- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.681
Kötü bişeymi yaşadın canım benim yaşadıklarım çok sarstı beni o yüzden böyleyim...Yaa bende öleyim .. Niye bu kadar kötü oldum bende anlamadım...
Evet benim de kızSabirla khalesimi bekliyorum :))
Sanirim tahmini gunleriyle beraber cinsiyetleri de ayni :))
Kağan Kocatepenin bir videosu vardı eve gidince eğer bulursam atıcam o linki kızlar. Aşağıda denilenlerin içi rahat eder. Çünkü suan asagida olmasi çok normalmis zaten. Orda bahsediyor bulursam atarım. .Doktor bekleyeceğiz dedi. Yükselebilir dedi. Ama kadınlar kulübünde plasenta previa diye bir bölüm var. Okudukça daha kötü oldum. Rahmi yurtalığı alınanlar , yoğun bakımda kalanlar ben okudukça fenalştım. Okumayayım diyorum ama sonra yine kendimi okurken buluyorum.
Ohhh çok şukur canım cok sevindim :)Kızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Çok şükür hersey yolundaymis.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bizden haberler bu şekilde.
Allah hepimizin içini rahatlatsin inşallah her kontrolumuzde.
Ben geçen hafta gittim bana bişey demedi doktorum benimmi söylemem lazım ayrıntılı için gerçi gittiğimde bütün iç organlarına falan baktı ama anlamadım...Kızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bilemiyorum canım her gebelik,bebek gelişimi farklıdır. Doktorun bişey yok dediyse yoktur zaten.Ben geçen hafta gittim bana bişey demedi doktorum benimmi söylemem lazım ayrıntılı için gerçi gittiğimde bütün iç organlarına falan baktı ama anlamadım...
Amin canım inşallah. Baya bastırdı doktor kızdım içten içe :)) Görebildim yüzünü. CD ve fotosunu verdi bide izlenimleri olan bir rapor verdi. Ama öyle tam anlayamıyorsun kırmızı mavi bişeyler oluyo ekranda.Az gördüm ama olsun bebeğim iyi olsunda annesi onu doya doya görür dogunca :)Ohhh çok şukur canım cok sevindim :)
Nasıldı duruşu falan? Yuzunu gorebildin mi?
Darisi bizlerin başina ozaman.
Bende 21. de gideyim madem.
HAdi gözün aydın sen de atlattın şu detaylıyı sağ salim çok şükürKızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Canim banada verdide hep icersen bidaha bagarsaklar alisir surupsuz cikamazsin dedi. oyuzden hep icmek istemiyorum.sibeluA canım kabızlık için doktorum bana duphalac diye bi şurup verdi hiç çekinmeden içebilirsin tamamen doğal bebeğe hiçbir zararı yok dedi istersen sen de bi doktoruna sor bu şurubu tamam derse içersin sende baya rahatlatıyor ishalde yapmıyor sadece yumuşatıyor.
cnm çok geçmiş olsun bende ağrı sebebiyle doktora gittim 20 kadar serum yedim benim durumum faklıydı ama içini ferah tut çok geçmiş olsun tekrardan cnm
Canim gecenlerde bendede cok az lökosit goruldu. idrar yollarinda. Bana da bundan verdi 1 doz sadece. ben ictim. Gayet iyiyim suan. Eczaneyede sordum guvenilir dedi. hamilelere verdigimiz bu sebepten tek ilac dedi guvenle icebilirsin dedi. Doktorun gerek duymasa vermezdi bence. Arkadasin icmis ve sonra bisey cikmamis tahlilde demekki ilac sayesinde gecmis.
Yinede sen bilirsin tabiki. Ama bol su iç.
o ilacın hiçbir yan etkisi yok yalnız, bende kullandım biliyorum. hamileler rahatlıkla kullanabiliyor tabi yine için rahat değilse kullanma
Bi kaç kere kanama oldu çok korktum. Başka bişey olmadı ama ne bilim .. İyi hissetmiyorum kendimi. Bide çok halsizim . Çalışmak azap gibi geliyor bana bu ara ...Kötü bişeymi yaşadın canım benim yaşadıklarım çok sarstı beni o yüzden böyleyim...
Çok tatlısınÖncelikle öğretmenler günümüzü kutladiginiz icin çok teşekkürler.insallah bu mesleğin hakkını layıkıyla verebiliyoruzdur.
B blossom- canım benim gözün aydin.evet insan genel olarak ayrintilida birsey anlamiyor ekrandan.arada ellerini ayaklarını goruyorsun mutlu oluyorsun bi de ilk vesikalik fotosunu aliyorsun bu harika.
cancangunes canim beni de doğum degil ama olesenta previa totalis korkutuyor.erken dogum kanama olursa diye korkuyorum ama artik negatiflikleri kafamdan atmaya çalışıyorum.netten hiç okuma bence.ben her sabah kalktigimda oglumla konuşuyorum.gunaydin oğlum seni cok seviyorum ve tam zamaninda gelmeni bekliyorum.eğer yapabiliyorsan plesentani da biraz yukari çekebilir misin?baban gibi güçlü olduğuna inaniyorum bence yapabilirsin diyorum
Çok tatlısın
B blossom- sevindim canım her şey yolunda deseneben tam 20. Hafta dolup 21 e geçerken gideceğim ...bu arada eşimle tartıştım ,hatırlarsanız kayınvalidemin erkek olursa isim koyma talebinden bahsetmiştim hatırlayanlar bilir ,ben dua etmiştim kız çıksın hiç bu toplara girip canımı sıkmayayım diye ....kıZ çıktı sevindim mutlu oldum sürekli diyor KIZIMın adı annemin ismi olacak önce duymazdan geldim dün bende bardak taştı arabaya bindim ağladım bağırdım çağırdım ,ya çocuğuma sevinemiyorum önce erkek olmasın diye dua ettim şimdi annenin ismi mi çıktı bu ne ya çocuğuma isim koyamayacak mıyım bu ne ya dedim bana ne dese beğenirsiniz ben sana takıldım ,bana mı dedim karnı burnunda iştahsız yemek yiyemeyen halsiz bir hamile kadına mi takıldın dedim ,çok kızgınım kızlar çoook ya ben de normal anneler gibi sakin bir şekilde isim seçmek istiyorum...BU ARADA GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN TÜM DÜŞÜNCELİ ANNELERE TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİMDoktor bekleyeceğiz dedi. Yükselebilir dedi. Ama kadınlar kulübünde plasenta previa diye bir bölüm var. Okudukça daha kötü oldum. Rahmi yurtalığı alınanlar , yoğun bakımda kalanlar ben okudukça fenalştım. Okumayayım diyorum ama sonra yine kendimi okurken buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?