2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet canım çok haklısın günah o paraya kimisi çok memnun 3 yaş sonuna kadar kullanmış emin olamıyorum.. belki biraz daha araştırmak gerekicek.

Canim benim de kardesimin cocugu var 20 aylık.mobilya besigine hic yatmiyor nadirdir yattığı onlar da size verelim dediler.once bakarız dedim çünkü hevesliyim ilk bebek bi de kac yıl beklemisim kafamda tasarlamisim odasını filan.esime kabul etmeyecegim dedim o da sen nasil istersen dedi.sonra düşündüm e o da yeğenim besige vereceğim parayla cocuguma daha iyi birsey alirim.e beşiği de güzel beyaz rengi istediğim gibi almaya karar verdim.sen de bak temizse icine sinerse kullanabilirsin icine sinmezse de kalp kirmadan söylersin.yegenimin bebek oto koltuğunu anne yani besigini filan da alicam.benim gorumcemin de cocugu erkek 1yasinda o da veririm kiyafet filan dedi.bakarim giydireceklerimi alabilirim simdi ben de almaya hevesliyim o kadar bekledim diye soyledim gorumceme.

kizlarrr canim cok fena Güllaç istiyo kayinvalideme dedim bakinacak maltepede de insallah bu ay da buluruzzz

Kızlar bugün Trendyola bakanlar olmuş sanırım. Ben de dayanamadım biraz önce aldım bişeyler oğluşuma mothercare den. Bi bakın derim güzel indirimler var.
mothercare ürünleri gerçekten çok kaliteli bende erkek ürünleri baya almıştım şimdi iade edip kız reyonuna geçicem :)

mothercare ürünleri gerçekten çok kaliteli bende erkek ürünleri baya almıştım şimdi iade edip kız reyonuna geçicem :)
Bak senin şöyle bir avantajın oldu erkek alışverişi yaparak ondan hevesini aldın azcık şimdi de kız için alışveriş yapcan ne güzel. 1 taşla 2 kuş

doğrudur canım ben bu siteden bişey almadım sadece parça parça alınabileceğini göstermek için koydum araştırılıp başka bir yerden de parça parça alınabilir

Dediğin gibi o zaman önce bakmakta fayda var red etmeden önce. Depodaymış.

Evet canım gerçekten kalp kırmaya değmiyor. Biz özenli davranalım da gerisi çok önemli değil. Bir bakayım temiz durumda ise alırım bir de istediğim şeyi almaya paramız kalır.

Kesinlikle görüp öyle karar ver bence. Kabul edip sonra beğenmezsen hoş olmaz sana bir resmini yollasın beğenmezsen kendin alırsın ama kullanılabilecek gibiyse o parayla bebeğinin başka bir ihtiyacını karşılarsın. Bende görümcemin beşiğini alıyorum kullanıcam :)

benim sabah bulantılarım yeniden başladı üç gündür sabahları ne yesem içsem çıkarıyorum

Kızlar bir TSH mağduru daha geldiii...

4,57 çıktı. Normal aralık 0,38-5,33 olmalıymış ama hamile oluncaaa bu değer 0,38-2,5 arası istenirmiş. Aile hekimi ilaç yazdı adı Euthyrox 25 mg. Tabi ben kendi doktoruma sormadan almadım. Demir de düşük çıktı ona da devit-3 yazdı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek mail attım bekliyorum..

Bu TSH sinir yapıyor mudur bana acaba çok sinirliyim sanki :) tiroid hormonu dimi?

Evet canım tiroid. Ama bildigim kadariyla bi ilacla hamilelik boyunca takip ediliyormus. sorun olmuyormus yani. sadece duzenli bakiliyormuş. kendi doktorunlada konus bakalim o ne dicek.
Neden okadar cikar bu horman şeysi anlamam ya. Sirf bizi strese sokucaklar durduk yere cok sinir bozucu.

kızlar son günlerde acayip mide yanması hissediyorum sizde de var mıbebekte saçlar çıkmaya başladığı için filan diyorlar ama bilemedim ne derece doğru bu, günlük hamilelik bilgisinde de okumuştum yakın zamanda tüyler oluşmaya başladığını olabilir mi?

Gecmis olsun canim devit-3 bende kullaniyorum ama onu D vitamini eksikliginde veriyolar 10.haftadan beri bende kullaniyorum. Demir icin kan hapi kullaniyosun.

kafein_ canim cok gecmis olsun nasil oldun? Guzel haberlerini bekliyoruz.

Benimde 2 gundur sol tarimda karnimin altina dogru agri bole hani spor yapinca insanin karni acir ya o yarzda bi aci hissediyorum ara ara umarim ciddi bisi degildir bi kac gune gecmezse bende gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…