2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hepsi ayni :) istisnalar vardir da bize denk gelmemiş...

Selam kızlar bende cumartesi detayli ultrasona girdim. herşey yolunda cok şükür. hatta canım kızım 4-5 ilerde imiş :)
çok şükür..

İçimde kipirtilarini hissetmek onlar guzel ki. onu öyle özlüyorum ki
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım. Ben sağ koluma vurdurdum aşıyı gece sol tarafıma yatıyorum diye. Şuan biraz ağrım var kolumu zor kaldırıyorum. Omuzum kemiğim ağrıyor. 1 hafta ağrı yapabilir dedi ebe Kan vermeye de gidicem bu hafta içi , değerlerime bakılacak yine. Her gün kan sulandırıcı iğnem var , iğne görmek istemiyorum artık , her yerim delik deşik acıyor Herşey meleklerimiz için

Kızlar selam. Herkes iyidir umarım :)
İstanbul'da ayrıntılı ultrason çektirenlerden yer ve fiyat bilgisi istiyorum. Rica etsem yaptıranlar yada yaptıracak olanlar yazabilirler mi? Avrupa yakası olacak + fiyat. Şimdiden çok teşekkür ederim. Ayrıca ayrıntılı ultrason hangi haftalarda çektiriliyor ?

Bunu söylediğin iyi oldu sağol canım, ben de soluma yatıyorum sağa yaptırayım bari
Aynen öyle herşey meleklerimiz için, bir
hücresi bile daha sağlıklı olsun diye neler yapmayızkii annelik karnına düştüğü andan beri sabır fedakarlığı öğrenmekmiş. Siz iyi olun da delikler de geçer iğneler de biter...

maşallah canım miniğine , gözünaydın annesi çok sevvindimmm bizimki de 3 güncük önde... Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o
Resim aldın mı ? Renklide birine benzettin mi sana veya eşineee :)
Amiiiinnn sağsalim kavuşalım hepimizz

19-23.haftalarda ama 23'e ne kadar yakın olsa o kadar iyi olabilir 21-22 ideal :)
Anadolu yakası lazım olursa bizimkini de yazarım ama sanırım Avrupa yakası tercih edeceksin canım.

Canım Bakırköy'de doç.450 tl aralıkta gideceğim

Bakalim zaman gostericek artik nasil bi yol izlicez :)
Annemle ablam gecen hafta gittiler havuzli hana da ugramislar ama biraz pahali geldi dedi eminonunde baska yerlerden alisveris yapmislar. Mahmutpasada kurkcu han var orda vara bebek magazalari orasi uygun biraz bisiler almislar kalanina da annem bursadan bakicak. Carsida ozlem bebe varmis bursali annelerimiz bilir orasi hem uygun hemde cok degisik seyler oluyo :)

Buucuuu gozunaydin tatlim masallah kuzuna da :)

P Pinklemon arnavut_biberi Allah razi olsun kizlar.cok teşekkür ederim

deli_mavi_59 happymom87 bugun ben de tetanoz oldum ama Allaha Şükür ne agri var ne sizi.hatta aşı olduğumu unuttum bile.ben kan sulandiriciyi da koluma yapiyorum artik.yaparken kan sulandirici daha cok yakıyor aşi hic acitmadi bile ne yaparken ne sonrasinda

Yaaa ne güzel maşallah benimki ağrıyor canım çok değil ama özellikle kolumu oynatırken yada kaldırırken

Arkadaşlar ben bebek hareketlerini hala aşağılarda hissediyorum normal mi acaba Sol kasığıma vurup duruyor bazen. Sizler nerede hissediyorsunuz tekmeleri

Hiç korkma hayatım en kötüsü sezaryan olmak ama bence bu hiçbişi değil yani bebeklerimiz ve bizler sağlıklı olduktan sonra ha sezaryan ha normal doğum :) inanki ben ilk duydugumda da heyecan yapmadım benim kafamın takıldı negatif düşüncelerde boğulduğum konu bebeğimin bağırsak parlaklığıydi. Genetik hastalıklar da D olurmuş.. Neyse ki kan yutmuş.. Ama bu büyük bir sıkıntı değilmiş

Sizin ağzınızı burnunuzu yesin ilerde bebişleriniz.. Meme sanıp yanaklarınızı burnunuzu emsin bebişleriniz.. Herkesler sağolsun sonucumla mutlu olduklarını yazmış.. İyi dilekler dilemişler herkesler. Allah razı olsun tek tek hepinizden..
Sanıyorum şuanda bu grupta en riskli gebelik benimki ve benimle aynı şeyleri yaşamamanıza ragmen hislerimi anladınız, herkese teşekkürler

Bende nisan da anne olacaktım nasip olmadı erkenden doğurup toprağa verdim sağlıkla alın bebeklerinizi inşallah kucağınıza
Çok üzüldüm.. ne zaman oldu? Bende önceki hamileliğimde aynı şeyi yaşadım 22 haftalıkken. Allah sabır versin ama bak ben üstüne 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ümidini yitirme ben yitirmedim hep güçlü olmaya çalıştım vardır Allah ın bir bildiği dedim. Sanada bol sabır ve güç diliyorum biliyorum zor bende zor günler geçirdim her gecenin bir sabahı var ben şimdi aydınlığa çıktım. Sende en yakın zamanda güzel şeyler yaşarsında kötüleri unutursun inşallah.

İnşallah canım geçen hafta çarşamba öğrendim perşeme günü suni sancı verdiler cuma gecesi doğurdum 3 gün oldu çok zormuş anlıyorsun beni dayanamıyorum sütüm geliyor rabbim sabrını versin..

Kızlar selamm her sabah su kusmalarım devam ediyor. Bugün kontrol vardı doktor reflüden şüphelenip bana gaviscon vs verdi ama evvel biraz kuruyemiş atıştırmıştım onu da cıkardım 18. Haftadayım ama halaaaa devam etmesi beni çok üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…