- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.461
Canım ben zaten çok bulantılı günler geçirdim. Ne zamanki 20. Haftaya girdim ciddi anlamda rahatladım. 21.haftada daha da iyi oldum. Ben bulantı ilacı içiyordum her gün. Ama artık çok bulantım olmazsa içmiyorum sadece sabahları bulantım oluyor. Kusmam çok nadir. Bugün sabah çok bulantı oldu neden oldu bilmiyorum öğürüp durdum. Kendime telkinde bulundum temiz hava aldım baktım yok olmuyor geliyor kusma. Ve kustum. Bu bulantıların İnan tek çözümü ilaç benimki kadar günlük hayatını etkiliyorsa.Çözüm buldun mu
Hic canin sıkılmasın daha dun Kagan Kocatepe nin videosunu izledim. Bu haftalarda doktorunuzdan bunu duyabilirsiniz ama onemsemeyin kesinlikle diyordu. Bunu duyan annelerin %90 lik kısmı 34.haftaya kadar yukarı çıktığı haberini alacaktır.Bu haftalarda düşünmeyin çok normal diyordu.Kızlar benim dünden beri cok canim sıkkin.bebisim de cok şükür bir sorun cikmadi ama detayli ultrasonu yapan doktor plesenta previa totalis dedi ya sonra ben ona netten bakma gafletinde bulundum.26. 27. haftalarda yoğun kanama yasayanlar,erken doğum yapanlar veya rahmi alınıp yoğun bakimda yatanlar cok tirstim ya.Insallah zamanla yukarı çıkar 24.haftaya kadar cikabiliyormus.bebisime birsey olmasın erken dogmasin.gerci seninkinde tehlikeli bir durum görünmüyor dedi bu zamana kadar kanama olmadığı icin.kendi doktorum ne diyecek bakalim ctesi
Hayırlı olsun canim şimdiden :) Zamdan önce almakta fayda var böyle şeyleri. Bence gri rengide çok güzel :) Mavi hevesim olmasaydı bende griyi tercih ederdim.
Cnm hiç okuma dicektim ama okumuşsun artık bende 16.haftada braz aşağıda ama zamanla çıkar normal diyince hiç takmamıştım nerden aklıma geldiyse 1 hafta sonra nette araştırıp okudum hayatımı kabusa çevirdim bunları konuşmak için erken ve o bahsedilenler hep uç noktalar hamile kalmadan önce prolaktinim yüksek çıkmıştı dr yne olabilir normal demişti ama ben dayanamyıp nete bakmıştım neler neler yok çocuk olmaz değer normald düşmez falan flam çocuğum olmıcak dye ağladığımı bilirim ama ilaç bile kullanmadan 1-2 aya kendiliğimden hamile kalmışım yani demem o ki Allah ol dedikten sonra hiç bişi önüne geçemez Rabbim meleklerimizi korusun inşallahKızlar benim dünden beri cok canim sıkkin.bebisim de cok şükür bir sorun cikmadi ama detayli ultrasonu yapan doktor plesenta previa totalis dedi ya sonra ben ona netten bakma gafletinde bulundum.26. 27. haftalarda yoğun kanama yasayanlar,erken doğum yapanlar veya rahmi alınıp yoğun bakimda yatanlar cok tirstim ya.Insallah zamanla yukarı çıkar 24.haftaya kadar cikabiliyormus.bebisime birsey olmasın erken dogmasin.gerci seninkinde tehlikeli bir durum görünmüyor dedi bu zamana kadar kanama olmadığı icin.kendi doktorum ne diyecek bakalim ctesi
Çok rahatlatıcı bi haberrrr canımHic canin sıkılmasın daha dun Kagan Kocatepe nin videosunu izledim. Bu haftalarda doktorunuzdan bunu duyabilirsiniz ama onemsemeyin kesinlikle diyordu. Bunu duyan annelerin %90 lik kısmı 34.haftaya kadar yukarı çıktığı haberini alacaktır.Bu haftalarda düşünmeyin çok normal diyordu.
tabki Allah korusun ama olmucak diye bişi yok. en kötü ihtimal ablamın temmuzda oğlu oldu eskileri gönderiyor bana hastane çıkışı da dahil. ne bileyim onları kullanırım herhalde.. inşallah öle bişi olmaz tabi. komşunuz kaçıncı haftada doğum yaptı? bebek sağlıklı mı?7.ayında zorunlu alınacaklar bitmeli. Allah korusun erken doğum riski olursa çok sıkıntı çekilir, benim üst komşunun başına geldi.
çok şükür biz de iyiyiz :) merak ettim. sık giriyormuşum gibi görüneblir ama sadece bildirimlerime bakabiliyorum çoğu zaman işte olunca tek tek okuyamıyorum. yazdıysan da görmedim de sormak istedim halini hatrını :)teşekkür ederim canım, çok şükür iyiyz biz, sen nasılsın bebiş nasıl
Senin uyku daha fenaymış maşallah
Yavaş yavaş vuruşlar kuvvetlenmeye başlayacak hissedersin iyice.
canım merhaba ne güzel inceleyip yazmışsın ellerine sağlık ben çok tembelim daha hiçbirşey bakamadım
stokke ve mimada benim aklımda bakamasamda ama dediğin gibi fiyatı bel büküyor eşime diyorum kime aldırabiliriz yakınlardan kızıyor bana 5000lik hediye mi aldırılır ayıp diye
bende gidip bakıcam en kısa zamanda ama canım merak ettiğim bu stokke ya da mimayı diyelim aldık kaç yaşına kadar kullanabilicez malum çocuklar bazen 4 yaşında da avm vs gezerken kullanışlı oluyor araba.. birçok arkadaşım diğer markalarda bebek büyüyene kadar kullandı. biz bu stokke ve mimayı 2 sene falan kullanabileceksek fiyatına değmiyor bir de kullanışlı olmayacak kadar ağır mı? öyle duydum. senin kafanda birşeyler oluştu mu bunlarla ilgili?
bu arada trendyolda kampanyalar var dayanamayıp birşeyler aldım
Ay canım jelatini üstünde duruyor öyle açıp incelemedim hiç.. Şuan odaya yığma halindeyim inşallah oda mobilyası alınca düzenleyeceğim yerleştirdikçe. Jokerdeki çalışan en çok satılan model olduğunu söyledi ben onun yalancısıyım bu anlamda. Ki daha pahalı büyük küvetler de var yani.. Benim için katlanır olması az yer kaplaması önemliydi. Şayet bir dezavantajı varsa da görmezden gelirim bu anlamda.
Bir de bu tarz katlanır model stokkee flexi var her yerde mavisi kalmış yıldım aramaktan vazgeçtim bundan
valla canım zaten zayıf hamile kalmışssın salama kimseyi sen 20 kilo bile alsan totelde bence çok dokunmaz gayet iyisin canım :)ayyy sabah sabah bütün moralim kaçtı o geliyo balina gibi oldun bu geliyo cok kilo aldın sanki kendileri yada eşleri hiç kilo almadı.. hamileyim ben hamile.. 44,5 ile basladım 5. aydayım 7 kilo aldım sabahları tartıldıgımda böyle.. tamam cok ama insanların bunu yüzüme bakıp gülerek dalga gecerek söylemesi delirtiyo beni.. bozuldugumu gördükleri halde hala konusuyolar.. resmen işi bırakıp kendimi eve kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum artık
canım rahmi alınanlar tek previa olanlar değil. çok çok nadir vakalarda plesenta rahim duvarının içinde kasla birlikte oluyor yani kasa kadar rahim duvarının içine yerleşiyoır. o gibi durumlar biraz daha tehlikeli senin veya benim plesentamız rahimle bağımsız sadece konumu aşağıda ok???Kızlar benim dünden beri cok canim sıkkin.bebisim de cok şükür bir sorun cikmadi ama detayli ultrasonu yapan doktor plesenta previa totalis dedi ya sonra ben ona netten bakma gafletinde bulundum.26. 27. haftalarda yoğun kanama yasayanlar,erken doğum yapanlar veya rahmi alınıp yoğun bakimda yatanlar cok tirstim ya.Insallah zamanla yukarı çıkar 24.haftaya kadar cikabiliyormus.bebisime birsey olmasın erken dogmasin.gerci seninkinde tehlikeli bir durum görünmüyor dedi bu zamana kadar kanama olmadığı icin.kendi doktorum ne diyecek bakalim ctesi
Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl?canım rahmi alınanlar tek previa olanlar değil. çok çok nadir vakalarda plesenta rahim duvarının içinde kasla birlikte oluyor yani kasa kadar rahim duvarının içine yerleşiyoır. o gibi durumlar biraz daha tehlikeli senin veya benim plesentamız rahimle bağımsız sadece konumu aşağıda ok???
canım ha şimdi yapılmış ha 5 yıl sonra. önemli olan en az 6 ay beklenmesi en çok sınırı yok tabi 10 yıl koruyuculuğu var onu da hesap etmek lazım. nasıl bir düzenden gider bilmiyorum ama hiç korkmaTetanozumu oldum bende hanimlar.2.kez anne yasayanlara bir sorum var :) ben 2 doz olmustum 2013 yilinda simdi 3 yil ara olup 3 doz vuruldum (normalde enaz 6 ay sonra 3.doz vurulurmus)doktor izindeydi hemsire emin olamadi.sil bastan da olabilir devam da sayabilir dedi.Sizin doktorlar ne yapti ?
ben 17. haftama girmemle hissetmeye başladım canım pat pat diye değil de biraz alt kısmında ama çok da kasıımın hemen orda değil. böle seyirme gibi sanki içimde baloncuk patlıyor gibi hissediyorum ara sıra. artık gaz olmadığına eminim.Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl?cloud17
harikalar annesi :) Allah içini doldursun kıyafetlerin zamanı gelince aminnnKızlar bugün Trendyola bakanlar olmuş sanırım. Ben de dayanamadım biraz önce aldım bişeyler oğluşuma mothercare den. Bi bakın derim güzel indirimler var.
Amin canım inşallahharikalar annesi :) Allah içini doldursun kıyafetlerin zamanı gelince aminnn
sağol dünürüm arada haberdar et merak ediyorum. bizde iyiyiz yarın kontrolümüz var cumarteside detaylımız var. haber veririm sana sonucudünürüm selam. ben yiyim bebiş de cok iyi allaha şükür, bana pek tekme atmıyor eskisi gibi, galiba yolunda gidiyor hesey, cnaım acımıyor bir kac gündür daha iyiym. akşamları ve sabahları tekmeliyor özellikle :)) neyse ben annemlerdeyim cnaım burdayım cuma gününden beri, pazar gunu kayınvalidem merdivenlerden düşmüş, eşim memlekete gitti ben annemlerde kaldım. kalçalsı kırılmış, dün amleiyat oldu. bende annemlere ilaclarımı kıyafetlerimi bilgisayrımı falan getirttim.herlade hafta sonu evime dönerim büyük ihtimal. yani böyle pek giremiyorum annemlerdeyim diyede. sen nasılsın bebiş nasıl dünürüm. ben haftaya salı detaylıya gidicem
Hic canin sıkılmasın daha dun Kagan Kocatepe nin videosunu izledim. Bu haftalarda doktorunuzdan bunu duyabilirsiniz ama onemsemeyin kesinlikle diyordu. Bunu duyan annelerin %90 lik kısmı 34.haftaya kadar yukarı çıktığı haberini alacaktır.Bu haftalarda düşünmeyin çok normal diyordu.
Insallah canim artik aksam yatinca dinliyorum kendimi ama bizimki ben unutunca tekme atiyor:) sasirtmayi seviyor :))
Bende mima ve stokke yi cok begeniyorum ama 2 yasindan sonra kullanimi zormus gercekten. O yuzden inglesina yatti kafama. Annem aradi bugun arabayi biz alacagiz dedi babanla. Anneme kalsa ben hic alisveris yapmiyim o alacak herseyi:) babanla konustuk biz alicaz diyo. O kadarina izin vermicem ama arabayi hediye alabilirler tabi:) anne babalar alirsa alir canim yoksa kimse kolay kolay almaz :) ama yine de 2 yasina kadar binecekse o paralari vermeye gerek yok bende 4 yasina kadar binsin istiyorum cunku gercekten 4 yasindaki cocukla avm ye gitmek falan cok zor mizmiz oluyorlar.
Bende stokkenin kuvetini istiyorum katlanabiliyormus arkadasim cok memnundu mavisi varsa tam bize gore o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?