2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Detaylı için bir kağıt verdiler bana onda aynen şöyle yazıyor. Eğer riskli bir gebelik varsa 18.haftada yapılması istenebilir.Eger riskli değilse 20 hafta ve sonrası.

Arada çarpıntım oluyor ama normaldir diyor hemşire arkadaşlarım. Tansiyonum en son aç karnına 9 5 çıkmıştı. Gebelik için normal bir değer demişlerdi.

mischiefocean83 bu program iyi oldu canım bakayım hemen. Çünkü cidden yolumu falan değiştiriyorum bazen o derece..

Maşallah canımmm çok sevindim güzel geçmiş herşey yolunda çok şükür. ama keşke renkli resim alsaydın anı olarak kalırdı ben isteyeceğim bakar bakar dururum :) ne kadar sürdü? 45 dk 1 saat sürüyor dediler bana

Gaz sancısı gibi bir şey olabilir mi canım

Canım bende 22.haftaya aldık doktor en iyisi öyle dedi bende doktoru dinledim ama bende çok sabırsızım

Bende şimdi ölçtüm 84 canım

Aynen bende şimdi paylaşacaktım sen paylaşmışsın:)

evet ya bana da öyle dedi de zaman geçmiyor işte :) neyse herşeyi net görsün de varsın bekleriz ne yapalım :)

İlk oğluşumda vermişti resim ama elini yüzüne koymuştu pek yüzü gozukmemişti..maalesef bu vermedi.aşagı yukarı yarım saati geçti ama bana çok hızlı geldi..tek tek beyni kalbi mideyi dudaklar yüz ölçümler yaptı inceledi

Canım ben 21.haftaya aldım randevu ama doktor 22 -23 e al demişti..en güzel zaman oyleymiş daha net rahat gözüküyor sıkma canını senin yaptıfın normal ben dayanamadım bi hafta erkene aldm

Canım ben 21.haftaya aldım randevu ama doktor 22 -23 e al demişti..en güzel zaman oyleymiş daha net rahat gözüküyor sıkma canını senin yaptıfın normal ben dayanamadım bi hafta erkene aldm

Oyle dimi ya sagol canim icim rahatladi :) doktor da oyle dedi ben gec mi oldu dedim ve en erken 1 ay onceden randevu almak lazim cok yogun doktor pisman oldum gec mi diye ama degil cok iyi zamana almissin dedi. Sabirsizim zaman gecmiyor cok heyecan ve stres doluyum. Doktora cok guveniyorum kotu bisey soylerse diye korkuyorum hersey Allahtan tabi de su ayrintiliyi da bir atlatsak hayirlisiyla.

simarik83 canim sen ibrahim beye gidecektin dimi 18inde? Ben bahsetmistim bi tanidigim corumdan gelecek diye yanlis soylemediysem:) evet geldi corumdan dedi ama o benden once sandi yok dedimm o baskasidir:) 18 i diye hatirliyorum seni. Cikinca yazar misin bana ne kadar surdu vs diye uzun suruyor dediler ama bakalim. Normal ultrasonu da normalden fazla suruyor uzun bakar diye dusunuyorum.

Canim bende simdi bunu gordum paylasayim dedim. Cihazlari kapatip uzakta tutmak lazimmis happymom87

Ayy kozmik ışınlar da bizim hamile olduğumuz zzamanı buldu tırstım ben kapatacağım valla 0030 da hepsiniii... Bebişhe zararı olmasınn.. Siz de kapatınnn...

uconn sinir filan da yapıyormuş canım sıkıntının sebebi bu olabilir...

Aaa resim yok muymuş. ;( O zaman ben ekrandan resim çekeyim sonradan bakmak göstermek için, inşallah cep tel yasak değildir içerde.. Çok da heveslenmiştim halbuki. Belki bizim perinatoloğa rica edersem bir şipşak fotomuzu verir :))))
Daha renkli hiçbir şey görmedik. Neyseee sağlıklı olsunlar da baya detaylıymış cidden adı gibi. Maşallah tontikine annessii 386 gr baya büyümüşşş

Kapaticam tabi canim bebisden degerlimi. Hemen kardeslerime ve hamile arkadaslarima da yazdim. Paronayak bi tipim zaten 00.00 da yoklarim kardesimi:) etkisindenmi bilmiyorum ama bugun sinirliyim 2 3 saat once durup dururken bagirdim agladim falan degisik kafalar yasiyorum sebep yokken:) belki bundandir

Sabah tv'de astrolog bir kadın söylemiş ruh halinde de etkisi oluyormuş diye. Supermoon diyorlar. Dolunay fazla yakına gelmiş adeta koynumuza girecek! :) Ben de sinirliyim bugün. Sinemaya gittik Çağan Irmak'ın filmine beğenmedim bi uyukladım filan ona da sinirlendim hatta böyle film yapmazdı diye :)))))

Tam da bizim hamileliğimize denk geldi ne güzel :) biz hamileyiz herşeye kızabiliriz :):)

Kızlar haberin yalan olduğu ortaya çıkmış ama suan herkes mışıl mışıl uyuyordur sanırım. Oğlumla bugün pek bir uykumuz yok. Hepinize şimdiden Günaydın :) Bol tekmeli bir gün olsun. Gece gece pekte bir acıktım :) Yarın biri sevabına bir gün menüsü getirse ne olurduu

mischiefocean83 canım geçmişe gittim baya ama kontrolünle ilgili mesajı bulamadım... Sanırım her şey yolundaa çok şükür... Nasıl geçti , ne kadar sürdü ?
Cnm kendi doktorum 20. hafta bakti ayrintiliya. 21. hafta radyologa gittim. sukur iyi dedi ama kalbinde ufak parlak bir alan var dedi. saglikli bebeklerjn % 3-5 i arasinda gorulur ve baska bulgu ile desteklenmedikce anlam ifade etmez dedi. rapor yaziyor ya oraya yazdi kendi doktorun da takip etsin dedi. heyecan yapma ama dr unu bilgilendir dedi. kendi dr um da onumuzdeki hafta cagirdi radyolog raporu ile ona gidecegim. perinatologa luzum var mi o karar verecekmis. azcik uzuldum ama erken telas yapmamak icin internet arastirmasi yapmak istemedim.

Canım bana kendi dr um aynı şeyi söyledi. Ama söylerken öyle rahatlattı ki benim kafama takılmadı bile. Önemsiz dedi. Çok görüyoruz dedi. İlerleyen zamanlarda bakmıyoruz bile dedi. Ve gittiğin radyolog bunu söyleyecek sen sakın telaş yapma dedi. Bu cumartesi radyolog ile randevum var. İçim bir tuhaf ama sebebi eşimin anlattığı bir hikayeden dolayı. Dr umu seviyorum ve güveniyorum. Bende senin gibi inernetten araştırma yapmadım bile. İnsanın morali daha da bozulmaktan öteye gitmiyor. Lütfen sen de telaş yapma sakin ol. 2 li ve 3 lü taraman temiz çıktıysa kalbin ferah olsun. Rabbim sağlık versin hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…