- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.761
canım senden sonra bende endişelendim doğrusu ilk fırsatta gidip baktıracam bana 3. ayımda bakıldı bir problem yoktu ama sonra hiç istenmedi bu kadar önemli bişeyi nasıl atlarlarEvet yani bu da işin anlamadığım yanı... Madem bu kadar önemli bu hormon değeri , madem zamanla yükseliyor gebeliğe bağlı.. Her ay düzenli bizden kan testi tsh istenmesi gerekmez mi?
KıZlar var mı düzenli kontrol ettiren?
4 aylıkken dedim ki doktoruma vitamin değerlerime bakmadınız hiç kan tahlili istemediniz... Tetonoz aşısına gittiğinde yaptırırsın doğuma kadar tamamlarız eksiğini o önemli değil dedi. Troidi de burda sizlerden duydum da baktırdım.. Sonuca bakın.
Evde giydirebilirsin bence bir sey olmaz. Zaten cabuk buyuyecek cok sik kullanamayacaksin bile.Eki Görüntüle 1916506 Eki Görüntüle 1916505
Kızlar dolapları düzenliyorum da bunları oğluma almıştım , kız içinde olur mu sizce ? Mavi çizgili olmaz dedi annem ama olsun dedim ben bizde öyle giyiyoruz ne olucak dedim evde giydiririm hem birşey olmaz o zaman
olur tabi hepsi çok şekerler. güle güle giysin prensesEki Görüntüle 1916506 Eki Görüntüle 1916505
Kızlar dolapları düzenliyorum da bunları oğluma almıştım , kız içinde olur mu sizce ? Mavi çizgili olmaz dedi annem ama olsun dedim ben bizde öyle giyiyoruz ne olucak dedim evde giydiririm hem birşey olmaz o zaman
Bende 18,4 doktorum Acıbadem Mustafa Taş geçen hafta gittim kontrole iç organlarına falan baktı ama detaylıdan bahsetmedi bana gittiğimde soruyum diyorum dörtlü test yapıldı yarın sonuçları alcam sorarım olmazsa sen dörtlü test yaptırdınmı ?21+4 haftalığım memorialde kıvanç beye gidiyorum, sen kaç haftalıksın doktorun kim bu arada ayrıntılı ultrasona girdin mi
benim de çok fazla geniz akıntım oluyor ve dediğin gibi mide bulantısına neden oluyor, burun tıkanıklığı da oluyor ama gebelikte normal olduğunu öğrendim doğum kursunda KBB uzmanından, çünkü gebelikte burundaki damarlar genişliyormuş ve kesinlikle dekonjestan dediğimiz burun spreyleri gebelikte kullanılmamalıGünaydın hanımlar , geniz akıntım oluyor ve sabahları kusmama sebep veriyor aç karnına kusuyorum mide yanmam da aşırı fazla arada bulantı kusma yaşayan var mı aslında öğürüp geçicek ama bende bir kusma refleksi başladı mı durmak bilmiyor , geniz diye tahmin ediyorum sabah kalkınca birşey yutmuş gibi oluyorum burnum tıkalı oluyor o gidince açılıyor , bu arada sağlık ocağına gittim öğleden sonra tetanoz aşısı olucakmışım
canım ben pamuğa saf zeytin yağı döküp öyle sürdüm burnumda işe yaradı gibi. istersen saf zeytinyağ deneBugun cok soru sordum kizlar ama benim dr um hayirci. Ondan olumlu yanit alamiyorum. Dogal yolla her sey cozulsun istiyor. Belki de hakli. Kizlar kabzliktan afedersiniz zorlamisim. O bolgeye bepantol sureyim yumusasin iyilessin diyorum merhem olanindan. Gebelikte kullanan var mi? Gecenlerde burnum kurudugunda sormustum( ici kanamisti). Mukozanin yapisina mudehale etme iyilestirir ama tekrar kurur dedi. Sozun ozu bepantol hamilelikte guvenli mi? Aksam surecegim oyleyse...
Bende çok sık oluyorum bide hemoroid var bende kanama oluyo mahvoluyorum bende vazelin sürüyorum bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama...Bugun cok soru sordum kizlar ama benim dr um hayirci. Ondan olumlu yanit alamiyorum. Dogal yolla her sey cozulsun istiyor. Belki de hakli. Kizlar kabzliktan afedersiniz zorlamisim. O bolgeye bepantol sureyim yumusasin iyilessin diyorum merhem olanindan. Gebelikte kullanan var mi? Gecenlerde burnum kurudugunda sormustum( ici kanamisti). Mukozanin yapisina mudehale etme iyilestirir ama tekrar kurur dedi. Sozun ozu bepantol hamilelikte guvenli mi? Aksam surecegim oyleyse...
ben de mustafa taşa ilk haftalarımda 2 kere gittim, iki yakın arkadaşımda ona doğum yaptı ikisi de ayrıntılı yaptırmamışBende 18,4 doktorum Acıbadem Mustafa Taş geçen hafta gittim kontrole iç organlarına falan baktı ama detaylıdan bahsetmedi bana gittiğimde soruyum diyorum dörtlü test yapıldı yarın sonuçları alcam sorarım olmazsa sen dörtlü test yaptırdınmı ?
Sen memnun kalmadınmı neden devam etmedin sanırım kendi takip ediyo dedimya geçen haftaki kontrolümde iç organlarına baktı hep gösterdi ama yinede sorarım gittiğimde...ben de mustafa taşa ilk haftalarımda 2 kere gittim, iki yakın arkadaşımda ona doğum yaptı ikisi de ayrıntılı yaptırmamış
Bence olur hiç de erkek işi gibi durmuyorEki Görüntüle 1916506 Eki Görüntüle 1916505
benim de çok fazla geniz akıntım oluyor ve dediğin gibi mide bulantısına neden oluyor, burun tıkanıklığı da oluyor ama gebelikte normal olduğunu öğrendim doğum kursunda KBB uzmanından, çünkü gebelikte burundaki damarlar genişliyormuş ve kesinlikle dekonjestan dediğimiz burun spreyleri gebelikte kullanılmamalı
Bugun cok soru sordum kizlar ama benim dr um hayirci. Ondan olumlu yanit alamiyorum. Dogal yolla her sey cozulsun istiyor. Belki de hakli. Kizlar kabzliktan afedersiniz zorlamisim. O bolgeye bepantol sureyim yumusasin iyilessin diyorum merhem olanindan. Gebelikte kullanan var mi? Gecenlerde burnum kurudugunda sormustum( ici kanamisti). Mukozanin yapisina mudehale etme iyilestirir ama tekrar kurur dedi. Sozun ozu bepantol hamilelikte guvenli mi? Aksam surecegim oyleyse...
Kızlar sağlık ocağında beni hipotroid ilan eden 4,57 değerimm , kendi hastanemde 2,2 çıktı tam da normal olması gerektiği gibi...! Buna ne diyorsunuzz... Dün yaşadığım strese mi üzüleyim, bebeğimi sokuğum strese mi üzüleyim.. Sağlık ocağına bomba mı koyayım ben ne yapayım!!!
Ahhh ülkem ahh... Neden böylesinn!! Neden devlete ait şeylerde Allaha emanetiz!!!
Sevinç kızgınlık hepsi bir arada!!
P Pinklemon un başına gelen benim de başıma geldi.
Size diyemem ki hiçbir şeye güvenmeyin.. Ama size diyorumki normalin altında veya üstünde bir değeriniz çıkarsa sağlık ocağındaa , onu 2. Bir yerde tekrar kontrol ettirin... Ben artık güvenemem bu kuruma...
Tetonozu da doğru yapmışlardır inşallah kuduz aşısı filan yapmamışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?