2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bugün okul çıkışı kuaföre gittim kızlar. Temizlendim iyi oldu. Güzellik merkezindeki kızcağız ben yüzüstü yatmayayım diye şekilden şekle girdi :)) Ay uyandım kızlar ben zahmet verdim diye helallik istedim ne demek dedi:) Sağolsun.
Kuzular eşim de bana sürpriz yapmış erken gelmiş eve döktürmüş yemekler salatalar masayı kurmuş bir geldim her şey Harika fakat ben öğle vakti yemeği kaçırdığımdan tansiyonum bile yükslemişti tabi paniklemesin diye eşime söylemedim karnımda davul gibi gerilmişti ben tadına bakamadım bile eşim de bozuldu ay adamcağız haklı valla çay bile demlemiş ne yapsam bilemedim(

Pentimi canım senin aldığın benimkide penti ama çok ince onunla kışı geçiremem diye düşünüyorum alttan üşüdüm çok:) yünlü buldu burda dün bir arkadaş ondan alacağım internetten.
Evet canım penti ama ince geldi bana da. Benim eski çoraplarım hala çok rahat oluyor hem daha kalın devam mı etsem onlarla ??
Bana da link verir misin kuzum?

Ayy cok sasirdim canim :) ama olsun herkesin bir kız evladı olmali bence. Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin insallah
aldiklarinin fisini atmadiysan degistirebilisin canim.
Ottomania canım budur arabamiz :)
Baaayillldimmmm :)
Guzel gunlerde kullanirsiniz.insallah canim benim :)

Aman siz iyi olun inşallah baban da iyi olacak
Yok demesin ama olmaz öylee madem iyi bir uzman da bulunmuşşş umarım sonuçlar iyi olur da yüzleşmek zorunda kalacağınız hiçbir şey olmaz.. Ailesi yanındaa Allah çaresi olmayan şey vermesin , bizler anne baba oluyoruz onlar da azıcık yaşlandı yorulduu tabiii bir şeyler çıkıyor.. Bizimkilerde de var ufak tefek şeyler. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. Babacığının güzel haberleriyle sevinelim hep birlikte inş temiz temiz ilaçla hallolacak bir şeyler çıksın en fazla ...

İnşallah canım benim inşallah her şey çok güzel olacak!
Sorma kuZum annemin meme kanserinden sonra babam psikolojik olarak çok yıprandı kaybetme korkusu onu mahvetti!
Amin inşallah canım Allah anne babalarımıza sağlıklı uzun ömürler versin.

Teşekkür ederiz teyzeleri.

sibeluA canim araba büyük onu soyliyim sana. Eger sürekli gidecegin yerler dediğin gibi 2 vesayit gerektiriyorsa hele tek gidersen çok zorlanirsin. Travel olunca katlasan da büyük oluyor.

Bende iyiyim canım çok sukur. Babanda iyiymiş çok sevindim sizin adınıza. İnşallah hayatımızda hep olumlu gelişmeler devam etsin :)
İnşallah canım şimdilik doktora gitmeye ikna etmeye çalışıyoruz tedirgin etmeden
İnşallah hepimiz hep iyi haberler alalım.

Vücudumuzdaki çoğu hastalık (kalıtsal olanları ayrı tutuyorum) üzüntüden stresten hortluyor veya oluşuyor zaten... Hayat arkadaşı tabi kolay değil. Mahvetmez mi hiç.. İnşallah birliğiniz ve desteğinizle bu günler de geçecek canım..

Güle güle kullanın ne güzel bir mavi o... :) bize ilk gönderdiğin link'te kenarların bronz olduğu anlaşılıyordu aslında sen dikkat etmedin iyice sanırımm neyse ki sonuçtan memnun olmuşsunuz.
Hadi ya. O heyecanla hiç gözüm görmemiş vallahi nette bakarken :)

Evet canım inşallah geçecek hep güzel haberler almamız dileğimiz

Anladim canim zaten mecburen alamicam oyuzden sizinkilere seviniyorum boyle :))

Bu arada size bisey sorucam.
Bende sistit gibi bisey var saniyodum ama degil galiba. Yani şunu dusundum acaba bebek idrar keseme baski mi uyguladigi icin boyle tuvaletim.hep varmis gibi hissediyorum?
Iltihap vardi cok cok az. ilac aldim. ve 4 litre su iciyorum. gecmesi gerekiyo . Acaba o gecmedide o mu yapiyor dersiniz?

Merhabalar 18 haftalik olduk ama hala cinsiyetimiz belli değil devlet hastaneleri çokta söylemek istemiyor cinsiyeti ilk defa devlet hastanesine gidiyoruz 2.ci hamileligimiz bu! Oğlum da 15 haftalıkken belli olmuştu... cinsiyet önemli değil sorduğum soruya da düzgün cevap alamiyoruz canımız sıkkın birde bebeğim şimdiden aşağıya inmiş ne yapacağız bilemedik. ...

D Desenn canım nasılsın?
Pazar günü yine araba baktık joker mağazasına uğradık forumun yanında kidsmall da.
Stokke baktık rakamlar 5200 tl yi buldu çok oldu çok!
Ama dört model denedim
inglesina trilogy ve trilogy city
Mimaxari
Mamas papas Urban
Stokke V2
En rahat sürüş stokke, en hafif inglesina, en iyi kumaş Mimaxari, klasik görüntü açısından mamas papas çok iyi.
Ama gönlüm stokke ve Mimaxari de kaldı fakat eşimin bakışlarından sonra sanırım bir tek gönlüm kalacak

İzmir'de yaşayan güzel anneler bfit hamile yogası yapıyormuş üstelik saat konusunda daha esnekler aklınızda bulunsun.

Canim bebek keseye baskı yaptıkça sürekli idrar hissi olur onu biliyorum da başka bilgim yok. Bide zaten 4 litre su iciyosan çok normal değil mi sürekli wc ye gitmek. Iltihap geçtiyse sürekli su ictiginden normal ihtiyacindir bence

Canim normalde şimdi vc e giriyorum ciktiktan hemen sonra sanki girmemisim gibi hic oluyor. aman baski olsun da iltihap olmasin.

Kilim ve tohum canim esinin surprizi guzel olmus. Sağ olsun enistemiz:) Ama nerden bilcektin ki böyle bişey yapacağını. Sen zaten güzelce teşekkür etmissindir :) Yarın da sen kendini iyi hissedersen sevdiği guzel biseyler hazirlarsin boylece gonlunu almis olursun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…