- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.801
Ben aslında baştan beri Mustafa başbuğu düşünmüştüm ama olmadı kısmet böyleymiş fakülteyle uğraşamam muayenehanesine gitsem dedim onada bi kısmet olmadı ama hala aklımda olan bi isim aslında iki dr gitsem diye düşündüm eşim olmaz dedi hayırlısı bakalım zaman ne gösterir... benim inşallah oğlum olcak senin bebiş ney bende soracaktım sana canım...Bayan sorunlu canım ben gebeliğimin başında 3 doktora gittim en çok güvendiğim kıvanç bey oldu, memnun kalmamak değil de doktor konusunun biraz kişiden kişiye değiştiği elektrik alma meselesi olduğunu düşünüyorm. bana doktorum ilk gittiğimde ikili test, ayrıntılı ultrason ve şker yükleme testini yaptırmam gerektiğini ve hangi haftalarda yaptıracağımı belirtti sanırım her doktorun tarzı farklı. bende şimdi ayrıntılı konusunda kararsızım, gidersem mustafa başbuğa gitmeyi düşünüyorum
Ben Ali ipek'e randevu aldım cnm yarın gideceğim inşallah servet ünsal tıp merkezinde. zaten ankara da Ali ipek ve Eyüp ekici bu alanda çok iyi iki Dr.KIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
Var canım ama çok net değil maalesef :) Pek pas vermedi bugün pasa.Normalde açık oluyordu yüzü hep.Bugün anca ayaklarını gösterdi durdu :)) Çok şükür bende çok sevindim canım evet. Yanlış test mağduru olunca böyle insan ikilemde kalıyor orda yaptırdığı testler için. Neyseki özel doktorlarimiz var hepimizin de yanlış bişey yapmıyoruz. .Teşekkür ederim canımm ben de senin detaylı kontrolünün temiz çıkmasına çok sevindimm.. Her şey yolundaymışş oh mis.. Maşallahh.. Fotoğraf yok muuuu?? Yeğenimizi görseydiikk... Ha senin tel yüksek çözünürlükte çekiyorduu eşini bekliyorsun dimi :)
Annelik evham tabi ama boşuna evham yaptım yanlış test sonucu yüzünden benim canımı sıkan o oldu... Neyse çok şükür troid yerli yerinde.
Bende cumartesi ali beye gideceğim. yarın bize bilgi verirmisin detaylıdan çıktıktan sonraBen Ali ipek'e randevu aldım cnm yarın gideceğim inşallah servet ünsal tıp merkezinde. zaten ankara da Ali ipek ve Eyüp ekici bu alanda çok iyi iki Dr.
Yaaa o zaman sorularım olacak. 1. Si tam kaö haftalıktın? 2. Si kaç para ödedin ve nakitmiydş kredi kartı geçiyor muydu? 3. SÜ de hemen randevu alınabilir mi? Hani doluluğundan ötürü. Çok başarılı diye duydum ama :) 4. SÜ soru sormana izin veriyor mu? 5. Si bebeği gösterdi mi? 6. Resim cd felan verdi mi? Çok soru sordum biliyorum
tabiki canım :)Bende cumartesi ali beye gideceğim. yarın bize bilgi verirmisin detaylıdan çıktıktan sonra
Yaa canım benim inşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsnz bebeğinizi.. Tek tek teşekkür ederim cevapların için.. Benim ilk gebeliğim ama riskli malesef.. Kanama vs sıkıntılarım var. Bir de ben üniversite hastanesinde kontrol olduğum için eşim bebeği 8 haftadır hiç görmedi. 10 haftalıktı ilk koruya gitmiştik orda görmüştü. Ayrıntılıda hiç almazsa bile bişi demez tek istediği sağlıklıymış lafını duymak benden...Sırayla yanıtlayayım o zaman.1- Ben 21. haftada gittim.. 20+5 miydi neydi. (Zaten randevuda sorarsın hangisi uygun diye)2- Buraya yazmıştım unuttum şimdi 400 yada 450 TL. Nakit ödedik. Kart Geçmedi diye hatırlıyorum (pos cihazı görmedim).3. Biz 1 hafta öncesinden aramıştık. Dediğim gibi izin alıp işten erken gittim. o yüzden dehşet doluluk yoktu. 4- Ben korkumdan onun ilgisini dağıtmamak için soru sormadım. Sen sorabilirsin. Kızacağını sanmam. Pamuk şekeri gibi dr.5-Bebeği gördük ama pozisyona bağlı. Yüzün çok yakından resmi yok bende. 6. CD vermedi telefondan videoya çekin dedi. Kendi hatırlattı bize. Siyah beyaz foto. Dr a güvendim ben en önemlisi o iyi bir radyolog. Dediğim gibi önce seni yalnız alıyor görüyorum bazı baba adayları hemen kızıyor bizi almıycakmısınız diye, ama bir mantığı var sanırım terslik olmazsa cagırıyor diye düşünüyorum. Hoca ile yalnız sadece 3 dk filan kalıyorsun hemen eşini cagırıyor. Bazıları sabredemiyor ama :) Benim riskli gebelik olduğundan, öncesinden travmatık 3 dusuk yasadıgımdan, nefes almadan soru sormadan, ilgi dağıtmadan izledim. Şükrettim sonunda. Allah herkese sağlıkla bir süreç nasip etsin. Ben de uzun yazdım sanırım :)
Çok teşekkür ederim canımm.. Bilmiyorum gerçekten ne desem yani.. Benim başıma gelen bu.. Anormal bir değer çıkarsa bir durup düşünmek lazım... Güven sıfır.
Hayır zaten hamile insan pimpirikli,evhamli oluyor bide insanlar neden böyle sacmaliyor cidden anlamıyorum. Eğer riskli bir durumun yoksa,doktorun bir problem görmüyorsa bişey olmaz Allahın izniyle canım. Senelerce tip okuyup dirsek curuten kesimden daha iyi bildikleri için böyle boş beleş rahat konuşuyorlar sanırım.kızlar günde bir saat yada yarım saat yürüyüş erken doğuma neden olur mu.. bugun kv aradı aman okadar yürüme erken dogum yaparsın sen 7 aylık doğmussun risklisin falan dedi.. ama yürüyüşe herkes iyi diyor kafam karıştı ayrıca kadını öldürmek istedim zaten cok alıngan ve sinirliyim bide bu tipler beni cıldırtıyor
canım ağırmış çok yaa valla kafamı en çok karıştıran konu bu.. 3 yaş falan diye de duymuştum ağırlığı çok takmıyorum kafama ama kullanım süresi düşündürüyor beni.Ay nasıl ciciler onlar öyle sağlıkla giysin güzeller güzeli.
Canım mima 13,5 kilo düşün bir de bebekle 20 kiloyu bulur çok kısa zamanda stokke de 14 kilo canım. Bu ili model de iki yıl kullanılabiliyor dedi satış temsilcisi.
Ama mesela inglesina 7,5 kilo eşim yokken de rahat taşıyıp kapatabilirim. Ayrıca 36 kilo taşıma kapasitesine sahipmiş.
Ama stokke sürüşü çok rahat. Mİma da öyle.
Ben de öyle düşündüm ama eşim de bu kadarlık hediye olmaz dedi ancak fon açarız diyor :) Mina'nın mama sandalyesini gördüm acayip bir şeydi ama 2.800 fiyat görünce Yok artık dedim.
Napıcaz bilmiyorum
Cnm sırt üstü uzan süt yada şekerli bişiler ye biraz konuş bebişinle parmaklarınla dokun belki yanıt vericektir annesi ynede rahat edemezsen acik kadın doğumu olab heryer bakar bebişine endişe etmeKizlar bu arada tum gun cok yoğundum yazamadım. gece kotu bi rüya gordum, suni sanciyla erken dogum yaptırıyorlardi bana ama nasil üzülüyodum noldugunu da aciklayan yoktu fln sabah pek onemsemedim bilinçaltı korkular devreye girdi fln diye ama şöyle bi şey oldu ki sabahtan beri benim minnostan hareket yok. normalde bi haftadir cok hareketliydi gun icinde mutlaka 10 15 kez hissediyordum bugun boyle olunca hafiften panik olmaya başladım. calistigim yerde kadin dogumcu yok smdi eve dönüyorum ama ben donene kdr tum doktorlarin mesaisi bitiyor, kendi doktorumu aramak konusunda kararsızım. acile gitsem ultrasonla bakiyorlar mi? biraz daha mi beklesem napsam hic bilemedim. icimde gittikçe yükselen panik dalgalari var
Insallah ugurlu gelecek hoca, gonlunu ferah tut.Yaa canım benim inşallah vaktinde sağlıcakla kucağınıza alırsnz bebeğinizi.. Tek tek teşekkür ederim cevapların için.. Benim ilk gebeliğim ama riskli malesef.. Kanama vs sıkıntılarım var. Bir de ben üniversite hastanesinde kontrol olduğum için eşim bebeği 8 haftadır hiç görmedi. 10 haftalıktı ilk koruya gitmiştik orda görmüştü. Ayrıntılıda hiç almazsa bile bişi demez tek istediği sağlıklıymış lafını duymak benden...
Kizlar bu arada tum gun cok yoğundum yazamadım. gece kotu bi rüya gordum, suni sanciyla erken dogum yaptırıyorlardi bana ama nasil üzülüyodum noldugunu da aciklayan yoktu fln sabah pek onemsemedim bilinçaltı korkular devreye girdi fln diye ama şöyle bi şey oldu ki sabahtan beri benim minnostan hareket yok. normalde bi haftadir cok hareketliydi gun icinde mutlaka 10 15 kez hissediyordum bugun boyle olunca hafiften panik olmaya başladım. calistigim yerde kadin dogumcu yok smdi eve dönüyorum ama ben donene kdr tum doktorlarin mesaisi bitiyor, kendi doktorumu aramak konusunda kararsızım. acile gitsem ultrasonla bakiyorlar mi? biraz daha mi beklesem napsam hic bilemedim. icimde gittikçe yükselen panik dalgalari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?