- 7 Ekim 2016
- 409
- 453
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.701
Okumayın kızlar moral bozmaktan başka bişi değil yazılanlar ve onlar en uç noktalarr Allahın izniyle ilerki haftalarda yükseldiğini öğreneceğiz yükselmesede inş sezeryanla alırız yavrumuzu kucağımıza hayırlısıylaALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİM
İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırımCanım kayınvalidenin ismi ne ? İki isim yaparsın sen kendi koyduğun ismi dersin bende kayınvalidemin ismini koymak isterdim mesela adı Kübra küçük eltim koydu hiçte o isimle seslenmiyor çocuğa da öğretmişler o isim çok kötü diyip sipermiş ismini diyor keşke hiç koymasaydınız biz koyardık dedik kayınvalidem de normal de takmaz çocuk kötü diyince inadına Kübra diye sesleniyor , kendini üzmeye değmez ağlamana hiiiç değmez emin ol en çok senin hakkın ona isim koymak
Canim kefir hemen iki gunde faydali olmuyo onu duzenli icemen lazim beni baya duzene sokmustu gece yatmadan once iciyodum nerdeyse 1-1.5 sene kadar kullandim. 3-4 tane kayisida aksamdan biraz suyun icine koy iyice yumusuyo sabah ac karina suyunu ic sonrada kayisilarini ye bende ise yariyo umarim sana da faydasi olur.Kizlar bugun 4. gunum tuvalte cikamiyirum
Dun gece duphalac ictim simdi uyaninca birdaha icmek zorunda kaldim.
Doktorum ic ama her gun degil bagirsaklarin alismasin demisti. hic isteyerek icmiuorum ama mecbur
Kefirde icmeye basladim 2 gundur. Su zaten cok iciyorum. kuru kayisi incir onlarida hergun yiyorum. Ama hala tık yok valla sinirden aglicam ya
ya bende 2 aydır benim tatlı oğlum diye seviyorum :) neyse en şaşırtıcı haber bu olsun sağlıkla dünyaya gelsinler depinar5487 haklısın valla biz de kızımız diye seviyoruz hakikaten şaşırtıcı olur. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
Canim banada verdide hep icersen bidaha bagarsaklar alisir surupsuz cikamazsin dedi. oyuzden hep icmek istemiyorum.
Dun gece ictim birde bu sabah.
Tık yok baklim aksama kadar insaalh olur. moralim bozuldu iyice.
Cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama doğum kursları var ya onlardan birine katılsan. Aklındaki korkuları paylaşırsın. Belki rahatlatır seni. Ben de korkuyorum tabi ama aklıma getirmemeye çalışıyorum.Günaydın kızlarr
Ben doğumdan korkmaya başladım bile.. Benim gibi korkanlar var mı ? Psikolojim bozuldu resmen.... Bide bende tabi şu plasentanın önde olma hikayesi var.... Okudukça daha çok korkuyorum. Tansiyonun 3 gündür yüksek. Kendimi mutsuz hissediyorum çok....Her an ağlamak istiyorum.
kızlar tuvalate sık çıkıyorum gece 3-4 kez rahat gidiyorum . sizdede tuvalar artışı oldumu
Sinir oluyorum isim olayına karışan ailelere. Benim ailemde öyle birşey asla olmaz ama eşimin ailesinin yapısı meyilli böyle konularda annenin babanın ismi konulsun isterler falan. Ben taaaaa sözlüyken konuşmuştum bu konuları eşimle :)). Ben böyle geri kafalı davranışlar içinde bulunmak istemiyorum şimdiden söyliyim sonra kötü olur ona göre aileni hazırla demiştim. Allahtan lafı bile geçmedi böyle bir konunun yoksa ben çok fena cırlardım. Hak veriyorum sana. Hem bana saçma geliyor ailede bulunan isimlerin tekrar tekrar konulması. Sen tepkini göstermişsin eşinde geri vites yapmış bir daha açmaz bu konuyu sanırım.İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırım
Kizlar bugun 4. gunum tuvalte cikamiyirum
Dun gece duphalac ictim simdi uyaninca birdaha icmek zorunda kaldim.
Doktorum ic ama her gun degil bagirsaklarin alismasin demisti. hic isteyerek icmiuorum ama mecbur
Kefirde icmeye basladim 2 gundur. Su zaten cok iciyorum. kuru kayisi incir onlarida hergun yiyorum. Ama hala tık yok valla sinirden aglicam ya
canım bende aynıyım gece en az 3 kez kalkıyorum ne kadar bol su içersem o kadar sık oluyor bu durumkızlar tuvalate sık çıkıyorum gece 3-4 kez rahat gidiyorum . sizdede tuvalar artışı oldumu
Amin canım inşallah. Baya bastırdı doktor kızdım içten içe :)) Görebildim yüzünü. CD ve fotosunu verdi bide izlenimleri olan bir rapor verdi. Ama öyle tam anlayamıyorsun kırmızı mavi bişeyler oluyo ekranda.Az gördüm ama olsun bebeğim iyi olsunda annesi onu doya doya görür dogunca :)
canım benim kayınpederimde koyun diye demiyorum ama ben ekin ismini çok seviyorum demiş eşime yani koysak bayılır ama hiç öyle bir niyetim yok... senin en doğal hakkın evladına içine sinen bir isim vermek@aras_u25 sevindim canım her şey yolunda deseneben tam 20. Hafta dolup 21 e geçerken gideceğim ...bu arada eşimle tartıştım ,hatırlarsanız kayınvalidemin erkek olursa isim koyma talebinden bahsetmiştim hatırlayanlar bilir ,ben dua etmiştim kız çıksın hiç bu toplara girip canımı sıkmayayım diye ....kıZ çıktı sevindim mutlu oldum sürekli diyor KIZIMın adı annemin ismi olacak önce duymazdan geldim dün bende bardak taştı arabaya bindim ağladım bağırdım çağırdım ,ya çocuğuma sevinemiyorum önce erkek olmasın diye dua ettim şimdi annenin ismi mi çıktı bu ne ya çocuğuma isim koyamayacak mıyım bu ne ya dedim bana ne dese beğenirsiniz ben sana takıldım ,bana mı dedim karnı burnunda iştahsız yemek yiyemeyen halsiz bir hamile kadına mi takıldın dedim ,çok kızgınım kızlar çoook ya ben de normal anneler gibi sakin bir şekilde isim seçmek istiyorum...BU ARADA GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN TÜM DÜŞÜNCELİ ANNELERE TEŞEKKÜR EDERİM
Cnm ben coraspin 100 ve clexan kullanıyorum. Bana da bıraktırır mı ki?kızlar ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum 32. hafta bırakacağımı söyledi. aman unutmayalım mutlaka 32 de bırakalım diyede ekledi. sizlerin arasındada kullanan var ise doktoruna sormayı unutmasın
Teşekkür ederim mervecim ben bade istiyorum.@aras_u25 canım hayırlı olsun , sağlıkla büyüsün
Prenses2017 güzel isimmiş şimdiler de bi dizide de var çiçek isimli bir kız çico diyorlar aklıma o geldi gönlünden geçen olur inşallah
Selam hanimlar nasilsiniz
Öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun
Detaylı ultrasondan geldim şimdi
Genel durumu iyi çok şükür sadece bebekte kist var dedi onemli birşey olmadigini ve 1 aya yok olacağını soyledibirde rahimde kasilma var dedi ki bende zaman zman hissediyordum onun için de magnezyum desteği verdi
Bizden haberler böyle
Neden bu kadar karışırlar anlamam benim anneme desek adını koyacağız der ki ne münasebet minicik kıza benim adım olur dermi ,büyük kadıncanım benim kayınpederimde koyun diye demiyorum ama ben ekin ismini çok seviyorum demiş eşime yani koysak bayılır ama hiç öyle bir niyetim yok... senin en doğal hakkın evladına içine sinen bir isim vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?