- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.921
Paylastigin linklerin ekran goruntulerini aliyorumm musait oldukca bakip bakip bende alacagimm :) takimina bayildim paylasimlar icinde ayrica tesekkur ediyor ve devamini bekliyoruz canimmŞuan 21+2'yim ve 57 kilo oldum
Doktorum iyisin 10 kg daha al yeter dedi. Max da 70'le bitir bu iş dedi. Ben de kendi kendime dedim ki artık medium giymeye başladığıma göre 70 kg olduğumda Large giyerim. Ve Large sipariş ettim. Karın kısmı zaten hamilelere özel geniş. Ordan sorun olmaz ben en çok altta tereddüt ettim o da lastikli ve içten de ayarlanır. Dur senin için bir resim çekeyimilk resim önü , ikinci resim lastikli ve ayarlanan kısmı olan yani arkası...
Paylastigin linklerin ekran goruntulerini aliyorumm musait oldukca bakip bakip bende alacagimm :) takimina bayildim paylasimlar icinde ayrica tesekkur ediyor ve devamini bekliyoruz canimm
Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi.ikihayat
Canim birazdan fotosunu atayım istersen. Sıcak olur rahat edersin. İç Çamaşırcı yerlerde var.Kompedan tarzı değilde daha sokak mağazalarında.
Öylemiiii? Benim tam bir bilgim yokta yani mantıken düşününce öyledir heralde diye düşündüm. Demek bebişin pozisyonuna göre karar veriliyor. İyi o zaman benim oğlan uğraştırmadı :))
Değişir bencede ama halini görmek bile insanı mutlu ediyor ya. Seninki biraz daha net olur diye düşünüyorum. İnşallah güzel geçecek :)
Canim benim doktorumda henuz vermedi 5. ayi bitirelim belki o zaman baslatirim dedi. belki seninki de öyle yapar :)
Bende 17. hafta fotosu var bak yukleyeyim cok belli olmasa da az cok seçiliyor . detayli da daha iyi goruruz sanirim
Bi dahaki kontrole insallah tamamen gecmis olur canim
@gbilges canimm gozunaydinn cok sevindimm hep boyle güzel haberler alalim insallah
@aras_u25 bebek arabaniz hayirli olsun canim.gule gule iyi gunlerde kullanin saglikla inşallah
Large aldım ama iyiki de large almışım. Şuan biraz bolluğu var alttan da üstten de ama sanırım o zamana içini tam güzel doldururum. Sonuçta lohusa pijaması rahat olmalı..
Normalde small'dım şuan medium oldum doğurunca da large olurum heralde dedim... İyi bir seçim olmuş
evet bende izledim hemen doktorun instagram hesabı fln var mı diye baktım ama pek bir şey yoktu. Özellikle şeker yüklemesini tüm gebelere tavsiye ettiGünaydınlar herkese hayırlı haftalar olsun..sabah trt de iyi fikir programında hamilelere çok yararlı oneriler vardı baya detaylı anlatıyodu dr. Hepsini izleyemesemde tekrarına bakıcam. Vaktiniz olursa oneririm
Ben de bugun tetanoz oldum dünürcümdeli_mavi_59
Kizlar yarin saat 10da benim ayrintili ultrasonum var.lütfen benim icin dua eder misiniz?ayrintili icin gidecegim doktor biraz pimpirikli.en ufak seyleri bile büyütür.sivri dillidir bi de.herşey güzel gecsin.
Dualarimiz seninle ve minik meleginle canim inşallah her sey yolunda olcak sen de guzel haberlerini bizimle paylasicaksinnBen de bugun tetanoz oldum dünürcümdeli_mavi_59
Kizlar yarin saat 10da benim ayrintili ultrasonum var.lütfen benim icin dua eder misiniz?ayrintili icin gidecegim doktor biraz pimpirikli.en ufak seyleri bile büyütür.sivri dillidir bi de.herşey güzel gecsin.
inşallah herşey yolunda olacak canım içini ferah tut sağlıklı güzel haberlerini alacaksın.Ben de bugun tetanoz oldum dünürcümdeli_mavi_59
Ben bunlara bayıldım yaa canım :) hayal ettim de hemen ay ne cici olur :)Çocukluğunda taş devri seyredenler var mı? :)))
Şunlara bakın çok şekerler ya bayıldım. Ben çocukken kızım olursa adını 'Çakıl' koyacağım derdimm kız çocuğu olarak çok tatlı geliri bana bu da onun kıyafeti yatam doğumgünü konsept kıyafeti olur bundan ilerde.
Insallah hersey yolundadir canim.ben inaniyorum buna tabiki ederiz duaBen de bugun tetanoz oldum dünürcümdeli_mavi_59
Vallahi az once bir tane daha ekledik, romantizmi kaÇok güldüm yaa süpermiş:)
Kazandigim bir tartisma olmadi bugune kadar. Burclara inanirmisiniz bilmem ama oglak erkeği insani delirtir...Çok güldüm yaa süpermiş:)
Vallahi az once bir tane daha ekledik, romantizmi ka
Kazandigim bir tartisma olmadi bugune kadar. Burclara inanirmisiniz bilmem ama oglak erkeği insani delirtir...
merhaba benimdetam tersi oldu:)hep erkek ismi vardı aklımızda ama kızmış bebeğimiz:) biz Atilla,Hamza,Burak,Koray düşünmüştük. sende bana kız ismi önerir misin:)Mrb, bizim cinsiyet netleşti, kesin erkekmiş, ben de alışmaya çalışıyorum hala :) dedim önce sağlıklı bi şekilde doğsun da ,kız çocuk hayalim 2. de gerçekleşir artık umarım :) Kafamda da bi isim falan yok henüz, erkek bebeğe isim bulmak da epey zormuş :)
Bugün bunlara baktım canım Senle aynı sayfalarda dolanıyoruz acaba dedim 1. Yaşgününde çakıl mı yapsam kızımıÇocukluğunda taş devri seyredenler var mı? :)))
Şunlara bakın çok şekerler ya bayıldım. Ben çocukken kızım olursa adını 'Çakıl' koyacağım derdimm kız çocuğu olarak çok tatlı geliri bana bu da onun kıyafeti yatam doğumgünü konsept kıyafeti olur bundan ilerde.
arnavut_biberi @hayal_masal Kızlar hepsi aynı. Varan 1: Bebişin kız olduğunu öğrenince eşime dedim ki baba kız aşkı özeldir. Söyle bakalım sen de aşık olacak mısın kızına. Araba kullanıyordu. Hiç istifini bozmada aynen şöyle dedi: "Ne aşkı, adam gibi seveceğim". Tabi bende hiç heyecan kalmadı. Varan 2:Ortama tatlılık katmak isteyen ben: "Canım ya bebek seni daha çok severse". Eşim : "Al bugünkü kaygı konunu bulduk. Otur bütün gün bunu düşün kaygılan". Varan 3: Ben: Canım ilk çoçuk olacak inşallah ,biraz kitap okusam sana ya da kursa gitsek. Eşim: "Ben biliyorum bunları, bunlar hep mantık yürütülerek çıkacak şeyler, araştırmaya gerek yok." Varan 4: Ben "Alışveriş öncesi ürünleri araştırırsak hangisi işlevsel hangi fonksiyona ihtiyacımız var anlarız" Eşim "Ne gerek var, fonksiyonlar belli." Ben"mesela küvet açılıp kapanınca yer kaplamıyormuş" Eşim ".....", error verdi. ama hala inadım inat eşim "yani okumanın araştırmanın faydalı olduğunu düşünmüyorum." Varan 5: Ben Ya madem kanka olduk gel bir yanağından öpeyim. Eşim: "Burnum akıyor yanaşma (iki güne bir-muhtemelen alerjisi var)".Varan 6: Ben: Ebebek reklamındaki hamile kız ne kadar da yalan. Her yeri ipince karnına yastık basmışlar. Herkes böyle güzel mi oluyor ki. Beklenen cevap: "Sen de güzelsin birtanem" Gerçekler: Sessizlik :) Yaz yaz bitmez...
Bugün bunlara baktım canım Senle aynı sayfalarda dolanıyoruz acaba dedim 1. Yaşgününde çakıl mı yapsam kızımı
Önereyim tabi ki eğer beğenirsen, ben ingilizce öğretmeniyim o nedenle öncelikle evrensel isimler düşünmüştüm, benim kızım olsaydı adını Roza, koyacaktım, diğer isimler de Nora, ılgın, gökçe, öykü, idil şimdilik aklıma bunlar geldi, tabi tarzını bilmediğim için beğenir misin bilmem, umarım beğenirsin :) asya, mina, alya bu isimleri beğeniyordum ama oldukça çoğaldılar her 3 çocuktan birinin ismi oldu nerdeyse :)merhaba benimdetam tersi oldu:)hep erkek ismi vardı aklımızda ama kızmış bebeğimiz:) biz Atilla,Hamza,Burak,Koray düşünmüştük. sende bana kız ismi önerir misin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?