- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.341
Kızlarrr ayrıntılıdan geldim herşey yolunda çok şukur ama sol pervis 4mm bundan sonra takipte dikkate alınmalıdır dikkatimi çekti bu yazı anlamadım.anlamadığım bişey içinde evham yapmiyim diyorum ama aklıma takıldı..onun dışında herşey için normal yazıyo.bu sonuçları bide dr a gostericem
Kizlar sizde de bebegimi nasil koruyacagim endisesi oluyor mu zaman zaman?. (is yeri -amir -kisiler ile paylasinca iyice heyecanim artti.). Sanki iyi gidisten korkma, pamuklara sarmalama, karnimi koruma, dusmekten korkma, hasta olmaktan endiselenme gibi... Tam turk filmi gibi... Turkan Soray ve esas erkek arasi diyaloglar gibi. "Cok mutluyum nejat", eee, "korkuyorum" evham mi bunlar, siz de boyle hissediyor musunuz?
Karnında kas agrısı gibi acı hisseden var mı hani spor yaparsında acır ya kasların onun gibi ?
Aynen ben de cok yakin bir iki aile ferdi disinda soyleyemedim. Karnimi sakliyorum kalin hirkayla. Evham konusunda demek yalniz degilim.Maşallah canım sağlıkla büyüsün önemli birşey değildir inşallah
Bende sürekli elim karnımda geziyorum dışarı da sanki barikat yapıyorum gibi bir de birileri baktığında dikkatimi çektiğinde bakışlar hemen okuyorum allahım sen koru sen sağlıkla büyüt içimden neler neler diyorum o an , annem arkadaşlar soruyor dicem diyor deme diyorum doğunca öğrenirler diyorum.
Canım benim de göbek deliğimin 2 parmak kadar etrafında bir sızı oluyor tarif nasıl etsem bilemedim bi değişik ovalayınca da geçmiyor
Yürüyüş öneriliyor da ben yürürken hissediyorum o ağrı sızı gibi şeyi. Bir iki gündür yok bakalım. Her zaman olmasın da bu kadarına razıyız.Canım bugün sordum doktoruma biraz erken başlamış dedi düzenli yürüyüş yapmamı önerdi geçmezse yine konuşuruz dedi
Bizde bütün herkes biliyor bayagi bir zamandır. Ama evet o koruma kollama,aman ona bişey olmasın hissi çok farklı. Çok dışarı cikmadim şimdiye kadar. Cıksamda kısa zamanda hemen eve dönmeye çalıştım çünkü kedi,köpek fobim var maalesef.Aniden karşıma cikarlarsa istemsiz bir korku,sicrama oluyor.Bu yüzden en çok bundan kollamaya calisiyorum kendimi. Allahım tük hamileleri ve bebisleri korusun.Aynen ben de cok yakin bir iki aile ferdi disinda soyleyemedim. Karnimi sakliyorum kalin hirkayla. Evham konusunda demek yalniz degilim.
Sanki günden güne artıyor hareketleri ama yine de düzensiz diyebilirim canım. Dün gece ananesinin eline tekmeler attı durdu. Canım annemin gözleri doldu
hiç belli olmuyor geçen gün tüm gün hissetmedim akşam kına gecesine gitmiştim yüksek sesten herhalde çırpındı durdu :) çikolata yediğimde hareket ediyor birde akşam birşeyler yiyip sırt üstü uzanırsam hissediyorum ben canım. dışarıdan belli de olmuyor sadece ben hissediyorumKızlar bişi sorucam günde kaç kez bebişlerinizi hissediyorsunuz?
Detaylı ama çabucak bitti gibi geldi sanırım biz kucağımıza almadan doyamayacagız ultrasona =))Bizde bütün herkes biliyor bayagi bir zamandır. Ama evet o koruma kollama,aman ona bişey olmasın hissi çok farklı. Çok dışarı cikmadim şimdiye kadar. Cıksamda kısa zamanda hemen eve dönmeye çalıştım çünkü kedi,köpek fobim var maalesef.Aniden karşıma cikarlarsa istemsiz bir korku,sicrama oluyor.Bu yüzden en çok bundan kollamaya calisiyorum kendimi. Allahım tük hamileleri ve bebisleri korusun.
supremee canım önemli bir değer olsaydı doktorun daha farklı bir biçimde söylerdi sen üzme kendini. İçini ferah tut.Tedbir amaçlıdır inşallah diyelim.Biraz daha detaylı anlatabilir misin?Detaylıda doyabiliyor musun biraz da olsa bebise? Bizim daha 10 günümüz var..
Kızlarrr ayrıntılıdan geldim herşey yolunda çok şukur ama sol pervis 4mm bundan sonra takipte dikkate alınmalıdır dikkatimi çekti bu yazı anlamadım.anlamadığım bişey içinde evham yapmiyim diyorum ama aklıma takıldı..onun dışında herşey için normal yazıyo.bu sonuçları bide dr a gostericem
Kizlar sizde de bebegimi nasil koruyacagim endisesi oluyor mu zaman zaman?. (is yeri -amir -kisiler ile paylasinca iyice heyecanim artti.). Sanki iyi gidisten korkma, pamuklara sarmalama, karnimi koruma, dusmekten korkma, hasta olmaktan endiselenme gibi... Tam turk filmi gibi... Turkan Soray ve esas erkek arasi diyaloglar gibi. "Cok mutluyum nejat", eee, "korkuyorum" evham mi bunlar, siz de boyle hissediyor musunuz?
Kızlar lafınızı balla keseceğim ama almışken hemen resmini çektim paylaşayım dedim, penti'de 3 al 2 öde vardı..
Bu modellerle ben çok rahat ettim ilgilenen arkadaşlar varsa deneyebilir.
75 B'den 80 C 'ye transfer olmuşuz ayy çok sevindim bunaa hem de push up değill :))) dıştan seksi içten faydalı süt dolu memelattelerimiz olsunamin :))
Ay ne tatlı maşallah çırpınıp durmuş kıyamam ona benhiç belli olmuyor geçen gün tüm gün hissetmedim akşam kına gecesine gitmiştim yüksek sesten herhalde çırpındı durdu :) çikolata yediğimde hareket ediyor birde akşam birşeyler yiyip sırt üstü uzanırsam hissediyorum ben canım. dışarıdan belli de olmuyor sadece ben hissediyorum
Yrn dr.a gdicem bn tuzu kestim ve sut,yogurta agirlik verdim bgn brz dha ii uyandmTatlım bende dün gece oldu. Sanırım ödemden
Yaaa bnde bgn hep bunu arastrdm hatta sorucaktm tansiyonlarinz kac die ben bi kacgundr ii deilimde bgn sbh 13e 9 aksamda 11e 8cikti sizin?Kızlar kalp ve tansiyon ölçer aletiniz var mı?
kalp ölçümünü zu merak ettim benim ki 107 çıktı En fazla 90 olmaliymis
Kızlar lafınızı balla keseceğim ama almışken hemen resmini çektim paylaşayım dedim, penti'de 3 al 2 öde vardı..
Bu modellerle ben çok rahat ettim ilgilenen arkadaşlar varsa deneyebilir.
75 B'den 80 C 'ye transfer olmuşuz ayy çok sevindim bunaa hem de push up değill :))) dıştan seksi içten faydalı süt dolu memelattelerimiz olsunamin :))
Kızlar kalp ve tansiyon ölçer aletiniz var mı?
kalp ölçümünü zu merak ettim benim ki 107 çıktı En fazla 90 olmaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?