2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Çok şükür hersey yolundaymis.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bizden haberler bu şekilde.
Allah hepimizin içini rahatlatsin inşallah her kontrolumuzde.

Kağan Kocatepenin bir videosu vardı eve gidince eğer bulursam atıcam o linki kızlar. Aşağıda denilenlerin içi rahat eder. Çünkü suan asagida olmasi çok normalmis zaten. Orda bahsediyor bulursam atarım. .

Ohhh çok şukur canım cok sevindim :)
Nasıldı duruşu falan? Yuzunu gorebildin mi?
Darisi bizlerin başina ozaman.
Bende 21. de gideyim madem.

Ben geçen hafta gittim bana bişey demedi doktorum benimmi söylemem lazım ayrıntılı için gerçi gittiğimde bütün iç organlarına falan baktı ama anlamadım...

Ben geçen hafta gittim bana bişey demedi doktorum benimmi söylemem lazım ayrıntılı için gerçi gittiğimde bütün iç organlarına falan baktı ama anlamadım...
Bilemiyorum canım her gebelik,bebek gelişimi farklıdır. Doktorun bişey yok dediyse yoktur zaten.

Ohhh çok şukur canım cok sevindim :)
Nasıldı duruşu falan? Yuzunu gorebildin mi?
Darisi bizlerin başina ozaman.
Bende 21. de gideyim madem.
Amin canım inşallah. Baya bastırdı doktor kızdım içten içe :)) Görebildim yüzünü. CD ve fotosunu verdi bide izlenimleri olan bir rapor verdi. Ama öyle tam anlayamıyorsun kırmızı mavi bişeyler oluyo ekranda.Az gördüm ama olsun bebeğim iyi olsunda annesi onu doya doya görür dogunca :)

HAdi gözün aydın sen de atlattın şu detaylıyı sağ salim çok şükür

sibeluA canım kabızlık için doktorum bana duphalac diye bi şurup verdi hiç çekinmeden içebilirsin tamamen doğal bebeğe hiçbir zararı yok dedi istersen sen de bi doktoruna sor bu şurubu tamam derse içersin sende baya rahatlatıyor ishalde yapmıyor sadece yumuşatıyor.

Canim banada verdide hep icersen bidaha bagarsaklar alisir surupsuz cikamazsin dedi. oyuzden hep icmek istemiyorum.
Dun gece ictim birde bu sabah.
Tık yok baklim aksama kadar insaalh olur. moralim bozuldu iyice.

cnm çok geçmiş olsun bende ağrı sebebiyle doktora gittim 20 kadar serum yedim benim durumum faklıydı ama içini ferah tut çok geçmiş olsun tekrardan cnm

evet canım seninki kadar çok sancım olmasa da bi kere bi aksilik yaşadım ya en ufak bişeyde şüpheleniyorum işte.teşekkür ederim

o ilacın hiçbir yan etkisi yok yalnız, bende kullandım biliyorum. hamileler rahatlıkla kullanabiliyor tabi yine için rahat değilse kullanma

kullanmamda bi sakınca yoktur mutlaka ama bende hiçbi belirti yokki.günde en az 3 litre su içen biriyim ben hatta bazen 4-5 bile oluyo.idrarımda yanma yok hiçbi belirti yok idrar testi sonucu da 2 gün sonra çıkıyo.doktor idrar kültürünü verdiğin günle aynı gün ilacı yazıp kullanmanı istiyo.ilaç bittikten sonra da sonuç çıkıyo.yani arkadaşımın ilacı kullanmasının sonuca hiçbi etkisi de olmaz o yüzden.boşu boşuna kullanıcam gibi hissediyorum yoksa sonuçta eğer bişey çıkarsa mutlaka kullanırım tabiki

Öncelikle öğretmenler günümüzü kutladiginiz icin çok teşekkürler.insallah bu mesleğin hakkını layıkıyla verebiliyoruzdur.
B blossom- canım benim gözün aydin.evet insan genel olarak ayrintilida birsey anlamiyor ekrandan.arada ellerini ayaklarını goruyorsun mutlu oluyorsun bi de ilk vesikalik fotosunu aliyorsun bu harika.
cancangunes canim beni de doğum degil ama olesenta previa totalis korkutuyor.erken dogum kanama olursa diye korkuyorum ama artik negatiflikleri kafamdan atmaya çalışıyorum.netten hiç okuma bence.ben her sabah kalktigimda oglumla konuşuyorum.gunaydin oğlum seni cok seviyorum ve tam zamaninda gelmeni bekliyorum.eğer yapabiliyorsan plesentani da biraz yukari çekebilir misin?baban gibi güçlü olduğuna inaniyorum bence yapabilirsin diyorum

B blossom- sevindim canım her şey yolunda desene ben tam 20. Hafta dolup 21 e geçerken gideceğim ...bu arada eşimle tartıştım ,hatırlarsanız kayınvalidemin erkek olursa isim koyma talebinden bahsetmiştim hatırlayanlar bilir ,ben dua etmiştim kız çıksın hiç bu toplara girip canımı sıkmayayım diye ....kıZ çıktı sevindim mutlu oldum sürekli diyor KIZIMın adı annemin ismi olacak önce duymazdan geldim dün bende bardak taştı arabaya bindim ağladım bağırdım çağırdım ,ya çocuğuma sevinemiyorum önce erkek olmasın diye dua ettim şimdi annenin ismi mi çıktı bu ne ya çocuğuma isim koyamayacak mıyım bu ne ya dedim bana ne dese beğenirsiniz ben sana takıldım ,bana mı dedim karnı burnunda iştahsız yemek yiyemeyen halsiz bir hamile kadına mi takıldın dedim ,çok kızgınım kızlar çoook ya ben de normal anneler gibi sakin bir şekilde isim seçmek istiyorum...BU ARADA GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN TÜM DÜŞÜNCELİ ANNELERE TEŞEKKÜR EDERİM

Çok tatlısın

kızlar ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum 32. hafta bırakacağımı söyledi. aman unutmayalım mutlaka 32 de bırakalım diyede ekledi. sizlerin arasındada kullanan var ise doktoruna sormayı unutmasın

Teşekkür ederim canim benim.lutfen kendini de bebisi de üzme.kendini yorma kendine dikkat et ve Allaha birak herseyi.onlarin başına geldi diye bizim de başımıza gelecek diye birsey yok.herkesin kaderi farklı.tabi kimse yasamasin bu durumu ama bu güzel gunleri de stresle gecirmeyelim.ben iyi örneklere odaklaniyorum mesela arkadasimda da ayni durum varmış ve son hafta yukari çıkmış normal dogum yapmış.

Canım kayınvalidenin ismi ne ? İki isim yaparsın sen kendi koyduğun ismi dersin bende kayınvalidemin ismini koymak isterdim mesela adı Kübra küçük eltim koydu hiçte o isimle seslenmiyor çocuğa da öğretmişler o isim çok kötü diyip sipermiş ismini diyor keşke hiç koymasaydınız biz koyardık dedik kayınvalidem de normal de takmaz çocuk kötü diyince inadına Kübra diye sesleniyor , kendini üzmeye değmez ağlamana hiiiç değmez emin ol en çok senin hakkın ona isim koymak

ALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…