2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay nasıl ciciler onlar öyle sağlıkla giysin güzeller güzeli.
Canım mima 13,5 kilo düşün bir de bebekle 20 kiloyu bulur çok kısa zamanda stokke de 14 kilo canım. Bu ili model de iki yıl kullanılabiliyor dedi satış temsilcisi.
Ama mesela inglesina 7,5 kilo eşim yokken de rahat taşıyıp kapatabilirim. Ayrıca 36 kilo taşıma kapasitesine sahipmiş.
Ama stokke sürüşü çok rahat. Mİma da öyle.
Ben de öyle düşündüm ama eşim de bu kadarlık hediye olmaz dedi ancak fon açarız diyor :) Mina'nın mama sandalyesini gördüm acayip bir şeydi ama 2.800 fiyat görünce Yok artık dedim.
Napıcaz bilmiyorum

Inglesina city çok güzel bence ideal

Aaaa saat 0000'ı geçmiş... Artık 24 Kasım...

Başta baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzeree tüm öğretmenlerin ve sizz aramızdaki güzel anniş öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunn... (Çiçek emojisi)

İnşallah bizim minikler sağsalim gelecek büyüyecek sonraa sizlerle okumayı yazmayı pek çok şeyi öğreneceeek (çok ödev vermeyin ama yazıkk kıyamam) :)) saygılar sevgiler hepinize yeni nesil sizlerin eserinizzz

Canım hayırdır? Troid mi sorun oldu?

4,57 çıktı kuzum normal aralığın içinde görünüyor ama hamilelikte o aralık 2,5 altı en azından 3 altı istenirmiş... ama ben vitamin değeri için verdiğim kan testinde sizlerde duyduğum için tsh da bakılsın istedim diye şansa öğrendim. Biraz ihmal var gibi geldi doktorum tarafından.. İlaçla düşermiş yarın sabah endokrin doktoruna gideceğim gelişmeleri yazarım.. Canım sıkıldı öyle...

Dur bakalim canim yarin belli olur simdi hic strese girme. Cok haklisin buranin trafigini iyi bilirim yol cok yoruyor insani bir de hamileyken cok daha zor. Doktorunla bir yuz yuze konus bakalim bende anlamadim neden bakmadigina ama bir dinle yine de belkide yurtdisindaki testlerinin icinde vardi.

Bakalım canım yarın ola hayrola diyorum... O hastaneden tatmin olmuş ve mutlu dönmek istiyorum..

Çok teşekkür ederiz canım çok incesin. Dilerim bizim miniklerimizin çok daha iyi koşulları olur eğitim öğretim açısından :)

Aaa olmaz pembe bozar! :)))
Ben iyiki görmedim onu yoksa unisex olsun fikrimden vazgeçebilirdim...
Canım ben de kot rengini kahverengi bej vizon gibi renkleri beğenmiştim hep yoksa maviymişsin diye tutkum yoktu hiç oğluma bir şeyler alırken de illa mavi olsun demedim hatta genelde farklı renkleri de alıyorum.

Tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarım efenim :)

B blossom- canım yarın detayli vardı dimi senin?

Bu arada benee gidince tsh e baktiricam iyice evham yaptim.bende acaba yuksemi suan diye :)
Tuz olarakta kaya tuzu kullaniyorum saglikli diye insallah iyi geliyordur

Canım ben de smdiye kadar neredeyse 10 kutu zofer bitirmişimdir. Belki de daha fazla. Sabah bulantımın haricinde baska bişi olmuyo. Smdi basucuma kraker aldım sabah aç karnına olan ilaçlarımı da içmicem bakalım ne olup bitecek. Artık tamamen iştahlı güzel günlerime dönmek istiyorum. Ne süt ne et hiç bişi yiyip içemez hale geldim. Allah yardımcımız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…