- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.781
dr ali ipek gideceğim ben. servet ünsal tıp merkezindeKIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
Ohhh çok şükür cnm gözünaydın bende bugün yaptırdım yarın çıkıcak bakalım bana neler gelicek normal çıksada rahat edemem ben şimdi normallerde yanlıştı belkiKızlar sağlık ocağında beni hipotroid ilan eden 4,57 değerimm , kendi hastanemde 2,2 çıktı tam da normal olması gerektiği gibi...! Buna ne diyorsunuzz... Dün yaşadığım strese mi üzüleyim, bebeğimi sokuğum strese mi üzüleyim.. Sağlık ocağına bomba mı koyayım ben ne yapayım!!!
Ahhh ülkem ahh... Neden böylesinn!! Neden devlete ait şeylerde Allaha emanetiz!!!
Sevinç kızgınlık hepsi bir arada!!
@Pinklemon un başına gelen benim de başıma geldi.
Size diyemem ki hiçbir şeye güvenmeyin.. Ama size diyorumki normalin altında veya üstünde bir değeriniz çıkarsa sağlık ocağındaa , onu 2. Bir yerde tekrar kontrol ettirin... Ben artık güvenemem bu kuruma...
Tetonozu da doğru yapmışlardır inşallah kuduz aşısı filan yapmamışlardır
Canim sut urunlerini tuketmende bi aikinti yok sadece kan hapindan 2 saat once ve sonra tuketme. Et icinde bildigim bisey yok onlar ilacin etkisini yok etmiyo sanirim. Kan hapini ac karina almak ve c vitaminiyle birliktealmak emilimini kolaylastiriyomus ben pesine bi mandalina yiyorum taze portakal suyu da olabilir ama senin bulanti sikintin var sanirim bi dene istersen bu sekilde.arnavut_biberi süt ürünleri çok tüketiyorum sanırım yediğim et ürünlerini onlar da Yok ediyor herşey yasak neredeyse ne yiyeceğini şaşırıyor insan resmen , d vitamini suya atılan mı iyi hap şeklimi ampul şeklimi, ben kan hapını düzensiz kullanıyorum hergün alsam da bi sabah bi akşam bi düzen Yok aklıma geldikçe multivitamin de bir gün alıyorum birgün almıyorum çok ilaç var diye bir düzen getirsem iyi olucak sanırım , teşekkür ederim canım
benim de çok fazla geniz akıntım oluyor ve dediğin gibi mide bulantısına neden oluyor, burun tıkanıklığı da oluyor ama gebelikte normal olduğunu öğrendim doğum kursunda KBB uzmanından, çünkü gebelikte burundaki damarlar genişliyormuş ve kesinlikle dekonjestan dediğimiz burun spreyleri gebelikte kullanılmamalı
Tamam cnm zeytinyağı deneyeceğim daha güvenli gibi.canım ben pamuğa saf zeytin yağı döküp öyle sürdüm burnumda işe yaradı gibi. istersen saf zeytinyağ dene
Ben gittim cnm. Memnun kaldım. 2 boyutlu bakıyor. Renkli görmüyorsun ama bunlar önemli değil. İşinin ehli. 20 dk civarında sürüyor. Tatlı biri. Önce seni yalnız alıp ölçümleri yapıyor sonra eşini çağırıyor. Memnun kaldım. Sakinken sabahtan gittim.KIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
Sağolun kızlar annem beğenmiyor hiçbirini mothercareden almıştım içim elvermedi kenarda bırakmaya başka zıbınlar falan var mavi onları alttan giydiririm dedim bunlara söylendi hala da söyleniyor amaaaan
Evet normalde horlamayan ben eşime göre çok minnoş horlamaya başlamışım burnum tıkanıyor ağzı açıkta uyuyunca insanın ağzının suyu akıyor boğazı kuruyor her türlü birşey çıkıyor , sabah kusmalarımı buna bağlıyor ve rahatlıyorum o zaman , peki ne yapmalıymışız bunun için bir bilgin var mı ?
Ben kullanıyorum el yüz cilt bakım için olanı ama merhemi kullanmadım , arkadaşın da dediği gibi kullanıcı adını unuttum lütfen kusura bakmasın , zeytinyağı bana da mantıklı geldi ve hatta yapmayı kesin düşünüyorum.
Hadi geçmiş olsun canım bişey olmamasına SEVindim , bizim burda tahliller sağlık ocağından alınıp devlete gidiyor , özeller bile devletin labaratuvarı daha iyi orda da yaptıralım bi testleri derler genelde , benimde şaşmadı zaten 1,60 olan değerim 1,70 çıktı bugün de değişen birşey yok
Ohhh çok şükür cnm gözünaydın bende bugün yaptırdım yarın çıkıcak bakalım bana neler gelicek normal çıksada rahat edemem ben şimdi normallerde yanlıştı belki
gözün aydın canım yarın ben de güzel haberler alırım ayrıntılıda inşallah çookk heyecanlıyım. dr.um 20. hafta gibi yaptırmamı önermişti yarın 20+5 oluyoruz biz deKızlar şimdi çıktım eve gidiyorum.
Çok şükür hersey yolundaymis.
Ama kimse 19.hafta hatta 20.hafta bitmeden gitmesin bence.Biz bugün 20.haftaya giriyoruz ve 20.haftadan önce safra kesesine bakilamiyormus.Haftaya tekrar gelicem ona baktirmaya.Ama içim rahatladı çok şükür.
Kan ilacı bulantı yapıyor olabilir mi dedim progestan yapıyo olabilir onu bırak ve kan ilacını gece yatmadan almayi dene dedi.Tetanoz vurdurabilirsin dedi.
Bizden haberler bu şekilde.
Allah hepimizin içini rahatlatsin inşallah her kontrolumuzde.
happymom87 canım gözünaydın. Çok sevindim senin adına. Allahtan ilaç vs kullanmadın bide boşuna. . İyisin şükür :) Ama annelik=evham işte. İnsanın elinde olmuyor haklısın.
@merve100 hepsi çok güzel bence. Hem ne olcak mavi olsa dışarda bile giyilir yani. Sonuçta hepimiz giymiyor muyuz mavi lacivert tarzı. Erkeklerde pembe vs hersey giyiyor. Eskide kaldı öyle şeyler. Giydir bencede annesi :)
happymom87 gözün aydın canım. Nereye güveneceğini bilemiyor insan maalesef.
Yaaa o zaman sorularım olacak. 1. Si tam kaö haftalıktın? 2. Si kaç para ödedin ve nakitmiydş kredi kartı geçiyor muydu? 3. SÜ de hemen randevu alınabilir mi? Hani doluluğundan ötürü. Çok başarılı diye duydum ama :) 4. SÜ soru sormana izin veriyor mu? 5. Si bebeği gösterdi mi? 6. Resim cd felan verdi mi? Çok soru sordum biliyorumBen gittim cnm. Memnun kaldım. 2 boyutlu bakıyor. Renkli görmüyorsun ama bunlar önemli değil. İşinin ehli. 20 dk civarında sürüyor. Tatlı biri. Önce seni yalnız alıp ölçümleri yapıyor sonra eşini çağırıyor. Memnun kaldım. Sakinken sabahtan gittim.
happymom87 canim bak biz demistik :) cok sukur ki dusukmus. Bosuna evham.yapmissin ama elinden gelmiyor iste anliyorum.
Olsun simdi.bunlari dusunup daha da uzme bebisini. Hersey yolunda cok sukur :))
canım senden sonra bende endişelendim doğrusu ilk fırsatta gidip baktıracam bana 3. ayımda bakıldı bir problem yoktu ama sonra hiç istenmedi bu kadar önemli bişeyi nasıl atlarlar
KIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?