- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.481
Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl?cloud17
Sagol canimcim.Dogru illaki koruyuculugu olucak.igne olmak zor is yaaa:) bide internler vardi hepsi gelip biri tansiyon biri soru yagmuru sonra kalp atimi dinlediler hepsi bi toplasip basinda göbişimi ellediler:) kizimda bana bakiyo meraklandi yazik anneee diyo acimadi mi diyo:)bide decavit verdi ucretsizmis bilginiz olsum hanimlar.canım ha şimdi yapılmış ha 5 yıl sonra. önemli olan en az 6 ay beklenmesi en çok sınırı yok tabi 10 yıl koruyuculuğu var onu da hesap etmek lazım. nasıl bir düzenden gider bilmiyorum ama hiç korkma
Cnm ben hamilelikten once yaptirmistim. 10 yilkorur demislerdi. Kadin dogumcum tekrar istedi. Umarim senin gibi kolay atlatirim.Sana da günaydııın.. :)
Öğleden sonra kan test sonuçlarımı almaya gideceğim yine ufak çaplı stres hali
Aşı yeri dokunursam hafif sızlıyor ama normalde unutuyorum bile bir yan etkisi yok.. Biri sormuştu aşı olduktan sonra normal hayata devam ediliyor yani yine de yattığınız tarafın tersine yaptırmak daha mantıklı.. Bünyeden bünyeye değişiyor mu bilmiyorum ama etkileri hafif.
Sen nasılsın bebiş napıyor?
Aynen yaa iyiki var Nisan anneleri burda birbirimize destek oluyoruzgbilges ohhhh iyiki varsiniz terapi gibisiniz.benimki masallah durmuyor.cok.net hissediyorum.hatta dun aksam öğretmenler günü yemegimiz vardi.yüksek müzikte coştu tekmeledi sert bir sekilde ilk defa o da kendince egleniyordu herhalde :)
CANIM HABERİM YOKTU HASTANEDE OLDUĞUNDAN. ÇOK GEÇİŞ OLSUN ŞİMDİ 19. HAFTADASIN DEMİ?meraba kızlar.ben hastaneye geldim.3-4 kez tuvalete gittim yinede rahatlamadım.karnımın ağrısı geçmedi belim de ağrıdı şiddetli olmasada.muayene oldum doktoruma.bebekte bi sorun görünmüyo.25cm 380 gr dedi.ama serum verdi.kan ve idrar testi istedi.şuan serum yiyorum serum bitince rahim ağzına bakıcakmış.bu serum ve rahim ağzı kontrolüne hiç anlam veremedim ama acaba bi sorun mu var
Cnm korkma bence serumu agriyi kessin diye vermislerdir. Rahim agzi kontrolu de rutindir. Bana da dun bakti dr um.meraba kızlar.ben hastaneye geldim.3-4 kez tuvalete gittim yinede rahatlamadım.karnımın ağrısı geçmedi belim de ağrıdı şiddetli olmasada.muayene oldum doktoruma.bebekte bi sorun görünmüyo.25cm 380 gr dedi.ama serum verdi.kan ve idrar testi istedi.şuan serum yiyorum serum bitince rahim ağzına bakıcakmış.bu serum ve rahim ağzı kontrolüne hiç anlam veremedim ama acaba bi sorun mu var
CANIM HABERİM YOKTU HASTANEDE OLDUĞUNDAN. ÇOK GEÇİŞ OLSUN ŞİMDİ 19. HAFTADASIN DEMİ?
canımmm cok gecmiş olsun moralini yüksek tut inş güzel haberlerle evine döneceksin19+2yim aslında takvimim biraz geriden geliyo.teşekkür ederim canım
ben de aynı şekilde parça parça düşünüyordum ancak bu siteyi yeni gördüm, sade ve şık duruyor hepsi, fiyatları da çok uygun
İyi yapmışsın cnm için rahatlar en azından serum kasılma varsa rahatlatır rahim ağzı boyuna bakıcaktır doktorun içini ferah tutmeraba kızlar.ben hastaneye geldim.3-4 kez tuvalete gittim yinede rahatlamadım.karnımın ağrısı geçmedi belim de ağrıdı şiddetli olmasada.muayene oldum doktoruma.bebekte bi sorun görünmüyo.25cm 380 gr dedi.ama serum verdi.kan ve idrar testi istedi.şuan serum yiyorum serum bitince rahim ağzına bakıcakmış.bu serum ve rahim ağzı kontrolüne hiç anlam veremedim ama acaba bi sorun mu var
Yani bilemedim ki bence arada esin olduğu için al ama sizde bi tane alın. Sonuçta ilk bebek hevesin vardır seninde.Sırf onlar kırılmasın diye alıp arada kullanabilirsin özellikle onlara gittiğinde falan. Yada sorun olmayacaksa baştan kabul etme.Ben böyle şeylerde idare etmekten kalp kirmamaktan yanayım.Gorumcem oğlumun kıyafetlerini verebilirim hepsini sakladım dedi olur dedim mesela.He hergün giydirir miyim Hayır. Kırılmasin düşünüp saklamis sonuçta diye tamam dedim. Çok kullanilmamis ve temiz olan bikaç parça ayırip diğerlerini kullanmayı düşünmüyorum pek. Böyle olunca ne oluyor karşındaki insanı kırmamıs oluyorsun :) Doğumdan önce gidip begendiklerimi alıp getiririz hepsini burda yük etmeye de gerek yok. Bu benim düşüncem tabi.Kizlar hassas bir konu var. Gorumcemin cocuklari buyudu onlarin bebek arabasi varmis. Bize teklif ettiler. Iyi bir marka ama sanirim 10 yil oncesine ait. Gormedim henuz. Icimden bir ses tekliflerini kabul etmek makul diyor esim de var arada. O da alinabilir.Diger bir ses yeni bebek yeni heves sifir bir urun almak istiyor. Arada kaldim?
Canim cok geçmiş olsun. Serum ağrılara iyi gelir,turp gibi olup çıkarsınız :)19+2yim aslında takvimim biraz geriden geliyo.teşekkür ederim canım
canım bebeğinin öçlüleri kilosu boyu çok güzel maşallah.. İnşallah biran evvel geçer karın ağrın serumun işe yarayacağını düşünüyorum.19+2yim aslında takvimim biraz geriden geliyo.teşekkür ederim canım
Canım bende tiroid hariç bir daha kan tahlili yaptırmadım benim doktorumda istemedi bir daha sanırım normal gidince istemiyorlar yada doktora göre değişiyor.Kizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibi geliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...
Ay canım hiç takma banada diyorlar hamileyim ben diyorum konuyu kapatıyorum. Etraf patavatsız insanlarla dolu, ben ilk bebeğimi kaybettiğimde öyle patavatsızlıklarla karşılaştımki artık alıştım:) o yüzden sende hiç takma sana öyle söyleyenlere hamileyim ben diye cevap verayyy sabah sabah bütün moralim kaçtı o geliyo balina gibi oldun bu geliyo cok kilo aldın sanki kendileri yada eşleri hiç kilo almadı.. hamileyim ben hamile.. 44,5 ile basladım 5. aydayım 7 kilo aldım sabahları tartıldıgımda böyle.. tamam cok ama insanların bunu yüzüme bakıp gülerek dalga gecerek söylemesi delirtiyo beni.. bozuldugumu gördükleri halde hala konusuyolar.. resmen işi bırakıp kendimi eve kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum artık
Canım çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz. Bir sorun çıkmayacaktır, olsa doktorun baştan söylerdi. İçini ferah tutmeraba kızlar.ben hastaneye geldim.3-4 kez tuvalete gittim yinede rahatlamadım.karnımın ağrısı geçmedi belim de ağrıdı şiddetli olmasada.muayene oldum doktoruma.bebekte bi sorun görünmüyo.25cm 380 gr dedi.ama serum verdi.kan ve idrar testi istedi.şuan serum yiyorum serum bitince rahim ağzına bakıcakmış.bu serum ve rahim ağzı kontrolüne hiç anlam veremedim ama acaba bi sorun mu var
Tatlım aynen. Şuan 19+6 dayım. Pek hareket hissetmiyorum. Plasentam aşağıda rahmi kapamamış. ama ne olacağı belli olmaz tabi. Ben de interneti ve buradaki bir kaç konuyu inceledim. Resmen tansiyonum çıktı. Hiç iyi şeyler yazılmıyor. Benim aralarda kahve rengi akıntılarımda oluyor. Hayırlısı...Cnm bide plasentası aşağıda olanlar bu haftada bebek hareketlerini çok net hissetmezmiş sizde durumlar nasıl?cloud17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?