2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım gözünaydın çok sevindim... Maşallahh Safra kesesi de iyidir minnağının her şey yolundaysaa... Evet burda da defaalrca üstünde durduk 21-22-23. Haftalar ideal diye..

arnavut_biberi süt ürünleri çok tüketiyorum sanırım yediğim et ürünlerini onlar da Yok ediyor herşey yasak neredeyse ne yiyeceğini şaşırıyor insan resmen , d vitamini suya atılan mı iyi hap şeklimi ampul şeklimi, ben kan hapını düzensiz kullanıyorum hergün alsam da bi sabah bi akşam bi düzen Yok aklıma geldikçe multivitamin de bir gün alıyorum birgün almıyorum çok ilaç var diye bir düzen getirsem iyi olucak sanırım , teşekkür ederim canım

Beni cok iyi anlarsin ozaman canim
Ne guzel bende insallah basabilriim.
Yediklerime dikkat ediyorum aslinda. ama iste 1 ayla olacak is degil galiba zamanla duzelic3k.
4 gynde bir surubu icicem mecbur.
Yediklerimede dikkat edicem gerisi takdiri ilahi . ben elimden geleni yapayimda :)

Ahhh ben varya türk kahvesi bağımlısıydım günde 4 tane içerdim. Ama şimdi hiç içmiyorum. Sonuçta faydası yok zararları meçhul. O yüzden hiç gerek yok dedim içmeme. Ama emzirme döneminden sonra büyük hasret gidereceğim kendisiyle

Evet 32. Hafta dedi bana da coraspin kullanıyorum ben de... Bıraktığınız tarihi de not edin saklayın... Erken doğum olur bir şey olursa (Allah korusun!)bu tarih lazım olabilir anestezi uzmanı ve doğum için)
Önemli şeyleri zaman zaman birbirimize hatırlatalım....
Ben TSH'ı sizle öğrendimm ve sağlık ocağında sonucum 4,57 çıktığı içinnn (ikinci trimester itibariyle bebek kendi hormonunu ürettiği için değeri 3 altında tutmak yeterliymiş!) şuan endokrin doktoru isteğiyle kan hormon testimi daha ayrıntılı olarak yineledim hastanede hormon testi sonucu bekliyorum...
Neden tekrar kan verdim e gelince
Boyun ultrasonum ve troid bezleri tertemiz çıktı çok şükür belli ki troid hastası değilim. Doktor bu ultrason görüntüsüne göre kan değerinde çıkan 4,57 yi fazla buldu ve sağlık ocağındaki sonuçların farklı çıkabildiğinü belirterek (bu da ayrı bir tartışma konusuuu) testi yineletti. Bakalımm sonuç ne olacak merakla bekliyorum....

Neden bu kadar karışırlar anlamam benim anneme desek adını koyacağız der ki ne münasebet minicik kıza benim adım olur dermi ,büyük kadın
valla benim ailem hiç ses çıkarmadı bu konuda zaten hoşlanmayacağımı bilirler eşiminkiler de bilirler ama onlar böyle alttan alta söylerler :)

Canım ben ne zaman yürüyüş yapsam tuvalete çıkıyorum. Hareketlimisin? Yürüyüş yapıyormusun? Eğer yapmıyorsan yürüyüşü tavsiye ederim:)

Çok sevindim canımm darısı başımıza benimde ptesi günü inşallah bende böyle sevinçle dönerim eve:)

ALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİM

@cancangunes
Kızlar gerçekten lütfen internette okumayın.. Okursanız da doktor siteelrindeki soru cevapları okuyun. İnternette ciddi anlamda bilgi kirliliğğ var. Okuma yazma bilen herkes yazıyor. Bazı yazılar hamile annelerin sizler benim gibi insanların yorumları tahminleri... 6 sene işin eğitimini almış insanlar bir olur mu...
Ben dün o kadar şeyler okudum ki troid yüzünden mezara girmediğim kaldı bir gerçekten...stresden doğuracaktım vallla. Şimdi doktora geldim rahat ettim. Atlayın gidin doktora sorun google da hiçbir şey aramayın...

Cnm sagolasin. Aklimda olsun.

Mecbur kalirsan kilotlu corap veya termal iclik giy de yuru. Evet turuncu olan. Cok lifliymis.

Ya ben hala arada iciyorum. Kafeinsiz kahvede var ama o bas agrimi kesmiyor .

Hepsi olur bence niye olmasın. Ben herşeyi pembe almayacağım. Maviyi evde günlük giydirirsin. Hepsi çok güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…