2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canim sabah 9 da. Inşallah guzel haberlerle dönerim.Ilk defa oğlumu 20 gün görmemiş oldum bu muayene arasında.Yarın doya doya oğluma bakarken bir yandan güzel haberler duysam ne guzel olur :)

Evet canim sabah 9 da. Inşallah guzel haberlerle dönerim.Ilk defa oğlumu 20 gün görmemiş oldum bu muayene arasında.Yarın doya doya oğluma bakarken bir yandan güzel haberler duysam ne guzel olur :)
Tabiki guzel haberler duyucaksin annesi :)
Iyi dusunuyoruz iyi oluyor dimi canim :)
Doya doya ozlem gidericeksin ne guzell ooh mis :)
Ben gecen 1 ay gorememistim insan nasil.özluyor yaa simdiden :)))

Canım bizde zaten 24. Haftadan sonra nöbet tutamaz raporu veriyorlar.şurda 3 hafta daha sıkıcam dişimi.ayrıca çalışamaz raporu içinde ciddi düşük tehlikenin falan olması lazım herhalde vermeleri için.çok şükür şimdilik iyiyim.şu sınıfı okumaya geçireyim ilk dönem.ikinci dönemde bir hafta gidicem.32 yi tamamlamış olup çıkcam izne inşallah

Arkadaşlarım ben biraz leyla yarın kesin unuturum erken olacak ama başta Mustafa Kemal Atatürk olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Bende tuuuuum nisan annelerinin ogretmenler gununu kutlarim :)

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun arkadaşlar. heyecandan uyuyamayan bir anneden hepinize sevgiler :)

Arkadaşlar çok incesiniz teşekkürler.bende burdaki bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum

happymom87 ben hamilelik öncesi tiroit hastası olduğum için rutin aylık kontrolden geçiyorum ama normalde hamilelik içinde baktırılıyor mu bilmiyorum .ancak gebelik öncesi ya da gebelikteki ilk rutin muayenede tsh t3t4 kesinlikle var.belki yurt dıçında yaptırdığın testte olduğu için doktorun önemsememiştir.ama bu kadarcık tsh la bebeğine hiçbişey olmaz merak etme.

Cnm esin ya da baska biri tele video ceksin. 7/24 izliyebilirsin. cd yi her zaman izleyemiyorsun unutma...

Sağol CNm benim muhtemelen enfeksiyondur çünkü sonra tekrarlamadı Cumartesi Dr gidecem ona da sorarım yardımcı olduğun için teşekkür ederim
c

o ilacın hiçbir yan etkisi yok yalnız, bende kullandım biliyorum. hamileler rahatlıkla kullanabiliyor tabi yine için rahat değilse kullanma

Günaydın kızlarr
Ben doğumdan korkmaya başladım bile.. Benim gibi korkanlar var mı ? Psikolojim bozuldu resmen.... Bide bende tabi şu plasentanın önde olma hikayesi var.... Okudukça daha çok korkuyorum. Tansiyonun 3 gündür yüksek. Kendimi mutsuz hissediyorum çok....Her an ağlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…