2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay kuzum sorma bu ara evde yemek yapasım Yok ki hiç öyle yorgun hissediyorum ki kendimi daha gün yarılanmadan ben yoruluyorum:)

Aaa oyle mi hic bilmiyorum eger oyleyse super olur tek de gitsem sorun olmaz. Ama oraya arabayla gitmek de ayri bir mesele.

Seve seve katilirim size :)

Canim stokke aldi arkadasim 4000li biseydi 5200 fazla gercekten neden oyle? Ben inglesina dusunuyorum da jokere gidip incelemem lazim 4 yasina kadar binsin istiyorum ufak bisey isimi gormez stokkeden o yuzden vazgectim

İnglesina o konuda çok çok iyi canım mothercare de indirim vardı trilogy modeli 3100 ben onun cokie rengini çok beğendim bir de trilogy city gelmiş onun renkleri çok keskin kuzum pek beğenmedim ama bastok tipten kurtarmışlar:)
Sağlıkla binsin bebeler

Kizlar Haberturku açın. Hamilelikle ilgili bilgi veriyorlardı ama bitti o konu bende çok yetisemedim. Şimdi sağlıklı yaşam bilgilerine döndü.

aaaaa şok oldum. ne diyeceğim bilemedim. neyse aldıklarını değiştirebiliyorsan değiştirirsin oda olmuyorsa ikinci bebeğe saklarsın. ama bu sefer kesin kız m gene değişmesin

aaaaa şok oldum. ne diyeceğim bilemedim. neyse aldıklarını değiştirebiliyorsan değiştirirsin oda olmuyorsa ikinci bebeğe saklarsın. ama bu sefer kesin kız m gene değişmesin
Günaydınlar herkese. Çok uzun ara oldu giremedim iş yoğunluğundan, sayfaları da okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Bize de hala % 70 kız diyor doktorumuz. Hakikaten çok enteresan çünkü zaten % 50 ihtimalle kız

kızlar benim oğlum biraz babacı olacak sanırım. dün akşam hiç tekme atmadı rahat 2 saat bekledim tık yok gün içindede hiç hissetmedim. çok panik oldum. tabi duygusallıkla ağlamaya başladım gene banamısın demedi. eşime söyledim tekme atmıyor korkuyorum diye. eşim elini karnıma koydu 2 dk geçmeden tekme attı. şok oldum ara ara eşim elini koyuyor bebek tekme atıyor. sabah yine test edelim dedik ve yine babaya tekme attı anneye tık yok

Çocuk seni tekmelemekten bıkmış babaya vurmak istiyor napsın
Normalde aneler uyurken bebişler hareketlenirmiş karında öyle diyorlar. Benim oğlan bu grupta değil. Ben ne yaparsam onu yapıyor. Sabah ben uyanınca başlıyor hareketlenmeye bütün gün kıpır kıpır. Gece uyuduğumda o da uyuyor hiç ses yok oğlandan. İnşallah doğduğunda da böyle olur geceleri uyur

Günaydın kızlarr, travel sistem bebek arası ne demek oluyor? travel olunca ne oluyor?
Canım bildiğim kadarıyla travel olunca içinde oto koltuğu port bebesi ve bildiğin bebek arabası şeklinde oluyor. Üç özellik oluyor yani. Diğerleri normal sadece bebek arabası sanırım.

inşallah uyuyan yormayan bi bebek olur canım

Canım bildiğim kadarıyla travel olunca içinde oto koltuğu port bebesi ve bildiğin bebek arabası şeklinde oluyor. Üç özellik oluyor yani. Diğerleri normal sadece bebek arabası sanırım.
peki sen aldın mı? o zaman B blossom- nınki travel sistem oluyor :) ay neler çıkmış. peki sen ne almayı düşünyorsun canım almadıysan eğer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…