- 10 Şubat 2016
- 110
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.441
Çözüm buldun mu
Hiç anlamadım her sabah aynısıyım amaGünaydın canım keşke böyle başlamasaydı günün tabi... Neden böyle oldu? Vitaminler mi yapıyor böyle?
teşekkür ederim canım, çok şükür iyiyz biz, sen nasılsın bebiş nasılCitolesgen canım nasılsın bugün?
dünürüm selam. ben yiyim bebiş de cok iyi allaha şükür, bana pek tekme atmıyor eskisi gibi, galiba yolunda gidiyor hesey, cnaım acımıyor bir kac gündür daha iyiym. akşamları ve sabahları tekmeliyor özellikle :)) neyse ben annemlerdeyim cnaım burdayım cuma gününden beri, pazar gunu kayınvalidem merdivenlerden düşmüş, eşim memlekete gitti ben annemlerde kaldım. kalçalsı kırılmış, dün amleiyat oldu. bende annemlere ilaclarımı kıyafetlerimi bilgisayrımı falan getirttim.herlade hafta sonu evime dönerim büyük ihtimal. yani böyle pek giremiyorum annemlerdeyim diyede. sen nasılsın bebiş nasıl dünürüm. ben haftaya salı detaylıya gidicemCitolesgen dünürüm gene sessizliğe büründün sen. nasılsın bebek nasıl
Cnm banada ilk ay bütün tahliller yapılmıştı sonrada sadece d vit eksikliğinden bide demir için tahlil bakıldı bende kızları görünce yarın aile hekimine gidip yne bütün tahlilleri yaptırıyım diyorum ctesi kontrolüm var dr a gösteririm ama daha gtmeden stres oldumKizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibi geliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...
Cnm yazını görmüodum epeydir görünce çok mutlu olduk kızımlateşekkür ederim canım, çok şükür iyiyz biz, sen nasılsın bebiş nasıl
ayyy sabah sabah bütün moralim kaçtı o geliyo balina gibi oldun bu geliyo cok kilo aldın sanki kendileri yada eşleri hiç kilo almadı.. hamileyim ben hamile.. 44,5 ile basladım 5. aydayım 7 kilo aldım sabahları tartıldıgımda böyle.. tamam cok ama insanların bunu yüzüme bakıp gülerek dalga gecerek söylemesi delirtiyo beni.. bozuldugumu gördükleri halde hala konusuyolar.. resmen işi bırakıp kendimi eve kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum artık
Bakma cnm kimseye sakın ne insanlar var hamile kalmaya çalışıpta kalamayan kg almak için canını verirler herhalde konuşanlarda kendini bilse öyle konuşmaz zaten benim doktorumda kiloya çok takıntılı ama bazen istemedende olsa vücut alıyo yapıcak bişi yok sağlıklı olsunlarda herşeye değerayyy sabah sabah bütün moralim kaçtı o geliyo balina gibi oldun bu geliyo cok kilo aldın sanki kendileri yada eşleri hiç kilo almadı.. hamileyim ben hamile.. 44,5 ile basladım 5. aydayım 7 kilo aldım sabahları tartıldıgımda böyle.. tamam cok ama insanların bunu yüzüme bakıp gülerek dalga gecerek söylemesi delirtiyo beni.. bozuldugumu gördükleri halde hala konusuyolar.. resmen işi bırakıp kendimi eve kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum artık
Biraz yürü evde karnını ovala yağ sur geçmezse git bencede canımher zaman bu kadar sert vurmuyo böyle sertçe vurunca çok mutlu oluyorum :) karnım sert ama bilemedim kasılmadan mı yoksa normal bi gerginlik mi bikaç saat daha bekliycem bakalım geçmezse gidicem doktora ihmal etmek istemiyorum
evet cok takıyorum ama zoruma gidiyor cevremdeki insanların bukadar düşüncesiz ve ukala olması sanki beni üzmek için özellikle yapıp dalga geciyorlar hepsini silesim geliyorAy canımmm 5. Ayın ve 52 kg oldun yanii topu topuuu , ben o kiloda hamile bile kalamadım düşün 53 düm. Her yerin kilo alsa ne olur , şu boş konuşan insanları takma nolur. Hastalık değil obezite değil bebekk yaaa... Anneyiz bizz kilo almanın en güzel halii bu. Gerçekten bu kadar takma
Bende yarın gidip tahlil yaptırıp cteside doktoruma göstericem cnm inşallah hayırlı haberler alırızz@LaBoum canim benim de ilk ay rutin olarak yapılmıştı bir daha yapilmadi.ben yarin gidip aile hekimimde yaptiracagim.ctesi de kendi doktoruma gidecegim o zaman detaylinin ve tahlil sonuçlarını gosteririm.
environmentaleng canim takma ben 5 yıldır hamile kalmayi bekliyorum 30 kilo alsam raziyim diyordum hamile kalmadan önce.senin moralini bozduklarinda nazikce bir kacinin agzinin payını ver bir daha diyemezler.ayyy onlara ne oluyorsa.
evet cok takıyorum ama zoruma gidiyor cevremdeki insanların bukadar düşüncesiz ve ukala olması sanki beni üzmek için özellikle yapıp dalga geciyorlar hepsini silesim geliyor
insanlar çok düşüncesiz bende eve kapanıp çıkmak istemiyorum tüm hormonlar tavan psikoloji değişiyor üstüne bir de böyle dangalaklar olunca.. en iyisi minimum seviyede görüşmek ve anında bozmak onları. normal bir kilo alma halinde değiliz ki şuan.ayyy sabah sabah bütün moralim kaçtı o geliyo balina gibi oldun bu geliyo cok kilo aldın sanki kendileri yada eşleri hiç kilo almadı.. hamileyim ben hamile.. 44,5 ile basladım 5. aydayım 7 kilo aldım sabahları tartıldıgımda böyle.. tamam cok ama insanların bunu yüzüme bakıp gülerek dalga gecerek söylemesi delirtiyo beni.. bozuldugumu gördükleri halde hala konusuyolar.. resmen işi bırakıp kendimi eve kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum artık
inşallah canıminsanlar çok düşüncesiz bende eve kapanıp çıkmak istemiyorum tüm hormonlar tavan psikoloji değişiyor üstüne bir de böyle dangalaklar olunca.. en iyisi minimum seviyede görüşmek ve anında bozmak onları. normal bir kilo alma halinde değiliz ki şuan.
sizde üzülmeyin sonuçta yarıladık bu dönemi. sağlıkla tamamlayalım yavrular iyi olsun kilo verme topiği açar orda birbirimize destek oluruz inşallah:)
Canım senin aldığın model bana daha mantıklı geldiAy canım jelatini üstünde duruyor öyle açıp incelemedim hiç.. Şuan odaya yığma halindeyim inşallah oda mobilyası alınca düzenleyeceğim yerleştirdikçe. Jokerdeki çalışan en çok satılan model olduğunu söyledi ben onun yalancısıyım bu anlamda. Ki daha pahalı büyük küvetler de var yani.. Benim için katlanır olması az yer kaplaması önemliydi. Şayet bir dezavantajı varsa da görmezden gelirim bu anlamda.
Bir de bu tarz katlanır model stokkee flexi var her yerde mavisi kalmış yıldım aramaktan vazgeçtim bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?