2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Oyyy kuzum canını sakın hiç sıkma. Benim de önce 4 çıktı eşim kanı sallaya sallaya götürünce
Ertesi gün tekrar verdik 3 çıktı. Ama dediğin gibi 2,5 altında olması gerekiyormuş.
Kadın Doğum doktorları 5 i geçmiyorsa pek takmıyorlar genelde. Endokrin doktorları çok önem veriyor.
Eniştemiz pediatri doktoru ona danıştık bişi olmamıştır bebeğe dedi. Ama yine de bi gidin endokrin uzmanına dedi. Bakacaklar ultrason ile tiroide. Bizde yarın düşcez Van yollarına :/
Buradan 200 km kadar. Küçük yerde olmanın bütün dezavantajlarını yaşadık resmen bu süreçte.

B blossom- sg26 teşekkür ederim kızlar

birde doktor bana monurol saşe diye bişey vermiş kızlar.üstünü okudum antibiyotik yazıyo idrar yolları enfeksiyonunda kullanılır vs diyo.benim idrar tahlilim çıkmadı daha karın ağrımda geçti.arkadaşımda aynı doktora gidiyo o da sancılandığında antibiyotik kullanmış doktor onada aynı şekilde vermiş.2 gün sonra idrar testinde bişey çıkmamış boşu boşuna içmiş oldum diye anlatmıştı.ben bu ilacı içmek istemiyorum.cumaya kadar içmiycem idrar sonucum çıkana kadar inşallah doğru yapıyorumdur.

cnm çok geçmiş olsun bende ağrı sebebiyle doktora gittim 20 kadar serum yedim benim durumum faklıydı ama içini ferah tut çok geçmiş olsun tekrardan cnm

sağol canım benim. bende ancak bildirimlere bakabiliyorum şu sıralar takip edemiyorum malesef. öptüm seni ve bebişini

Canim gecenlerde bendede cok az lökosit goruldu. idrar yollarinda. Bana da bundan verdi 1 doz sadece. ben ictim. Gayet iyiyim suan. Eczaneyede sordum guvenilir dedi. hamilelere verdigimiz bu sebepten tek ilac dedi guvenle icebilirsin dedi. Doktorun gerek duymasa vermezdi bence. Arkadasin icmis ve sonra bisey cikmamis tahlilde demekki ilac sayesinde gecmis.
Yinede sen bilirsin tabiki. Ama bol su iç.

Olur mu canim kadin dogum doktorlari da onemsiyor benim 3.27 e cikti diye arttirdi ilaci hamilelikte troid iyi degil. 2.5 olmasi gerekiyormus maximum normalde hamilelik olmasa 3 falan normal degerler ama hamilelikte onemliymis

happymom87 ay canım demir düşük olunca devit 3 verilmez ay doktoruna sor onu. D vit 3 demek D vitamini demek demir bambaşka bişi. Alaala

:))) ben yanlış yazmışımm d vitaminim eksikk demir değil. Mesajı buldum ama 'düzenle' kutucuğu kaybolmıştu düzenleyemedim...

Evet endokronoloji alanına giriyor .. Yine de kadın doğum doktorları da bilmeli önemli çünkü. yüksek tiroid yani bebek aldığı için olan bizde olan tiroid yetmezliği erken doğumdan tut da zeka geriliğine kadar her şeye sebep oluyormuş. Hamilelikte takibi ve olması gereken değerler arasında olması önemliymiş. Ben de doktorun ne diyeceğini merak ediyorum. Yarın sabah alıp başlayacağım şu euthyrox'a. Zaten zararı yokmuş. Kan testini de yenilemeyi düşünüyorum. Bizim kanları da sallamış olabilirler :))

Kızlar biz anne yani beşiği aldık azonce.200 tl ye.Hoşuma gitti.1.5 yaşına kadar rahat kullanırsınız dedi adam. Bide zıbın takımı hediye etti :) beşik almaktan vazgeçtik bu durumda. Doğum yaptıktan 1 sene sonra falan alırım. Bi 2 kapılı dolap alicam o kadar. Oda yine 200 tl ye falan buldum ama suan yer kalabalık olmasın diye almiycam. Sürekli var dedi adamda. İyi oldu :)

Heyecan dorukta yarın detaylı günü :))
happymom87 sirkeyle banyo yaptırdım nerdeyse :)))

happymom87 bence cokda ihmal etmemek gerekiyor bi yazi okumustum kos hamileleronde D vitamin eksiligi olusabiliyomus bu da bebegin kemik gelisimini etkileyebilir diye. Hatta benim yigenimde oldu disleri kiriliyodu hep doktora goturduler doktor boraz pabiklendirdi D vitamini eksik rasitizim olma rizki var falan testler yapildi Allaha sukur temiz cikti ama bi sure vitamin kullandi. Ben 10.haftadan beri kullaniyorum Devid-3 dahiliye doktoru verdi bana 20 damla dedi doktoruma danistim oda en fazla 10 damla kullan o.kadari fazla olur dedi. Ya ekmegin uatune damlatiyorum yada meyve suyuna :)

Bugun kontrolum vardi Allah nasip ederse nisan sonu nur topu gibi bir prensesimiz olacak
dr yaptigi olcumlerde 17 +1/+6arasi degisiyor dedi ama bizim cimcime cok sasirtti dimdik ayakta duruyor genelde cenin yada yatar pozisyonda olur dedi cok gulduk haline simdiden kendi ayaklari uzerinde durmayi ogreniyor esek sipasi

Bu arada tsh hamilelikte yukselip dogumdan sonra gecebiliyormus. bebege zarari olmamasi icin heray duzenli kan tahlili verip tsh kontrol altina alinana kadar ilacin dozaji arttiriliyor.
Brnim 2. ay 50 mg ile basladik 3. ay 75 e ciktik sukur simdi her olcum stabil ilerliyor.. ihmal etmeyin sakin...

Gule gule kullanin canim. resim yokmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…