- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.421
Bende dün eşim görsun diye gobegime tel koydum baya hareket etti telefon duşucek sandım..gerginlik bende de var ama karnın sertleşiyosa o kasılmadr.ben yuruyunce yada tuvalete girince geçiyomeraba kızlar :) dün oğlum baya belirgin bi tekme attı uzun zamandır bu kadar net atmamıştı gözümle de görebildim :) sanırım artık daha güçlendi.ama bütün gece uyuyamadım karnım aşırı gergin sertti.hala da gergin ve ağrıyo da hafif bi şekilde.bebek büyüdüğü için mi bu kadar gergin acaba ya da gazdan dolayı falan mı.sizinde böyle mi kızlar 5 dk önce biraz hafifledi yoksa doktora gitmeyi düşünüyodum.yine kasılma falan olcak diye korkuyorum.
ben de aynı şekilde parça parça düşünüyordum ancak bu siteyi yeni gördüm, sade ve şık duruyor hepsi, fiyatları da çok uygunkızlar ben bebek odasını beyaz düşünüyorum takım olarak baktığım zaman fiyatlar oldukça yüksek ancak evidea da yada hepsiburadadan parça parça aldığımız zaman oldukça makul bir fiyata geliyor ben bebeğin beşiği gardırop ve şifonyer olarak baktım 3 parça 678,00tl tutuyor bana baya mantıklı geldi yani yatağını da işbirden yada yataştan alırım nevresimiydi süsüydü odası 1000 tl gibi bi fiyata oldukça şık olur gibi geldi...
sizlerinde aklında bulunsun bi gözatın derimmm tatlı anneler
http://www.evidea.com/house-line-triple-4-kapili-gardirop-beyaz-KHM064/p/694975
http://www.evidea.com/kenyap-sifonyer-beyaz-kmo289/p/198937
http://www.evidea.com/banana-baby-kids-eko-buyuyen-besik-beyaz-DFF014/p/335843
PAHALI AMA ÇOK GÜZELMİŞ. ANA KUCAĞI DA ÇOK GÜZELMİŞ :)) PARAN OLCAK ALACAKSIN HEPSİNDEN :)
ZAMANLA HERKES ALDIĞINI PAYLAŞIR FİKİR ALIŞVERİŞİ DAHA ÇOK OLUR. MUHTEMELEN GRUPTA EN SON ALACAK BENİMDİR. ŞUBAT SON HAFTASINA KADAR ÇOCUĞUMA ZIBIN BİLE ALMICAM ÇÜNKÜ:)
Herkese günaydınlar:) sabah sabah ofisteyim annem aradı rüyasında doğum yapmışım oğlum olmuş,annem hayır bizimki kızdı diyormuş Dr da olabilir öyle yanlışlıklar hayır bu Moonlight hanımın oğlu diyormuş filan.. zaten çok heyecanlıyım ayrıntılıya son 2 günüm kaldı. kendi Dr um 12.haftadan beri 3 kez kız olduğunu söyledi. hiç bi alışveriş yapmadım henüz netleşmesini bekliyorum. ayrıntılı heyecanı acayip sardı beni inşallah herşey yolundadır içim ferah bi şekilde ayrılırım Dr.dan
Senin uyku daha fenaymış maşallahDemekki tek uykusu agir olan ben degilmisimm:) ne deprem duyarim ne biri bagirsa onu duyarim. Kuzenimde bobrek tasi var bazen cok siddetli agri yapiyor. Bundan 5 6 sene once bebegi 6 aylikti bizde kalmisti 1 2gun neyse sabah kalktim bana tavirli. Ne oldu ya hayirdir dedim. Ask olsun dedi 2 3 saat once oluyodum agridan yere yigilacaktim bebekde kucagimdaydi mahvoldum kapini yumrukladim resmen bebegi al diye bagirdim ettim acmadjn dedi. Sok oldum inanamadim. O kadar agirmjs uykum:) kapimi kilitlerdim hep o gunden sonra kilitlemedim:) ne olur ne olmaz dedim :)
Bu arada son 1 haftadir benim oglanin hareketlerini daha net hissediyorum. Bagirsak hareketi olabilir mi diy4 dusunuyordum da 2 gundur eminim artik dun karnimda döndü resmen inanamadim. Hala tekmesi cok sert degil ama ben hissedebiliyorum artik :) aksam uzaninca daha cok oluyor ayaktayken falan pek olmuyor
Günaydınlar kızlarrrr
Nasilsiniz? :)
İnşallah canım çok teşekkürler :)Sana da günaydın Moonlight hanım :))
Hayır olsun rüyaannen de bilinçaltında etksiinde kalmış demek cinsiyetle alakalı.. detaylıda gösterirse garantileyip rahat ediliyor tam anlamıyla.. İnşallah her şey yolunda olsun
canım merhaba ne güzel inceleyip yazmışsın ellerine sağlık ben çok tembelim daha hiçbirşey bakamadımD Desenn canım nasılsın?
Pazar günü yine araba baktık joker mağazasına uğradık forumun yanında kidsmall da.
Stokke baktık rakamlar 5200 tl yi buldu çok oldu çok!
Ama dört model denedim
inglesina trilogy ve trilogy city
Mimaxari
Mamas papas Urban
Stokke V2
En rahat sürüş stokke, en hafif inglesina, en iyi kumaş Mimaxari, klasik görüntü açısından mamas papas çok iyi.
Ama gönlüm stokke ve Mimaxari de kaldı fakat eşimin bakışlarından sonra sanırım bir tek gönlüm kalacak
Bende dün eşim görsun diye gobegime tel koydum baya hareket etti telefon duşucek sandım..gerginlik bende de var ama karnın sertleşiyosa o kasılmadr.ben yuruyunce yada tuvalete girince geçiyo
evet ama ona göre alışveriş yapıcaz dr bey :))) ben bu sabah bir de devlet hastanesine gittim o da kız dedibenim dr da yuzde 90 kiz dedi...sonra tekrar sordum..soyledim ya dedi..yuzde 90 dediniz dedim..eee kesin sonuc dogdugunda dedi guldu
canım içim rahat etmedi bu sabah devlet hastanesine gittim ordaki dr da kız dedi artık değişmez inş :) bazılarını değişemem uzun zaman oldu papyonlu papyonlu gezer artık :)))aaaaa şok oldum. ne diyeceğim bilemedim. neyse aldıklarını değiştirebiliyorsan değiştirirsin oda olmuyorsa ikinci bebeğe saklarsın. ama bu sefer kesin kız m gene değişmesin
canım sen başka bir dr daha git bence valla bana yüzde yüz dedi kız çıktı kendide şok olduGünaydınlar herkese. Çok uzun ara oldu giremedim iş yoğunluğundan, sayfaları da okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Bize de hala % 70 kız diyor doktorumuz. Hakikaten çok enteresan çünkü zaten % 50 ihtimalle kız
meraba kızlar :) dün oğlum baya belirgin bi tekme attı uzun zamandır bu kadar net atmamıştı gözümle de görebildim :) sanırım artık daha güçlendi.ama bütün gece uyuyamadım karnım aşırı gergin sertti.hala da gergin ve ağrıyo da hafif bi şekilde.bebek büyüdüğü için mi bu kadar gergin acaba ya da gazdan dolayı falan mı.sizinde böyle mi kızlar 5 dk önce biraz hafifledi yoksa doktora gitmeyi düşünüyodum.yine kasılma falan olcak diye korkuyorum.
happymom87 canım senin aldığın katlanır küveti almayı düşünüyorum inşallah. Ben alırsam netten alcam nasıl inceledin mi?
Bence gayet iyi cikicak sonuclarin canim :)Sana da günaydııın.. :)
Öğleden sonra kan test sonuçlarımı almaya gideceğim yine ufak çaplı stres hali
Aşı yeri dokunursam hafif sızlıyor ama normalde unutuyorum bile bir yan etkisi yok.. Biri sormuştu aşı olduktan sonra normal hayata devam ediliyor yani yine de yattığınız tarafın tersine yaptırmak daha mantıklı.. Bünyeden bünyeye değişiyor mu bilmiyorum ama etkileri hafif.
Sen nasılsın bebiş napıyor?
Cok guzeller canim gule gule kullansin bebiş insallah :)canım merhaba ne güzel inceleyip yazmışsın ellerine sağlık ben çok tembelim daha hiçbirşey bakamadım
stokke ve mimada benim aklımda bakamasamda ama dediğin gibi fiyatı bel büküyor eşime diyorum kime aldırabiliriz yakınlardan kızıyor bana 5000lik hediye mi aldırılır ayıp diye
bende gidip bakıcam en kısa zamanda ama canım merak ettiğim bu stokke ya da mimayı diyelim aldık kaç yaşına kadar kullanabilicez malum çocuklar bazen 4 yaşında da avm vs gezerken kullanışlı oluyor araba.. birçok arkadaşım diğer markalarda bebek büyüyene kadar kullandı. biz bu stokke ve mimayı 2 sene falan kullanabileceksek fiyatına değmiyor bir de kullanışlı olmayacak kadar ağır mı? öyle duydum. senin kafanda birşeyler oluştu mu bunlarla ilgili?
bu arada trendyolda kampanyalar var dayanamayıp birşeyler aldım
amin canım hepimizinkiler inşallah giydirip de foto gönderdiğimiz günler olsunBence gayet iyi cikicak sonuclarin canim :)
Bende senin tavsiyene uyup sağa yaptiracam. Sola yatmaya özen gosteriyorum.
Bebişim iyi çok sukur yani umarim iyidir :)
Hala bana bi tekme atmadi ama olsun :)
Cok guzeller canim gule gule kullansin bebiş insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?