- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.281
Geçmiş olsun canım bol pekmez ye öyle geçirmeye çalış bi süre bakalım nolcak. Bu ilaç gerçekten çoğu kişide yan etki yapıyor bende söyledim doktoruna değiştirdi.Günaydın kızlar bu sabah yine ilk işim lavoboya koşup çıkarmak olunca anladım ki bu durum Demir hapından oysa gece kalkıp 2 gibi içmiştim ki bulantı etkisi geçsin Yok anacım geçmedi sabah yine dellendim zaten zar zor kurtuldum gebelik bulantısından bir de ilaç için çekemem aradım doktoru kullanma zaten vitamin hapında da küçük bir oran Demir var dedi gelince başka hap yazarız dedi,pekmez ve kuru üzümle destekleyeceğim bakalım hayırlısı olsun
Ay seninde cuma günümü çok heyecanlı gerçektenAyy çok heyecanlıı yaa... lütfen bize de ayrıntılı ayrıntılı yazz neler yapıldı diyeeebenim de cuma günü , çoook az kaldııı... Korku evham heyecan hepsi bir yandan... Kavuşacağımız için sevinmek bir yandan özledim minik kuşumu... Güzel şeyler öğrenirsek şimdiden perinataloğun boynuna atlayacak gibi hissediyorum kendimi tutamayabilirim. Adamcağız yanlış anlamaz inşallah öyle bir şey yaparsaaam :)))
HahaGünaydın kızlar :) Bugün içim kıpır kıpır. Çok güzel bir gün olsun hepimiz için :)
P Pinklemon yok canım kafama takmadim yumusak/sert demesini.Ben zaten kendim biliyorum sert olduğunu. 2-3kat vardı altımda haliyle ona denk geldi eli. Ondan yumuşak dedi. Onun dediklerini taksam oo. Bir önceki teşhisi de bebeğin eşinin asagida olduğuydu. Saçma sapan bilgisiz bir şekilde konuşuyor işte insanlar.Karşıdaki insanın psikolojisini düşünmüyorlar.Yeri geldi haftada 4 kez kontrole gittim ben. Uzman doktorum.Yurt dışında senelerce eğitim almış,çalışmış. Dedim valla doktora onlarca muayeneye gittim böyle bişey söylemedi :) sustu sonra..
Benimkini hemen söylemişti önce baktı ultrasonda sonra yerine oturdu benide karşısına oturttu anlattı hemen belli oluyor yani canım.Gunaydınlarrrrr.. Bugün ayrıntılıya randevum var acaba sonucu hemen verirler mi ..oğluşumuu görmüş olucamm
Canım benim çok saolGitme tabi canım işimizde evimizde çevremizde bir sürü insan var bazılarıyla anlaşıyor bazılarıyla anlaşamıyoruz normal bir durum
Yok canım fark etmiyor aç tok. Hatta belki güzel beslenip gitsek acaba bebişler daha çok hareket edermi ki:)) çünkü bazen doktorların istedikleri pozisyonları almıyorlar doktorda istediği bölümü inceleyemiyor.Merhaba hanımlar , sabah bir baskınla uyandık malum kayınpederimi biliyorsunuz artıkbugün göğüslerimin ucu çok sızlıyor büyüyor mu yine acaba ?
Çarşamba ayrıntılı için gidicem öğleden sonra aç tok farketmez dimi ?
Var ya çikolata mevzusunu duymadığım için iki kare çikolata atıp ağzıma girdim ultrasona :) . Alttan bakmıyorlar endişen olmasın.Teşekkür ederim cnm
Hımmm bugünden başlayayım su arttırmaya çikolata da bugün yedim iki gün yemem artık , göbek kıllarımı bende apaçi stili yapayım yana yana tarayayım bari alttan bakılmaz dimi şuan bacaklarım da ne Yok ne var alınmazda aşktan bakılacaksa sıkıntı yaşarım
Canım hayırlı olsun , genelde bir çok kişi de duydum bu kalp parıldamadısını önemli birşey olduğunu duymadım henüz ama kontrol edilir düzenli olarak
Geçmiş olsun canım bol pekmez ye öyle geçirmeye çalış bi süre bakalım nolcak. Bu ilaç gerçekten çoğu kişide yan etki yapıyor bende söyledim doktoruna değiştirdi.
Ay seninde cuma günümü çok heyecanlı gerçektenbenimkine daha çok var. İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım cuma günü
Hahaeşi aşağıdamı dedi gerçekten çok komikmiş:)
Benimkini hemen söylemişti önce baktı ultrasonda sonra yerine oturdu benide karşısına oturttu anlattı hemen belli oluyor yani canım.
Canım benim çok saol
Yok canım fark etmiyor aç tok. Hatta belki güzel beslenip gitsek acaba bebişler daha çok hareket edermi ki:)) çünkü bazen doktorların istedikleri pozisyonları almıyorlar doktorda istediği bölümü inceleyemiyor.
Kızlar bu arada detaylıdan bahsedilmişken bir konuya değinmek istiyorum. Benim ilk gebeliğimdeki detaylı ultrason maceramı artık hepiniz biliyorsunuzdur:) perinatolog hemen apar topar prof a git dedi. Neyse gittim bebek doktorun istediği pozisyonu almadı bir türlü. Prof ta akşam gel dedi bi daha. Kendi yeriydi doktorun. Gittim yine almadı pozisyonu bu sefer doktor vajinadan baktı yani demek istediğim bebek pozisyonu almazsa vajinadanda muayene yapılabiliyor. Hazır olalım:)
Var ya çikolata mevzusunu duymadığım için iki kare çikolata atıp ağzıma girdim ultrasona :) . Alttan bakmıyorlar endişen olmasın.
Canim kayinvalidem yakın benim de annem uzak bende o konuda kararsız ama ben mobilya beşik alicam canim inş heves ettim çünkü zaten uzun süre snra hamile kaldim tüp bebekle eşim ne heves ediyorsan al dedi bakalım canım çok fazla butcemizde yok açıkçası tedaviye harcadık epey para butcemizde uygun biseyler bakıcaz Artık ..Ben de mobilya beşik istiyorum canım ama işte çok kararsızım. Hem anneme hemde kayınvalidme giderken d götürürüm aslında iyi olur diyorum. Iki aile de uzakta çünkü. Seneye başka şehre taşınma ihtimalimiz var. Acaba diyorum bundan alsam taşındığımız yerde zaten inşallah bebek odası yapmayı düşünüyorum
Ben de fırıldak gibiyim yatakta canımKızlar hep sola mi yatiyosunuz uyurken ben sürekli yön degistiriyorum rahat edemiyorum sola çok yatınca kalbim sıkışıyor
Canim kayinvalidem yakın benim de annem uzak bende o konuda kararsız ama ben mobilya beşik alicam canim inş heves ettim çünkü zaten uzun süre snra hamile kaldim tüp bebekle eşim ne heves ediyorsan al dedi bakalım canım çok fazla butcemizde yok açıkçası tedaviye harcadık epey para butcemizde uygun biseyler bakıcaz Artık ..
Ben hamilelik boyunca hep ağdaya gittim canım bi sıkıntı yaşamadım. Göbişimi epilatör ile alıyorummischiefocean83 canım telaşlancak bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı Allah korusun korkma sadece takip edicez demezdi. Önlem amaçlı demiştir sadece. Bişey olsa böyle diyip bırakmazdı.
merve100 naapcaz böyle bilmiyorum. Agdaya gitsem en azından bacaklar için çok canım acır mi acaba ya. Evde şimdi nasıl halledeyim eğil kalk.Sadece o bölgeyi ağda yapabiliyorum o kadar. Ağdaya giden var mı kızlar çok canınız yandı mi gebelikten sonra?
kızlar 19. haftadayım 5 kilo aldım cevremden cok baskı görüyorum 153 boy ve suan 50 kiloyum.. cok kilo aldın top gibi olcaksın vs birsürü moral bozucu seyler söylüyorlar.. üzülüyorum ama söylemiyorum sizde var mı böyle densizler.. resmen herkesten sogudum düşman oldum psikolojim bozuldu
haklısın takmamak gerek canım ama insan takmamıs gibi yapıp içteniçe sinir oluyor.. bazı insanlar cidden fesatlıktan mı neyden bilmiyorum ama fırsat bulduklarında zehir sacıyorlar..olmaz mı canım.ben daha 3 kilo almıştım o zamanlar 2-3 aylık hamileyim.birisi kilo almış gibisin dedi bende aldım biraz dedim. sonra çok alıp da x gibi şişme sende dedi :)) bende daha 3 kilo aldım o kadar almadım dedim.yanımdakilerde yok ya öyle çok almamış falan dediler.sen karnın boşken şişmişsin azcık da ben şişiyim diycem olmıycak 80 kilodan fazladır kendine bakmadan konuşuyo bi de.boşver kafana takma tabi kilo alcaz çok normal.bende geçen gün tartıldım 6 kilo fazlam çıktı artık çok yediğim için mi tartıda mı bi sorun vardı bilmiyorum.dün tartıldığımda 5 kilo almıştım
Göbeğe zaten dokunduramam,dokunamam çok acır gibime geliyor. O bölgeye ağda zaten yasak bana. Sanırım mecburen jiletle halledicem. Zaten doğumdan sonra en musait zamanda lazere gidicem. Doğuma kadar böyle artık yapcak bişey yok. Yasak olduğu için tedirgin oluyorum.Ben hamilelik boyunca hep ağdaya gittim canım bi sıkıntı yaşamadım. Göbişimi epilatör ile alıyorum
haklısın takmamak gerek canım ama insan takmamıs gibi yapıp içteniçe sinir oluyor.. bazı insanlar cidden fesatlıktan mı neyden bilmiyorum ama fırsat bulduklarında zehir sacıyorlar..
canım ben daha 3 kg aldım benimde etrafımdan herkes konuşuyor. yok top gibi olacaksın. kalçaların çok büyüyecek. yayık ayran gibi olacaksın gibi bir sürü konuşuluyor. bende her defasında bebeğim için değer deyip geçiyorum. densiz çok var hayatımızdakızlar 19. haftadayım 5 kilo aldım cevremden cok baskı görüyorum 153 boy ve suan 50 kiloyum.. cok kilo aldın top gibi olcaksın vs birsürü moral bozucu seyler söylüyorlar.. üzülüyorum ama söylemiyorum sizde var mı böyle densizler.. resmen herkesten sogudum düşman oldum psikolojim bozuldu
Kızımda benim doktorum da dememişti arkadaşlar yaptırıyor diye ben söyledim istersen yaptır dedi ben karar verip gidinceye kadar bebek büyümüştü yaptıramadım yani şükürler olsun kızım sağlıklı doğdu şimdi de kararsızım açıkçasıbenim doktorum detaylı vs bişey demedi zaten her girdiğimde midesi ciğeri su bu söylüyor ellerini parmaklarını sayıyor kızlar napsam bilemedim şimdi
mischiefocean83 canım telaşlancak bişey olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı Allah korusun korkma sadece takip edicez demezdi. Önlem amaçlı demiştir sadece. Bişey olsa böyle diyip bırakmazdı.
merve100 naapcaz böyle bilmiyorum. Agdaya gitsem en azından bacaklar için çok canım acır mi acaba ya. Evde şimdi nasıl halledeyim eğil kalk.Sadece o bölgeyi ağda yapabiliyorum o kadar. Ağdaya giden var mı kızlar çok canınız yandı mi gebelikten sonra?
merve100 yok canim gelmeden önceki saatler yeme dedi cikolatayi.birkac gün onceden yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?