2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl? cloud17
gbilges ohhhh iyiki varsiniz terapi gibisiniz.benimki masallah durmuyor.cok.net hissediyorum.hatta dun aksam öğretmenler günü yemegimiz vardi.yüksek müzikte coştu tekmeledi sert bir sekilde ilk defa o da kendince egleniyordu herhalde :)
 
canım ha şimdi yapılmış ha 5 yıl sonra. önemli olan en az 6 ay beklenmesi en çok sınırı yok tabi 10 yıl koruyuculuğu var onu da hesap etmek lazım. nasıl bir düzenden gider bilmiyorum ama hiç korkma
Sagol canimcim.Dogru illaki koruyuculugu olucak.igne olmak zor is yaaa:) bide internler vardi hepsi gelip biri tansiyon biri soru yagmuru sonra kalp atimi dinlediler hepsi bi toplasip basinda göbişimi ellediler:) kizimda bana bakiyo meraklandi yazik anneee diyo acimadi mi diyo:)bide decavit verdi ucretsizmis bilginiz olsum hanimlar.
 
Cnm ben hamilelikten once yaptirmistim. 10 yilkorur demislerdi. Kadin dogumcum tekrar istedi. Umarim senin gibi kolay atlatirim.
 
Tutumlu anneyi takip edenler var mi? cok temiz markali guzel seyler cikiyor.bir arkadasim bebek arabasini oto koltugunu örümceki falan oyle 2.el almisti.mesela hic binmemis bebegi yada oturmamis koltuga yepyeniydi ben de gordüm eleyip arastirmislar bulusup almislar.Durumu boyle musait olan arkadaslara cok iyi bir firsat.Hatta sahibinden e bile koyuyorlarmis:)
 
Aynen yaa iyiki var Nisan anneleri burda birbirimize destek oluyoruz içerde o da kopuyodu herhalde kıyamammaşallahhh bebişlerimize
 
meraba kızlar.ben hastaneye geldim.3-4 kez tuvalete gittim yinede rahatlamadım.karnımın ağrısı geçmedi belim de ağrıdı şiddetli olmasada.muayene oldum doktoruma.bebekte bi sorun görünmüyo.25cm 380 gr dedi .ama serum verdi.kan ve idrar testi istedi.şuan serum yiyorum serum bitince rahim ağzına bakıcakmış.bu serum ve rahim ağzı kontrolüne hiç anlam veremedim ama acaba bi sorun mu var
 
CANIM HABERİM YOKTU HASTANEDE OLDUĞUNDAN. ÇOK GEÇİŞ OLSUN ŞİMDİ 19. HAFTADASIN DEMİ?
 
Cnm korkma bence serumu agriyi kessin diye vermislerdir. Rahim agzi kontrolu de rutindir. Bana da dun bakti dr um.
 
Kizlar hassas bir konu var. Gorumcemin cocuklari buyudu onlarin bebek arabasi varmis. Bize teklif ettiler. Iyi bir marka ama sanirim 10 yil oncesine ait. Gormedim henuz. Icimden bir ses tekliflerini kabul etmek makul diyor esim de var arada. O da alinabilir.Diger bir ses yeni bebek yeni heves sifir bir urun almak istiyor. Arada kaldim?
 
ben de aynı şekilde parça parça düşünüyordum ancak bu siteyi yeni gördüm, sade ve şık duruyor hepsi, fiyatları da çok uygun
mozak Kızlar ben daha önce bu siteden alışveriş yapmıştım ev için bişeler almıştım. Şimdi kötülemek istemiyorum ama:) ürünleri çok kalitesiz çıkmıştı. Parçalar hep eksik çıktı, göndermediler eksikleri. Usta çağırdık bi sürü malzeme almak zorunda kaldık onları yapmak için yani bi o kadar daha para harcadık. Aklınızda olsun diye söylüyorum bunları kızlar gerçekten kötülemek istemiyorum ama bu site hakkında tecrübelerim var paylaşmak istedim:)
 
İyi yapmışsın cnm için rahatlar en azından serum kasılma varsa rahatlatır rahim ağzı boyuna bakıcaktır doktorun içini ferah tut
 
Yani bilemedim ki bence arada esin olduğu için al ama sizde bi tane alın. Sonuçta ilk bebek hevesin vardır seninde.Sırf onlar kırılmasın diye alıp arada kullanabilirsin özellikle onlara gittiğinde falan. Yada sorun olmayacaksa baştan kabul etme.Ben böyle şeylerde idare etmekten kalp kirmamaktan yanayım.Gorumcem oğlumun kıyafetlerini verebilirim hepsini sakladım dedi olur dedim mesela.He hergün giydirir miyim Hayır. Kırılmasin düşünüp saklamis sonuçta diye tamam dedim. Çok kullanilmamis ve temiz olan bikaç parça ayırip diğerlerini kullanmayı düşünmüyorum pek. Böyle olunca ne oluyor karşındaki insanı kırmamıs oluyorsun :) Doğumdan önce gidip begendiklerimi alıp getiririz hepsini burda yük etmeye de gerek yok. Bu benim düşüncem tabi.
Keşke hayatımizdaki her insan da bize böyle özenli davransa tabi orası ayrı bir konu..
 
19+2yim aslında takvimim biraz geriden geliyo.teşekkür ederim canım
Canim cok geçmiş olsun. Serum ağrılara iyi gelir,turp gibi olup çıkarsınız :)
Ama ağrılar normaldir diye düşünüyorum hepimize ara ara oluyor,çok şiddetli olmadığı sürece.
Dediğin şeyler de rutin kontroller annesi canını sıkma. Kaç tane arkadaş oldu burda o kontrolü hepsi iyi şükür. Sende iyisin inşallah.. Bak bebişin gayet keyfi yerindeymis ne güzel.
 
Canım bende tiroid hariç bir daha kan tahlili yaptırmadım benim doktorumda istemedi bir daha sanırım normal gidince istemiyorlar yada doktora göre değişiyor.

Ay canım hiç takma banada diyorlar hamileyim ben diyorum konuyu kapatıyorum. Etraf patavatsız insanlarla dolu, ben ilk bebeğimi kaybettiğimde öyle patavatsızlıklarla karşılaştımki artık alıştım:) o yüzden sende hiç takma sana öyle söyleyenlere hamileyim ben diye cevap ver
Canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz. Bir sorun çıkmayacaktır, olsa doktorun baştan söylerdi. İçini ferah tut
 
Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl? cloud17
Tatlım aynen. Şuan 19+6 dayım. Pek hareket hissetmiyorum. Plasentam aşağıda rahmi kapamamış. ama ne olacağı belli olmaz tabi. Ben de interneti ve buradaki bir kaç konuyu inceledim. Resmen tansiyonum çıktı. Hiç iyi şeyler yazılmıyor. Benim aralarda kahve rengi akıntılarımda oluyor. Hayırlısı...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…