- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.341
Evet canım penti ama ince geldi bana da. Benim eski çoraplarım hala çok rahat oluyor hem daha kalın devam mı etsem onlarla ??Pentimi canım senin aldığın benimkide penti ama çok ince onunla kışı geçiremem diye düşünüyorum alttan üşüdüm çok:) yünlü buldu burda dün bir arkadaş ondan alacağım internetten.
Ayy cok sasirdim canim :) ama olsun herkesin bir kız evladı olmali bence. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallahSevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ
Baaayillldimmmm :)Ottomania canım budur arabamiz :)
Canım hoşbulduk miniğim iyi teyzesi bol tekmeli bir gün geçirdik :))
Babacığım iyi canım sağol bir endokrin uzmanı bulduk randevu alma konusunda babam epey endişelendi bir şeyim Yok demeye başladı. Korkuyoruz ailece aynı şeyden ama yüzleşmek Lazım en kısa zamanda.
Ay pek güzel sağlıkla kullansın canımmmmmm.Ottomania canım budur arabamiz :)
Ottomania canım budur arabamiz :)
İnşallah canım benim inşallah her şey çok güzel olacak!Aman siz iyi olun inşallah baban da iyi olacak
Yok demesin ama olmaz öyleemadem iyi bir uzman da bulunmuşşş umarım sonuçlar iyi olur da yüzleşmek zorunda kalacağınız hiçbir şey olmaz.. Ailesi yanındaa Allah çaresi olmayan şey vermesin , bizler anne baba oluyoruz onlar da azıcık yaşlandı yorulduu tabiii bir şeyler çıkıyor.. Bizimkilerde de var ufak tefek şeyler. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. Babacığının güzel haberleriyle sevinelim hep birlikte inş temiz temiz ilaçla hallolacak bir şeyler çıksın en fazla ...
İnşallah canım şimdilik doktora gitmeye ikna etmeye çalışıyoruz tedirgin etmedenBende iyiyim canım çok sukur. Babanda iyiymiş çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hayatımızda hep olumlu gelişmeler devam etsin :)
İnşallah canım benim inşallah her şey çok güzel olacak!
Sorma kuZum annemin meme kanserinden sonra babam psikolojik olarak çok yıprandı kaybetme korkusu onu mahvetti!
Amin inşallah canım Allah anne babalarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.
Hadi ya. O heyecanla hiç gözüm görmemiş vallahi nette bakarken :)Güle güle kullanın ne güzel bir mavi o... :) bize ilk gönderdiğin link'te kenarların bronz olduğu anlaşılıyordu aslında sen dikkat etmedin iyice sanırımmneyse ki sonuçtan memnun olmuşsunuz.
Evet canım inşallah geçecek hep güzel haberler almamız dileğimizVücudumuzdaki çoğu hastalık (kalıtsal olanları ayrı tutuyorum) üzüntüden stresten hortluyor veya oluşuyor zaten... Hayat arkadaşı tabi kolay değil. Mahvetmez mi hiç.. İnşallah birliğiniz ve desteğinizle bu günler de geçecek canım..
Teşekkür ederiz teyzeleri.
sibeluA canim araba büyük onu soyliyim sana. Eger sürekli gidecegin yerler dediğin gibi 2 vesayit gerektiriyorsa hele tek gidersen çok zorlanirsin. Travel olunca katlasan da büyük oluyor.
Canim bebek keseye baskı yaptıkça sürekli idrar hissi olur onu biliyorum da başka bilgim yok. Bide zaten 4 litre su iciyosan çok normal değil mi sürekli wc ye gitmek. Iltihap geçtiyse sürekli su ictiginden normal ihtiyacindir benceAnladim canim zaten mecburen alamicam oyuzden sizinkilere seviniyorum boyle :))
Bu arada size bisey sorucam.
Bende sistit gibi bisey var saniyodum ama degil galiba. Yani şunu dusundum acaba bebek idrar keseme baski mi uyguladigi icin boyle tuvaletim.hep varmis gibi hissediyorum?
Iltihap vardi cok cok az. ilac aldim. ve 4 litre su iciyorum. gecmesi gerekiyo . Acaba o gecmedide o mu yapiyor dersiniz?
Canim normalde şimdi vc e giriyorum ciktiktan hemen sonra sanki girmemisim gibi hic oluyor. aman baski olsun da iltihap olmasin.Canim bebek keseye baskı yaptıkça sürekli idrar hissi olur onu biliyorum da başka bilgim yok. Bide zaten 4 litre su iciyosan çok normal değil mi sürekli wc ye gitmek. Iltihap geçtiyse sürekli su ictiginden normal ihtiyacindir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?