2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Paylastigin linklerin ekran goruntulerini aliyorumm musait oldukca bakip bakip bende alacagimm :) takimina bayildim paylasimlar icinde ayrica tesekkur ediyor ve devamini bekliyoruz canimm

Paylastigin linklerin ekran goruntulerini aliyorumm musait oldukca bakip bakip bende alacagimm :) takimina bayildim paylasimlar icinde ayrica tesekkur ediyor ve devamini bekliyoruz canimm

Rica ederim canım ne demek... beğeneceğiniz işinizi görecek linkler oluyorsa ne mutlu banaa gördüğüm her şeyi sizlerle paylaşmak gibi içsel bir isteğim var zaten devamı gelecek...

Canım vajinal bakması göbekteki yağla alakalı değil bebeğin pozisyonuyla ilgili. Bana öyle olmuştu sabah göremedi akşam gel dedi bebek yine dönmedi o zaman alttan bakacağım dedi. ikihayat

O zaman insallah benimki doner de ugrastirmaz bizi:)

Canim birazdan fotosunu atayım istersen. Sıcak olur rahat edersin. İç Çamaşırcı yerlerde var.Kompedan tarzı değilde daha sokak mağazalarında.

Atarsan iyi olur canim bende bakayim belki bulurum havalar sogudukce ben usuyecegim gibi geliyor cunku

Ben gecen hafta renklide gordum bebegi yuzunu falan guluyordu ama cok net degildi derisi seffafti sanirim. 20. Haftadan itibaren normal deri olmaya basliyormus

Evet canim bende renklide gordum gecen hafta yuzu seciliyor ama yine de tam oturmamis oluyor

Bende l alirim diye dusunuyorumda bakalim bi sonlara dogru alirim kilo alma durumuma bagli:)

Günaydınlar herkese hayırlı haftalar olsun..sabah trt de iyi fikir programında hamilelere çok yararlı oneriler vardı baya detaylı anlatıyodu dr. Hepsini izleyemesemde tekrarına bakıcam. Vaktiniz olursa oneririm
evet bende izledim hemen doktorun instagram hesabı fln var mı diye baktım ama pek bir şey yoktu. Özellikle şeker yüklemesini tüm gebelere tavsiye etti

Ederiz tabiii... İnşallah güzel haberler alın miniğin sağlıklı turp gibi olsun her şey yolunda olsun canım benim... Pimpirikli olması daha iyi oh her şeyine iyice baksın ne güzel işte.. Yarın güzel haberlerinii bekliyoruzz

Dualarimiz seninle ve minik meleginle canim inşallah her sey yolunda olcak sen de guzel haberlerini bizimle paylasicaksinn

inşallah herşey yolunda olacak canım içini ferah tut sağlıklı güzel haberlerini alacaksın.

Ben bunlara bayıldım yaa canım :) hayal ettim de hemen ay ne cici olur :)

Insallah hersey yolundadir canim.ben inaniyorum buna tabiki ederiz dua

merhaba benimdetam tersi oldu:)hep erkek ismi vardı aklımızda ama kızmış bebeğimiz:) biz Atilla,Hamza,Burak,Koray düşünmüştük. sende bana kız ismi önerir misin:)

Bugün bunlara baktım canım Senle aynı sayfalarda dolanıyoruz acaba dedim 1. Yaşgününde çakıl mı yapsam kızımı

happymom87 lohusa sepetini bende takip ediyorum arada sen begendiklerini ekle gozden kacirmamis olurum. Ablamlar eminonu tarafina gittiler gecenlerde orda cok guzel modeller vardi dedi ama doktorum bana izin vericekte gidicem de oooo :)

cloud17 hayirli haberle gelirsin insallah canim sen ne kadar pozitif gidersen sonuclarda oyle olur Allahin izniyle :)

mischiefocean83 sizin atismalariniz da iyiymis yasayana cok sevimli gelmese de okurken baska oluyor :)

arnavut_biberi inşallah en yakın zamanda her şey yoluna girer ve gönül rahatlığıyla her yeri gezer seçer beğenir alırsın canım benim.. Bir kargoyla da eve gönderiyorlar gerçi ben alıştım bu internet alışverişi işine. Şansıma da iyi çıkıyor aldıklarım pişman etmiyorlar beni :)
Eminönü havuzlu handaki mağazalar bile web sitesinden satış yapıyor demin onlara baktım da ben de.
Tabi gezip görmenin de keyfi başkadır. Sen iyi ol bebish in iyi olsun doktordan da izni kopardik mi tamamdır; )

canim al benimkinden de o kadar bisiler alim oglusuma diyorum oyyyy dur simdi ne acelesi var , aşkım sen tatli bir babis olacan eminim de ben nasil anne olurum acaba diyorum yine hamsi şivesiyle oyyy ne bilim göreceğiz iste. hepsi ayniii

merhaba benimdetam tersi oldu:)hep erkek ismi vardı aklımızda ama kızmış bebeğimiz:) biz Atilla,Hamza,Burak,Koray düşünmüştük. sende bana kız ismi önerir misin:)
Önereyim tabi ki eğer beğenirsen, ben ingilizce öğretmeniyim o nedenle öncelikle evrensel isimler düşünmüştüm, benim kızım olsaydı adını Roza, koyacaktım, diğer isimler de Nora, ılgın, gökçe, öykü, idil şimdilik aklıma bunlar geldi, tabi tarzını bilmediğim için beğenir misin bilmem, umarım beğenirsin :) asya, mina, alya bu isimleri beğeniyordum ama oldukça çoğaldılar her 3 çocuktan birinin ismi oldu nerdeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…