- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.741
Kızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Çok şükür hersey yolundaymis.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bizden haberler bu şekilde.
Allah hepimizin içini rahatlatsin inşallah her kontrolumuzde.
Beni cok iyi anlarsin ozaman canimsibeluA canim benimde kabizla buyuk bi savasim oldu kroniklesmisti cok zor cikiyodum ve baya zorluyodu dr gittim 2 3 gunde cikman onemli degil yeter ki gittiginde yumsak olsun zorlamasin dedi. Bi ilac verdi bi sure onu kullandim tabinilacla birlimke bi takim perhizde geldi. Kola kahve baharat kizartma falan yeme ilac kullanirken dedi. Ilaci kullandigim sure iyiydi sonra yine tekrarlamaya basladi bende cozumu dogal yollarda aradim. Kefiri uzun sure duzenli ictim sabah kahvaltidan sonra icende varmis ama ben yatmadan once ictim. Yesil cay, lif cok onemli yogurtla yada sutle yulaf ezmesi karistirip yedim fast foodu azalttim derken baya duzene soktum simdi tabi hepsini uygulayamiyorum ama zamaninda ise yaramayan kayisi simdi iyi geliyo.
Ahhh ben varya türk kahvesi bağımlısıydım günde 4 tane içerdim. Ama şimdi hiç içmiyorum. Sonuçta faydası yok zararları meçhul. O yüzden hiç gerek yok dedim içmeme. Ama emzirme döneminden sonra büyük hasret gidereceğim kendisiyleKızlar kahveyi çok seviyordum. Türk kahvesini. Bir de baş ağrılarıma iyi geliyordu.İlaç niyetine. Belki psikolojiktir ama bende işe yarıyordu. Gelişimi geriletir diye duydum. Günde 1 tane düzenli içen var mı aranızda?
kızlar ben bebe aspirini kullanıyorum kan sulandırıcı olarak. doktorum 32. hafta bırakacağımı söyledi. aman unutmayalım mutlaka 32 de bırakalım diyede ekledi. sizlerin arasındada kullanan var ise doktoruna sormayı unutmasın
valla benim ailem hiç ses çıkarmadı bu konuda zaten hoşlanmayacağımı bilirler eşiminkiler de bilirler ama onlar böyle alttan alta söylerler :)Neden bu kadar karışırlar anlamam benim anneme desek adını koyacağız der ki ne münasebet minicik kıza benim adım olur dermi ,büyük kadın
Canım ben ne zaman yürüyüş yapsam tuvalete çıkıyorum. Hareketlimisin? Yürüyüş yapıyormusun? Eğer yapmıyorsan yürüyüşü tavsiye ederim:)Kizlar bugun 4. gunum tuvalte cikamiyirum
Dun gece duphalac ictim simdi uyaninca birdaha icmek zorunda kaldim.
Doktorum ic ama her gun degil bagirsaklarin alismasin demisti. hic isteyerek icmiuorum ama mecbur
Kefirde icmeye basladim 2 gundur. Su zaten cok iciyorum. kuru kayisi incir onlarida hergun yiyorum. Ama hala tık yok valla sinirden aglicam ya
Çok sevindim canımmKızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Çok şükür hersey yolundaymis.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bizden haberler bu şekilde.
Allah hepimizin içini rahatlatsin inşallah her kontrolumuzde.
ALLAH ALLAH BEN DE OKUDUM AMA BU DEDİKLERİNİ GÖRMEDİM.. BEN YÜZDE 80İNİN 36. HAFTADAN SONRA SEZERYANLA DOĞDUĞUNU ÖĞRENDİM
Cnm sagolasin. Aklimda olsun.Canım coraspini bıraktırabilir ama bana cleaxne için Doğum sancıların yavaş yavaş başlayacak o gün bırakacağız dedi ani gelişirse birden dedim kan tahlili ile pıhtılaşma zamanı testi var ona göre işlem yaparız aklına getirme dedi ama aspirinin etkisi bir hafta sürüyor diyorlardı doktorum birşey demedi de internette okumuştum
Bunu duyduguma cok sevindim. Yapip yarisini iciyordum vicdan azabindan sekilden sekle giriyordum.canım ben hergün 1 türk kahvesi mutlaka içiyorum. doktorumda günde 1 tane içe bilirsin dedi. ama nescafe hiç içmiyorum
aifyet olsun canım aksine türk kahvesi günde 1 tane iyi bile diye biliyorum. ama sen gene türk kahvesi içtiğinde çay fazla içme canımBunu duyduguma cok sevindim. Yapip yarisini iciyordum vicdan azabindan sekilden sekle giriyordum.
Super birazdan 1 tane iceyim o zaman. :)Günde 1 tane ise bişi olmazmış canım merak etme. Afiyet olsun :) hem doktorum hem de diyetisyen arkdşım aynı şeyi söylüyor
Allah kolaylık versin canım inşallah...Bi kaç kere kanama oldu çok korktum. Başka bişey olmadı ama ne bilim .. İyi hissetmiyorum kendimi. Bide çok halsizim . Çalışmak azap gibi geliyor bana bu ara ...
Mecbur kalirsan kilotlu corap veya termal iclik giy de yuru. Evet turuncu olan. Cok lifliymis.Ben kefiri gunduz iciyordum gece yatmadan iceyim ozaman canim.
Kayisiyi yapiyorum da iste pek ise yaramadi canim malesef. insallah yaricak moralimi bozmucam daha fazla.
Aynen armut bana da tavsiye ettiler. birde hurma o turuncu olan .
Insallah iyi gelicek canim. bu gunlerde gecicek bebegim iyi olsunda ben raziyim cekmeye aslinda.
Yulaf kepegini de alayim canim. tesekur ederim.tavsiyen icin.
Hurma şu turuncu olandan bahsediyorsun degil mi :) ondan yiyorum . Evde hareket pek olmuyor ama disari cikip bi 20 dk yarim saat yurumeye calisiuorum. havalar soguduya onuda yapasim gelmiyor acikcasi.
Ya ben hala arada iciyorum. Kafeinsiz kahvede var ama o bas agrimi kesmiyor .Ahhh ben varya türk kahvesi bağımlısıydım günde 4 tane içerdim. Ama şimdi hiç içmiyorum. Sonuçta faydası yok zararları meçhul. O yüzden hiç gerek yok dedim içmeme. Ama emzirme döneminden sonra büyük hasret gidereceğim kendisiyle
Hepsi olur bence niye olmasın. Ben herşeyi pembe almayacağım. Maviyi evde günlük giydirirsin. Hepsi çok güzel güle güle sağlıkla giysin inşallah...Eki Görüntüle 1916506 Eki Görüntüle 1916505
Kızlar dolapları düzenliyorum da bunları oğluma almıştım , kız içinde olur mu sizce ? Mavi çizgili olmaz dedi annem ama olsun dedim ben bizde öyle giyiyoruz ne olucak dedim evde giydiririm hem birşey olmaz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?