- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.301
Bi gün beraber gidelim canım maltepeye güzel mağazalar var ben küçüklüğümden beri burada olduğum için ufak bi işimde hemen Maltepeye gidiyorum. Diğer yerlere göre fiyatlar uygun hatta gardrop savaşları diye bir program varya her hafta gelyolar çok seviyolar:) fiyatları uygun diye.Güle güle taksın
Maltepe'de nerde var güzel mağazalar ? Daha ayağım alışamadı o tarafa. Maltepe park avm ye bile gidemedim hep paladiuma gidiyorum alışmışım arkadaşlarıma da daha yakın diye orda buluşuyoruz biraz da. Maltepe çıkartması yapmak istiyorum ama :)
Kordonuyla karıştırdı sanırım ondan öyle emin konuşup erkek demiş olmalı. . Hayirlisi neyse öyle olsun canım. Sizede farklı bir heyecan olmuş diyelim :) Olabiliyor böyle bişey hepimizin başına gelebilir. Alışverişleride düşünme kullanırsınız yine hangi renk aldıysan annesi.Bak prenses geliyormuş :)Sevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ
Havuzlu han var canım ben evlenmeden önce kına alışverişime gitmiştim kısmette birde bebek için gitmek varmış:) onun dışında aşağılarda kaliteli mağazalar var. Ben kumaş falanda alacağım onlarda çok çeşitli. Alacak çok şey var canım oraya gidince zaten kendimizi kaybederiz:)Bende eminonunu 1 ay icinde halletmek istiyorum orayi son aylara birakamam. Arkadasim dogumdan 1 hafta once gitmisti kendisi biraz fazla cilgin da :) bu arada eminonunden ne alacagimi hala bilmiyorum:) gideyim gezeyim diyorum:)
Yaa ne kadarlığına gittiAllah kavuştursunnEnişte 7 tepeli şehrimizde bize emanet. Benimki Bangladeş'te ben kime emanet edeyim insanlar açlıktan fakirlikten ölüyor. Çok yazık. ;(
Bi gün beraber gidelim canım maltepeye güzel mağazalar var ben küçüklüğümden beri burada olduğum için ufak bi işimde hemen Maltepeye gidiyorum. Diğer yerlere göre fiyatlar uygun hatta gardrop savaşları diye bir program varya her hafta gelyolar çok seviyolar:) fiyatları uygun diye.
Yaa ne kadarlığına gitti
Hadi yaaa demekki yüzde yüzden bile dönebiliyo bebişler hihi yerim şakacı fındığıSevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ
Havuzlu han var canım ben evlenmeden önce kına alışverişime gitmiştim kısmette birde bebek için gitmek varmış:) onun dışında aşağılarda kaliteli mağazalar var. Ben kumaş falanda alacağım onlarda çok çeşitli. Alacak çok şey var canım oraya gidince zaten kendimizi kaybederiz:)
Yaa, çok doğru çok şanslılar.. Başkalarına bakarak asla şükretmeyi sevmem. Sadece halim için şükürler olsun derim.. Eltim de hamileyken 3 aylığına eşi gemiye gtmişti senin gibi.. Zaman geçiyor bir şekilde canım.. Şimdi eltim o bebişi doğurdu 4 yaşına geldi bile :)3 ay ;(
Şimdilik Bangladeş'te gemisi ama sonra hangi
Liman çıkarsa o ülkeye gidecek babişkomuz. Ordakilerin halini anlattıkça halimize şükrediyorum ya elleriyle yemek yiyorlar sonra ellerini yüzlerine sürüp temizliyorlarmış. Orda da bebekler doğuyorbizim minikler ne kadar şanslı...
Canım bana 3 haftadır göstermiyodu hatta dr erkekler bu kadar saklamaz ama diyodu yinede yüzde yüz dediysem erkektir diyodu bu 2. Yanılışıymış cinsiyette o da çok şaşırdı yarın tekrar başka dr a gidecem emin olmak istiyorumHadi yaaa demekki yüzde yüzden bile dönebiliyo bebişler hihi yerim şakacı fındığıbizede 3.ayda kız 3.5 ayda erkek 4.ayda tekrar kız dedi bu ctesi tekrar kontrolüm var bacak arasını göstermişmiydi cnm sana doktorun sağlıklı olsunlarda hepsi evlat
Canım erkekler çabuk gösterir değişmez diyorlardı ama benim ki değişti vallapinar5487 bizim kız da erkek çıkar mı acaba kız kalsın böyle sevdim alıştım bant falan da aldım ama süprizi seven bir çocuğun olacak ne güzel hep Yen'i heyecan ...
Sevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ
Tabi ki canım benim en başta istediğim sağlıkla kucağıma almak Hemde ne heyecan oldu sorma eşimde bana dr yüzde yüz demişti 3 haftadır taktın diyordu hislerim doğru çıktı dr şimdi diyorki anneler hissediyor bana muayneye gelince çocuğumda bir problem var öyle hissediyorum diyolar ben göremiyorum bir iki haftaya bir problem çıkıyorKordonuyla karıştırdı sanırım ondan öyle emin konuşup erkek demiş olmalı. . Hayirlisi neyse öyle olsun canım. Sizede farklı bir heyecan olmuş diyelim :) Olabiliyor böyle bişey hepimizin başına gelebilir. Alışverişleride düşünme kullanırsınız yine hangi renk aldıysan annesi.Bak prenses geliyormuş :)
Ben plastik ikram tabağı, lohusa şerbeti şişesi ve bardakları, mevlütte verebileceğim hediyelik bakacağım. Bulursam gecelik bakabilirim. Tül alacağım, hastanedeki bebek yatağı ve masa ölçülerini aldım belki onlara göre de örtü süs bir şeyler bulurum.ikihayat ve tabii gezmek eğlencelidir sırf bebiş şeyleri satan bir han :)
Bugün paylaştığın çakıl kostümü içimde kalmıştı hatta 11 aylık kızı olan arkadaşıma göndermiştim bunu almalısın diye Kızıma giydirebilirim artık teyzesi :) doktorum kendinden çok emin birisi hisler konusunda geçen hafta biz bilimsel hareket ediyoruz demişti ama bu sonuçtan sonra anneler hissediyora geçtiCanımm %1 yanılma payımız hep olur demişti benim de doktorum ben de detaylıyı bekledim emin olmak için , detaylıda açtı bizimki de kukuyu gördük o zaman tam emin oldum. Perinatolog da erkek dediğimiz kız çıkabiliyor ama kız dediğimiz nadiren yanılıyor demişti.. Belki ikinci çocuğun erkek olur canım sakla sen onları
Doktorun çok emin konuşması sizi yanıltmış ama böyle şeyler olabiliyor tabiher şeyden önemlisi sağlıklı olmasıı... Kızıma bir kızkardeş daha geliyor o zamannn yeniden kızın için tebrikler..
Yaa, çok doğru çok şanslılar.. Başkalarına bakarak asla şükretmeyi sevmem. Sadece halim için şükürler olsun derim.. Eltim de hamileyken 3 aylığına eşi gemiye gtmişti senin gibi.. Zaman geçiyor bir şekilde canım.. Şimdi eltim o bebişi doğurdu 4 yaşına geldi bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?