2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm yemek ye, cikolata at agzina uzan ve yuksek sesle birsey oku ya da muzik dinlet bak kiprdiycak dansbile edicek.

Kızlar ben bu eşime laf anlatamadım aylardır. Ya adam kendi parfumunu sıkıyorsun o bile bana fazla geliyor neyseki onu artık evden cikarken kapımı kapatıp sıkıyor bunu aştık şükür. Şimdide aksama çaya misafir var oda parfümunu boca etmiş salona.Kaç defa söyledim. Neden anlamıyorsun kocam?Ra-hat-siz o-lu-yo-rum! Ona artık söylemekten yoruldum buraya yazayım içim boşalsin istedim. Başka bir sprey almıştık geçen şimdi onu sıkmıs.Yatak odasından çıkar çıkmaz aldım zaten kokuyu.Nasıl bu daha hafif dimi diyor bide.Hee evet daha hafif! Bişey demedim hı hı evet diyip mutfağa geçtim. Ne yapayım.Kaç kere soyleyeyim?Başka ne şekilde anlatayım? Başka bir lisan bilen varsa beri gelsin bana anlatsın. Kaç kere güzellikle söyledim. Belki basit gelebilir size ama cidden bendeki de boğaz yani.Bebeğe zarar gelmesin diye böyle kaçacak yer arıyorum. Allahtan mutfağa sıkmamıs.En fazla 1 saniye solumusumdur gebelikten sonra hiç parfüm kullanmadim diyebilirim o yüzden bebege bişey olmamıştır içim rahat o konuda.Kaldı ki bebeğimizi bu kadar düşünürken bunu yapıyor. Daha bugün gitmiş yine çok güzel,faydali,eğitici bi oyuncak almış gelmiş eve :) Bu süreçte kokuya olan aşırı hassasiyetimi maalesef anlayamadı benim canım eşim.
Bende carlayan,yaygara koparan bi insan hiç olamadım,olmadım. Hele konu eşimse onu kırmayı hiç istemem,güzellikle söylemeye çalışırım. Ama o beni bu konuda anlayamadı.. Belkide hormonların etkisiyle sacmalıyorumdur bilmiyorum. Çünkü normale göre tahammül sınırım az biçok şeye.
Sıktım sizi de afedersiniz..

Canim bişey yoktur Allahın izniyle.22-23haftaya kadar arada hissetmeyebilirmisiz.Bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.Doktorlar özellikle söylüyor 22-23 ten sonra düzenli hareket bekleyin ve arada hareket etmezse endiselenmeyin diye.Sen içini ferah tut annesi. Yediğinde özellikle hareket ettiği bişey var mı? Ben meyve yediğimde hissediyorum mesela.Öyle bişey varsa bide onu dene

Cnm sırt üstü uzan süt yada şekerli bişiler ye biraz konuş bebişinle parmaklarınla dokun belki yanıt vericektir annesi ynede rahat edemezsen acik kadın doğumu olab heryer bakar bebişine endişe etme

panikleme canım hiç belli olmuyo ne zaman hareketlenip ne zaman uyuycakları biraz daha dinle bakalım hala hissetmiyosan gidersin doktora

Cnm yemek ye, cikolata at agzina uzan ve yuksek sesle birsey oku ya da muzik dinlet bak kiprdiycak dansbile edicek.
Insallah canlarim ya, eve geldim az önce yemek yedim hemen ustune de cikolata yedim uzandim bekliyorum, babasiyla beraber oglumuzla konuşuyoruz insallah bize tepki verir. en hareketli oldugu saatler aksam 9 civari. bi saat sonra meyve yiyip tekrar dinleyecegim. resmen baska bisey dusunemez oldum fazla evham yapiyorum biliyorum ama ne biliim istee. dua edin bizim icinn

Ayni benimki de meyve yediğimde cok hareket ediyor smdi yemek ve çikolata yedim bi saat sonra da meyve yiyip sut icicem. ne biliim ruyanin ustune denk geldigi icin sanirim boyle endiselendim. bugun aramayayim doktoru diye düşündüm en azından yarina kadar hareket etmezse (ki insallah eder) o zaman ararim

canım içini ferah tut bu olabiliyor bizim bu haftalarımızda gün içinde hareket etse bile hissedemiyoruz hareket halindeyken.. akşamları da bazen keyfi ne zaman gelirse hareket ediyor öyle olmuştur mutlaka eder.

B blossom- canım ben de aynı senin gibiyim. Bebeği düşündüğümden ziyade hemen midem bulanıyor kokularda.. Hani kırmadan kibarca uyardım diyorsun ya.. Acaba birazcık sesini mi yükseltsen ne bileyim kalıcı olır belki tepkin..

Ottomania hayırlı olsun sağlıkla eskitsin miniğin inşallah. Bayıldım seçiminize internetten mi aldın canım ve fiyatı nasıl?
Amin Çok sağol canım:))
Evet canım internetten aldık. www.picabo.com dan aldık. Haftasonu indirimdeydi. 1.199 ₺ ye aldık canım. Şu an 1.311₺ aynı sitede.

Ay herkes nekdr çok biliyo yahu doktorlardan daha mı iyi biliyolar.. Yürüyüş maraton olmamak kaydıyla hamilelerin yapabileceği en güzel spormuş bugün okudum daha.. Hiç takılma kimseye canım her gün 20 dk yarım saat yürüyüş bence çok iyi gelir

KIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
Canım ben gittim. iki boyutlu cihazı ama gerçekten işinin ehli. daha önce bir tanıdık gitmiş. bir müddet sonra bebeği kaybetmişler eyup ekici gördüğünü ama söylemediğini söylemiş ikinci çocuklarında da alışveriS yapabilirsiniz demiş . bize de adını sordu ve ismi ile yaşasın dedi. sanırım böyle tüyolar veriyor. ben belki çok net göremedim ama icim rahat ona gittigim için

P Pinklemon canım pek degilim sanirim. Arada cikiyorum yani duzenli degil. onuda duzene sokucam :) cok işim var ccook :))
O zaman benden sana tavsiye canım azcık yürütüş yap bak nasıl etkisi olacak:)
Yok canım lacivert neden erkek rengi olsun bence gayet giydirilir. Hem bebişin evdede giymek için bi sürü kıyafete ihtiyacı olacak gece yatarken faln kim görecek:) bence gayet uygundur:)
arkadaşlar aranızda radyasyondan koruyucu karın bandı kullanan var mı
İlk defa senden duyuyorum canım neymiş o öyle:)
Canım senin kv biraz pimpiriklenmiş sanırım:) hamileyken yürüyüş kadar güzel bi aktivite varmı:) hem metabolizmayı çalıştırıyor hem normal doğum için faydalı. Bence sen devam et yürüyüşlere canım. Ben doktorun izniyle koşu bandında 4.seviyede 30 dk yürüyorum her gün.

gbilges mesaj attim mutfaktayken :))o ara pencereyi açmış oda havalandirmis baya. Bi sure sonra çağırdı,gönlümü aldı. Hic koku kalmamıştı sevindim bende.
O ara bebek için gardolap beğenmiş hepsi burada dan.Harika şeyler var cok ta uygun. Uygun düşünen arkadaşlara tavsiye edilir. Bir tane model begendim ufak değişikliklerle daha güzel yapabileceğimi düşünüyorum onu :)

Canım benim çok teşekkür ederim çok incesin

Canım benim ucuz atlattın.. dün gece yaşadığın kabusu öyle iyi anlıyorumki.. eminim uyuyamadım uyuduysanda kabus gördün. İnternetten tsh yüksekliğinin bi sürü zararını okudun. Ve sonuç kafayı yedin. Ben bunu 7-8.haftalarda yaşadım.
O yüzden bu konuda çok hassasım bebekler söz konusu olduğunda hepimiz psikopatlaşıyoruz anayız biz ana
Doktorlar bana hep aç karnına gel dediler yoksa böyle yanlış çıkar sonucun dediler. Kızlar bu kabusu yaşamayalım o yüzden bir uyarı yapmak istiyorum:) TİROİD TESTİ İÇİN AÇ KARNINA GİDİN, YA DÜZGÜN ÖZEL BİR HASTANEDE YAPTIRIN YADA ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE YAPTIRIN! Eğer @happymom87 ve ben sağlık ocağındaki değerlere güvenseydik şu an ilaç kullanıyor olurduk ve normal olan tsh değerimizi boşuna düşürmeye çalışırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…