2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
happymom87 canım gözünaydın. Çok sevindim senin adına. Allahtan ilaç vs kullanmadın bide boşuna. . İyisin şükür :) Ama annelik=evham işte. İnsanın elinde olmuyor haklısın.
@merve100 hepsi çok güzel bence. Hem ne olcak mavi olsa dışarda bile giyilir yani. Sonuçta hepimiz giymiyor muyuz mavi lacivert tarzı. Erkeklerde pembe vs hersey giyiyor. Eskide kaldı öyle şeyler. Giydir bencede annesi :)

Ohhh çok şükür cnm gözünaydın bende bugün yaptırdım yarın çıkıcak bakalım bana neler gelicek normal çıksada rahat edemem ben şimdi normallerde yanlıştı belki

Canim sut urunlerini tuketmende bi aikinti yok sadece kan hapindan 2 saat once ve sonra tuketme. Et icinde bildigim bisey yok onlar ilacin etkisini yok etmiyo sanirim. Kan hapini ac karina almak ve c vitaminiyle birliktealmak emilimini kolaylastiriyomus ben pesine bi mandalina yiyorum taze portakal suyu da olabilir ama senin bulanti sikintin var sanirim bi dene istersen bu sekilde.
D vitamini damla ekmege damlatiyorum genelde 10 damlaya kadar yiyorum kahvalti sonunda ama cok duzenli kullanmiyorum bi aydir onu :) multivitamini de kahvaltidan sonra hergun iciyorum. Benimde saatlerim cok duzenli degil bubilaclarin disinda gunde 3 kere de progestan kullaniyorum iste kendimce bi duzen tutmaya calisiyorum. Umarim faydasi oluyodur.

Benim doktorum yeme icme konusunda cok rahat sanirim hic konusunu bile acmadi bugune kadar ben kendim dikkat etmeye calisiyorum.

sibeluA evet tatlim hemen duzene girmiyor maalesef ki hamilelikte daha zor zaten duzenli gidenler bile kabizlil sorunu yasiyor. Ben 1.5 sene gibi bi zamanda duzene soktum ki hala duzeni sasabiliyor bu donemi bi atlat insallah dogumdan sonra duzene sokarsin sende

arnavut_biberi insallah canım.
Az once kucuk bi domates dogradim ustune bol bol zeytin yagi doktum limon siktim. 2 dilim tam bugday ekmekle yedim bandira bandira. Normalde zeytin yagini kasikla.ic dedilerde yapamam onu direk. insallah boylede faydasi olmustur

Canım hoşgeldin... 2 gündür yazamadım sana aklımdasın troid Aksiyonlarimla uğraşıyordum da :)
2000 sayfayı okumuş olmanı takdir ettim valla süpersin. :))) ben de buraya 12.haftamdi sanirim biraz geç katıldım bodoslama daldım konulara geçmişi okumadım hiç zaten 1 günü takip etmek bile zor sabahtan akşama mesaj yazıyor nisan anneleri olarak çok aktif bıcır biliriz :))) sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Dediğin gibi o spreyle kullanılamıyor ama ben gribal durum yaşadığımda kaya tuzlu ilik su ile burnuma doğal sprey uyguladım ve gargara yaptım faydasını gördüm tavsiye ederim..

KIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
Ben gittim cnm. Memnun kaldım. 2 boyutlu bakıyor. Renkli görmüyorsun ama bunlar önemli değil. İşinin ehli. 20 dk civarında sürüyor. Tatlı biri. Önce seni yalnız alıp ölçümleri yapıyor sonra eşini çağırıyor. Memnun kaldım. Sakinken sabahtan gittim.

Teşekür ederimm canım..
Canım senin de güvenebildiğin bir sağlık ocağın varsa ne mutlu sana... Bizim hastanenin endokrin uzmanı özel test kitleri aldırdık çünküüüü tsh önemli dedi ölçüm olarak... O yüzden ben hastanedeki sonuca güveniyorum. Ultrason da temiz çıktığı için sağlık ocağındaki bariz yanlışmış değerim..

Ohhh çok şükür cnm gözünaydın bende bugün yaptırdım yarın çıkıcak bakalım bana neler gelicek normal çıksada rahat edemem ben şimdi normallerde yanlıştı belki

Çok teşekkür ederim canımm.. Bilmiyorum gerçekten ne desem yani.. Benim başıma gelen bu.. Anormal bir değer çıkarsa bir durup düşünmek lazım... Güven sıfır.

gözün aydın canım yarın ben de güzel haberler alırım ayrıntılıda inşallah çookk heyecanlıyım. dr.um 20. hafta gibi yaptırmamı önermişti yarın 20+5 oluyoruz biz de

Teşekkür ederim canımm ben de senin detaylı kontrolünün temiz çıkmasına çok sevindimm.. Her şey yolundaymışş oh mis.. Maşallahh.. Fotoğraf yok muuuu?? Yeğenimizi görseydiikk... Ha senin tel yüksek çözünürlükte çekiyorduu eşini bekliyorsun dimi :)
Annelik evham tabi ama boşuna evham yaptım yanlış test sonucu yüzünden benim canımı sıkan o oldu... Neyse çok şükür troid yerli yerinde.

happymom87 gözün aydın canım. Nereye güveneceğini bilemiyor insan maalesef.

Sağol canım , aynen öyle.. Devleti özeli farketmez Allah iyi doktorlarla, hemşirelerle ve iyi lab. testi yapanlarla karşılaştırsın hepimizi... Benim testi yapanın kafası güzelmiş muhtemelen.

Yaaa o zaman sorularım olacak. 1. Si tam kaö haftalıktın? 2. Si kaç para ödedin ve nakitmiydş kredi kartı geçiyor muydu? 3. SÜ de hemen randevu alınabilir mi? Hani doluluğundan ötürü. Çok başarılı diye duydum ama :) 4. SÜ soru sormana izin veriyor mu? 5. Si bebeği gösterdi mi? 6. Resim cd felan verdi mi? Çok soru sordum biliyorum

happymom87 canim bak biz demistik :) cok sukur ki dusukmus. Bosuna evham.yapmissin ama elinden gelmiyor iste anliyorum.
Olsun simdi.bunlari dusunup daha da uzme bebisini. Hersey yolunda cok sukur :))

Evet canım çok şükür.. Sonuç iyi oldu ya bu da bana yeter... Yaşanacağı varmış. Vardır bunda da bir hayır..

canım senden sonra bende endişelendim doğrusu ilk fırsatta gidip baktıracam bana 3. ayımda bakıldı bir problem yoktu ama sonra hiç istenmedi bu kadar önemli bişeyi nasıl atlarlar

Ben bu konuyu da sordum..
Endokrin uzmanı diyor ki biz Türkiyede yaşadığımız için 3 insandan 1'i troid hastası , iyot yetersizliğinden, kalıtımsal vs. Pek çok fiziksel belirtisi var bu yüksek troidin (aşırı kilo alma, saç dökülmesi , ciltte kuruluk, çabuk yorulma halsizlik) bu şikayetle kadın doğum doktoruna gidersen o da acaba bunun hormonal sorunu mu var der bize yönlendirir dedi... Yoksa sürekli kanda tsh bakma gibi bir standart yok dedi. Bize göre sağlıklı bir ölçüm her trimesterin başında toplamda hamilelik boyunca 3 defa olmak üzere yapılmalı dedi. Tabi troid hastası ve ilaç kullananlar için daha düzenli takip gerektirir. Hiçbir rahatsızlık hissetmeyenler içinse en önemlisi ilk başta yapılan tsh/t3/t4 testi. Bebek 16 haftadan sonra kendi hormonunu üretiyormuş zaten bizimki destek genel edindiğim bilgiler böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…