2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
3 gün sonra 20.haftamdayim son 1 haftada 5 kez istifra ettim ilac yuzunden canim..

Bende nisan da anne olacaktım nasip olmadı erkenden doğurup toprağa verdim sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza

Sen anne olmuşsun canım bir meleğin annesi...
Şuraya binlerce cümle yazsam boş biliyorım hepsini yeterince duymuşsundur ama ben inançlı bir insan olarak Allah'ın bir bildiği vardır , hayırlısı bu olsaydı 'Ol' derdi ve olurdu bir şekilde demekki sizin aileniz için daha sağlıklı bir yavru , daha uzun ömürlü bir evlat planları var. en kısa zamanda nasip etsin inşallah... Paylaşmak anlatmak istediğin şeyler olursa her zaman burda olacağız.. Kızım ve ben güçlü yüreğinden öperiz..

Bende nisan da anne olacaktım nasip olmadı erkenden doğurup toprağa verdim sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza
Cok uzuldum canim Allah sabir versin, en kisa zamamda hayirli hamilelik ve saglikli bebek nasip etsin insallah.
Bende son haftalarimda olucaktim ilk bebegimi kucagima almak icin aralik annesi olucaktim nasibi yokmus dunyada kalbi durdu. Iki ay sonra tekrar nasip etti Rabbim senin icinde en hayirlisini nasip etsin insallah.

İnstagram adım @dideemkocskn beni de takibe alabilirsiniz :)

Canım benim raporumda plasenta / arka yerleşimli yazıyor bu normal olanı mı? Doktor bir
Şey demedi ama bilgim yok sen bilirsin ebe olarak.. Aşağıda önde yukarda yanda arkada normal olanı nasıl tabir edilir ?

Teşekkürler kizlar insallah çıkınca yazarim hemen.saglikli cikacagina inaniyorum ama doktorun sivri dili korkutuyor biraz da beni happymom87 @sg26 @Desenn sibeluA
Canim inşallah yarin çok güzel haberlerle gelesin.. Herşeyin yolunda olduğunun bilgisini alirsin.. Darısı hepimizin başına.. hemen yaz olur mu

Ben de hissedemiyorum hala. Bugün dr 22 haftaya kafar hissedersin dedi canım
Bana da oyle dedi 19 ile 22 arasi dedi ama erkenden hissedenler olunca insan tedirgin oluyor :)

Bu arada kızlar siz kefiri nasil.iciyorsunuz ya. bugun aldim ilk kes iciyorum suan çıkarıcam yani okadar kotu geldi :/

Canim istediğin zaman gidip dinleyebilirsin kalp atışını. Bu çok eski bir uygulamaymis. Bende yeni ogrendim. Ama tabi uygulamanın eskiligi kadar cihazinda nenem zamanindan kalmis oldugunuda yazayim :) is goruyor yinede.

Kızlar öncelikle herkese bebişini sağlıkla ve huzurla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Ben 17+4 günlük hamileyim 7. Yada 8. Haftaydı sanırım kahverengi lekeler olmaya başladı ve hala devam ediyor ara ara duruyor ben seviniyorum hah tam durdu derken yine başlıyor 18. Haftanın içindeyim hala niye devam ediyor anlamadım. Dr kırmızı ve adet kanamadı gibi değilse sorun yok diyor ama için rahat değil benim gibi olanlar varmı aranızda ?

Bana da oyle dedi 19 ile 22 arasi dedi ama erkenden hissedenler olunca insan tedirgin oluyor :)

Bu arada kızlar siz kefiri nasil.iciyorsunuz ya. bugun aldim ilk kes iciyorum suan çıkarıcam yani okadar kotu geldi :/

Ben de hiç sevmiyorummm yaa içemiyorum... Süt , yoğurt , ayran tüketiyorum bol bol.

Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acaba Sol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri

Ben de bikini bölgesinin hemen üstünde hissediyorum bazen.bazen de gobek deligimin altlarinda ama genellikle hemen bikini bölgesinin üstünde.yazdığın iyi oldu canim ben de soracaktim cok mu asagida acaba diye.

Allah razı olsun canım kavuşamadık olmadı nasibimiz böylemiş kızım melek oldu..

Canim istediğin zaman gidip dinleyebilirsin kalp atışını. Bu çok eski bir uygulamaymis. Bende yeni ogrendim. Ama tabi uygulamanın eskiligi kadar cihazinda nenem zamanindan kalmis oldugunuda yazayim :) is goruyor yinede.

Tahmin ediyorum nenem zamanından kaldıklarını.. İşte aletleri yanlış gösterir kalbi az atıyor çok atıyor derler kafamı bulandırırlar diye korkuyorummm... :)))) orda kalpten gitmeyeyim sonraaa bebeğin kalbini dinleyeceğim diye... Bakalım yarın göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…