2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bişi sorucam günde kaç kez bebişlerinizi hissediyorsunuz?

Ben 3-4 kere hissediyorum farklı zamanlarda.. En çok yemek sonrası sırtüstü yatarken, nadiren araba kullanırken.. Ayakta da bazen hissediyorum yürürken değil de sabit duruyurken... Sese de tepki verdiğinü düşünüyorım..

Park yatağa 1100 tl çok fazla bence önemli olan içindeki yatağın yastığın yorganın bebeğe uygun olması hele de 1100 tl ye bebek odası yapılabilecekse
Canım açıkçası banada çok geldi hatta neden bu kadar pahalı dedim markaisndan fonksiyonun dan dedi ama yanında vardı yine park yatak çok tatlıydi oda fiyati 350 dedi mesela ben söyle düşündüm yatak odama bir tane mobilya beşik alırım dolaplarım çok zaten kıyafet dolabına gerek yok bide iki tane cekmecem var büyük genisce onlarda boş onları kullanırım inş bide park yatak alsam acaba odalara taşıtı ist anneme götürürum görünceme görürüm olur mu acaba gerek kararsızim bende

Ben sola yatınca kulagımda sürekli tık tık tık nabız sesimi hissediyorum beni cok rahatsız ediyor ya sola yatamıyorum hiç

Benimde sat 10 temmuz biz bir hafta geriden geliyoruz ama 17 haftalık suan

Hiç öyle tekmedir ay bakın hareket ediyor tarzı bişey olmadı ama böylesi de ayrı güzel
Senin nasıl peki
Bende uzandığımda yatak oturken birisi sırtına parmakla dokunup bakar mısın der ya hani aynı öyle bişiler hissediyorum akşamları oluo genelde 2 gün önce ilk defa daha net hssettm oturup ağladım bde

Sanki günden güne artıyor hareketleri ama yine de düzensiz diyebilirim canım. Dün gece ananesinin eline tekmeler attı durdu. Canım annemin gözleri doldu
Ayy kıyamam ne kadar güzel bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşş evet güçlendikçe hissedilir oluyolar canım benim

Ben iki kere gittim suana kadar bir farklılık hissetmedim acı konusunda ama tüyleri cok cabuk cıkıyor artık 2 haftaya hemen bi de göbegimi aldırmıyorum ama cok uzadılar en son makasla kestim sinirlerimi bozuyolar

Ben sola yatınca kulagımda sürekli tık tık tık nabız sesimi hissediyorum beni cok rahatsız ediyor ya sola yatamıyorum hiç

Bende de sağ kulakta var o ya sebebini çözemedim. Aşırı sinir bozucu olabiliyor. Sanırım nabzım yükseldiğinde oluyor. Tansiyonum normal ama nabzım 99 çıktı en son kulağımda nabız atar gibi olduğunda. Sola yatmakla mı alakalı dersin? Ben de gözlemliyorum kendimi. Cuma doktora soracağım...

Ben grip oldugumda kbb a sordum hamilelik kan basıncı yükselmesiyle alakalı normal dedi pek bi çözüm sölemedi yani

masallah ya, bende yemekten sonra hıssedıyorum genelde, benım 2. oldugu ıcın 12. haftadan itibaren pıtpıtları duymaya basladım cok sukur cok

Kızlarrr ayrıntılıdan geldim herşey yolunda çok şukur ama sol pervis 4mm bundan sonra takipte dikkate alınmalıdır dikkatimi çekti bu yazı anlamadım.anlamadığım bişey içinde evham yapmiyim diyorum ama aklıma takıldı..onun dışında herşey için normal yazıyo.bu sonuçları bide dr a gostericem

Kizlar sizde de bebegimi nasil koruyacagim endisesi oluyor mu zaman zaman?. (is yeri -amir -kisiler ile paylasinca iyice heyecanim artti.). Sanki iyi gidisten korkma, pamuklara sarmalama, karnimi koruma, dusmekten korkma, hasta olmaktan endiselenme gibi... Tam turk filmi gibi... Turkan Soray ve esas erkek arasi diyaloglar gibi. "Cok mutluyum nejat", eee, "korkuyorum" evham mi bunlar, siz de boyle hissediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…