2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
9 aylık dediğimizde daha 1 ay var doğmasına deyince gulerler artık

Bugün pazara gidecem grip oldum 3 gündür fena . mandalinaya vurucam kendimi iyi gelicek inanıyorum

Ayyy herkesin derdi farklı :) benim de bacaklarim cok ince.ozellikle bileklerim kollarim da öyle.genelde ayakkabiyla elbise etek giymek istemem.ama nedense cuma günü elbise giymiştim ayakkabiyla.dersinden ciktigim 7. sinif öğrencisi bir kiz geldi ogretmenim bacaklariniz ne kadar ince ozellikle ayak bilekleriniz dedi.anam utandim.genelde bu yuzden elbise filan kışın giyiyorum cizmeyle bilekler kapanıyor.

Geçmiş olsun canım bence aksatma git bir doktora çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama yinede temkinli olmak lazım:)

Pazarlari dinlenme mi yorgunluk mu bilemedim:) naptiniz bacılar:) ayy bende sag sol yatmaya calisiyorum bazen bi uyaniyorum sirt üstü uyumusum
Bu pazar benim için alışverişti:) bebişe alışveriş yaptık o kadar takma canım sırt üstü yatmayı bütün hamileler tüm gece sola doğru yatmıyordur sonuçta:) hepimizi gece bin kere dönüyoruz:)

Canım karnının yumuşak olmasının imkanı yok saçmalamış. Sonuçta karın büyüdü gerildi. Acaba yumuşak olunca sumu az oluyor artık kendine göre nasıl bir mantığı varsa:) sen sonuçta düzenli kontrole gidiyorsun doktorun görüyor hiç takma sen onu.

Gunaydin guzel hamisleeeer, ben artik istanbula donuyorummm kocama kavusuyorum. En zor is seyahatimdi sanirim:)
Canım bende sana yazacaktım naptın diye:) geçen hafta iş seyahatine gideceğim demiştin. Maşallah yine iyi dayanıyorsun benim yerimden kalkacak halim olmuyor
Benimde hiçbir botum olmuyor maalesef ama bot baktım bende büyük numara aliyim diye ama son aylara doğru ayağım daha çok şişer botun bilekleri sıkar diye vazgeçtim. Kışlık bir ayakkabı aldım Elle den çok rahat tabanı kalın kışı onunla geçireceğim:)

canım bacakların kalın olması iyi hoş da kilo aldığında baya kötü oluyo ne etek giyebiliyosun ne pantolonlar güzel oluyo böyle ayakkabı da sıkıntı oluyo kışın.herkes bi bölgesinden şikayetçi işte ben bacaklarımdan bazıları göbekten bazıları göğüsten idare edicez işte kendimize yakışanı giycez napalım başka :)

botlarda sıkıntı olmuyo çok fazla bulabiliyorum ama biraz daha kilolu gösteriyo onlarda.topukluları daha iyi oluyo.bu sene giymeye cesaret edemem ama onları.kış günü kayar düşerim falan ne gerek var :))

Günaydın sevgili anneler?
Ben doktoruma sormayı unuttum siz sordunuz mu hamilelikte topuklu yasak mı diye?
Birde hafta hesabı konuşulmuş.bende hafta değil gün hesabı yaparak kaç aylık olduğumu anlıyorum.mesela bugün 146 günüm kalmış yani 134 günüm bitmiş.ortalama bir ayı 30 günden düşünürsek şu anda 4 ay 14 günlük hamileyim.yani 4,5 aylık diyebilirim.

Sağlığımız yerinde olsun da kilo bu alinir verilir :)

Günaydın kızlar bu sabah yine ilk işim lavoboya koşup çıkarmak olunca anladım ki bu durum Demir hapından oysa gece kalkıp 2 gibi içmiştim ki bulantı etkisi geçsin Yok anacım geçmedi sabah yine dellendim zaten zar zor kurtuldum gebelik bulantısından bir de ilaç için çekemem aradım doktoru kullanma zaten vitamin hapında da küçük bir oran Demir var dedi gelince başka hap yazarız dedi,pekmez ve kuru üzümle destekleyeceğim bakalım hayırlısı olsun

hiç sormadım ben ama büyük bi sorun olcağını düşünmüyorum bu aylarda.uzun süre ayağında olcaksa bel ağrısı falan yapabilir.birde kan akışını engelleyebilir.tabi ben düşücem korkusuyla hiç giymiyorum.düz ayakkabıyla bile bazen ayağım kayıyo topukluyla dengemi sağlayamayabilirim.bende son adetimden sayıyorum. yani 11 temmuz pazartesi son adet tarihim her pazartesi bi hafta ekliyorum.her ayın 11inde de bi ay daha doldurmuş oluyorum.şuan 18 haftalık,4 ay 3 günlük hamileyim :)

Canım topuklu Ayakkabı giymek dolaşımı engelleyen bir şey. Bebeğe de olumsuz etkisi olacaktır. Bende varis var o yüzden damar cerrahi doktorum da giymemelisin derdi, düğünden düğüne giyiyorum zaten , tarz olarak da spor ayakkabı veya düz şeyler giyiyorum. Tabi çalışma hayatı olan anneler için topuklu şık güzel bir kurtarıcı ama en azından dolgu topuk , babet, şık düz çizmeler giymeye çalışın

Gunaydin guzel hamisleeeer, ben artik istanbula donuyorummm kocama kavusuyorum. En zor is seyahatimdi sanirim:)

Günaydınnn canımm... Sayımlar bitmiş ohh ellerine sağlık... Çocuk da yaparım kariyer de şarkısını söyleye söyleye atla uçağa dön yuvana. Eşin de seni ve oğlunu özlemiştir.. Şimdiden gözünüzaydın şekerim

günaydın kızlarrr
yarın ayrıntılı ultrasonumuz var kısmetse çok heyecanlıyım
bu arada artık yarıyı geçtik ve günler geri gitmeye başladı. 142. günüm 138 günüm kaldı nasipse

Ayy çok heyecanlıı yaa... lütfen bize de ayrıntılı ayrıntılı yazz neler yapıldı diyeee benim de cuma günü , çoook az kaldııı... Korku evham heyecan hepsi bir yandan... Kavuşacağımız için sevinmek bir yandan özledim minik kuşumu... Güzel şeyler öğrenirsek şimdiden perinataloğun boynuna atlayacak gibi hissediyorum kendimi tutamayabilirim. Adamcağız yanlış anlamaz inşallah öyle bir şey yaparsaaam :)))

Güzel annişler merabaaaa. biz şimdi 3 lu tarama mızı yaptırdık kanlarımizi verdik. uçak için binebilir raporumu zuda aldık. herşey yolunda çok şükür. yalnız kızım sat a göre 9 gün önden gidiyor. koca kafalı bişey yani anlycaniz hayırlısı bakalım. en kötü ihtimal sezeryan olduğu için 1 hafta daha erken alınır dedi dontorum.

Günaydın kızlar :) Bugün içim kıpır kıpır. Çok güzel bir gün olsun hepimiz için :)
P Pinklemon yok canım kafama takmadim yumusak/sert demesini.Ben zaten kendim biliyorum sert olduğunu. 2-3kat vardı altımda haliyle ona denk geldi eli. Ondan yumuşak dedi. Onun dediklerini taksam oo. Bir önceki teşhisi de bebeğin eşinin asagida olduğuydu. Saçma sapan bilgisiz bir şekilde konuşuyor işte insanlar.Karşıdaki insanın psikolojisini düşünmüyorlar.Yeri geldi haftada 4 kez kontrole gittim ben. Uzman doktorum.Yurt dışında senelerce eğitim almış,çalışmış. Dedim valla doktora onlarca muayeneye gittim böyle bişey söylemedi :) sustu sonra..

Benim de kuyruk sokumu ağrım var kızımda olmamıştı şimdi çok oturunca oluyo yaa çok oturmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…