2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim bebeğin sıvısı için bi hemşire arkadaşım onun çok farkedilir bişey olduğunu söylemişti. Böyle bişey miydi yoksa normal akintimiz gibi de biraz fazla gibi miydi?
Valla canım Öle bacaklarımdan akmadı ama pijamamın önü ıslatmıştı şimdilik bişey yok Bakalım

Bende anlamadım bendende tekrar hiç istemedi sonuçta bi kere normal çıkması hep normal çıkıcak anlamına gelmezki bilemedim bende cnm ya bakalım bende durum ne çıkıcak burdan yazışmasak hiç baktırmıcaktık valla

Ben bekliyorum eğer devamı gelirse hemen hastaneye gideceğim agdayı yapan kadın çok tahriş oldu dedi ama bugüne kadar böyle kan gelmedi o yuzden korktum teşekkür ederim cevap için inşallah bebisime birşey olmamistir

Yarin bende o hastaneye gidebilirim annemlerdeyim bugun oraya cok yakin:) bi idrar testi istedi doktorum bakalim belki denk geliriz :) aklinda olsun o hastanenin dahiliye bolumu cok iyi erkek olan doktor tabi kadin olan degil :) dahiliye doktoru da bakiyor troide annemin tedavisini o yapmisti. Bende gecen sene domuz gribi olmustum o kurtardi beni cok cok memnunuz. Sen endokrine git tabi de dahiliye de aklinda bulunsun lazim olur falan:)

Cnm endişelendirmek istemem ama önlem amaçlı eşin gelince bi doktora git istersen için eahat etmiş olur

Simdilik kabaca arastirmaya basladim ilk firsatta medikallere bakip birebir denemek istiyorum. durumuna gore haberleselim muhakkak

Canim bende ilk bakilan testlerden biriydi tsh ve her ay duzenli istiyor doktorum. Onemliymis hamilelikte ama cogu kisi baktirmiyormus bende duydum. Onemli diyorlar ama neden istemiyor doktorlar anlamadim. Olsun ilacla hallolur hic sikma canini her ay duzenli takip eder doktorun

Kuzum ben sırf troid için 18 haftalık gebeliğimde 5 kez kan verdim. Ki troidim ilk gebe olduğumu öğrendiğimde verdiğim kanda 3.35 cıkmıştı. İdrarda iyot istedi sonra doktor. Ona da bakıldı. Troidin yüksek çıkması hipotroidi demek oluyor. İyotlu tuz kullanmalısız kızlar. Sofra tuzunuzu ona göre alın. İyotta tüketmek gerekirmiş...

Kızlar slm az evel eşimle ilişki oldu ama ilişki sırasında fazla akıntım oldu neyse duş aldım 15 dk sonra falan baktım pijamam ıslanmış önden Bebeğin suyu gelmiş olabilir mi
Canım suyun gelmesi öyle sadece ıslatacak kadar bişe değil. Şu an bulunduğumuz hafta itibariyle baya bir suyumuz var. Ve o su baya fışkırarak falan çıkar yani miktarı çok olur. Benim daha önce 22 haftalık bir doğumum olduğu için çok iyi biliyorum. Su gibi akıntı bendede oluyor baya ıslatıyor. Doktoruma söylediğimde bana enfeksiyonu önleyen bir yıkama jeli verdi. Bu su gibi akıntı sanırım enfeksiyondan oluyor. Devam ederse doktoruna sor canım. Belki ilişki sırasında enfeksiyon kapmış olabilirsin çünkü mikroplara çok açığız şu an hassasız.

Canım geçmiş olsun , tiroite düzenli olarak baktıran biriyim bende gebelik öncesi oldu büyük ihtimal rahim filmimden sonra oldu 8 çıkmıştı birden ve ilk gebeliğimde 2,3 ü geçmemiş bile şaşırmıştım ağlamıştım çocuğum olmayacak diye korkumdan, ilk 25 daha sonra 50 ve şuan 75 lik ilaç kullanıyorum 1,65 değerim şuan yarın kontrole çağırdı ebe ilk sorduğu tiroitin en son be zaman ölçtürdün kaçtı dedi 15 günü geçti dedim yarın tekrar ölçelim aç gel dedi ve hatırladığım kadarıyla ilk tanışmamız da bana tiroit çok önemli kendimden biliyorum demişti bende soramamıştım ayıp olur size ne oldu diye , mutlaka kontrolünü yaptır sende yazdın mı bilmiyorum ama önceden illa ki ölçülmüştür gibi geliyor bana t4 t3 olmasa bile tsh vardır

Âmin canım , maşallah demek ki kocana hayran bir kızın gelicek doktor bana öyle demişti anlam veremedim nedense , sağlıklar büyüsün inşallah hepimizinki

Geçmiş olsun eline ayna al mümkünse bir bak tahriş yerleri ne durum da dışardan gözüken birşey yoksa boşver kocanı falan git doktora , doktor bana yasaklamıştı arada gideyim desem de kasılıcam biliyorum illa sakınan göze çöp batar diyip hep vazgeçiyorum

happymom87 canım ben bi gebelikten bu yana 3 kez baktirdim. 2 si sağlık ocağı biri özelde. O sağlık ocağına cagirmalari bu testler içindi zaten ama sen ilk etapta Türkiye de değilmişsin belki ondan atlanmistir.. Ama inşallah geçer ilaçlarla annesi.Sıkma canını.

Yarın doktora gidecegimden önüme ayna koyup hallettim o işlemi.. Ağda vs yasak bana. Burdaki kızlar sağ olsun uyardilar detaylida vajinal bakılabilir diye. Bi şekilde halletmeye çalıştım bende. Çünkü kasarım kendimi zaten bide yasak. Artık çareler çareler :))

Bende 4 aydır hiç yaptırmadım şimdi gideyim dedim böyle oldu şimdi baktım çok tahriş olmuş galiba insan öyle oldu hala çok korkuyorum yarın Doktoru mu ara yayin inşallah bebisime birşey olmamıştır

Bende öyle yaptım ama banyoda girdiğim şekiller duruşlar komediydi sonrasında çıkınca uyuyakaldım yorgunluktan zaten

Olmamıştır inşallah canım ağrın olurdu ya da başka belirtiler de verirdi ama tahriş olan yerlerin mikrop enfeksiyon kapmaması Laz'ım idrarın değince çok yanar eder ona göre krem merhem alsan iyi olur diye düşünüyorum

enteresan ben de anlamadım.. Belli haftadan sonra bebek kendi hormonunu salgılıyormuş acaba o yüzden mi bilemedim ama çevremde kimseden düzenli her ay istenmiyor.. Bu noktoda doktorunu alkışlıyorum yani. Ben kendi doktoruma güvensizlik yaşıyorum şuan ve troidimden çok da buna üzülüyorum böyle bir şeyi ihmal etmiş midir diye... Annem hastaneyi birbirine katar ben de kesin doktor değiştirmek zorunda kalırım. Dilerim brezilyadaki ilk kan testi değerlerim içinde tsh vardır ve ben günahını almışımdır doktorumun... Sırf onun adına trafik 1,5 saat yol gidiyorum yani fizandaki hastaneye. Parasını da geçtim....

Evet canım onu ben de okudum , bizimki himalaya tuzuydu akşam baktım üstünde iyotlu diye yazıyor. O paket billur tuzlar çok kötü. Yemekte de sofrada da kullanmak için iyi
Değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…