2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ayyy süper canımm güzel günlerde kullanın bebeğinle :)

Bende hic hazirlik yapmadim hala. Biraz daha bekleyecegim zaten alinacak seyler belli 1 2 ciktigimda alirim hepsini su an erken diye dusunuyorum kendimce. Bende 7 aylik dogmusum bana da aynisinu soyluyorlar da bakalim kismet:) doktora hic sormadim aklima gelmedi ama bu sefer soracagim.

Bence ailenden sebebini öğren ve doktorunla da paylaş canım... Genetik değildir bence.. Annen bambaşka bir bünye sen başka.. )
Ben hazırlıklara baya başladım. Bebek odasının bir kısmını doldurdul bile :)) detaylı ultrasondan güzel sonuçlarla çıkarsak o mutlulukla duvar kağıdı ve oda mobilyasını hallederim. Siparişle 1 ayda geliyor zaten. 1 ay da havalandırsak doğumda hazır hale gelir. Kıyafetleri yıkayıp yerleştireceğiz daha işler uzun :)))
Yeniyılda 2016 modellerine bile zam yapacaklar kızlar aklınızda olsun. Aralık bitmeden büyük şeyleri halletmek cebinize faydalı olabilir biz nereye girsek fiyatlar 2017 de artacak denildi.

Çoook heves ediyorum senin aldıklarını gördükçee. Maşallah maşallah
Bende alınacaklar listesi yapıyorum araştırma yapıyorum şimdilik.

environmentaleng canım biz henüz başlamadık. Şu detaylidan sonra güzel bir moralle başlarız diye düşünüyorum. Ama bugün bişeyler bakmaya çıkıcaz anne yani tarzı bişey beğenmis eşim.Begenirsem onu alırım. :) Detaylidan sonra bebek arabasını aliriz artık. Ama beşik dolap için yine bir 7. 8. ayı bekleriz gibime geliyor.

Heryer aynı değil canım belki seninki verir resim büyük oğlumda gittigim yer vermişti ama bunda vermedi zrn ekrana bakınca kırmızı mavi noktalar vardı pek anlamadım ama dr her gördüğünü rapor olarak sekreterinde yazdırdı..normalde gittigimde veriyo dr renkli ultrason kağıdı

Benim de randevum bu ctesiydi doktor yurt dışına gidecekmis haftaya saliya kaldı.ilk defa bu kadar uzun süre görmedim bebisimi.en fazla 17 gün olmuştu bu zamana kadar.Allahtan hergün ben burdayim diyor da rahatliyorum yoksa giderdim şimdiye kendi doktoruma

Bende hiçbişey almadım daha ama bitane almaya başlasam gerisi gelecek duramicam. 7 ay olsun öyle alıyım diyorum bende ama heran dayanamayabilirim

Allah yardımcın olsun ..gerçekten bebek gelince başka bir hal alacaksın ben ki alt degiştirmesini bilmezdim oğlumda herşeyi kendim yaptım ve okdr güçlü hissediyosunki kendini anneliğin verdiği duygularla..oyuzden sıkma canını geçici bir dönem

Icimi rahatlattin sagol. Taramalar temizdi sukurler olsun . haberleselim bakalim radyolog sana ne diyecek?

Doğru diyosun bak ben bunu düşünemedim. 2017 de zamlanır her şey. Zaten dolarda aldı başını gidiyor

Can'ım hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bu beşiklerden istiyorum. Nereden ve ne kadara aldığını paylaşabilir misin eğer mahsuru yoksa?

bana da haber ver canım doktorun ne diyecek bakalım ben de soracagım yazarım sana

İnşallah canım o günleri bekliyorum dört gözle

Canim kendi doktorunla konustun mu? benim doktorum grip vs durumlarinda baska doktora yonlendirmeden kendisi rapor veriyor. gecen haftada bel agrisindan dolayi gittim, ayni hastanedeki fizikciye yönlendirdi 10 gün rapor verdiler. agri geçmezse heyete ceviririz hamileyken nasil gidiceksin bu halde dediler saolsunlar yoksa dayanamazdim. bi konus istersen doktorunla ya da baska bi hastanede kbbden fln al rapor yasağı kalkti yazida kurumlara gitti artk aile hekimleri disinda sorun cikaran olmuyor benim aile hekimim de vermiyor ayni sebepten. hamilelik bu aslinda baska zamanlarimiza benzemiyor

Bende hiçbişey almadım daha ama bitane almaya başlasam gerisi gelecek duramicam. 7 ay olsun öyle alıyım diyorum bende ama heran dayanamayabilirim

Aynen bende 1 tane alsam devami gelecek:) sabredicem artik 7.aydan sonra hemen alirim herseyi zaten bekliyim diyorum dayanabilirsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…