2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Maşallah canım sağlıkla büyüsün önemli birşey değildir inşallah

Bende sürekli elim karnımda geziyorum dışarı da sanki barikat yapıyorum gibi bir de birileri baktığında dikkatimi çektiğinde bakışlar hemen okuyorum allahım sen koru sen sağlıkla büyüt içimden neler neler diyorum o an , annem arkadaşlar soruyor dicem diyor deme diyorum doğunca öğrenirler diyorum.

Karnında kas agrısı gibi acı hisseden var mı hani spor yaparsında acır ya kasların onun gibi ?

Canım benim de göbek deliğimin 2 parmak kadar etrafında bir sızı oluyor tarif nasıl etsem bilemedim bi değişik ovalayınca da geçmiyor

Aynen ben de cok yakin bir iki aile ferdi disinda soyleyemedim. Karnimi sakliyorum kalin hirkayla. Evham konusunda demek yalniz degilim.

Ben sanırım üşüttüm grip oluyorum Boğaz agrısından okulda ders anlatamadım geldim eşim portakal nar sıktı,ben de bal limon karışımı yapıp karşıkladım ,bir de ocakta ıhlamur kaynıyor Allah ım iyi olayım çünkü doktorlar rapor vermiyor,bu halde nasıl okula giderim

Canım bugün sordum doktoruma biraz erken başlamış dedi düzenli yürüyüş yapmamı önerdi geçmezse yine konuşuruz dedi
Yürüyüş öneriliyor da ben yürürken hissediyorum o ağrı sızı gibi şeyi. Bir iki gündür yok bakalım. Her zaman olmasın da bu kadarına razıyız.

Benim karnım gece uyuduğum an itibariyle gerginleşip kasılmaya başlıyor acı hissediyorum hatta uykumda acıdan inlediğim oluyor demek ki eşim arada uyanıp iyi misin karnın mı acıyor diye soruyor neden oluyor acaba bilmiyorum

Aynen ben de cok yakin bir iki aile ferdi disinda soyleyemedim. Karnimi sakliyorum kalin hirkayla. Evham konusunda demek yalniz degilim.
Bizde bütün herkes biliyor bayagi bir zamandır. Ama evet o koruma kollama,aman ona bişey olmasın hissi çok farklı. Çok dışarı cikmadim şimdiye kadar. Cıksamda kısa zamanda hemen eve dönmeye çalıştım çünkü kedi,köpek fobim var maalesef.Aniden karşıma cikarlarsa istemsiz bir korku,sicrama oluyor.Bu yüzden en çok bundan kollamaya calisiyorum kendimi. Allahım tük hamileleri ve bebisleri korusun.
supremee canım önemli bir değer olsaydı doktorun daha farklı bir biçimde söylerdi sen üzme kendini. İçini ferah tut.Tedbir amaçlıdır inşallah diyelim.Biraz daha detaylı anlatabilir misin?Detaylıda doyabiliyor musun biraz da olsa bebise? Bizim daha 10 günümüz var..

Kızlar lafınızı balla keseceğim ama almışken hemen resmini çektim paylaşayım dedim, penti'de 3 al 2 öde vardı..
Bu modellerle ben çok rahat ettim ilgilenen arkadaşlar varsa deneyebilir.
75 B'den 80 C 'ye transfer olmuşuz ayy çok sevindim bunaa hem de push up değill :))) dıştan seksi içten faydalı süt dolu memelattelerimiz olsun amin :))

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bişi sorucam günde kaç kez bebişlerinizi hissediyorsunuz?
hiç belli olmuyor geçen gün tüm gün hissetmedim akşam kına gecesine gitmiştim yüksek sesten herhalde çırpındı durdu :) çikolata yediğimde hareket ediyor birde akşam birşeyler yiyip sırt üstü uzanırsam hissediyorum ben canım. dışarıdan belli de olmuyor sadece ben hissediyorum

Detaylı ama çabucak bitti gibi geldi sanırım biz kucağımıza almadan doyamayacagız ultrasona =))

Canım gözünaydındetaylı ultrasonkardan böyle iyi haberler gelince o kadar mutlu oluyorumki:) bu haftalarda böyle organ varyasyonlarının olması çok normalmiş zaten önemli birşey olsa doktor rahat rahat "takip edelim" demezdi.

Ay canım sorma o endişeleri. Eminim her hamile aynı şeyleri yaşıyordur. Bazen ilk banyosu falan aklıma geliyor ya boğulursa diye düşünüyorum nefesim kesiliyor o an. Hepimizde bu düşünceler var yani:)

Keşke hiç küçülmeseler doğumdan sonra ya hayırlı olsun canım yeni cicilerin. Pentide emzirme sütyeni yok dimi?

Ay ne tatlı maşallah çırpınıp durmuş kıyamam ona ben bende uzanıp pıt pıt dokunuorum akşamları konuşup o da bana karşılık verio nabersin anne diyooo

Kızlar kalp ve tansiyon ölçer aletiniz var mı?

kalp ölçümünü zu merak ettim benim ki 107 çıktı En fazla 90 olmaliymis

Ayrıntılıya girilmeye başlamışş maşallaaah güzel haberler gelmeye başlıyor yavaş yavaş. ben geç mi aldım randevuyu diye düşünüyorum 22. haftada gideceğim organ gelişimi iyice tamamlansın diye.Doktora da sordum güzel zaman dedi ama 1 2 hafta öne mi alsaydım diyorum sabırsızlanıyorum :) neyse bekleyeceğim 22. haftayı :)

Nabziniz bu aralar kaç çıkıyor yani 1 dk da kaç atıyor kızlar söyler misiniz

Aaaa gerçekten bunlar güzelmiş siyahın modeli farklı galiba dimiiii bende bakayım. Artık seksilik kaldıysa tabi

Kızlar kalp ve tansiyon ölçer aletiniz var mı?

kalp ölçümünü zu merak ettim benim ki 107 çıktı En fazla 90 olmaliymis

Canım , benim okuduğum kitapta dijital ölçerlerin hamilelik dönemindeki ölçümlerde (kan hacmi, damar kan basıncı değişimleri sebebiyle) yanılacağına dair bir yazı yazıyordu. Bir rahatsızlık hissediyor musun çarpıntı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…