- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.501
evet canım çok haklısın günah o paraya kimisi çok memnun 3 yaş sonuna kadar kullanmış emin olamıyorum.. belki biraz daha araştırmak gerekicek.Insallah canim artik aksam yatinca dinliyorum kendimi ama bizimki ben unutunca tekme atiyor:) sasirtmayi seviyor :))
Bende mima ve stokke yi cok begeniyorum ama 2 yasindan sonra kullanimi zormus gercekten. O yuzden inglesina yatti kafama. Annem aradi bugun arabayi biz alacagiz dedi babanla. Anneme kalsa ben hic alisveris yapmiyim o alacak herseyi:) babanla konustuk biz alicaz diyo. O kadarina izin vermicem ama arabayi hediye alabilirler tabi:) anne babalar alirsa alir canim yoksa kimse kolay kolay almaz :) ama yine de 2 yasina kadar binecekse o paralari vermeye gerek yok bende 4 yasina kadar binsin istiyorum cunku gercekten 4 yasindaki cocukla avm ye gitmek falan cok zor mizmiz oluyorlar.
Bende stokkenin kuvetini istiyorum katlanabiliyormus arkadasim cok memnundu mavisi varsa tam bize gore o zaman :)
Evet nasılsın kaç haftalık oldunuz doktorun kim?aa öyle mi sevindim, sanırım bi kişi daha var kayseriden
Kizlar hassas bir konu var. Gorumcemin cocuklari buyudu onlarin bebek arabasi varmis. Bize teklif ettiler. Iyi bir marka ama sanirim 10 yil oncesine ait. Gormedim henuz. Icimden bir ses tekliflerini kabul etmek makul diyor esim de var arada. O da alinabilir.Diger bir ses yeni bebek yeni heves sifir bir urun almak istiyor. Arada kaldim?
mothercare ürünleri gerçekten çok kaliteli bende erkek ürünleri baya almıştım şimdi iade edip kız reyonuna geçicem :)Kızlar bugün Trendyola bakanlar olmuş sanırım. Ben de dayanamadım biraz önce aldım bişeyler oğluşuma mothercare den. Bi bakın derim güzel indirimler var.
Bak senin şöyle bir avantajın oldu erkek alışverişi yaparak ondan hevesini aldın azcık şimdi de kız için alışveriş yapcan ne güzel. 1 taşla 2 kuşmothercare ürünleri gerçekten çok kaliteli bende erkek ürünleri baya almıştım şimdi iade edip kız reyonuna geçicem :)
mozak Kızlar ben daha önce bu siteden alışveriş yapmıştım ev için bişeler almıştım. Şimdi kötülemek istemiyorum ama:) ürünleri çok kalitesiz çıkmıştı. Parçalar hep eksik çıktı, göndermediler eksikleri. Usta çağırdık bi sürü malzeme almak zorunda kaldık onları yapmak için yani bi o kadar daha para harcadık. Aklınızda olsun diye söylüyorum bunları kızlar gerçekten kötülemek istemiyorum ama bu site hakkında tecrübelerim var paylaşmak istedim:)
ya öyle oldu valla canım :) ama akşam bir hüzünlüydüm sanki oğlumu benden almışlar gibi hissettim bugün daha alıştım durumaBak senin şöyle bir avantajın oldu erkek alışverişi yaparak ondan hevesini aldın azcık şimdi de kız için alışveriş yapcan ne güzel. 1 taşla 2 kuş
Bu ne güzel iltifat böyle buralardayım canim uzaktan takiptesiniz merak etmeyinduyguevren bizim biricik ebemiz nerelerdesin? Sanki bayadır sesin çıkmadı? Umarım her şey yolundadır.
Dediğin gibi o zaman önce bakmakta fayda var red etmeden önce. Depodaymış.Canim benim de kardesimin cocugu var 20 aylık.mobilya besigine hic yatmiyor nadirdir yattığı onlar da size verelim dediler.once bakarız dedim çünkü hevesliyim ilk bebek bi de kac yıl beklemisim kafamda tasarlamisim odasını filan.esime kabul etmeyecegim dedim o da sen nasil istersen dedi.sonra düşündüm e o da yeğenim besige vereceğim parayla cocuguma daha iyi birsey alirim.e beşiği de güzel beyaz rengi istediğim gibi almaya karar verdim.sen de bak temizse icine sinerse kullanabilirsin icine sinmezse de kalp kirmadan söylersin.yegenimin bebek oto koltuğunu anne yani besigini filan da alicam.benim gorumcemin de cocugu erkek 1yasinda o da veririm kiyafet filan dedi.bakarim giydireceklerimi alabilirim simdi ben de almaya hevesliyim o kadar bekledim diye soyledim gorumceme.
Evet canım gerçekten kalp kırmaya değmiyor. Biz özenli davranalım da gerisi çok önemli değil. Bir bakayım temiz durumda ise alırım bir de istediğim şeyi almaya paramız kalır.Yani bilemedim ki bence arada esin olduğu için al ama sizde bi tane alın. Sonuçta ilk bebek hevesin vardır seninde.Sırf onlar kırılmasın diye alıp arada kullanabilirsin özellikle onlara gittiğinde falan. Yada sorun olmayacaksa baştan kabul etme.Ben böyle şeylerde idare etmekten kalp kirmamaktan yanayım.Gorumcem oğlumun kıyafetlerini verebilirim hepsini sakladım dedi olur dedim mesela.He hergün giydirir miyim Hayır. Kırılmasin düşünüp saklamis sonuçta diye tamam dedim. Çok kullanilmamis ve temiz olan bikaç parça ayırip diğerlerini kullanmayı düşünmüyorum pek. Böyle olunca ne oluyor karşındaki insanı kırmamıs oluyorsun :) Doğumdan önce gidip begendiklerimi alıp getiririz hepsini burda yük etmeye de gerek yok. Bu benim düşüncem tabi.
Keşke hayatımizdaki her insan da bize böyle özenli davransa tabi orası ayrı bir konu..
Kesinlikle görüp öyle karar ver bence. Kabul edip sonra beğenmezsen hoş olmaz sana bir resmini yollasın beğenmezsen kendin alırsın ama kullanılabilecek gibiyse o parayla bebeğinin başka bir ihtiyacını karşılarsın. Bende görümcemin beşiğini alıyorum kullanıcam :)Kizlar hassas bir konu var. Gorumcemin cocuklari buyudu onlarin bebek arabasi varmis. Bize teklif ettiler. Iyi bir marka ama sanirim 10 yil oncesine ait. Gormedim henuz. Icimden bir ses tekliflerini kabul etmek makul diyor esim de var arada. O da alinabilir.Diger bir ses yeni bebek yeni heves sifir bir urun almak istiyor. Arada kaldim?
Canım ben zaten çok bulantılı günler geçirdim. Ne zamanki 20. Haftaya girdim ciddi anlamda rahatladım. 21.haftada daha da iyi oldum. Ben bulantı ilacı içiyordum her gün. Ama artık çok bulantım olmazsa içmiyorum sadece sabahları bulantım oluyor. Kusmam çok nadir. Bugün sabah çok bulantı oldu neden oldu bilmiyorum öğürüp durdum. Kendime telkinde bulundum temiz hava aldım baktım yok olmuyor geliyor kusma. Ve kustum. Bu bulantıların İnan tek çözümü ilaç benimki kadar günlük hayatını etkiliyorsa.
6 haftalıkken başladı benimki doktorum zofer zofran yazdı onlarla biraz daha iyi oldum ama yine de ilaç bile tamamen geçirmiyordu. Sabret az kaldı geçecek inşallah. 20 de bulantı azalıyor ciddi anlamda.
Bu ne güzel iltifat böyle buralardayım canim uzaktan takiptesiniz merak etmeyin
Evet canım tiroid. Ama bildigim kadariyla bi ilacla hamilelik boyunca takip ediliyormus. sorun olmuyormus yani. sadece duzenli bakiliyormuş. kendi doktorunlada konus bakalim o ne dicek.Kızlar bir TSH mağduru daha geldiii...
4,57 çıktı. Normal aralık 0,38-5,33 olmalıymış ama hamile oluncaaa bu değer 0,38-2,5 arası istenirmiş. Aile hekimi ilaç yazdı adı Euthyrox 25 mg. Tabi ben kendi doktoruma sormadan almadım. Demir de düşük çıktı ona da devit-3 yazdı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek mail attım bekliyorum..
Bu TSH sinir yapıyor mudur bana acaba çok sinirliyim sanki :) tiroid hormonu dimi?
Gecmis olsun canim devit-3 bende kullaniyorum ama onu D vitamini eksikliginde veriyolar 10.haftadan beri bende kullaniyorum. Demir icin kan hapi kullaniyosun.Kızlar bir TSH mağduru daha geldiii...
4,57 çıktı. Normal aralık 0,38-5,33 olmalıymış ama hamile oluncaaa bu değer 0,38-2,5 arası istenirmiş. Aile hekimi ilaç yazdı adı Euthyrox 25 mg. Tabi ben kendi doktoruma sormadan almadım. Demir de düşük çıktı ona da devit-3 yazdı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek mail attım bekliyorum..
Bu TSH sinir yapıyor mudur bana acaba çok sinirliyim sanki :) tiroid hormonu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?