2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217

Bak çakıl kostümü de senin ve bebişhinin kısmetinizde varmışş sen hissettmişsin zaten bu kadar %100 denmesine rağmen üstelemişsinn.. Annelik işte.. Sağsalim gelsin yavrun canımm..
 
Hamilelik ozel bir donem neye uzulursek uzulelim icimizi ferah tutmamiz ,tabiri caizse mutluluk oyunlari oynamamiz lazim. sakin uzulme ve yedigine ictigine dikkat et. Hicbir sey icin degmez.
Haklısın canım çok özel bir dönem ama söz konusu baba anne olunca işte insan kendini üzülmekten alıkoyamıyor canım. Yeniden dikkat ediyorum canımm.
 
pinar5487 canımm Allah hayırlısını versin inşallah. Ben de en baştan beri koz hissettim. Erkek dedi doktor. Nedense her gittiğimde da sordum acaba göbek kordonunu pipi mi sandı diye düşündüm pipisini gösterdi ama nedense hala kesin erkek diyemiyorum :) garip bişi.. Kayınbabam erkek olsun istediğinden acaip mutlu. Erkek değilmiş kızmış desem üzülecek sanki.. Ama ben her annenim en azından bir kız evladı olsun taraftarıyım. Benim olur mu olmaz mı kızım bilemiyorum ama olsun çok isterdim
 
Bir araştırıp bakayım canım
 
Baya dolasmak lazim agirlasmadan gitmek en mantiklisi. Ben esimi de alayim hatta yanima ben tasiyamam yaaa bacagimda da tumor var ya cok zorluyor beni

Aklıma geldi çeyiz alışverişi , kına için gittiğimizde orda taşıma işi yapan insanlar var baya yaygın sürekli taşımak için bekliyorlar, arabaya kadar tekerlekli bir arabayla taşıyıp yerleştirmişlerdi.. Hala var mı bilmiyorum...
 
Keşke keşke :))
 
Haklısın canım çok özel bir dönem ama söz konusu baba anne olunca işte insan kendini üzülmekten alıkoyamıyor canım. Yeniden dikkat ediyorum canımm.

Hoşgeldin canım.. Nasılsın miniğin nasıl
Yeni bir doktor bulabildiniz mi? Baban nasıl? Sonuçlar çıktı mı?
 
Hoşgeldin canım.. Nasılsın miniğin nasıl
Yeni bir doktor bulabildiniz mi? Baban nasıl? Sonuçlar çıktı mı?
Canım hoşbulduk miniğim iyi teyzesi bol tekmeli bir gün geçirdik :))
Babacığım iyi canım sağol bir endokrin uzmanı bulduk randevu alma konusunda babam epey endişelendi bir şeyim Yok demeye başladı. Korkuyoruz ailece aynı şeyden ama yüzleşmek Lazım en kısa zamanda.
 
Canım denizci değil Tpo da çalışıyo da jeofizik mühendisi sanırım, petrol aramaya çıkıyorlar yani. Sizi de Allah kavuştursun canım..
 
Tamam anlaştıkk, sen giderken bana da haber ver takılayım peşineee öğrenmiş olurum çok güzel olur :)) o programa denk geldim tvde maltepedeki bir çekime ama nerede kıyafet denediklerini çözemedim. :)
Aaa o mağazaların hepsini çok iyi biliyorum ama şu an maalesef bize hitap etmiyor benim aklım hep bebek mağazalarında her mağazaya girişimde zaten kafayo yiyorum:) o zaman anlaştık kısa zamanda bi maltepe yapıyoruz ikihayat ıda çağırıyoruz
 
Kızlar Allah aşkına Bu hamile çorabının önü arkası neresi ay sabah sabah ne darladı beni kızlar pijamayla gidecektim az kalsın :)
Bende başta alışamadım canım çok geniş olan ek dikiş olan kısım önü:) alışınca inanılmaz rahat ediyor insan. Tüm gün üstündeydi çok rahat ettim:)
 
Bende mevlüt alışverişimi yapmayı düşünüyorum:) sen en son ne zaman gittin canım havuzlu hana? Ben gittiğimde başka şeylerde satan dükkanlar vardı. Kına malzemeleri aksesuarcılar hatta çeyizime banyo seti almıştım. Değiştimi acaba o mağazalar?
 
Bende başta alışamadım canım çok geniş olan ek dikiş olan kısım önü:) alışınca inanılmaz rahat ediyor insan. Tüm gün üstündeydi çok rahat ettim:)
Kuzum yahu ben mi hata ediyorum ters giyip darlandım mı iyice yoksa yanlış olan başka bir şey mi var?
Teşekkür ederim canım bir de öyle deneyelim :)
Diyorum ki alt tarafı siyah penti çorap ne kadar zor olabilir :))
 

Benim gidip gezdiğim kısımda incik boncuk kına malzemeleri çeyizlik şeyler vardı sanırım havuzlu han'a girmedim bebek malzemesi görmedim ya da dikkatimi çekmedi kına elbiseleri ve elbise tuvalet satan bir hana girmiştim. 3 sene önce gitmiştim evlenirken :)
 
Canım Allah hayırlı evlat versin kadınlar daha hassas olduğundan tabi ileriki yaşlarda anne kız iyi arkadaş oluyor ama çok vefasız kız evlatlarda var aksine annesine babasına çok düşkün ince tanıdığım erkeklerde biz inşallah iyi anne baba olalım onlarda ahlaklı vefalı insanlar olsunlar
 
Pentimi canım senin aldığın benimkide penti ama çok ince onunla kışı geçiremem diye düşünüyorum alttan üşüdüm çok:) yünlü buldu burda dün bir arkadaş ondan alacağım internetten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…