2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Birde su unutkanligim olmasa hersey taksit taksit :))
Hamileligim bel fitigimla birlesince bel agrilarim dayanilmaz oldu. drum hamile korsesini onerdi ama hic bilgim yok kullananiniz varrr mmiiiiii ?

Kizlar sizde de idrarinizi yaparken kasiklarda sizlama oluyor mu?

Tahmini Doğum günü senle aynı canım hoşgeldin

Cnm detaylidan guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar slm az evel eşimle ilişki oldu ama ilişki sırasında fazla akıntım oldu neyse duş aldım 15 dk sonra falan baktım pijamam ıslanmış önden Bebeğin suyu gelmiş olabilir mi

Birde su unutkanligim olmasa hersey taksit taksit :))
Hamileligim bel fitigimla birlesince bel agrilarim dayanilmaz oldu. drum hamile korsesini onerdi ama hic bilgim yok kullananiniz varrr mmiiiiii ?
Bilmiyorum ama bir arkadas kadinlar klubune soyle yazmis. "kızlar gebelik korsesi bizler için çok uygun değil bildiğim kadarıyla..
ama benim istanbuldaki doktorum "elastik hamile kemeri" kullanmamı önermişti..hakikaten çok rahat bişey..beli destekliyor,bebekleri kemer tutuyor böylece yürürken sanki aşağı iniyorlar hissi yaşamıyorsunuz..ben e-bebek te bulup almıştım..
gerçi artık ayağa pek kalkmadığım için kullanmıyorum ama çok rahat ettim 20li haftalarımın sonuna kadar kullandım..şimdi de wc ye bile kalksam elimle aşağıdan destekliyorum..psikolojik mutlaka ama rahatlatıyor iyi hissediyorum..
başka bir sorunuz olursa buralardayım opuyorumnanaktan"
2010 da yazmis arkadas. Belki faydali olur. Bende de fitik var ama daha once duymamistim.

Kızlar slm az evel eşimle ilişki oldu ama ilişki sırasında fazla akıntım oldu neyse duş aldım 15 dk sonra falan baktım pijamam ıslanmış önden Bebeğin suyu gelmiş olabilir mi
Canim bilemiyorum ama dr larda testi var. bebegin suyunu akintidan ayird eden ped gibi bir sey rengi degisirse ona gore tespit ediyorlar.

Kizlar sizde de idrarinizi yaparken kasiklarda sizlama oluyor mu?
Bende olmuyor ama son zamanlarda kesik kesik idrar yapıyorum. Yani daha ellerimi yıkarken sanki hiç idrarımı yapmamışım gibi oluveriyorum. Mesanem tam boşalmıyor. Peki ya böle olan var mı ki?

Bu haftanda sulu akıntı bekleniyor. Benim hep kanamam var ama o akıntıyi bile hissettim. İçini rahat tut. Ama tabiki arama şansın varsa doktorunu ara konuş derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…