- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.661
Doktorun olumsuz yorumlarda mı bulundu canım? Bu kadar etkilenmişssin? Ben de üzülüveriyorum hemen herşeyden ama daha tansiyonuma yansımadı.. 34 e kadar yolu var plesentanın yükselmesinin.. Oldu da yükselmedi bu da kötü bişi değil canım bebek iyi sonuçta..Günaydın kızlarr
Ben doğumdan korkmaya başladım bile.. Benim gibi korkanlar var mı ? Psikolojim bozuldu resmen.... Bide bende tabi şu plasentanın önde olma hikayesi var.... Okudukça daha çok korkuyorum. Tansiyonun 3 gündür yüksek. Kendimi mutsuz hissediyorum çok....Her an ağlamak istiyorum.
Canım doktorun doğru sölemiş sık kullanılınca bağırsak ona alışıyor ama demek istediği şu aslında, bu tuvalet için dğn içip bir de bugun içmende hiç bir sakjnca yok. Kast ettiği her buyuk abdeste içilmesi. Sen daha ilkini çıkamadığın için bu içtiğinle alışmazsın yani.. Ya karışkk oldu anlatamadım galibaKizlar bugun 4. gunum tuvalte cikamiyirum
Dun gece duphalac ictim simdi uyaninca birdaha icmek zorunda kaldim.
Doktorum ic ama her gun degil bagirsaklarin alismasin demisti. hic isteyerek icmiuorum ama mecbur
Kefirde icmeye basladim 2 gundur. Su zaten cok iciyorum. kuru kayisi incir onlarida hergun yiyorum. Ama hala tık yok valla sinirden aglicam ya
Canim anladim ben :)Canım doktorun doğru sölemiş sık kullanılınca bağırsak ona alışıyor ama demek istediği şu aslında, bu tuvalet için dğn içip bir de bugun içmende hiç bir sakjnca yok. Kast ettiği her buyuk abdeste içilmesi. Sen daha ilkini çıkamadığın için bu içtiğinle alışmazsın yani.. Ya karışkk oldu anlatamadım galiba
Bende olmadi canim ama burnum tıkalı 2 haftadır. Grip gibiyim ama degilim de. Havalar degisti ya hemen kapıyoruz.Günaydın hanımlar , geniz akıntım oluyor ve sabahları kusmama sebep veriyor aç karnına kusuyorum mide yanmam da aşırı fazla arada bulantı kusma yaşayan var mı aslında öğürüp geçicek ama bende bir kusma refleksi başladı mı durmak bilmiyor , geniz diye tahmin ediyorum sabah kalkınca birşey yutmuş gibi oluyorum burnum tıkalı oluyor o gidince açılıyor , bu arada sağlık ocağına gittim öğleden sonra tetanoz aşısı olucakmışım
Canm ben öyle geçen hafta 3-4 gün kabızlık çektim mahvoldum. Resmen afedersin makattan kan geldi. Kuru kayısı kuru incir ve sıcak sütle biraz yumuşatabildim bağırsaklarımı. Bunlar da iyi gelmiyorsa sana bir de şöyle bir şey duydum. Geceden 2 tane inciri zeytinyağına koyup sabah onları yiyorsun aç karnına. İbrahim Saraçoğlu kürüymüş kabızlığa birebirmiş. Denersin istersen canım.Kizlar bugun 4. gunum tuvalte cikamiyirum
Dun gece duphalac ictim simdi uyaninca birdaha icmek zorunda kaldim.
Doktorum ic ama her gun degil bagirsaklarin alismasin demisti. hic isteyerek icmiuorum ama mecbur
Kefirde icmeye basladim 2 gundur. Su zaten cok iciyorum. kuru kayisi incir onlarida hergun yiyorum. Ama hala tık yok valla sinirden aglicam ya
Ben hamilelkten once hic takmazdim.kabizligi. 10 gunde falan cikardim biliyomusun.Canm ben öyle geçen hafta 3-4 gün kabızlık çektim mahvoldum. Resmen afedersin makattan kan geldi. Kuru kayısı kuru incir ve sıcak sütle biraz yumuşatabildim bağırsaklarımı. Bunlar da iyi gelmiyorsa sana bir de şöyle bir şey duydum. Geceden 2 tane inciri zeytinyağına koyup sabah onları yiyorsun aç karnına. İbrahim Saraçoğlu kürüymüş kabızlığa birebirmiş. Denersin istersen canım.
Bende olmadi canim ama burnum tıkalı 2 haftadır. Grip gibiyim ama degilim de. Havalar degisti ya hemen kapıyoruz.
Kac doz vurulcaksin tetonozu?
Geniz akintisi icin doktoruna sor canim ne dicek bakalkm biseyler iyi geliyordur belki.En baştan başlıcak canım geçen sene ikinci dozdan sonra vurulmadım sil baştan dedi aç karnına kötü olursun öğleden sonra sonuçlarını almaya gelince yapalım dedi , burnum tıkanıyor gece hissediyorum uyanmak zor geliyor sabahta yutuyorum birşey ilk kez oluyor hayatımda sanırım geniz akıntısı o , bu arada canım kabızlık için kahve de iyi gelir derlerdi ben ne zaman Türk kahvesi içsem özellikle şekersiz hemen ishal oluyorum , iki gündür kabızlık çektim kahve de içmek istemedim en son gözümden yaş geliyordu hemoroid olucam diye korkuyorum bugün içtim kahve biraz bana iyi geldi , sende sana buntğr etki eden yiyecek içecek varsa iç mutlaka Doğum zamanı sıkıntısı çok oluyormuş
Canım demir ilacını ne zaman başlıcakmış doktorun? Ben özel bi klinikte hemşireyim. Burda diyetisyen de var. O ılık suya erik kurusunu veya kayısıyı koy diyor. Biraz yumuşayınca önce suyunu iç üzerine de erik kurusunu veya kayısıyı ye diyor. Aklında bulunsun. İçine bardağın yiyebilecğin kadar koyabilirsn.Canim anladim ben :)
Tesekkur ederim. Ama işte tedirgin oluyorum istemeden. Bende hep vardi zaten kabizlik. Hamilelikte iyice artti. daha kan ilaci da almadigim.halde.
Ilerde.nasil olucam bakalim cok korkuyorum
Canim ne zaman basliyacagimi soylemedi ama degerlerim cok iyimis oyuzden gerek duymadi. Belki diger kontrolimde baslatabilir bilmiyorum.Canım demir ilacını ne zaman başlıcakmış doktorun? Ben özel bi klinikte hemşireyim. Burda diyetisyen de var. O ılık suya erik kurusunu veya kayısıyı koy diyor. Biraz yumuşayınca önce suyunu iç üzerine de erik kurusunu veya kayısıyı ye diyor. Aklında bulunsun. İçine bardağın yiyebilecğin kadar koyabilirsn.
Bende çok korkuyorum panik oldum herşeyden dr bişey dese altında bişeyler arıyorum gerginim canım her an kötü bişey olcak gibi sanki....Günaydın kızlarr
Ben doğumdan korkmaya başladım bile.. Benim gibi korkanlar var mı ? Psikolojim bozuldu resmen.... Bide bende tabi şu plasentanın önde olma hikayesi var.... Okudukça daha çok korkuyorum. Tansiyonun 3 gündür yüksek. Kendimi mutsuz hissediyorum çok....Her an ağlamak istiyorum.
Doktor bekleyeceğiz dedi. Yükselebilir dedi. Ama kadınlar kulübünde plasenta previa diye bir bölüm var. Okudukça daha kötü oldum. Rahmi yurtalığı alınanlar , yoğun bakımda kalanlar ben okudukça fenalştım. Okumayayım diyorum ama sonra yine kendimi okurken buluyorum.Doktorun olumsuz yorumlarda mı bulundu canım? Bu kadar etkilenmişssin? Ben de üzülüveriyorum hemen herşeyden ama daha tansiyonuma yansımadı.. 34 e kadar yolu var plesentanın yükselmesinin.. Oldu da yükselmedi bu da kötü bişi değil canım bebek iyi sonuçta..
Yaa bende öleyim .. Niye bu kadar kötü oldum bende anlamadım...Bende çok korkuyorum panik oldum herşeyden dr bişey dese altında bişeyler arıyorum gerginim canım her an kötü bişey olcak gibi sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?