2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tansiyonum 12 benim . nabzim da 107 çıkıyor herkes yazabilir mi ?

Kızlar kalp ve tansiyon ölçer aletiniz var mı?

kalp ölçümünü zu merak ettim benim ki 107 çıktı En fazla 90 olmaliymis
Yaaa bnde bgn hep bunu arastrdm hatta sorucaktm tansiyonlarinz kac die ben bi kacgundr ii deilimde bgn sbh 13e 9 aksamda 11e 8cikti sizin?

Benim nabzım 95 altına hiç inmedi sabah uyandığım da bile öyle hareket ettiğimde çok daha fazla belli oluyor zaten karnım bile güm güm oluyor tansiyonum da 10 6 10 7 9 6 gibi seyrediyor her gün düzenli kan Şekeri ve tansiyon ölçüyorum

2 gün önce durduğum yerde mesela oturuyorum kalkınca yavaşça kalktığım halde nefesim daralir gibi oldu kalbim e dokundum çok hızlı atiyor annem dokundu fazla dedi nabzimi olctuk 107 fazla dediler dedim hamilelikten dir o yüzden size de soruyorum

Çok şükür gözünaydın canımmm... Ne kadar sürdü ? Önceki kontrolüne göre daha büyümüş geldi mii? böyle bakıp birilerine benzetecek kadar yüz hatları belirgin miydi? Ay ne çok soru sordum. :))
Bence de evham yapma canım önemli bir şey olsa zaten takibe alınmalıdır yazmazdı daha farklı kontroller süreçler gelişirdi. Önlem içindir. Yine de doktoruna sorduğunda açıklar sana için rahat eder. Maşallah ki her şeyi iyi çıkmışşşş.. Darısı başımıza

Cnm kopek kacirici program var cebine indir istersen. Kopege asla zarar vermiyor ama sesten uzaklasip kaciyorlar. Bizim muhitte cok var ben aletini almistim sokak kopeklerinde ise yariyor haberin olsun.

Aaaa gerçekten bunlar güzelmiş siyahın modeli farklı galiba dimiiii bende bakayım. Artık seksilik kaldıysa tabi

Evet canım siyahın modeli tam toparlayıcı biraz da ufak gösteriyormuş sanırım ondan hem ten rengi hem siyah aldım bulmuşken bir müddet götürür beni , güzeller ya tavsiye ederim

P Pinklemon 1 tane model var canım gösterdii siyah ve beyazı iki renk vardı... Bedeni kestiremedim o zamana kadar daha ne kadar büyür vs diyerek almadım o yüzden yoksa güzeldi.

Benim 23. haftaya denk geliyor bir sorun olmaz bence hatta daha bile iyi bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

mischiefocean83 canım geçmişe gittim baya ama kontrolünle ilgili mesajı bulamadım... Sanırım her şey yolundaa çok şükür... Nasıl geçti , ne kadar sürdü ?

Benim 23. haftaya denk geliyor bir sorun olmaz bence hatta daha bile iyi bebeğin organ gelişimi tamamlandığı için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Evet canım doktor da öyle dedi çok güzel zaman sorun yok süper dedi. Bende organları tam gelişsin diye geç tarihe almıştım kendimce de herkes gittikce bende heyecanlandım :) neyse bekleyeceğiz artık.

Bu gece Ay'a ne olacakmış Allah aşkına?
Radyasyon filan tavan yapacakmış. 0030'dan sonra cihazları kapatın uzağınızda tutun diyorlar...

Canım bende 21+ 4 de gideceğim ayrıntılıya.doktorum en ideal 20-22. Hafta arası ama 18 ile 23 arası herhangi bir tarihte gidebilirsin demişti.
Tansiyonum 12 benim . nabzim da 107 çıkıyor herkes yazabilir mi ?
Benim tansiyonum hep düşük 9-5 civarı.bazen8-4 falan oluyor o zamanlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.nabzımda bana çok atıyor gibi geliyor ama ölçtüğümde 90 civarı falan çıkıyor ama ben daha hızlı hissediyorum sanki.doktoruma sorduğumda hamilelerde 120 ye kadar normal dedi

Bende en gec ne zaman girersem daha iyi gibi dusundum de insan sabirsizlaniyor:)

Maalesef ki renkli resim vermedi.. O işin magazinsel boyutuymuş daha önce kendi dr um vermişti ama kucuk olduğu için normal bebek şekliydi kimseye benzetemedim.biraz uzun sürüyor normal ultrasona göre..beyin inceledi özellikle kalp kapakcıları boyunda kitle varmı yokmu baktı dudaklarına baktı özellikle karnına baktı kitle veya asit yokmuş amniyotik sıvısı normal doğal akışında gebelik yazıyo olçumleri yapıldı verdiği sonuç kağıdında da bu yazıyı bir haftaya yakın önden gidiyo birde 386gram olmuş tontikimmm

Canım bende 22.haftaya aldık doktor en iyisi öyle dedi bende doktoru dinledim ama bende çok sabırsızım

Nabziniz bu aralar kaç çıkıyor yani 1 dk da kaç atıyor kızlar söyler misiniz
Bende şimdi ölçtüm 84 canım

Canim bende simdi bunu gordum paylasayim dedim. Cihazlari kapatip uzakta tutmak lazimmis happymom87
Aynen bende şimdi paylaşacaktım sen paylaşmışsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…