2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tamam canım teşekkürler

ayy insallah canim ya. Yaklasik 1 haftadi nerde oldugunu tahmin edebiliyordum dunden beri ayniyerde olunca evham yaptim biraz

kızlar selam
sizlere birşey sorucam. bu doğum fotoğrafçı olayını falan ayarlayanınız varmı. fiyatlar ortalama ne acaba. ben bir yerden fiyat aldım foto video 1400 tl dedi nasıl acaba fiyat?

canım benim dün oldu hiç ağrım falanda olmadı işe geldim. merak etme
happymom87 bayan kaptanım bi oda beğendim oğlum için aklıma sen geldin http://www.meltemmoduler.com/bebek-odasi/denizci

takımı bende çok beğendim ama çok pahalı

Kızlarrr tartıldım stres sardı beni..sabah kahvaltı etmeden tartıldım 3 kg almışım hamileligin başından beri bir kiloda vermiştim etti 4kg işin kötüsü son iki-uç haftada aldım bu kiloyu.bebek eş ödem 1kg olsa toplamda 3 kilo kendime almışım bu da çok fazla.. İştahımda çok arttı özellikle akşam yemeklerinden sonra ekmek kek tatlı yiyorum nasıl durdurucam kendimi bebeğe faydası yokki bunların bana zararı var

Ohhhh Allahima bin sukur kizlar bebisimin hic bir organinda bir problem yok.dedigim gibi bende sadece plesanta previa totalis durumu var.bazi kisilerde yapışık olabiliyormus rahim agzina.cok kanama olabiliyormus dogum esnasinda ve anne icin tehlike yaratiyormus.benimki oyle tehlikeli görünmüyormus.kendi doktorun da degerlendirir dedi.sadece hoplama zıplama ve karnina darbe alma ve iliski yasak (zaten olmuyor) dedi.
Ayyy bebisimin burun ben cene ağız baba :)
Cok teşekkür ederim dualariniz icin.suan bir kuş kadar hafifim.darisi tüm hamilelerin başına

Canim bende hic bir sorun olmadi.pazara gittim eve geldim yemek yaptim.agri sizi olmadi

Ay cok sevindim canim benim.
Ne guzel yaa :) bende bir an once gormek istiyorum kizimi o sekilde :)
Dikkat et kendine canim sende bi sorun yok bak.ne guzel :)

Canim çok sevindim.Gozunaydin. Hepimiz hep güzel haberler alalım :)))) için rahatlamıştır ne guzel. Ağızlarını,burunlarini yediklerim ya bi bilseler anneleri babalari ne cok seviyor onlari :)

Hoş[/QUOTE]
bi iki günde değil ama hamileliğimin başından beri okudum, zamana yaydım

Ohhh çok şükür cnm gözünaydınnnn rahatlamışsındır darısı başımıza inşallahhhh bu arada senin kanaman oluyomuydu cnm plasentan aşağıda diye

Canim çok sevindim.Gozunaydin. Hepimiz hep güzel haberler alalım :)))) için rahatlamıştır ne guzel. Ağızlarını,burunlarini yediklerim ya bi bilseler anneleri babalari ne cok seviyor onlari :)

Ay görünce öyle agzini burnunu aşkım daha da artti.bi de dogsa nasil sevecegiz kimbilir.

Ohhh çok şükür cnm gözünaydınnnn rahatlamışsındır darısı başımıza inşallahhhh bu arada senin kanaman oluyomuydu cnm plasentan aşağıda diye

Yok canim Allaha Şükür hic kanamam olmadi.sadece 6.haftada kahverengi lekelenme oldu o kadar.

Merhaba hanımlar dün evlilik yıldönümümüz olduğundan giremedim arada okudum çıktım , eşim attan düştüğü için önce acilde geçirdik tetanoz aşısı oldu benden önce instagramdan ekledim ama kimleri ekledim hatırlamıyorum Merve ile başlayan benim ikinci ismim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…