2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımm...
Hayırlı sağlıklı haberlerle dön inşallah..

Bu arada doktoruma ulaştım , TSH'ı yüksek buldu , benim veya aile hekiminin ilaç yazmasıyla olmaz takip gerektirir hormon değerleri dedi, duruma göre doktorun ilacın mg'ı azaltır arttırır dedi. Aynı hastanenin endokrin doktoruna sabah 11 e randevumuzu aldık. Bakalımm tiroidle de tanıştık. Aç karnına gideceğim bu arada kan testi
İsterse içimiz rahat olsun diye bir de hastanede yaptırırız belki..

Bende olmuyor ama son zamanlarda kesik kesik idrar yapıyorum. Yani daha ellerimi yıkarken sanki hiç idrarımı yapmamışım gibi oluveriyorum. Mesanem tam boşalmıyor. Peki ya böle olan var mı ki?
Cnm hamilelik nedeniyle hiçbir zmn mesanemiz tam boşalamıyor bu yüzden sürekli idrar varmış hissi yaşıyoruz ve bu nedenle tam boşalmadığı içinde sistit,enf sık olunuyor normal yani

Kendiliğinden test yaptırmıştın değilmi cnm bende yarın yaptırıcam doktorum istemedi

Y
Cnm hamilelik nedeniyle hiçbir zmn mesanemiz tam boşalamıyor bu yüzden sürekli idrar varmış hissi yaşıyoruz ve bu nedenle tam boşalmadığı içinde sistit,enf sık olunuyor normal yani
Yaa ay bn son 2 haftadır hele hep bu moddayım. En kötüsü de gece sanırım bu yüzden sık sık idrara çıkıyoruz

Öyle yapıyorum canım peçete koydum takip edecem
Canim bebeğin sıvısı için bi hemşire arkadaşım onun çok farkedilir bişey olduğunu söylemişti. Böyle bişey miydi yoksa normal akintimiz gibi de biraz fazla gibi miydi?

deli_mavi_59 canım ne yaptın doktora çıkacaktın?
Çıktım canım. Her şeyimiz normal yolunda çok şükür. Yiğenimi sevmeye geldim yazamadım sizlere 25 cm 480 gram olmuş kızım. Babasının kopyası kızım çok benziyor Detaylı herşeyine bakıldı yine çok şükür bir sorun yok. Doktor hanım da çok iyiydi çok ilgilendi çok tatlı dilliydi , doktorumu değiştirsem mi acaba diye bile düşündüm Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah

Slm kızlar ya ben bugün ağda yaptırdım akşam eve geldiğimde sanki adet olmuşum gibi iç çamaşırı kan içindeydi çok korkuyorum bebeğime birşey olmamıştır demi kızlar hiç böyle birşey olmamıştı eşim evde değil hastaneye de gidemem

Canim esin ne zaman gelebilir veya başka birinden yardım alabilir misin bilemiyorum ama sanki doktora gitsen iyi olur en azından için rahat eder. Peki ağrın var mı? Veya doktoruna ulaşabileceğin numara varsa bi ara sor.Belki gelmene gerek yokta diyebilir tabi.Bilemeyiz.
İnşallah korkulacak bişey yoktur annesi. Üzülme sen.

Canim ağrım yok ama bayağı kan geldi eşim annesini acile götürdü annesi düşmüş şimdi gelemez söyleyecek kimsede yok inşallah devamı gelmez bugün agdada çok kastım kendimi canim çok acıdı belki ondan diyorum bilmiyorum ya

Kendiliğinden test yaptırmıştın değilmi cnm bende yarın yaptırıcam doktorum istemedi

Evet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?

KıZlar var mı düzenli kontrol ettiren?

4 aylıkken dedim ki doktoruma vitamin değerlerime bakmadınız hiç kan tahlili istemediniz... Tetonoz aşısına gittiğinde yaptırırsın doğuma kadar tamamlarız eksiğini o önemli değil dedi. Troidi de burda sizlerden duydum da baktırdım.. Sonuca bakın.

Korkma canım gebelik kaynaklı tıpkı benimki gibi ,ilaç sayın artmış olacak bi o var

Ağdadan tahriş olan yerin kanadıysa başka ama kanama içeriden geliyor gibiyse atla bir taksiye git canım eşin de annesiyle yanınıza gelir sonradan.. Kanamalar ihmale gelmez.. Ben şimdiye hastanedeydim bile evhamlar kraliçesi olarak.

Bu gibi durumlar benim de canimi sıkıyor.ilk baslarda gittiğim doktoru bu yuzden değiştirdim.11. haftaya gelmişim ne rutin kan testi ne idrar testi.Allah korusun ya birsey varsa bi de durumumu biliyorsub pimpirikliyim.sonra bir kac yildir gittiğim doktora geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…