2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar gunaydin ne zamandir giremiyordum yogunluktan. Dun asimizi olduk iyiyiz gayet. Umarim sizler de iyisinizdir.

Fakat dun gece gaz sqncisindan uyuyamadum. Sabaha kadar kivrandim durdum. Onceden de olurdu bazen bende bi sebebi yok yani. Ama bebisim sanki dunden beri ayni yerde korkuyorum acikcasi iyi midir diye

Canım bu sorun değil plesentaya takılma bile milley gönüllü sezaryan oluyor günümüzde.. Bence kalbinde zaten sıkıntısı olsa bu kadar hareketli olmazdı. İçini ferah tut annesi.. İnşallah güzel şeyler duyacaksın

Iyidir iyidir annesi. Onlar cok korunakli yerdeler. Oyle gaz sancisi vs gibi seylerin cok etkileyecegini zannetmiyorum.
sibeluA valla ben en son kufur ettim sofore o derece. Neyseki duymadi :) Engebeli yolda sarsar yine anlarimda amca duz yolda traktor gibi sarsa sarsa kullandi.
S SuHa_38 hosgeldin :)

Canım öncelikle bebek arabanız hayırlı olsuuuun
Arabanın fotolarını bekliyoruuuuz :)) eşimle şöyle baktık yüksek ihtimal biz de ondan alcaz :)) benim tek çekincem kumaşı nasıl ? Yazarsan çok sevinirim:))
Bende pembiş olanları beğendim Suavinex olanı alcam gibi.

Troidi olan arkadaşlar değerlilerime bakarmısınız nasıl sizce
Canım benim de bu değerlerde çıktı. Perşembe endokrine gitçez tedbir amaçlı.
İlaç başlayacak doktor sanırım. 2,5 altında olması gerekiyormuş. Aslında değerlerimiz normal ama gebelikte daha düşük olması daha iyiymiş.

Hoşgelsin o zamannn :))) hakkaten okudun mu o kadar sayfayı

QUOTE="SuHa_38, post: 48971979, member: 798903"]siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama öğreneceğim kısa zamanda ayrıca 2000 sayfayı okumak da pek kolay olmadı okudukça çok sevdim burayı ve dayanamayıp üyelik aldım [/QUOTE]
Hoş

Tamam canım. Oglusumun babası gelsin bende sabırsızlanıyorum :) Dün oğlumla konuşuyordum tepki vermiyordu. Bak araba aldık sana yarin gelcek dedim tekme attı :)) Erkek çocuklarının araba aşkı anne karnından basliyo sanırım. Açalım detayları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…