2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım senden sonra bende endişelendim doğrusu ilk fırsatta gidip baktıracam bana 3. ayımda bakıldı bir problem yoktu ama sonra hiç istenmedi bu kadar önemli bişeyi nasıl atlarlar

21+4 haftalığım memorialde kıvanç beye gidiyorum, sen kaç haftalıksın doktorun kim bu arada ayrıntılı ultrasona girdin mi
Bende 18,4 doktorum Acıbadem Mustafa Taş geçen hafta gittim kontrole iç organlarına falan baktı ama detaylıdan bahsetmedi bana gittiğimde soruyum diyorum dörtlü test yapıldı yarın sonuçları alcam sorarım olmazsa sen dörtlü test yaptırdınmı ?

benim de çok fazla geniz akıntım oluyor ve dediğin gibi mide bulantısına neden oluyor, burun tıkanıklığı da oluyor ama gebelikte normal olduğunu öğrendim doğum kursunda KBB uzmanından, çünkü gebelikte burundaki damarlar genişliyormuş ve kesinlikle dekonjestan dediğimiz burun spreyleri gebelikte kullanılmamalı

Bugun cok soru sordum kizlar ama benim dr um hayirci. Ondan olumlu yanit alamiyorum. Dogal yolla her sey cozulsun istiyor. Belki de hakli. Kizlar kabzliktan afedersiniz zorlamisim. O bolgeye bepantol sureyim yumusasin iyilessin diyorum merhem olanindan. Gebelikte kullanan var mi? Gecenlerde burnum kurudugunda sormustum( ici kanamisti). Mukozanin yapisina mudehale etme iyilestirir ama tekrar kurur dedi. Sozun ozu bepantol hamilelikte guvenli mi? Aksam surecegim oyleyse...

canım ben pamuğa saf zeytin yağı döküp öyle sürdüm burnumda işe yaradı gibi. istersen saf zeytinyağ dene

Kızlar sağlık ocağında beni hipotroid ilan eden 4,57 değerimm , kendi hastanemde 2,2 çıktı tam da normal olması gerektiği gibi...! Buna ne diyorsunuzz... Dün yaşadığım strese mi üzüleyim, bebeğimi sokuğum strese mi üzüleyim.. Sağlık ocağına bomba mı koyayım ben ne yapayım!!!
Ahhh ülkem ahh... Neden böylesinn!! Neden devlete ait şeylerde Allaha emanetiz!!!
Sevinç kızgınlık hepsi bir arada!!

P Pinklemon un başına gelen benim de başıma geldi.

Size diyemem ki hiçbir şeye güvenmeyin.. Ama size diyorumki normalin altında veya üstünde bir değeriniz çıkarsa sağlık ocağındaa , onu 2. Bir yerde tekrar kontrol ettirin... Ben artık güvenemem bu kuruma...

Tetonozu da doğru yapmışlardır inşallah kuduz aşısı filan yapmamışlardır

Bende çok sık oluyorum bide hemoroid var bende kanama oluyo mahvoluyorum bende vazelin sürüyorum bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama...

ben de mustafa taşa ilk haftalarımda 2 kere gittim, iki yakın arkadaşımda ona doğum yaptı ikisi de ayrıntılı yaptırmamış

ben de mustafa taşa ilk haftalarımda 2 kere gittim, iki yakın arkadaşımda ona doğum yaptı ikisi de ayrıntılı yaptırmamış
Sen memnun kalmadınmı neden devam etmedin sanırım kendi takip ediyo dedimya geçen haftaki kontrolümde iç organlarına baktı hep gösterdi ama yinede sorarım gittiğimde...

Bayan sorunlu canım ben gebeliğimin başında 3 doktora gittim en çok güvendiğim kıvanç bey oldu, memnun kalmamak değil de doktor konusunun biraz kişiden kişiye değiştiği elektrik alma meselesi olduğunu düşünüyorm. bana doktorum ilk gittiğimde ikili test, ayrıntılı ultrason ve şker yükleme testini yaptırmam gerektiğini ve hangi haftalarda yaptıracağımı belirtti sanırım her doktorun tarzı farklı. bende şimdi ayrıntılı konusunda kararsızım, gidersem mustafa başbuğa gitmeyi düşünüyorum

happymom87 gözünaydın canım benim.Anam ben de bugün bir sürü tahlil verdim fazla çıkarsa takmayayım bari.hakkaten ya şu devletin bir kurumu da güzel çalışsın o kadar sigorta vergi ödüyoruz düzgün hizmet alamıyoruz.özellikle sağlık konusunda daha titiz olunmalı

Sağolun kızlar annem beğenmiyor hiçbirini mothercareden almıştım içim elvermedi kenarda bırakmaya başka zıbınlar falan var mavi onları alttan giydiririm dedim bunlara söylendi hala da söyleniyor amaaaan

Evet normalde horlamayan ben eşime göre çok minnoş horlamaya başlamışım burnum tıkanıyor ağzı açıkta uyuyunca insanın ağzının suyu akıyor boğazı kuruyor her türlü birşey çıkıyor , sabah kusmalarımı buna bağlıyor ve rahatlıyorum o zaman , peki ne yapmalıymışız bunun için bir bilgin var mı ?

Ben kullanıyorum el yüz cilt bakım için olanı ama merhemi kullanmadım , arkadaşın da dediği gibi kullanıcı adını unuttum lütfen kusura bakmasın , zeytinyağı bana da mantıklı geldi ve hatta yapmayı kesin düşünüyorum.

Hadi geçmiş olsun canım bişey olmamasına SEVindim , bizim burda tahliller sağlık ocağından alınıp devlete gidiyor , özeller bile devletin labaratuvarı daha iyi orda da yaptıralım bi testleri derler genelde , benimde şaşmadı zaten 1,60 olan değerim 1,70 çıktı bugün de değişen birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…