2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben aslında baştan beri Mustafa başbuğu düşünmüştüm ama olmadı kısmet böyleymiş fakülteyle uğraşamam muayenehanesine gitsem dedim onada bi kısmet olmadı ama hala aklımda olan bi isim aslında iki dr gitsem diye düşündüm eşim olmaz dedi hayırlısı bakalım zaman ne gösterir... benim inşallah oğlum olcak senin bebiş ney bende soracaktım sana canım...

Var canım ama çok net değil maalesef :) Pek pas vermedi bugün pasa.Normalde açık oluyordu yüzü hep.Bugün anca ayaklarını gösterdi durdu :)) Çok şükür bende çok sevindim canım evet. Yanlış test mağduru olunca böyle insan ikilemde kalıyor orda yaptırdığı testler için. Neyseki özel doktorlarimiz var hepimizin de yanlış bişey yapmıyoruz. .
-Moonlight- canım teşekkür ederim.İnşallah sende yarın hayırlı haberlerle gel. Gidecegin zaman tam ideal bir tarih.Doktorum erken gel demeseydi bende o tarihlerde gider olurdum ama tahmin edemedi sanırım. Neyse şükür ilave ücret istemedi :)

kızlar günde bir saat yada yarım saat yürüyüş erken doğuma neden olur mu.. bugun kv aradı aman okadar yürüme erken dogum yaparsın sen 7 aylık doğmussun risklisin falan dedi.. ama yürüyüşe herkes iyi diyor kafam karıştı ayrıca kadını öldürmek istedim zaten cok alıngan ve sinirliyim bide bu tipler beni cıldırtıyor

Sırayla yanıtlayayım o zaman.1- Ben 21. haftada gittim.. 20+5 miydi neydi. (Zaten randevuda sorarsın hangisi uygun diye)2- Buraya yazmıştım unuttum şimdi 400 yada 450 TL. Nakit ödedik. Kart Geçmedi diye hatırlıyorum (pos cihazı görmedim).3. Biz 1 hafta öncesinden aramıştık. Dediğim gibi izin alıp işten erken gittim. o yüzden dehşet doluluk yoktu. 4- Ben korkumdan onun ilgisini dağıtmamak için soru sormadım. Sen sorabilirsin. Kızacağını sanmam. Pamuk şekeri gibi dr.5-Bebeği gördük ama pozisyona bağlı. Yüzün çok yakından resmi yok bende. 6. CD vermedi telefondan videoya çekin dedi. Kendi hatırlattı bize. Siyah beyaz foto. Dr a güvendim ben en önemlisi o iyi bir radyolog. Dediğim gibi önce seni yalnız alıyor görüyorum bazı baba adayları hemen kızıyor bizi almıycakmısınız diye, ama bir mantığı var sanırım terslik olmazsa cagırıyor diye düşünüyorum. Hoca ile yalnız sadece 3 dk filan kalıyorsun hemen eşini cagırıyor. Bazıları sabredemiyor ama :) Benim riskli gebelik olduğundan, öncesinden travmatık 3 dusuk yasadıgımdan, nefes almadan soru sormadan, ilgi dağıtmadan izledim. Şükrettim sonunda. Allah herkese sağlıkla bir süreç nasip etsin. Ben de uzun yazdım sanırım :)

Yaa canım benim inşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsnz bebeğinizi.. Tek tek teşekkür ederim cevapların için.. Benim ilk gebeliğim ama riskli malesef.. Kanama vs sıkıntılarım var. Bir de ben üniversite hastanesinde kontrol olduğum için eşim bebeği 8 haftadır hiç görmedi. 10 haftalıktı ilk koruya gitmiştik orda görmüştü. Ayrıntılıda hiç almazsa bile bişi demez tek istediği sağlıklıymış lafını duymak benden...

Çok teşekkür ederim canımm.. Bilmiyorum gerçekten ne desem yani.. Benim başıma gelen bu.. Anormal bir değer çıkarsa bir durup düşünmek lazım... Güven sıfır.

Aaaaa benimde son testim saglik ocaginda yapildi doktora soyleme geregi de duymadim yuksekti biraz bosuna mi ilaci yukselttik yoksaaaa. Bende yarin gidip test yaptirayim aklima takildi

Hayır zaten hamile insan pimpirikli,evhamli oluyor bide insanlar neden böyle sacmaliyor cidden anlamıyorum. Eğer riskli bir durumun yoksa,doktorun bir problem görmüyorsa bişey olmaz Allahın izniyle canım. Senelerce tip okuyup dirsek curuten kesimden daha iyi bildikleri için böyle boş beleş rahat konuşuyorlar sanırım.

canım ağırmış çok yaa valla kafamı en çok karıştıran konu bu.. 3 yaş falan diye de duymuştum ağırlığı çok takmıyorum kafama ama kullanım süresi düşündürüyor beni.
canım senin ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım. iyi ki varsınız..

B blossom- canim her seyin yolunda olmasina cok sevindimm insallah safra kesesi de gayet saglikli cikicak Paşanın :) masallah ona

happymom87 sonuclarin yanilmis olmasina cok sevindim ama sen strese girdigin icin de cok kizdim canim ya gercekten bu ülkede kamu kurumlarinda her sey Allah a emanet ilerliyor. sansa iyi birilerine denk gelirsek her sey duzgun ilerliyor. ben de onumuzdeki hafta yaptirsam diyodum kendi doktorumdan isteyeyim bu durumda

Kizlar bu arada tum gun cok yoğundum yazamadım. gece kotu bi rüya gordum, suni sanciyla erken dogum yaptırıyorlardi bana ama nasil üzülüyodum noldugunu da aciklayan yoktu fln sabah pek onemsemedim bilinçaltı korkular devreye girdi fln diye ama şöyle bi şey oldu ki sabahtan beri benim minnostan hareket yok. normalde bi haftadir cok hareketliydi gun icinde mutlaka 10 15 kez hissediyordum bugun boyle olunca hafiften panik olmaya başladım. calistigim yerde kadin dogumcu yok smdi eve dönüyorum ama ben donene kdr tum doktorlarin mesaisi bitiyor, kendi doktorumu aramak konusunda kararsızım. acile gitsem ultrasonla bakiyorlar mi? biraz daha mi beklesem napsam hic bilemedim. icimde gittikçe yükselen panik dalgalari var

Cnm sırt üstü uzan süt yada şekerli bişiler ye biraz konuş bebişinle parmaklarınla dokun belki yanıt vericektir annesi ynede rahat edemezsen acik kadın doğumu olab heryer bakar bebişine endişe etme

Insallah ugurlu gelecek hoca, gonlunu ferah tut.

panikleme canım hiç belli olmuyo ne zaman hareketlenip ne zaman uyuycakları biraz daha dinle bakalım hala hissetmiyosan gidersin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…