- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.821
Cnm yemek ye, cikolata at agzina uzan ve yuksek sesle birsey oku ya da muzik dinlet bak kiprdiycak dansbile edicek.Kizlar bu arada tum gun cok yoğundum yazamadım. gece kotu bi rüya gordum, suni sanciyla erken dogum yaptırıyorlardi bana ama nasil üzülüyodum noldugunu da aciklayan yoktu fln sabah pek onemsemedim bilinçaltı korkular devreye girdi fln diye ama şöyle bi şey oldu ki sabahtan beri benim minnostan hareket yok. normalde bi haftadir cok hareketliydi gun icinde mutlaka 10 15 kez hissediyordum bugun boyle olunca hafiften panik olmaya başladım. calistigim yerde kadin dogumcu yok smdi eve dönüyorum ama ben donene kdr tum doktorlarin mesaisi bitiyor, kendi doktorumu aramak konusunda kararsızım. acile gitsem ultrasonla bakiyorlar mi? biraz daha mi beklesem napsam hic bilemedim. icimde gittikçe yükselen panik dalgalari var
Canim bişey yoktur Allahın izniyle.22-23haftaya kadar arada hissetmeyebilirmisiz.Bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.Doktorlar özellikle söylüyor 22-23 ten sonra düzenli hareket bekleyin ve arada hareket etmezse endiselenmeyin diye.Sen içini ferah tut annesi. Yediğinde özellikle hareket ettiği bişey var mı? Ben meyve yediğimde hissediyorum mesela.Öyle bişey varsa bide onu deneKizlar bu arada tum gun cok yoğundum yazamadım. gece kotu bi rüya gordum, suni sanciyla erken dogum yaptırıyorlardi bana ama nasil üzülüyodum noldugunu da aciklayan yoktu fln sabah pek onemsemedim bilinçaltı korkular devreye girdi fln diye ama şöyle bi şey oldu ki sabahtan beri benim minnostan hareket yok. normalde bi haftadir cok hareketliydi gun icinde mutlaka 10 15 kez hissediyordum bugun boyle olunca hafiften panik olmaya başladım. calistigim yerde kadin dogumcu yok smdi eve dönüyorum ama ben donene kdr tum doktorlarin mesaisi bitiyor, kendi doktorumu aramak konusunda kararsızım. acile gitsem ultrasonla bakiyorlar mi? biraz daha mi beklesem napsam hic bilemedim. icimde gittikçe yükselen panik dalgalari var
Cnm sırt üstü uzan süt yada şekerli bişiler ye biraz konuş bebişinle parmaklarınla dokun belki yanıt vericektir annesi ynede rahat edemezsen acik kadın doğumu olab heryer bakar bebişine endişe etme
panikleme canım hiç belli olmuyo ne zaman hareketlenip ne zaman uyuycakları biraz daha dinle bakalım hala hissetmiyosan gidersin doktora
Insallah canlarim ya, eve geldim az önce yemek yedim hemen ustune de cikolata yedim uzandim bekliyorum, babasiyla beraber oglumuzla konuşuyoruz insallah bize tepki verir. en hareketli oldugu saatler aksam 9 civari. bi saat sonra meyve yiyip tekrar dinleyecegim. resmen baska bisey dusunemez oldum fazla evham yapiyorum biliyorum ama ne biliim istee. dua edin bizim icinnCnm yemek ye, cikolata at agzina uzan ve yuksek sesle birsey oku ya da muzik dinlet bak kiprdiycak dansbile edicek.
Ayni benimki de meyve yediğimde cok hareket ediyor smdi yemek ve çikolata yedim bi saat sonra da meyve yiyip sut icicem. ne biliim ruyanin ustune denk geldigi icin sanirim boyle endiselendim. bugun aramayayim doktoru diye düşündüm en azından yarina kadar hareket etmezse (ki insallah eder) o zaman ararimCanim bişey yoktur Allahın izniyle.22-23haftaya kadar arada hissetmeyebilirmisiz.Bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.Doktorlar özellikle söylüyor 22-23 ten sonra düzenli hareket bekleyin ve arada hareket etmezse endiselenmeyin diye.Sen içini ferah tut annesi. Yediğinde özellikle hareket ettiği bişey var mı? Ben meyve yediğimde hissediyorum mesela.Öyle bişey varsa bide onu dene
canım içini ferah tut bu olabiliyor bizim bu haftalarımızda gün içinde hareket etse bile hissedemiyoruz hareket halindeyken.. akşamları da bazen keyfi ne zaman gelirse hareket ediyor öyle olmuştur mutlaka eder.Ayni benimki de meyve yediğimde cok hareket ediyor smdi yemek ve çikolata yedim bi saat sonra da meyve yiyip sut icicem. ne biliim ruyanin ustune denk geldigi icin sanirim boyle endiselendim. bugun aramayayim doktoru diye düşündüm en azından yarina kadar hareket etmezse (ki insallah eder) o zaman ararim
4moms mamaroo ana kucağımız geldiiiii
Ayyy inanılmaz tatliş buuu
Amin Çok sağol canım:))Ottomania hayırlı olsun sağlıkla eskitsin miniğin inşallah. Bayıldım seçiminize internetten mi aldın canım ve fiyatı nasıl?
Ay herkes nekdr çok biliyo yahu doktorlardan daha mı iyi biliyolar.. Yürüyüş maraton olmamak kaydıyla hamilelerin yapabileceği en güzel spormuş bugün okudum daha.. Hiç takılma kimseye canım her gün 20 dk yarım saat yürüyüş bence çok iyi gelirkızlar günde bir saat yada yarım saat yürüyüş erken doğuma neden olur mu.. bugun kv aradı aman okadar yürüme erken dogum yaparsın sen 7 aylık doğmussun risklisin falan dedi.. ama yürüyüşe herkes iyi diyor kafam karıştı ayrıca kadını öldürmek istedim zaten cok alıngan ve sinirliyim bide bu tipler beni cıldırtıyor
Ne tatlı bişeymiş buu. Güle güle kullansın kuzucuk4moms mamaroo ana kucağımız geldiiiii
Çooook teşekkür ederiiiizNe tatlı bişeymiş buu. Güle güle kullansın kuzucuk
Canım ben gittim. iki boyutlu cihazı ama gerçekten işinin ehli. daha önce bir tanıdık gitmiş. bir müddet sonra bebeği kaybetmişler eyup ekici gördüğünü ama söylemediğini söylemiş ikinci çocuklarında da alışveriS yapabilirsiniz demiş . bize de adını sordu ve ismi ile yaşasın dedi. sanırım böyle tüyolar veriyor. ben belki çok net göremedim ama icim rahat ona gittigim içinKIZLAR AYRINTILIDA EYÜP EKİCİYE GİDENİNİZ VAR MI? YER ANKARA BU ARADA
4moms mamaroo ana kucağımız geldiiiii
Amin inşallah Canım çook sağolçok güzel iyi günlerde kullanın inşallah
O zaman benden sana tavsiye canım azcık yürütüş yap bak nasıl etkisi olacak:)
Yok canım lacivert neden erkek rengi olsun bence gayet giydirilir. Hem bebişin evdede giymek için bi sürü kıyafete ihtiyacı olacak gece yatarken faln kim görecek:) bence gayet uygundur:)Eki Görüntüle 1916506 Eki Görüntüle 1916505
Kızlar dolapları düzenliyorum da bunları oğluma almıştım , kız içinde olur mu sizce ? Mavi çizgili olmaz dedi annem ama olsun dedim ben bizde öyle giyiyoruz ne olucak dedim evde giydiririm hem birşey olmaz o zaman
İlk defa senden duyuyorum canım neymiş o öyle:)arkadaşlar aranızda radyasyondan koruyucu karın bandı kullanan var mı
Canım senin kv biraz pimpiriklenmiş sanırım:) hamileyken yürüyüş kadar güzel bi aktivite varmı:) hem metabolizmayı çalıştırıyor hem normal doğum için faydalı. Bence sen devam et yürüyüşlere canım. Ben doktorun izniyle koşu bandında 4.seviyede 30 dk yürüyorum her gün.kızlar günde bir saat yada yarım saat yürüyüş erken doğuma neden olur mu.. bugun kv aradı aman okadar yürüme erken dogum yaparsın sen 7 aylık doğmussun risklisin falan dedi.. ama yürüyüşe herkes iyi diyor kafam karıştı ayrıca kadını öldürmek istedim zaten cok alıngan ve sinirliyim bide bu tipler beni cıldırtıyor
Canım benim çok teşekkür ederim çok incesincanım ağırmış çok yaa valla kafamı en çok karıştıran konu bu.. 3 yaş falan diye de duymuştum ağırlığı çok takmıyorum kafama ama kullanım süresi düşündürüyor beni.
canım senin ve tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım. iyi ki varsınız..
Kızlar sağlık ocağında beni hipotroid ilan eden 4,57 değerimm , kendi hastanemde 2,2 çıktı tam da normal olması gerektiği gibi...! Buna ne diyorsunuzz... Dün yaşadığım strese mi üzüleyim, bebeğimi sokuğum strese mi üzüleyim.. Sağlık ocağına bomba mı koyayım ben ne yapayım!!!
Ahhh ülkem ahh... Neden böylesinn!! Neden devlete ait şeylerde Allaha emanetiz!!!
Sevinç kızgınlık hepsi bir arada!!
P Pinklemon un başına gelen benim de başıma geldi.
Size diyemem ki hiçbir şeye güvenmeyin.. Ama size diyorumki normalin altında veya üstünde bir değeriniz çıkarsa sağlık ocağındaa , onu 2. Bir yerde tekrar kontrol ettirin... Ben artık güvenemem bu kuruma...
Tetonozu da doğru yapmışlardır inşallah kuduz aşısı filan yapmamışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?