- 29 Temmuz 2015
- 609
- 617
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.601
Valla canım Öle bacaklarımdan akmadı ama pijamamın önü ıslatmıştı şimdilik bişey yok BakalımCanim bebeğin sıvısı için bi hemşire arkadaşım onun çok farkedilir bişey olduğunu söylemişti. Böyle bişey miydi yoksa normal akintimiz gibi de biraz fazla gibi miydi?
Bende anlamadım bendende tekrar hiç istemedi sonuçta bi kere normal çıkması hep normal çıkıcak anlamına gelmezki bilemedim bende cnm ya bakalım bende durum ne çıkıcak burdan yazışmasak hiç baktırmıcaktık vallaEvet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?
KıZlar var mı düzenli kontrol ettiren?
4 aylıkken dedim ki doktoruma vitamin değerlerime bakmadınız hiç kan tahlili istemediniz... Tetonoz aşısına gittiğinde yaptırırsın doğuma kadar tamamlarız eksiğini o önemli değil dedi. Troidi de burda sizlerden duydum da baktırdım.. Sonuca bakın.
Ben bekliyorum eğer devamı gelirse hemen hastaneye gideceğim agdayı yapan kadın çok tahriş oldu dedi ama bugüne kadar böyle kan gelmedi o yuzden korktum teşekkür ederim cevap için inşallah bebisime birşey olmamistirAğdadan tahriş olan yerin kanadıysa başka ama kanama içeriden geliyor gibiyse atla bir taksiye git canım eşin de annesiyle yanınıza gelir sonradan.. Kanamalar ihmale gelmez.. Ben şimdiye hastanedeydim bile evhamlar kraliçesi olarak.
Güzel sonuçlarını bekliyoruz canımm...
Hayırlı sağlıklı haberlerle dön inşallah..
Bu arada doktoruma ulaştım , TSH'ı yüksek buldu , benim veya aile hekiminin ilaç yazmasıyla olmaz takip gerektirir hormon değerleri dedi, duruma göre doktorun ilacın mg'ı azaltır arttırır dedi. Aynı hastanenin endokrin doktoruna sabah 11 e randevumuzu aldık. Bakalımm tiroidle de tanıştık. Aç karnına gideceğim bu arada kan testi
İsterse içimiz rahat olsun diye bir de hastanede yaptırırız belki..
Cnm endişelendirmek istemem ama önlem amaçlı eşin gelince bi doktora git istersen için eahat etmiş olurCanim ağrım yok ama bayağı kan geldi eşim annesini acile götürdü annesi düşmüş şimdi gelemez söyleyecek kimsede yok inşallah devamı gelmez bugün agdada çok kastım kendimi canim çok acıdı belki ondan diyorum bilmiyorum ya
Bilmiyorum ama bir arkadas kadinlar klubune soyle yazmis. "kızlar gebelik korsesi bizler için çok uygun değil bildiğim kadarıyla..
ama benim istanbuldaki doktorum "elastik hamile kemeri" kullanmamı önermişti..hakikaten çok rahat bişey..beli destekliyor,bebekleri kemer tutuyor böylece yürürken sanki aşağı iniyorlar hissi yaşamıyorsunuz..ben e-bebek te bulup almıştım..
gerçi artık ayağa pek kalkmadığım için kullanmıyorum ama çok rahat ettim 20li haftalarımın sonuna kadar kullandım..şimdi de wc ye bile kalksam elimle aşağıdan destekliyorum..psikolojik mutlaka ama rahatlatıyor iyi hissediyorum..
başka bir sorunuz olursa buralardayım opuyorumnanaktan" 2010 da yazmis arkadas. Belki faydali olur. Bende de fitik var ama daha once duymamistim.
Tamam Canim eşim inşallah erken gelirse hemen gideriz hastaneye cevap için çok teşekkür ederim canimCnm endişelendirmek istemem ama önlem amaçlı eşin gelince bi doktora git istersen için eahat etmiş olur
Evet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?
4 aylıkken dedim ki doktoruma vitamin değerlerime bakmadınız hiç kan tahlili istemediniz... Tetonoz aşısına gittiğinde yaptırırsın doğuma kadar tamamlarız eksiğini o önemli değil dedi. Troidi de burda sizlerden duydum da baktırdım.. Sonuca bakın.
Kuzum ben sırf troid için 18 haftalık gebeliğimde 5 kez kan verdim. Ki troidim ilk gebe olduğumu öğrendiğimde verdiğim kanda 3.35 cıkmıştı. İdrarda iyot istedi sonra doktor. Ona da bakıldı. Troidin yüksek çıkması hipotroidi demek oluyor. İyotlu tuz kullanmalısız kızlar. Sofra tuzunuzu ona göre alın. İyotta tüketmek gerekirmiş...Evet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?
hosbuldukkk canim, gunler carcabuk gecse de biran evvel kucagimiza aliversek yavrucaklari...Tahmini Doğum günü senle aynı canım hoşgeldin
Canım suyun gelmesi öyle sadece ıslatacak kadar bişe değil. Şu an bulunduğumuz hafta itibariyle baya bir suyumuz var. Ve o su baya fışkırarak falan çıkar yani miktarı çok olur. Benim daha önce 22 haftalık bir doğumum olduğu için çok iyi biliyorum. Su gibi akıntı bendede oluyor baya ıslatıyor. Doktoruma söylediğimde bana enfeksiyonu önleyen bir yıkama jeli verdi. Bu su gibi akıntı sanırım enfeksiyondan oluyor. Devam ederse doktoruna sor canım. Belki ilişki sırasında enfeksiyon kapmış olabilirsin çünkü mikroplara çok açığız şu an hassasız.Kızlar slm az evel eşimle ilişki oldu ama ilişki sırasında fazla akıntım oldu neyse duş aldım 15 dk sonra falan baktım pijamam ıslanmış önden Bebeğin suyu gelmiş olabilir mi
Evet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?
Çıktım canım. Her şeyimiz normal yolunda çok şükür. Yiğenimi sevmeye geldim yazamadım sizlere25 cm 480 gram olmuş kızım. Babasının kopyası kızım çok benziyor Detaylı herşeyine bakıldı yine çok şükür bir sorun yok. Doktor hanım da çok iyiydi çok ilgilendi çok tatlı dilliydi , doktorumu değiştirsem mi acaba diye bile düşündüm Allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah
Ben bekliyorum eğer devamı gelirse hemen hastaneye gideceğim agdayı yapan kadın çok tahriş oldu dedi ama bugüne kadar böyle kan gelmedi o yuzden korktum teşekkür ederim cevap için inşallah bebisime birşey olmamistir
Yarın doktora gidecegimden önüme ayna koyup hallettim o işlemi.. Ağda vs yasak bana. Burdaki kızlar sağ olsun uyardilar detaylida vajinal bakılabilir diye. Bi şekilde halletmeye çalıştım bende. Çünkü kasarım kendimi zaten bide yasak. Artık çareler çareler :))Âmin canım , maşallah demek ki kocana hayran bir kızın gelicek doktor bana öyle demişti anlam veremedim nedense , sağlıklar büyüsün inşallah hepimizinki
Geçmiş olsun eline ayna al mümkünse bir bak tahriş yerleri ne durum da dışardan gözüken birşey yoksa boşver kocanı falan git doktora , doktor bana yasaklamıştı arada gideyim desem de kasılıcam biliyorum illa sakınan göze çöp batar diyip hep vazgeçiyorum
Dimi ya cinsiyet ne bebişin ??hosbuldukkk canim, gunler carcabuk gecse de biran evvel kucagimiza aliversek yavrucaklari...
Bende 4 aydır hiç yaptırmadım şimdi gideyim dedim böyle oldu şimdi baktım çok tahriş olmuş galiba insan öyle oldu hala çok korkuyorum yarın Doktoru mu ara yayin inşallah bebisime birşey olmamıştırÂmin canım , maşallah demek ki kocana hayran bir kızın gelicek doktor bana öyle demişti anlam veremedim nedense , sağlıklar büyüsün inşallah hepimizinki
Geçmiş olsun eline ayna al mümkünse bir bak tahriş yerleri ne durum da dışardan gözüken birşey yoksa boşver kocanı falan git doktora , doktor bana yasaklamıştı arada gideyim desem de kasılıcam biliyorum illa sakınan göze çöp batar diyip hep vazgeçiyorum
Yarın doktora gidecegimden önüme ayna koyup hallettim o işlemi.. Ağda vs yasak bana. Burdaki kızlar sağ olsun uyardilar detaylida vajinal bakılabilir diye. Bi şekilde halletmeye çalıştım bende. Çünkü kasarım kendimi zaten bide yasak. Artık çareler çareler :))
Bende 4 aydır hiç yaptırmadım şimdi gideyim dedim böyle oldu şimdi baktım çok tahriş olmuş galiba insan öyle oldu hala çok korkuyorum yarın Doktoru mu ara yayin inşallah bebisime birşey olmamıştır
Canim bende ilk bakilan testlerden biriydi tsh ve her ay duzenli istiyor doktorum. Onemliymis hamilelikte ama cogu kisi baktirmiyormus bende duydum. Onemli diyorlar ama neden istemiyor doktorlar anlamadim. Olsun ilacla hallolur hic sikma canini her ay duzenli takip eder doktorun
Kuzum ben sırf troid için 18 haftalık gebeliğimde 5 kez kan verdim. Ki troidim ilk gebe olduğumu öğrendiğimde verdiğim kanda 3.35 cıkmıştı. İdrarda iyot istedi sonra doktor. Ona da bakıldı. Troidin yüksek çıkması hipotroidi demek oluyor. İyotlu tuz kullanmalısız kızlar. Sofra tuzunuzu ona göre alın. İyotta tüketmek gerekirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?