2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Pantolonların üstü 42 beden altı 36 beden gibi üstten göbek çıkmadı diye düşüyor sonra alt tarafta tayt gibi :)
Aynen ya 36 denemiştim bacaklar basen dar oldu 38 iyi rahat ama beli bol bide ayar yeri de yoktu sadece penye üst kısım düşüyor güzel bişe bulan varsa fotograf atsa cok iyi olur ya

Canım ben de öyle diyordum ama alınacak bi sürü şey var ve hepsini bi anda alsam adamın yüreğine iner herhalde :)))
Ama kıyafetleri sona bıraktım.
Zaten ilgimi en çok çeken oyuncaklar o tarz şeyler :)))
Birde her şeyi internetten alcam ben burada çeşit yok.

Tamam canım çoook teşekkür ediyoruuum yüksek ihtimal ben de bunu alcam gri olanını. :)))

Masraf olarak mantıklı, yani taksitlendirmek anlamında.. sağlıklı gebeliğim olsa bugun çıkışta bile gider bi şet alırdım herhalde :) bir de biz eşimle maaş olarak ocak itibariyle zengin oluyoruz eylül ekim kasım aralık da fakir :))) vergi diliminden maaş çok kesiliyor. bir de ev almıştık mayısta derken işte gebelikte sıkıntılı derken şubat dedik alışverişe. bebek arasını mayıs gibi alabilirz. 40 gün dışarı çıkarmayı düşünmüyorum zaten doktor kontrolu dışında :)

Hamilelikte insanı daha stresli tahammülsüz yapıyor biraz ondan sanırım:)aynen ilk hamileliğimde daha rahattım yaştan ötürü sanırım.gerçi ondada ödemden dolayı 32 de çıktım ama yok bu sefer hiç bekleyemeyeceğim.
Hadi bakalım hayırlı olsun hiç hissedemeden doğuma giderim galiba diyodun ama oğluşun tekmelemeye başladı yani .

Sagol canimmmm. Aynen benim oglan beni utandirdi lafimi yedim :) ya oyle sert degil ama icimde biseyin hareket ettigini hafif hafif vurdugunu hissediyorum. Dun dondu mu bisey yapti ama anlamadim. Sanirim 2 hafta sonra falan sertlesir artik. Olsun buna da sukur :)

teyzoslarr gunaydin. araba icin park yri var tabiki ama hafta sonuna denk geldigi icin kac kisilik yer kalir bilemiyorum ama yer bulunur elbettt

teyzoslarr gunaydin. araba icin park yri var tabiki ama hafta sonuna denk geldigi icin kac kisilik yer kalir bilemiyorum ama yer bulunur elbettt

Günaydın canımm... İyi çalışmalar sana da
O zaman siz kimseyi almayın nisan vip annelerine ayırın park yerleriniii :)))

Ay bende 3 sene önce gitmiştim evlenirken aynı zamanlarda evlenmişiz:)

kızlar ben bebek odasını beyaz düşünüyorum takım olarak baktığım zaman fiyatlar oldukça yüksek ancak evidea da yada hepsiburadadan parça parça aldığımız zaman oldukça makul bir fiyata geliyor ben bebeğin beşiği gardırop ve şifonyer olarak baktım 3 parça 678,00tl tutuyor bana baya mantıklı geldi yani yatağını da işbirden yada yataştan alırım nevresimiydi süsüydü odası 1000 tl gibi bi fiyata oldukça şık olur gibi geldi...

sizlerinde aklında bulunsun bi gözatın derimmm tatlı anneler

http://www.evidea.com/house-line-triple-4-kapili-gardirop-beyaz-KHM064/p/694975

http://www.evidea.com/kenyap-sifonyer-beyaz-kmo289/p/198937

http://www.evidea.com/banana-baby-kids-eko-buyuyen-besik-beyaz-DFF014/p/335843

Canım ben dersimi aldım. Ayakkabılarımı çıkaracağım, en az 2 saat önce su içmeyi keseceğim ki içim boşalsın, kalın giyinmeyeceğim ya da hırkamı çıkaracağım. Atıştırmamış olacağım. Bir de turşuyu keseceğim. Her gün yiyordum belki su tutuyordur. Hareket etsin diye bebiş, bitter çikolata yiyordum 1 ufak kare. Bu sefer yemedim bebiş mışıl mışıl uyudu ancak arkadan kulaklarını gördük :)

Bu gün kızımı görmeye gideceğiz , beni bir heyecan sardı Kendi doktorum değil başka bir doktordan randevu almıştım. İnşallah güzel geçer bakalım

Ya farklı farklı doktorlara gidip miniklerinizle hasret gideriyorsunuz kanıma giriyorsunuzz , niyeti bozup ben de doktora gideceğim sonunda vallahi :)))) güzel haberlerlerini bekliyoruzzz :)

meraba kızlar :) dün oğlum baya belirgin bi tekme attı uzun zamandır bu kadar net atmamıştı gözümle de görebildim :) sanırım artık daha güçlendi.ama bütün gece uyuyamadım karnım aşırı gergin sertti.hala da gergin ve ağrıyo da hafif bi şekilde.bebek büyüdüğü için mi bu kadar gergin acaba ya da gazdan dolayı falan mı.sizinde böyle mi kızlar 5 dk önce biraz hafifledi yoksa doktora gitmeyi düşünüyodum.yine kasılma falan olcak diye korkuyorum.

4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış cnm. 2 hafta sonra dr uma sorayım. Sağolasın.

benim dr da yuzde 90 kiz dedi...sonra tekrar sordum..soyledim ya dedi..yuzde 90 dediniz dedim..eee kesin sonuc dogdugunda dedi guldu

Çok teşekkürler, çıktı alıyorum şimdi. :)

Evet takım olarak aldığında benim sorduğum en ucuzu 3800 tl idi. 1000 tl ile bitiyorsa çok iyiymiş ciddi anlamda uygun.. Görerek alma imkanın varsa çok iyi olur , malzemesini boyasını inceler sorarsın. Benim de aklım newJoy'da gördüğüm takımda kaldı.
Ümraniyede Fetih mobilyacılar çarşısı varmış sağlı sollu bebek odaıs mobilyacısı oraya da bakacağım önümüzdeki haftaiçi.

Herkese günaydınlar:) sabah sabah ofisteyim annem aradı rüyasında doğum yapmışım oğlum olmuş,annem hayır bizimki kızdı diyormuş Dr da olabilir öyle yanlışlıklar hayır bu Moonlight hanımın oğlu diyormuş filan.. zaten çok heyecanlıyım ayrıntılıya son 2 günüm kaldı. kendi Dr um 12.haftadan beri 3 kez kız olduğunu söyledi. hiç bi alışveriş yapmadım henüz netleşmesini bekliyorum. ayrıntılı heyecanı acayip sardı beni inşallah herşey yolundadır içim ferah bi şekilde ayrılırım Dr.dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…