- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.101
Canım kan verdiğin an kayıt no veriyor o arayıp da öğrenebilirsin tc ile olsa evet dağ kolay olurduAaa süpermişş.. Kayıt numaramız kaç ki acaba onu da öğrenmedim. Tc no ile göremez miyiz?
Maille direk doktoruma yollardım şimdi resmini çekip yollarım diye düşünüyordum ben de .
Canım aşı olduğum günün ertesi günü kolumda ağrı oldu. Allahtan sol koluma vurdurmuştum. Ama günlük hayatı etkileyecek kadar bir ağrı yaşamadım.Kızlar tetanoz aşısını olanlara bişey sormak istiyorummmm bende haftaya pazartesi aşı olucam bide kan alınacakmış bugün ebe hanım aradı söyledi..
Aşı olduktan sonra işe geri dönmem gerekiyor acaba aşının herhangi bir yan etkisi oluyor mu yani çalışmamı etkiler mi arkadaşlar?
Ben de çalışıyorum canım. Korktum bende etkisi olur falan diye sol koluma yaptırdım sağ tarafı kullanıyorum diye. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece hafif ağrıdı kolum biraz da ağırlaştı. Genel olarak etkilemiyor.Kızlar tetanoz aşısını olanlara bişey sormak istiyorummmm bende haftaya pazartesi aşı olucam bide kan alınacakmış bugün ebe hanım aradı söyledi..
Aşı olduktan sonra işe geri dönmem gerekiyor acaba aşının herhangi bir yan etkisi oluyor mu yani çalışmamı etkiler mi arkadaşlar?
Ben de çalışıyorum canım. Korktum bende etkisi olur falan diye sol koluma yaptırdım sağ tarafı kullanıyorum diye. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece hafif ağrıdı kolum biraz da ağırlaştı. Genel olarak etkilemiyor.
kız olacak inşallah:))Kızsa pembe olanlar kesinlikle
Olsun canım vardır herşeyde bi hayır..demekki önemli bişey di gitti 9ay sabrediyoruz iki gün mü sabredemicezz =))kızlar bugün benim kontrolüm vardı. ama perşembeye ertelendi. tam odaya gireceğiz doktorum doğuma gitti. acilmiş bişey diyemedim. özledim oğlumu
haklısın zaten cumartesi detaylım var asıl onun heyecanı bam başka offf gene duygusala bağladım gözlerim dolduOlsun canım vardır herşeyde bi hayır..demekki önemli bişey di gitti 9ay sabrediyoruz iki gün mü sabredemicezz =))
Tatlım o şimdiden belli olmaz ki. Yeri değişebilir bebek büyüdükçe. Benzer problem var ve yeri değişebilir dedi. Gerçi benim çevremde yeni doğum yapanlardan şimdiye kadar bir tane bile normal yok.Kizlar şimdilik bir sorun yok çok şükür.elleri ayaklari safra kesesi böbreklerinde sorun yok.dudak çizgisi burun kemigi gözleri yerinde.ama kalbinin her yerine bakamadi çünkü çok hareketli sabit durmuyor.ara verdik birazdan tekrar kalbi icin gireceğiz.tek sorun plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda yani aşağıda.sezeryan olman lazim dedi.
Kabul ettim sanirim canim :)Prenses2017 @happymom87 sibeluA ben de ekledim sizi kizlar burdaki nickim soyadim ismim s ile başlıyor ve cift soyisimli :)
Normalmiş o. Ben de kasıklarda hissediyorum doktora sordum detaylıda aşağıda değil mi diye. Bu haftalarda normal dedi. Plesanta ve bebeğin yeri normal bir sıkıntı yok dedi. Sen yine kontrole gittiğinde sor doktoruna.
Göbekte hissedilmiyor biraz aşağılara doğru hissediliyor. Bir de bariz tekme bekleme. Böyle seyirme gibi oluyor, sanki gaz kabarcıkları geçiyormuş gibi oluyor.
Tamam canim sagolasin insallah duyucam.bende.
@didoscskn Kızlar ekledim ben de siziiiii :))
Tamamdir canim
Kabul ettim canim ama isimlerinizi karistircam buyuk ihtimalle@didoscsknPrenses2017 @happymom87 sibeluA ekledim sizi kızlar :) kim bu sabah sabah demeyin sevdaurkergokce :)
Canım limon sıkıp içebilirsin belki daha kolay olur
Tesekkur ederim onerilerin icin. ben içimin sadesini almisim. sanirim sadede daha cok varmis kalsiyum. ben bilmeden aldim.gerci. cok kotu yaa Allah gunah yazmasin. umarim alisirim.Yeni içenler için kefir önerisi: içim al meyveli ,orman meyveli ya da çilekli. Ben öyle başlamıştım. Ama hamilelikte başlamadım. Öncesinde bağışıklığım çok düşüktü ve süt sevmiyorum kalsiyum olsun diye başladım. Sonra aoç'nin sadesine geçtim. Diğer sade kefirleri içemiyorum ama bu aoç ninki ayranın kıvamlısı gibi. Ayran içen bunu da içebiliyor. Tabi denemeden bilemeyiz.
Canim sagol tespitlerin icin bende oyle denicem :) Sabirsizlaniyoruz işte hemen duyalim diyoruz :)Canım ben net 20 de hissetmiştim, o yüzden sana erken olabilir. Hissedince çeşitli yerlerden olabiliyor. Tek bir yer değil. En azından benim ki öyle. Harekete ilişkin tespitlerim: Ben yüksek sesle kitap okuyunca, araba kullanırken arabada, yatakta sırt üstü yatarken daha çok hissediliyor ama kız olduğundan mıdır daha küçük olduğundan mıdır bilmem öyle sert darbeler henüz yok. içerde buz pateni kayıyormuş gibi...
sorma canim ya ben o an şöföru gırtlaklayasim geliyor. Ne bicim kullaniyolar. direk cukura girermi yaa valla dusundukce sinirleniyorum bak.Kizlar hepinize gunaydin. :)
Bol güzel haberli bir gün olsun.cloud17 güzel haberlerle gel lütfen.
Kizlar bisey sormam. Arabadayken sarsılınca ben çok rahatsız oluyorum. Sizde böyle bir durum var mi? Otobüslerde şoföre yavaş gidin de diyemiyorum ama taksi veya bi arkadaşın arabasiysa aman yavas gidelim diyorum sarsilmamak icin ama mutlaka cukurlu veya tumsekli yerler oluyo yani. Sırf bu yüzden mecbur kalmadıkça arabaya binmek istemiyorum :) hele otobüslere hiç.. Persembe günü otobüsle gidicem şimdiden onu düşünüyorum hiç dikkatli kullanmiyorlar sürekli bir sarsıntı..
Cok sukur canim saglikliymis gozun aydin.Kizlar şimdilik bir sorun yok çok şükür.elleri ayaklari safra kesesi böbreklerinde sorun yok.dudak çizgisi burun kemigi gözleri yerinde.ama kalbinin her yerine bakamadi çünkü çok hareketli sabit durmuyor.ara verdik birazdan tekrar kalbi icin gireceğiz.tek sorun plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda yani aşağıda.sezeryan olman lazim dedi.
Aynen canım yaa ne face ne instagram hiçbişi yok.. Ama buranın ayrı Bi havası varAyy benim de yok canım ne Facebook ne instagram :)
Hiç bir sosyal hesabımız yok:)
Ama merakta ediyorum sizleri.
Sık dişini 4 ayımız kaldı anammm az kalmışhaklısın zaten cumartesi detaylım var asıl onun heyecanı bam başka offf gene duygusala bağladım gözlerim doldu
Hoşgeldin :)Merhaba anneler ve minikleri, hamileliğimin başından beri bu sayfayı takip ediyorum nerdeyse hepinizi tanır gibi oldum ancak yeni üyelik aldım
ay dört ay kalmış deyince bi hoş oldum bi mutluluk sardı beniSık dişini 4 ayımız kaldı anammm az kalmış
hoş geldin canım. hade detayları alalım. yeğenimiz kız mı erkek miMerhaba anneler ve minikleri, hamileliğimin başından beri bu sayfayı takip ediyorum nerdeyse hepinizi tanır gibi oldum ancak yeni üyelik aldım
canım çalıştığım için ancak sabahları doktora rahat gidebiliyorum. bide sabahları fazla hasta olmuyor rahat rahat bakıyooruz oğlumaKizlar oglusumun bebek arabasi geldi :) Babasi okuldan gelsinde acariz bakmak icin. Ay büyük biseyler alınca insan daha bir heycanlanıyor. Zor tutuyorum kendimi başka şeyleri almamak için. :)
Artık perşembe günü gelsin oğlumu göreyim. Çok uzun geldi bu 18 gün. 1 ay sonra gel dese naapcam bilmem :)
hayal_masal
Canim kaç doğuma gircekmiş ki oyle ertelediler anlamadim. Olsun c.tesiye bisey kalmadı annesi :) Ama biliyorum günler geçmez oluyor :) Bizimde perşembe ama geçmiyor zaman.
cloud17 canim tek sorun sezeryan olsun. Ki sezeryan bence bir sorun bile değil. Hem yukarı çıkması için daha zaman var,bunu söylemek için çok erken.
Ottomania canim hangisi daha sağlıklı bilmiyorum ama Mehlika prenses icin ben pembisleri begendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?