- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.401
Aynen ya 36 denemiştim bacaklar basen dar oldu 38 iyi rahat ama beli bol bide ayar yeri de yoktu sadece penye üst kısım düşüyor güzel bişe bulan varsa fotograf atsa cok iyi olur yaPantolonların üstü 42 beden altı 36 beden gibi üstten göbek çıkmadı diye düşüyor sonra alt tarafta tayt gibi :)
Canım ben de öyle diyordum ama alınacak bi sürü şey var ve hepsini bi anda alsam adamın yüreğine iner herhalde :)))PAHALI AMA ÇOK GÜZELMİŞ. ANA KUCAĞI DA ÇOK GÜZELMİŞ :)) PARAN OLCAK ALACAKSIN HEPSİNDEN :)
ZAMANLA HERKES ALDIĞINI PAYLAŞIR FİKİR ALIŞVERİŞİ DAHA ÇOK OLUR. MUHTEMELEN GRUPTA EN SON ALACAK BENİMDİR. ŞUBAT SON HAFTASINA KADAR ÇOCUĞUMA ZIBIN BİLE ALMICAM ÇÜNKÜ:)
Tamam canım çoook teşekkür ediyoruuum yüksek ihtimal ben de bunu alcam gri olanını. :)))Günaydın güzel anneler :)
Bol tekmeli güzel bir gün olsun.
Bugün burda hava güzel gibi görünüyor. Yürüyüş yaparız oglusumla ♡♡♡
Hepinizi öpüyoruz teyzeleri.
Ottomania canım çok kalın değil kumaşı onu söyliyim. Öyle kot gibi veya ne biliyim normal kumaşlar gibi değil. Ama sertte değil çok esnek. Hem kalın olmayıp hem sert olsa iyi olmazdı,hemen yırtılırdı.Çok güzel bir kumaşı var.Ama ince dediğim gibi
Masraf olarak mantıklı, yani taksitlendirmek anlamında.. sağlıklı gebeliğim olsa bugun çıkışta bile gider bi şet alırdım herhalde :) bir de biz eşimle maaş olarak ocak itibariyle zengin oluyoruz eylül ekim kasım aralık da fakir :))) vergi diliminden maaş çok kesiliyor. bir de ev almıştık mayısta derken işte gebelikte sıkıntılı derken şubat dedik alışverişe. bebek arasını mayıs gibi alabilirz. 40 gün dışarı çıkarmayı düşünmüyorum zaten doktor kontrolu dışında :)Canım ben de öyle diyordum ama alınacak bi sürü şey var ve hepsini bi anda alsam adamın yüreğine iner herhalde :)))
Ama kıyafetleri sona bıraktım.
Zaten ilgimi en çok çeken oyuncaklar o tarz şeyler :)))
Birde her şeyi internetten alcam ben burada çeşit yok.
Hamilelikte insanı daha stresli tahammülsüz yapıyor biraz ondan sanırım:)aynen ilk hamileliğimde daha rahattım yaştan ötürü sanırım.gerçi ondada ödemden dolayı 32 de çıktım ama yok bu sefer hiç bekleyemeyeceğim.Bende dört gözle 32.haftamı bekliyorum.Eskiden işe çok mutlu istekli gelirdim.Şimdilerde gün doldurmaya geliyorum.İşyerimdeki arkadaş ortamıda iyi değil.Çok düşüncesiz insanlarla çalışmak zorundayım.Patronumu çok seviyorum,yoksa belki de 32.haftayı beklemeden çıkardım.İlk hamileliğimde 36 ya kadar çalışmıştım yaşım daha gençti tabi.Ama bunda aynı güçte hissetmiyorum kendimi.
Hadi bakalım hayırlı olsun hiç hissedemeden doğuma giderim galiba diyodun ama oğluşun tekmelemeye başladı yani .Demekki tek uykusu agir olan ben degilmisimm:) ne deprem duyarim ne biri bagirsa onu duyarim. Kuzenimde bobrek tasi var bazen cok siddetli agri yapiyor. Bundan 5 6 sene once bebegi 6 aylikti bizde kalmisti 1 2gun neyse sabah kalktim bana tavirli. Ne oldu ya hayirdir dedim. Ask olsun dedi 2 3 saat once oluyodum agridan yere yigilacaktim bebekde kucagimdaydi mahvoldum kapini yumrukladim resmen bebegi al diye bagirdim ettim acmadjn dedi. Sok oldum inanamadim. O kadar agirmjs uykum:) kapimi kilitlerdim hep o gunden sonra kilitlemedim:) ne olur ne olmaz dedim :)
Bu arada son 1 haftadir benim oglanin hareketlerini daha net hissediyorum. Bagirsak hareketi olabilir mi diy4 dusunuyordum da 2 gundur eminim artik dun karnimda döndü resmen inanamadim. Hala tekmesi cok sert degil ama ben hissedebiliyorum artik :) aksam uzaninca daha cok oluyor ayaktayken falan pek olmuyor
Hamilelikte insanı daha stresli tahammülsüz yapıyor biraz ondan sanırım:)aynen ilk hamileliğimde daha rahattım yaştan ötürü sanırım.gerçi ondada ödemden dolayı 32 de çıktım ama yok bu sefer hiç bekleyemeyeceğim.
Hadi bakalım hayırlı olsun hiç hissedemeden doğuma giderim galiba diyodun ama oğluşun tekmelemeye başladı yani .
teyzoslarr gunaydin. araba icin park yri var tabiki ama hafta sonuna denk geldigi icin kac kisilik yer kalir bilemiyorum ama yer bulunur elbetttBana da kordon dolanmış 20 gün geç doğmuşum ama 7 aylığım karakter olaraaak :))))
Ben yavaş yavaş duvar kağıdı ve odaya geçeceğim.
Ben cafenin yerini biliyorum. Çok kolay aslında minibüs yolunda maltepe- küçükyalı istikametinde giderken küçükyalı merkezini azıcık geçince çevreyolu sağa dönüş veriyor ışıklardan. Ordan döner dönmez solda kalıyor.4753 konum atabilir sizlere ve evet araba park edecek yer var mı ? Ben oraya gelince ibni sinanın sokağında yer buluyordum sadece..
teyzoslarr gunaydin. araba icin park yri var tabiki ama hafta sonuna denk geldigi icin kac kisilik yer kalir bilemiyorum ama yer bulunur elbettt
Ay bende 3 sene önce gitmiştim evlenirkenBenim gidip gezdiğim kısımda incik boncuk kına malzemeleri çeyizlik şeyler vardı sanırım havuzlu han'a girmedim bebek malzemesi görmedim ya da dikkatimi çekmedikına elbiseleri ve elbise tuvalet satan bir hana girmiştim. 3 sene önce gitmiştim evlenirken :)
Ay bende 3 sene önce gitmiştim evlenirkenaynı zamanlarda evlenmişiz:)
Ben dünyanın zeytinini yiyorum canım her türlüsünü ama yine de kilo alıyorum , yakında yuvarlanıcam yürümek yerineAbur cubur yok , tatlı hamur işi çok nadir , meyve sadece elma ve ayva yiyorum , dışarıda yemek yemiyorum hiç hep kendim yapıyorum yine şişiyorum 47 e düşüp şimdi sabahları aç karnına 55 geceleri 57 kilo çıkıyorum. Ödem de yok anlamadım ben bu işi. Randevu günüm gelince hep stres oluyorum bu kilo mevzusundan dolayı Dr um kiloya çok karşı
Bu gün kızımı görmeye gideceğiz , beni bir heyecan sardıKendi doktorum değil başka bir doktordan randevu almıştım. İnşallah güzel geçer bakalım
4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacakmış cnm. 2 hafta sonra dr uma sorayım. Sağolasın.YoK canım öle bi kural.. Peki açlık kan şekeri ve açlık insülinine mi baktrsan? Panik ol diye demiyorum lütfen yanlş anlama bi faydam dokunursa diye.. Hani yemeden almışım kilo dedin ya.. İnsülin direnci mi acaba aklıma geldi
benim dr da yuzde 90 kiz dedi...sonra tekrar sordum..soyledim ya dedi..yuzde 90 dediniz dedim..eee kesin sonuc dogdugunda dedi gulduSevgili 2017 nisan anneleri sizinle şok bir gelişme paylaşmak istiyorum doktorum 3.ayımda cinsiyeti için % 70 erkek dedi 4. Ayında % 100 erkek dedi en son iki hafta önce detaylı ultrasona girdim hocam kesin erkek dimi dedim kendini göstermedi ben yüzde yüz dediysem kesindir ama sen rahat edeceksen haftaya yine gel dedi geçen hafta yarım saat uğraştı bebiş yine göstermedi bu sürede benle dalga geçti hislerle hareket etmiyoruz bilimsel bakıyoruz falan... bu akşam tekrar gittim rutin cinsiyet muaynemiz diye beni karşışadı bir baktı bebek KIZ dedi şaka yapıyor sandım tamam içimde bir his vardı ama değişebileceğini yine konduramıyordum bir sürü alışveriş yaptım adını çınar koydum oğlum diye seviyodum 2 aydır meğer KIZMIŞ
Canim ilk 3 ay icin hazirlanan liste ve meyve porsiyon listesini ekledim. düşük riski oldu 9. haftada biberiye cayini acik limonlu siyah cayla degistirdik. su anda da ogle yemeginde karabugdayi biraktim sebze yemeye calisiyorum ve corba iciyorum. tabi isteyken surekli uyamiyorum. meyveleri de evde ne varsa listeye gore degistiriyorum. Faydasini gördüm epey insallah seninde isine yarar
kızlar ben bebek odasını beyaz düşünüyorum takım olarak baktığım zaman fiyatlar oldukça yüksek ancak evidea da yada hepsiburadadan parça parça aldığımız zaman oldukça makul bir fiyata geliyor ben bebeğin beşiği gardırop ve şifonyer olarak baktım 3 parça 678,00tl tutuyor bana baya mantıklı geldi yani yatağını da işbirden yada yataştan alırım nevresimiydi süsüydü odası 1000 tl gibi bi fiyata oldukça şık olur gibi geldi...
sizlerinde aklında bulunsun bi gözatın derimmm tatlı anneler
http://www.evidea.com/house-line-triple-4-kapili-gardirop-beyaz-KHM064/p/694975
http://www.evidea.com/kenyap-sifonyer-beyaz-kmo289/p/198937
http://www.evidea.com/banana-baby-kids-eko-buyuyen-besik-beyaz-DFF014/p/335843
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?