2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİM
Okumayın kızlar moral bozmaktan başka bişi değil yazılanlar ve onlar en uç noktalarr Allahın izniyle ilerki haftalarda yükseldiğini öğreneceğiz yükselmesede inş sezeryanla alırız yavrumuzu kucağımıza hayırlısıyla@cancangunes

İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırım

Canim kefir hemen iki gunde faydali olmuyo onu duzenli icemen lazim beni baya duzene sokmustu gece yatmadan once iciyodum nerdeyse 1-1.5 sene kadar kullandim. 3-4 tane kayisida aksamdan biraz suyun icine koy iyice yumusuyo sabah ac karina suyunu ic sonrada kayisilarini ye bende ise yariyo umarim sana da faydasi olur.

Canim banada verdide hep icersen bidaha bagarsaklar alisir surupsuz cikamazsin dedi. oyuzden hep icmek istemiyorum.
Dun gece ictim birde bu sabah.
Tık yok baklim aksama kadar insaalh olur. moralim bozuldu iyice.

Doğru canım çok sık içip alıştırmamak lazım bende biara baya bi çektim o sıra içtim şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumm bana en çok armut ve kuru üzüm iyi geliyor canım sende bir dene istersen işte kişiden kişiye değişiyor da yiyeceklerin faydası umarım sanada iyi gelir...

kızlar tuvalate sık çıkıyorum gece 3-4 kez rahat gidiyorum . sizdede tuvalar artışı oldumu

Cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama doğum kursları var ya onlardan birine katılsan. Aklındaki korkuları paylaşırsın. Belki rahatlatır seni. Ben de korkuyorum tabi ama aklıma getirmemeye çalışıyorum.

İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırım
Sinir oluyorum isim olayına karışan ailelere. Benim ailemde öyle birşey asla olmaz ama eşimin ailesinin yapısı meyilli böyle konularda annenin babanın ismi konulsun isterler falan. Ben taaaaa sözlüyken konuşmuştum bu konuları eşimle :)). Ben böyle geri kafalı davranışlar içinde bulunmak istemiyorum şimdiden söyliyim sonra kötü olur ona göre aileni hazırla demiştim. Allahtan lafı bile geçmedi böyle bir konunun yoksa ben çok fena cırlardım. Hak veriyorum sana. Hem bana saçma geliyor ailede bulunan isimlerin tekrar tekrar konulması. Sen tepkini göstermişsin eşinde geri vites yapmış bir daha açmaz bu konuyu sanırım.

Yoğurduna düzenli bir yemek kaşığı yulaf kepeği dök. O da çalıştırır. Trabzon hurması ye ve bol hareket de et. Mümkünse tabi.

Selam hanimlar nasilsiniz
Öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
Detaylı ultrasondan geldim şimdi
Genel durumu iyi çok şükür sadece bebekte kist var dedi onemli birşey olmadigini ve 1 aya yok olacağını soyledi birde rahimde kasilma var dedi ki bende zaman zman hissediyordum onun için de magnezyum desteği verdi
Bizden haberler böyle

Gözün aydın güzelim. Gerçekten çok sevindim. Darısı gireceklerin başına.

canım benim kayınpederimde koyun diye demiyorum ama ben ekin ismini çok seviyorum demiş eşime yani koysak bayılır ama hiç öyle bir niyetim yok... senin en doğal hakkın evladına içine sinen bir isim vermek

Cnm ben coraspin 100 ve clexan kullanıyorum. Bana da bıraktırır mı ki?

Gözün aydın, hep böyle devam etsin inşallah kontrollerin.

canım benim kayınpederimde koyun diye demiyorum ama ben ekin ismini çok seviyorum demiş eşime yani koysak bayılır ama hiç öyle bir niyetim yok... senin en doğal hakkın evladına içine sinen bir isim vermek
Neden bu kadar karışırlar anlamam benim anneme desek adını koyacağız der ki ne münasebet minicik kıza benim adım olur dermi ,büyük kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…