- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.721
bilmem bana doğuma hazırlık için bırakacağımı söyledi. sende unutmada bidaki kontrolünde sor canım. son haftalarda panik olurum unuturum diye şimdiden sordum benCnm ben coraspin 100 ve clexan kullanıyorum. Bana da bıraktırır mı ki?
Cnm ben coraspin 100 ve clexan kullanıyorum. Bana da bıraktırır mı ki?
Dimi canım hanedan mıyız kiSinir oluyorum isim olayına karışan ailelere. Benim ailemde öyle birşey asla olmaz ama eşimin ailesinin yapısı meyilli böyle konularda annenin babanın ismi konulsun isterler falan. Ben taaaaa sözlüyken konuşmuştum bu konuları eşimle :)). Ben böyle geri kafalı davranışlar içinde bulunmak istemiyorum şimdiden söyliyim sonra kötü olur ona göre aileni hazırla demiştim. Allahtan lafı bile geçmedi böyle bir konunun yoksa ben çok fena cırlardım. Hak veriyorum sana. Hem bana saçma geliyor ailede bulunan isimlerin tekrar tekrar konulması. Sen tepkini göstermişsin eşinde geri vites yapmış bir daha açmaz bu konuyu sanırım.
canım ben hergün 1 türk kahvesi mutlaka içiyorum. doktorumda günde 1 tane içe bilirsin dedi. ama nescafe hiç içmiyorumKızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?
canım ben nerdeyse hergün 1 tane içiyorum. bir zararı olmasını bırak 1 türk kahvesinin faydası var diye biliyorum.Kızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?
Günde 1 tane ise bişi olmazmış canım merak etme. Afiyet olsun :) hem doktorum hem de diyetisyen arkdşım aynı şeyi söylüyorKızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?
Ben her sabah muhakkak içerim.aç karnına hemde şekersiz. Bende çok araştırdım kafein zararlı evet ama turk kahvesindeki kafein miktarı 1fincanda çok az buyuzden ben içiyorum hergun bir tane.az içince zararı yok diyenlerde var tamamı zararlı diyenlerde.tercih meselesi ben içiyorum başka zaten ne sigara ne başka bişey alışkanlışım yokKızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?
İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırım
Hiç bilmiyorum benim kan ve şeker normal çıktıHanımlar kan değerlerimden ikisi çıkmış D vitaminim 20 olması gerekirken 4 küsür çıkmış , ferritin geçen ay mükemmeldi 10 olması gerekirken 8 olmuş tsh 1.70 şükür bu iyi , diğer değerler kan sayımı olan hgb falan iyi ferritin Demir eksikliği mi oluyor ?
Normalde belki şakayı algılarsın ama hormonlar zaten alt üst etmiş durumdabenim kayınvalidemin ismi nuriyebenim ismimde babannemin ismi ve unisex bi isim o yüzden güzel bi isim değilse konulmasını istemem.allahtan lafı bile geçmedi. eşimin babası rahmetli olduğu için ben teklif ettim erkek olursa koyalım diye.eşim onuda istemedi.çiçek fena değil ama yinede koymak senin hakkın canım.ikinizinde istediği bişey olması lazım.şaka yaptım da demiş zaten eşin kafana takıp sinirlenme boşu boşuna :)
Hiç bilmiyorum benim kan ve şeker normal çıktı
Normalde belki şakayı algılarsın ama hormonlar zaten alt üst etmiş durumdao korktu tepkimden ondan öyle dedi büyük ismi koyulacaksa da karşılıklı iki. Kişi koyarsa olur ama tek taraflı resmen eziyet
Ben kefiri gunduz iciyordum gece yatmadan iceyim ozaman canim.Canim kefir hemen iki gunde faydali olmuyo onu duzenli icemen lazim beni baya duzene sokmustu gece yatmadan once iciyodum nerdeyse 1-1.5 sene kadar kullandim. 3-4 tane kayisida aksamdan biraz suyun icine koy iyice yumusuyo sabah ac karina suyunu ic sonrada kayisilarini ye bende ise yariyo umarim sana da faydasi olur.
Aynen armut bana da tavsiye ettiler. birde hurma o turuncu olan .Doğru canım çok sık içip alıştırmamak lazım bende biara baya bi çektim o sıra içtim şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumm bana en çok armut ve kuru üzüm iyi geliyor canım sende bir dene istersen işte kişiden kişiye değişiyor da yiyeceklerin faydası umarım sanada iyi gelir...
Yulaf kepegini de alayim canim. tesekur ederim.tavsiyen icin.Yoğurduna düzenli bir yemek kaşığı yulaf kepeği dök. O da çalıştırır. Trabzon hurması ye ve bol hareket de et. Mümkünse tabi.
Evet canim ferritinin demir depolarinin bosalmaya basladigini gosteriyo kan hapi kullaniyosun sanirim.Hanımlar kan değerlerimden ikisi çıkmış D vitaminim 20 olması gerekirken 4 küsür çıkmış , ferritin geçen ay mükemmeldi 10 olması gerekirken 8 olmuş tsh 1.70 şükür bu iyi , diğer değerler kan sayımı olan hgb falan iyi ferritin Demir eksikliği mi oluyor ?
bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım, alışveriş yapıp sonrasında bi sürü sıkıntıyla uğraşmak hamileyken ayrı zor olur, en iyisi riske atmamak@mozak Kızlar ben daha önce bu siteden alışveriş yapmıştım ev için bişeler almıştım. Şimdi kötülemek istemiyorum ama:) ürünleri çok kalitesiz çıkmıştı. Parçalar hep eksik çıktı, göndermediler eksikleri. Usta çağırdık bi sürü malzeme almak zorunda kaldık onları yapmak için yani bi o kadar daha para harcadık. Aklınızda olsun diye söylüyorum bunları kızlar gerçekten kötülemek istemiyorum ama bu site hakkında tecrübelerim var paylaşmak istedim:)
21+4 haftalığım memorialde kıvanç beye gidiyorum, sen kaç haftalıksın doktorun kim bu arada ayrıntılı ultrasona girdin miEvet nasılsın kaç haftalık oldunuz doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?