2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?

Cnm ben coraspin 100 ve clexan kullanıyorum. Bana da bıraktırır mı ki?

Canım coraspini bıraktırabilir ama bana cleaxne için Doğum sancıların yavaş yavaş başlayacak o gün bırakacağız dedi ani gelişirse birden dedim kan tahlili ile pıhtılaşma zamanı testi var ona göre işlem yaparız aklına getirme dedi ama aspirinin etkisi bir hafta sürüyor diyorlardı doktorum birşey demedi de internette okumuştum

Dimi canım hanedan mıyız ki o ağlama bağırmaya yaparsa beni kaybetmeyi göze alıyordur derim anne baba ismi ne ya illa koyacaksa kendi ismimi takarım yavruma

canım ben hergün 1 türk kahvesi mutlaka içiyorum. doktorumda günde 1 tane içe bilirsin dedi. ama nescafe hiç içmiyorum

selam annelerrr
forumda olan tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
3 gündür oğlumun tekmelerini çok net hissediyorum çok mutluyum
ama doktora gitmemize daha 3 hafta var çok özledim nasıl dayanıcam bilmiyorum.

canım ben nerdeyse hergün 1 tane içiyorum. bir zararı olmasını bırak 1 türk kahvesinin faydası var diye biliyorum.

Günde 1 tane ise bişi olmazmış canım merak etme. Afiyet olsun :) hem doktorum hem de diyetisyen arkdşım aynı şeyi söylüyor

Ben her sabah muhakkak içerim.aç karnına hemde şekersiz. Bende çok araştırdım kafein zararlı evet ama turk kahvesindeki kafein miktarı 1fincanda çok az buyuzden ben içiyorum hergun bir tane.az içince zararı yok diyenlerde var tamamı zararlı diyenlerde.tercih meselesi ben içiyorum başka zaten ne sigara ne başka bişey alışkanlışım yok

Merhaba kızlar.. nasılsınız uzun zamandır kimse yazmıyordu ama yazan arkadaşlar olmuş hepinizin iyi olmasına sevindim.. bende cuma günü kontrole gittim. Oğlum 1 haftalık geriden gelme farkını 3 güne indirmiş. Bu arada sürekli protein alıyorum bayılıcam sürekli et yumurta yemekten ama önemli olan tabi bebeğin gelişimi. Bu arada rahimde biraz kasılma vardı. Kontrole gitmeden önce evde biraz temizlik yapmıştım.sanırım yorgunluktan oldu. Hal böyle olunca yatış verdi doktor evde sürekli yatacaksın dedi. Magnorm suda eritilen ilaca başladım ve ara ara progestan fitil olarak kullanıyorum.8 aralıkta da ayrıntılı ultrason çektiricem ayrıca renkli dobbler de çektirip bebeğin kordonundaki kan akım hızına baktırıcam. 8 aralık benim için çok önemli birgün olacak inşallah bir sorun çıkmaz da hayır haberlerle evimize döneriz. Benim bu 3.doğumum olacak ama yaşayan 1 tane evladım var. Beni bubara çok fazla doğum korkusu sardı sizde durumlar nasıl? Bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum. Çok fazla düşünmekten panik atak oldum bana bişeyler söyleyin arkadaşlar...

Hanımlar kan değerlerimden ikisi çıkmış D vitaminim 20 olması gerekirken 4 küsür çıkmış , ferritin geçen ay mükemmeldi 10 olması gerekirken 8 olmuş tsh 1.70 şükür bu iyi , diğer değerler kan sayımı olan hgb falan iyi ferritin Demir eksikliği mi oluyor ?

İsmi çiçek ,ben istemiyorumm kesinlikle inat yapıp koyarsa da ben de aslanım ipleri kopartırım

benim kayınvalidemin ismi nuriye benim ismimde babannemin ismi ve unisex bi isim o yüzden güzel bi isim değilse konulmasını istemem.allahtan lafı bile geçmedi. eşimin babası rahmetli olduğu için ben teklif ettim erkek olursa koyalım diye.eşim onuda istemedi.çiçek fena değil ama yinede koymak senin hakkın canım.ikinizinde istediği bişey olması lazım.şaka yaptım da demiş zaten eşin kafana takıp sinirlenme boşu boşuna :)

Hiç bilmiyorum benim kan ve şeker normal çıktı

Normalde belki şakayı algılarsın ama hormonlar zaten alt üst etmiş durumda o korktu tepkimden ondan öyle dedi büyük ismi koyulacaksa da karşılıklı iki. Kişi koyarsa olur ama tek taraflı resmen eziyet

Hiç bilmiyorum benim kan ve şeker normal çıktı

Benimde kan iyi de ek olarak bugün vitaminlere kalsiyuma falan da bakabilir miyiz dedim , gece uzandığımda yatağa bacaklarım aşırı yorulmuş hissediyorum kemiklerim güçsüzleşmiş gibi geliyor zaten güneşe çıkmam ben d vitamini de ekleyin dedim doğru çıktı düşüncem d vitamini Baya eksikmiş , Demir hapı da zorla içiyordum ama annem yüzünden dün ilacı içtikten sonra süt içtim ilaç işe yaramadı demek ki

Normalde belki şakayı algılarsın ama hormonlar zaten alt üst etmiş durumda o korktu tepkimden ondan öyle dedi büyük ismi koyulacaksa da karşılıklı iki. Kişi koyarsa olur ama tek taraflı resmen eziyet

çok iyi yapmışsın o zaman tepki vermekle kayınvalide birazda fenaysa eğer gerçekten eziyet haklısın :)))

Ben kefiri gunduz iciyordum gece yatmadan iceyim ozaman canim.
Kayisiyi yapiyorum da iste pek ise yaramadi canim malesef. insallah yaricak moralimi bozmucam daha fazla.
Aynen armut bana da tavsiye ettiler. birde hurma o turuncu olan .
Insallah iyi gelicek canim. bu gunlerde gecicek bebegim iyi olsunda ben raziyim cekmeye aslinda.
Yoğurduna düzenli bir yemek kaşığı yulaf kepeği dök. O da çalıştırır. Trabzon hurması ye ve bol hareket de et. Mümkünse tabi.
Yulaf kepegini de alayim canim. tesekur ederim.tavsiyen icin.
Hurma şu turuncu olandan bahsediyorsun degil mi :) ondan yiyorum . Evde hareket pek olmuyor ama disari cikip bi 20 dk yarim saat yurumeye calisiuorum. havalar soguduya onuda yapasim gelmiyor acikcasi.

Evet canim ferritinin demir depolarinin bosalmaya basladigini gosteriyo kan hapi kullaniyosun sanirim.

D vitamini icinde devit-3
Ben ikisini de 10.haftadan beri kullaniyorum. Bi ay once kanamam oldugu icin kan sayimi da 10a dusmustu gunde 2ye cikmisti kan hapim bakalim ilk firsatta bende yenilicem kan testlerini.

Kabuklu yer fistigi D vitamini cokmus ben ondan yiyorum arada mubarek basladin mi bitakamiyosunda

hayal_masal canim coraspini bi aydir kullanmiyorum ben kanamadan sonra doktorum biraktirdi son kontrolde hala baslama dedi tekrar baslarmiyim bilemiyorum.

@aras_u25 gozunaydin canimiyi haberler almana cok sevindim.

Sanirim bende 2 gecedir sirt ustu yatinca oglumla selamlasiyoruz ilk aksam acaba mi dedim gazdan farkliydi. Dun gece de esimin eli karnimdaydi birden bole balon patlar gibi degisik bisey oldu hissetin mi dedim neyi dedi tam o arada yine aynisi oldu bak dedkm aa evet dedi ama anladimi cok emin degilim

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım, alışveriş yapıp sonrasında bi sürü sıkıntıyla uğraşmak hamileyken ayrı zor olur, en iyisi riske atmamak

sibeluA canim benimde kabizla buyuk bi savasim oldu kroniklesmisti cok zor cikiyodum ve baya zorluyodu dr gittim 2 3 gunde cikman onemli degil yeter ki gittiginde yumsak olsun zorlamasin dedi. Bi ilac verdi bi sure onu kullandim tabinilacla birlimke bi takim perhizde geldi. Kola kahve baharat kizartma falan yeme ilac kullanirken dedi. Ilaci kullandigim sure iyiydi sonra yine tekrarlamaya basladi bende cozumu dogal yollarda aradim. Kefiri uzun sure duzenli ictim sabah kahvaltidan sonra icende varmis ama ben yatmadan once ictim. Yesil cay, lif cok onemli yogurtla yada sutle yulaf ezmesi karistirip yedim fast foodu azalttim derken baya duzene soktum simdi tabi hepsini uygulayamiyorum ama zamaninda ise yaramayan kayisi simdi iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…