2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende dün eşim görsun diye gobegime tel koydum baya hareket etti telefon duşucek sandım..gerginlik bende de var ama karnın sertleşiyosa o kasılmadr.ben yuruyunce yada tuvalete girince geçiyo

ben de aynı şekilde parça parça düşünüyordum ancak bu siteyi yeni gördüm, sade ve şık duruyor hepsi, fiyatları da çok uygun

7.ayında zorunlu alınacaklar bitmeli. Allah korusun erken doğum riski olursa çok sıkıntı çekilir, benim üst komşunun başına geldi.

Sana da günaydın Moonlight hanım :))
Hayır olsun rüya annen de bilinçaltında etksiinde kalmış demek cinsiyetle alakalı.. detaylıda gösterirse garantileyip rahat ediliyor tam anlamıyla.. İnşallah her şey yolunda olsun

Senin uyku daha fenaymış maşallah
Yavaş yavaş vuruşlar kuvvetlenmeye başlayacak hissedersin iyice.

Günaydınlar kızlarrrr
Nasilsiniz? :)

Sana da günaydııın.. :)
Öğleden sonra kan test sonuçlarımı almaya gideceğim yine ufak çaplı stres hali
Aşı yeri dokunursam hafif sızlıyor ama normalde unutuyorum bile bir yan etkisi yok.. Biri sormuştu aşı olduktan sonra normal hayata devam ediliyor yani yine de yattığınız tarafın tersine yaptırmak daha mantıklı.. Bünyeden bünyeye değişiyor mu bilmiyorum ama etkileri hafif.
Sen nasılsın bebiş napıyor?

canım merhaba ne güzel inceleyip yazmışsın ellerine sağlık ben çok tembelim daha hiçbirşey bakamadım
stokke ve mimada benim aklımda bakamasamda ama dediğin gibi fiyatı bel büküyor eşime diyorum kime aldırabiliriz yakınlardan kızıyor bana 5000lik hediye mi aldırılır ayıp diye
bende gidip bakıcam en kısa zamanda ama canım merak ettiğim bu stokke ya da mimayı diyelim aldık kaç yaşına kadar kullanabilicez malum çocuklar bazen 4 yaşında da avm vs gezerken kullanışlı oluyor araba.. birçok arkadaşım diğer markalarda bebek büyüyene kadar kullandı. biz bu stokke ve mimayı 2 sene falan kullanabileceksek fiyatına değmiyor bir de kullanışlı olmayacak kadar ağır mı? öyle duydum. senin kafanda birşeyler oluştu mu bunlarla ilgili?
bu arada trendyolda kampanyalar var dayanamayıp birşeyler aldım

Eklentiler

• IMG_2500.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_2501.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_2502.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_2503.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_2504.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibi geliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...

Bende dün eşim görsun diye gobegime tel koydum baya hareket etti telefon duşucek sandım..gerginlik bende de var ama karnın sertleşiyosa o kasılmadr.ben yuruyunce yada tuvalete girince geçiyo

her zaman bu kadar sert vurmuyo böyle sertçe vurunca çok mutlu oluyorum :) karnım sert ama bilemedim kasılmadan mı yoksa normal bi gerginlik mi bikaç saat daha bekliycem bakalım geçmezse gidicem doktora ihmal etmek istemiyorum

aaaaa şok oldum. ne diyeceğim bilemedim. neyse aldıklarını değiştirebiliyorsan değiştirirsin oda olmuyorsa ikinci bebeğe saklarsın. ama bu sefer kesin kız m gene değişmesin
canım içim rahat etmedi bu sabah devlet hastanesine gittim ordaki dr da kız dedi artık değişmez inş :) bazılarını değişemem uzun zaman oldu papyonlu papyonlu gezer artık :)))

Kizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibigeliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...

canım sen başka bir dr daha git bence valla bana yüzde yüz dedi kız çıktı kendide şok oldu

canımmm dün gece aynı şeyi yaşamışız benimde karnım okadar gergin ve sertti ki inanamadım hafif ağrımda vardı yani karnıma dokununca dokunduğum yer ağrıyordu hatta eşime dedim bi dokun çok sert normal mi acaba falan die o da şaşırdı nefes bile alacak yerim yokmuş gibiydim sabah uyandım hala şişimm sonra büyük tuvaletime çıktım şimdi daha iyiyim ama haftaya dr kontrolüm var mutlaka sorucam doktora çünkü akşam baya bi evham yaptımm ...

happymom87 canım senin aldığın katlanır küveti almayı düşünüyorum inşallah. Ben alırsam netten alcam nasıl inceledin mi?

Ay canım jelatini üstünde duruyor öyle açıp incelemedim hiç.. Şuan odaya yığma halindeyim inşallah oda mobilyası alınca düzenleyeceğim yerleştirdikçe. Jokerdeki çalışan en çok satılan model olduğunu söyledi ben onun yalancısıyım bu anlamda. Ki daha pahalı büyük küvetler de var yani.. Benim için katlanır olması az yer kaplaması önemliydi. Şayet bir dezavantajı varsa da görmezden gelirim bu anlamda.

Bir de bu tarz katlanır model stokkee flexi var her yerde mavisi kalmış yıldım aramaktan vazgeçtim bundan

Bence gayet iyi cikicak sonuclarin canim :)
Bende senin tavsiyene uyup sağa yaptiracam. Sola yatmaya özen gosteriyorum.
Bebişim iyi çok sukur yani umarim iyidir :)
Hala bana bi tekme atmadi ama olsun :)
Cok guzeller canim gule gule kullansin bebiş insallah :)

amin canım hepimizinkiler inşallah giydirip de foto gönderdiğimiz günler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…