- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.381
Maalesef ki renkli resim vermedi.. O işin magazinsel boyutuymuş daha önce kendi dr um vermişti ama kucuk olduğu için normal bebek şekliydi kimseye benzetemedim.biraz uzun sürüyor normal ultrasona göre..beyin inceledi özellikle kalp kapakcıları boyunda kitle varmı yokmu baktı dudaklarına baktı özellikle karnına baktı kitle veya asit yokmuş amniyotik sıvısı normal doğal akışında gebelik yazıyo olçumleri yapıldı verdiği sonuç kağıdında da bu yazıyı bir haftaya yakın önden gidiyo birde 386gram olmuş tontikimmm
Gaz sancısı gibi bir şey olabilir mi canımBenim karnım gece uyuduğum an itibariyle gerginleşip kasılmaya başlıyor acı hissediyorum hatta uykumda acıdan inlediğim oluyor demek ki eşim arada uyanıp iyi misin karnın mı acıyor diye soruyor neden oluyor acaba bilmiyorum
Canım bende 22.haftaya aldık doktor en iyisi öyle dedi bende doktoru dinledim ama bende çok sabırsızım
Bende şimdi ölçtüm 84 canım
Aynen bende şimdi paylaşacaktım sen paylaşmışsın:)
İlk oğluşumda vermişti resim ama elini yüzüne koymuştu pek yüzü gozukmemişti..maalesef bu vermedi.aşagı yukarı yarım saati geçti ama bana çok hızlı geldi..tek tek beyni kalbi mideyi dudaklar yüz ölçümler yaptı incelediMaşallah canımmm çok sevindim güzel geçmiş herşey yolunda çok şükür. ama keşke renkli resim alsaydın anı olarak kalırdı ben isteyeceğim bakar bakar dururum :) ne kadar sürdü? 45 dk 1 saat sürüyor dediler bana
Canım ben 21.haftaya aldım randevu ama doktor 22 -23 e al demişti..en güzel zaman oyleymiş daha net rahat gözüküyor sıkma canını senin yaptıfın normal ben dayanamadım bi hafta erkene aldmAyrıntılıya girilmeye başlamışş maşallaaah güzel haberler gelmeye başlıyor yavaş yavaş. ben geç mi aldım randevuyu diye düşünüyorum 22. haftada gideceğim organ gelişimi iyice tamamlansın diye.Doktora da sordum güzel zaman dedi ama 1 2 hafta öne mi alsaydım diyorum sabırsızlanıyorum :) neyse bekleyeceğim 22. haftayı :)
Canım ben 21.haftaya aldım randevu ama doktor 22 -23 e al demişti..en güzel zaman oyleymiş daha net rahat gözüküyor sıkma canını senin yaptıfın normal ben dayanamadım bi hafta erkene aldm
Canim bende simdi bunu gordum paylasayim dedim. Cihazlari kapatip uzakta tutmak lazimmishappymom87
Maalesef ki renkli resim vermedi.. O işin magazinsel boyutuymuş daha önce kendi dr um vermişti ama kucuk olduğu için normal bebek şekliydi kimseye benzetemedim.biraz uzun sürüyor normal ultrasona göre..beyin inceledi özellikle kalp kapakcıları boyunda kitle varmı yokmu baktı dudaklarına baktı özellikle karnına baktı kitle veya asit yokmuş amniyotik sıvısı normal doğal akışında gebelik yazıyo olçumleri yapıldı verdiği sonuç kağıdında da bu yazıyı bir haftaya yakın önden gidiyo birde 386gram olmuş tontikimmm
Ayy kozmik ışınlar da bizim hamile olduğumuz zzamanı buldu tırstım ben kapatacağım valla 0030 da hepsiniii... Bebişhe zararı olmasınn.. Siz de kapatınnn...
uconn sinir filan da yapıyormuş canım sıkıntının sebebi bu olabilir...
Kapaticam tabi canim bebisden degerlimi. Hemen kardeslerime ve hamile arkadaslarima da yazdim. Paronayak bi tipim zaten 00.00 da yoklarim kardesimi:) etkisindenmi bilmiyorum ama bugun sinirliyim 2 3 saat once durup dururken bagirdim agladim falan degisik kafalar yasiyorum sebep yokken:) belki bundandir
Sabah tv'de astrolog bir kadın söylemiş ruh halinde de etkisi oluyormuş diye. Supermoon diyorlar. Dolunay fazla yakına gelmiş adeta koynumuza girecek! :) Ben de sinirliyim bugün. Sinemaya gittik Çağan Irmak'ın filmine beğenmedim bi uyukladım filan ona da sinirlendim hatta böyle film yapmazdı diye :)))))
Çok normal ben ilk hamileliğimde 20. Haftam bittikten sonra hissetmeye başlamıştım.endişelenme sakın.bazı gebelerde 21-22 yi bulabiliyormuş bile.Arkadaşlar Bebeğin hareketlerini henüz hissetmeyen varmı ben hissetmiyorum da
Anladım canım inşallah bir sıkıntı yokturÇok normal ben ilk hamileliğimde 20. Haftam bittikten sonra hissetmeye başlamıştım.endişelenme sakın.bazı gebelerde 21-22 yi bulabiliyormuş bile.
Cnm kendi doktorum 20. hafta bakti ayrintiliya. 21. hafta radyologa gittim. sukur iyi dedi ama kalbinde ufak parlak bir alan var dedi. saglikli bebeklerjn % 3-5 i arasinda gorulur ve baska bulgu ile desteklenmedikce anlam ifade etmez dedi. rapor yaziyor ya oraya yazdi kendi doktorun da takip etsin dedi. heyecan yapma ama dr unu bilgilendir dedi. kendi dr um da onumuzdeki hafta cagirdi radyolog raporu ile ona gidecegim. perinatologa luzum var mi o karar verecekmis. azcik uzuldum ama erken telas yapmamak icin internet arastirmasi yapmak istemedim.mischiefocean83 canım geçmişe gittim baya ama kontrolünle ilgili mesajı bulamadım... Sanırım her şey yolundaa çok şükür... Nasıl geçti , ne kadar sürdü ?
Canım günaydın .... Bende hissetmiyorum dr sordum bu ay hissedersin dedi. Bi iki kere böyle kalp atması gibi bişey oldu ama şuan oda yok oldu.Arkadaşlar Bebeğin hareketlerini henüz hissetmeyen varmı ben hissetmiyorum da
Cnm kendi doktorum 20. hafta bakti ayrintiliya. 21. hafta radyologa gittim. sukur iyi dedi ama kalbinde ufak parlak bir alan var dedi. saglikli bebeklerjn % 3-5 i arasinda gorulur ve baska bulgu ile desteklenmedikce anlam ifade etmez dedi. rapor yaziyor ya oraya yazdi kendi doktorun da takip etsin dedi. heyecan yapma ama dr unu bilgilendir dedi. kendi dr um da onumuzdeki hafta cagirdi radyolog raporu ile ona gidecegim. perinatologa luzum var mi o karar verecekmis. azcik uzuldum ama erken telas yapmamak icin internet arastirmasi yapmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?