- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.381
Çocuk seni tekmelemekten bıkmış babaya vurmak istiyor napsın
Normalde aneler uyurken bebişler hareketlenirmiş karında öyle diyorlar. Benim oğlan bu grupta değil. Ben ne yaparsam onu yapıyor. Sabah ben uyanınca başlıyor hareketlenmeye bütün gün kıpır kıpır. Gece uyuduğumda o da uyuyor hiç ses yok oğlandan. İnşallah doğduğunda da böyle olur geceleri uyur
Ben B blossom- kinden almayı düşünüyorum canım :)) internetten alcam. Benim için önemli olan oto koltuğu. Ve güzel kısmı ayrı ayrı almıcam. Birde bebek arabasını çok fazla kullanacağımı sanmıyorum. Arabam var çünkü. O yüzden çok pahalı bir şey almak istemedim. Yoksa aklım ve kalbim şundan yanaydı teknolojik şeyleri severim ben
ayy inanmıyorum bu neymiş böle bu kaç paradır? normal bir araç parası sanki :))Ben B blossom- kinden almayı düşünüyorum canım :)) internetten alcam. Benim için önemli olan oto koltuğu. Ve güzel kısmı ayrı ayrı almıcam. Birde bebek arabasını çok fazla kullanacağımı sanmıyorum. Arabam var çünkü. O yüzden çok pahalı bir şey almak istemedim. Yoksa aklım ve kalbim şundan yanaydı teknolojik şeyleri severim ben
kızlar benim oğlum biraz babacı olacak sanırım. dün akşam hiç tekme atmadı rahat 2 saat bekledim tık yok gün içindede hiç hissetmedim. çok panik oldum. tabi duygusallıkla ağlamaya başladım gene banamısın demedi. eşime söyledim tekme atmıyor korkuyorum diye. eşim elini karnıma koydu 2 dk geçmeden tekme attı. şok oldum ara ara eşim elini koyuyor bebek tekme atıyor. sabah yine test edelim dedik ve yine babaya tekme attı anneye tık yok
Uyurken farkedersin bence tekmelese. Bu sabah 5 te uyandırdı beni mesela. Sağ taraftan başladı vurmaya. Dün akşam erken yattık ondan erken kalktı heraldeAy maşallah yerim
Uyurkeni farkedemem tabi ama uyurken olmasa da pozisyon değiştirmeden sabit sırtüstü yatıp elimi koyup kızımmm dediğim andaa vurmaya başlıyorönceden raslantı diyordum ama şuan iletişim kurduğumuza inanıyorum ve bu çok hoşuma gidiyor uyumak için yatağa girdiğimde de pıt pıt başlıyor kendini hissetirmeye elim karnımda uyuyorum öyle bana ninni oluyor sanki :)) dün akşam çok oynadı yAni normalden baya uzun süreli hissettim hatta öyle ki acaba bebek sıkıntıya mı düştü ne kadar çok kıpraştı içime sığamadı sanki diye de düşündüm. Sanırım haftalar ilerledikçe kasları güçlendikçe haliyle daha net ve daha çok hissedeceğiz.
Canım nette en uygunu 3.300₺ :)) sadece bebek arabasının fiyatı bu. Eğer port bebe almak istersen 785₺ ona vereceksin ki lazım. Birde oto koltuğu alırsan 4.500 bulur herhalde :)) aslında bundan almak istiyordum. Düz hiç bir özelliği olmayan bebek arabaları var yani teknolojik bişi yok ve sen kendin katlıyorsun. 3000₺ den başlıyor mima gibi markalar 5000₺. Bana pek mantıklı gelmedi. O kadar para versem kesinlikle bunu alırdım. Bu markanın 4moms mamaroo anakucağını aldım amaayy inanmıyorum bu neymiş böle bu kaç paradır? normal bir araç parası sanki :))
BeeenKızlar günaydın. Saat 8'den beri üç defa aç karnına su kustumbenim gibi olan var mı?
Uyurken farkedersin bence tekmelese. Bu sabah 5 te uyandırdı beni mesela. Sağ taraftan başladı vurmaya. Dün akşam erken yattık ondan erken kalktı heralde
Zamanla dışarıdan bile belli olcak tekmeleri. Benim 19. hafta başladı ama seyirme gibiydi. Şimdi baya arttı daha sonra nasıl olacak bakalım.
Kızlar günaydın. Saat 8'den beri üç defa aç karnına su kustumbenim gibi olan var mı?
oy kıyamam ben o pıtırcığakızlar benim oğlum biraz babacı olacak sanırım. dün akşam hiç tekme atmadı rahat 2 saat bekledim tık yok gün içindede hiç hissetmedim. çok panik oldum. tabi duygusallıkla ağlamaya başladım gene banamısın demedi. eşime söyledim tekme atmıyor korkuyorum diye. eşim elini karnıma koydu 2 dk geçmeden tekme attı. şok oldum ara ara eşim elini koyuyor bebek tekme atıyor. sabah yine test edelim dedik ve yine babaya tekme attı anneye tık yok
Ay o depremde bende Büyükçekmecedeydim annemler zorla kaldırmışlardı. Aynen seninki gibi oldu kalktığımda son saniyelerdi artık ama duramamıştım ayakta. Birkaç hafta sonra uyandırır o tekmeler seni merak etme. Kızın iyice bir gelişsin görürsün sen ağır uykuyuAaaa :)) Benim uykum gerçekten çok ağır ya , 99 depreminde yalovadaydım ve duymadım uyanmadım beni uyandırdıklarında ayakta duramayacak kadar sallıyordu apartman düşün
Şuan beni uykumdan 5'de kaldıran tek şey mesanemdekiii çiş tekmeleri. :)))
Günaydın sevgili anneler.sabah sabah iştahsız kızıma poğaça yoğurdum mayalanmasını bekliyorum başında.hergün evden bir çıkışımız var yarışır gibi.artık şu haftaların hızlı hızlı geçmesini ve izne çıkmayı dört gözle bekliyorum.okul artık çok yorucu hele nöbetçi olduğum gün berbat.arkadaş karşıdan gelirken sana şu göbekle nöbet tutturanlar utansın insanlık suçu işliyorlar diye bağarıyor:)hele yarın benim günüm güya .öğretmenler günü için beni ilçe törenine görevli yazmışlar.tam manyak bir idarem var.başka adam bulamamışlar sanki.36 yı beklerim diyodumda mümkün değil 32 yi tamamlayım çıkcam izne hemen.
aa öyle mi sevindim, sanırım bi kişi daha var kayseridenHoşgeldin bende Kayseri'den...
Aaaa :)) Benim uykum gerçekten çok ağır ya , 99 depreminde yalovadaydım ve duymadım uyanmadım beni uyandırdıklarında ayakta duramayacak kadar sallıyordu apartman düşün
Şuan beni uykumdan 5'de kaldıran tek şey mesanemdekiii çiş tekmeleri. :)))
Ay o depremde bende Büyükçekmecedeydim annemler zorla kaldırmışlardı. Aynen seninki gibi oldu kalktığımda son saniyelerdi artık ama duramamıştım ayakta. Birkaç hafta sonra uyandırır o tekmeler seni merak etme. Kızın iyice bir gelişsin görürsün sen ağır uykuyu
PAHALI AMA ÇOK GÜZELMİŞ. ANA KUCAĞI DA ÇOK GÜZELMİŞ :)) PARAN OLCAK ALACAKSIN HEPSİNDEN :)Canım nette en uygunu 3.300₺ :)) sadece bebek arabasının fiyatı bu. Eğer port bebe almak istersen 785₺ ona vereceksin ki lazım. Birde oto koltuğu alırsan 4.500 bulur herhalde :)) aslında bundan almak istiyordum. Düz hiç bir özelliği olmayan bebek arabaları var yani teknolojik bişi yok ve sen kendin katlıyorsun. 3000₺ den başlıyor mima gibi markalar 5000₺. Bana pek mantıklı gelmedi. O kadar para versem kesinlikle bunu alırdım. Bu markanın 4moms mamaroo anakucağını aldım amaeşimle bayıldık çünkü :)) şu videoyu izleyince bebişe ayrı hayran kaldım ürüne ayrı :))
Günaydın tatlı annelerr, benide bu gynoferro berbat etti ctesiyi zor bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?