fikir almak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim
Merhaba canım bende bunu beğendim fiyatını sordum 1100 dediler markası çok iyiymis şimdiden bende bakıyorum ama benim aklımda hep mobilya besikler var kararsizim
Park yatağa 1100 tl çok fazla bence önemli olan içindeki yatağın yastığın yorganın bebeğe uygun olması hele de 1100 tl ye bebek odası yapılabilecekse

ya bende şunu anlamıyorum madem önemsiz neden söyleyip kafa karıştırırlar yani. bana da değiştirdiğim dr um plesenta aşağıda ama önemli değil demişti iki gün ağlamıştım. sonra dr umu değiştirdim o durumu anlattı içim rahatladı. şimdi yarını bekliyorum heyecanla inş rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder. muhtemelen bu gece uyuyamam yarın sevgilimle randevum var

benim doktorum detaylı vs bişey demedi zaten her girdiğimde midesi ciğeri su bu söylüyor ellerini parmaklarını sayıyor kızlar napsam bilemedim şimdi
Durumumuz aynı canım. Dr her randevumda tek tek her organına bakıyor. Detaylı istesem de yaptıramam yaşadığım yerde yok. Araştırdım. Allah'a emanet tüm bebekler.

environmentaleng ay canım ben ilk hamileliğim de çok zayıfladım 13 kilo verdim sonra yavaş yavaş aldım ve o verdiğim kilo değil aldığım 6 kilo gözlerine battı insanların ay sen şişmişsinnn ay sana nolmuş böyle Yok burnun büyümüş öyle böyle neler neler üzülmekten kendime hiçbirşeyi yakıştıramamaktan bunalıma girdim resmen kendimden nefret ettim, şimdi ise hiiiiiç kimseyi duymuyorum üstüne öyle bir geçiriyorum ki ağlatıcak kadar yakıyorum Canlarını çünkü onlar sadece beni değil bebeğimi de üzüyorlar bir değil iki can üzüyorlar bile bile istediğim gibi şişerim kilo alırım bana bakan kocam beni beğenen kocam kime ne asla takma

environmentaleng canım sadece fesatlik boşver takma. Ben o insanların iyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum. Bazi insanlar benim gözümün içine bakıyor mesela kilo alayim diye. O kadar çok hissediyorum ki.2.5 kilo aldım ama 25 35 te alsam asla takmam yeterki bebeğim iyi olsun.Hep fiziğim düzgün oldu bu zamana kadar. O yüzden bazı insanlar var etrafimda benimkilerde X kilo alsinda fiziği bozulsun diye mutlu oluyorlar :) 2.5 kilo aldım diyorum uzuluyolar.. Kilo alsam o zamanda çok kilo almışsin diyeceklerdi. İşte almayincada sürekli sorup moral bozucu konuşma yapıyorlar. Kendimi kilo almak zorundaymisim gibi hissettirmeye çalışıyorlar. Yani diyeceğim o ki insanlar hep konuşacak. Ben umursamiyorum artık.

Benim doktorum hiç bişi demedi canım:/ bende hep gittim. Bi sıkıntı olmadı hatta bugün göbişimi alcam epilatör ile. Ilk zamanlara göre baya az çıkıyor artık.

Park yatağa 1100 tl çok fazla bence önemli olan içindeki yatağın yastığın yorganın bebeğe uygun olması hele de 1100 tl ye bebek odası yapılabilecekse
Öyle canım pahalı ama işlevi benim için önemli olan arabama koyar götürürüm tatildede kullanırız. aileler uzakta hep. Çok pratik olduğu için almak istiyorum aslında. Yoksa eminim daha güzel park beşikler vardır. Bu markanın 4moms mamaroo ana kucağını alcaz inşallah ona karar verdik. Birde yine bu markanın otomatik katlanan ve otomatik açılan bebek arabası var. Katlanınca baya küçülüyor fiyatı pahalı ama benim için işlevi çok önemli. Bakalım alana kadar çok fikir değiştiririz

Canım benim sevgiliyle randevu çok önemli .İnsan çok heyecanlanıyor. Önümüzdeki hafta kendi doktorum ile randevum var radyoloji uzmanının sonucunu ona göstereceğim. Bakalım ne diyecek. Aslında insan pürüzsüz olsun her şey istiyor ve söylenenden etkileniyor ama buna da şükür diyorum. İnşallah önemli bir konu değildir. Kalbindeki ışık nurdur :)

evet canım aynen benimde kendime güvenim kaçtı çirkin ve şişko hissediyorum.. insanlardan soguyorum kimseyle konusmak istemiyorum .. iş hayatım olmasa neyse ama ilerleyen aylarda iyice şişcem ozman nasıl gelip gitcem ne sözler duycam diyorum ama eşim saolsun beni rahatlatıo.. atlatıcaz inş bu günleri

Kızlar bişi sorucam günde kaç kez bebişlerinizi hissediyorsunuz?

Ben oturunca belki bi iki kere hissettim o da yer değiştirir gibi ama uzandığım da ya da çok yorulup ayaklarımı uzattığımda hissediyorum özellikle ama her gece uyumadan önce güzelce uzanıp eşimin tabiriyle meditasyon yapıyorum kızıma sesleniyorum o da hareketleniyor bir yerde birikiyor ediyor bazen kahkaha atıyorum rabbim herkese nasip etsin bu heyecanlarımızı eksiltmesin

Maşalllahhhh minnoşaa yaa

Canım 5 ayda 5 kilo hiçte fazla değil gayet normal bende 5 kilo aldım:) ayrıca biz hamileyiz dimi bebişlerimizin ete süte meyveye vitamine ihtiyacı var hiç umrumuzda olmasın boşverrr:) biz göbeğimizi gere gere gezelim

Canim baskalarinin dusunceleri sozleri yuzunden canini sıkıp moralini bozma. bosver birak simdi onlar konuşsun, saglikla minnosunu kucagina alip emzirirken kilo verince de sen konusursun. ne cok kilo alanlar var eskisinden daha zayif oluyor doğumdan sonra. Bazilari da hamilelikte almiyor dogum sonrasi aliyor. onemli olan senin ve bebeginin sagligi. eşinin de destegiyle guzel bi hamilelik gecir kafana takma. Dogumlarin sonrasinda hep beraber kilolarimizi verecegiz zaten yasamin doğal akisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…