2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben bugün üniversite hastanesine gittim kan verdim. Sonucumu aldım ve 4 çıktı. Hoca ultrasona gerek görmedi. İlaç yazdı bir ay kullan dedi. Sonra tekrar bakalım dedi. Bu şekilde gelen çok oluyormuş.
Araştırmalara göre gebelikte 2,5 altında olması daha güvenliymiş hocamız öyle söyledi. Keşke doktorumuz t başta zamanında baksaydı. Bu stresi yaşamazdık.

Çok etkilendim, yarın devlette ayrıntılım. Ama riskli gebelik olunca belki ona da gideceğim yarın duyduklarıma bağlı

Cnm yemek ye, cikolata at agzina uzan ve yuksek sesle birsey oku ya da muzik dinlet bak kiprdiycak dansbile edicek.
Evet bu yöntem kesinlikle işe yarıyor okulda öğle yemeğinin ardından çikolata yedim ve ayaklarımı uzattım öne doğru baktım kıpır kıpır

Aynen öyle...
Ben endokrin doktoruna dedim ki ya sağlık ocağına itimat edip yazdığı hapı kullansaydım!? Yanıtı şöyle oldu ; muhtemelen hamileliğin sonunda hipertroid (düşük olan) hastası olurdun... Bunun da anne ve bebeğe zararları farklı farklı... Hesabını kim verecekti meçhul...
Sağlıklı gidip hasta çıkmak böyle olurdu sanırım
Üçüncü trimesterde de mutlaka tam kan tahlili tam idrar tahlili yine yaptıracağım. İster evhamlı ister pskopat desinler dün gece yaşadığım korku bana bir 9 ay daha yeter de artar...

Kızlar iyi geceler .
Ben dayanamadim yine bişeyler aldım Beren` ime :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-25-01-37-54.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2016-11-25-01-34-07.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2016-11-25-01-31-25.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_2016-11-25-01-31-13.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2016-11-25-01-31-03.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 79
neyi anliyorlar ki boyle seyleri anlasinlar..duygu aktarimi diye teknoloji olsa da karsilikli birbirimzi hissetsek...ben de baska konuda gicigim esime...

Kızlar bu kanalın adı Super Simple Songs :) ben öğrencilerime bu kanaldaki şarkıları öğretirdim
Yalnız bunlar sadece şarkı değil aynı zamanda çocuklar renk sayı ve bir çok şeyi öğreniyorlar:))
Ve bu şarkıların oyunları var :))
Who took the cookie from the cookie jar? oynunun hem şarkısı hem oyunu var misal :))

Canım ya teşekkürler ne güzel bilgiler verdin bize.. benim bu tarz şikayetlerim yok doğrusu ama gebelik boyunca 3 kez bakılması gerekiyorsa bunu doktora bir sormak lazım.. ben zaten şu cinsiyet olayından sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim hatta kendisi detaylı ultrasonumu da yapmıştı ve perinataloğa göndermemişti bende kendisine güvendiğimden düşünmemiştim ama şimdi % 100 erkek dedikten sonra kız çıktı güvenimiz sarsıldı ve ben devlet hastanesine gittim bir sonraki gün senin doktorun perinatalog değil bende değilim bu işin uzmanına git 2 hafta içerisinde dedi.. ayrıca benim dr elevit başlamıştı kan hapını sorduğumda hastalarım düzenli beslendiğinde ayrıca kan hapı vermiyorum dedi devletteki dr ise sana yapabileceğimiz en güzel şey 17. haftadan itibaren kan hapı vermek yakında kansız kalabilirsin dedi ve yanında d vitamini verdi günde 9 damla..

günaydın kızlarrrr

canım hepimiz aynıyız maalesef. dün akşamdan beri bende öyleyim bir önceki akşam kıpır kıpır olan çocuk hareketler yavaşladı çok nadir hissediyorum ve panik yapıyorum maalesef. ama normal bunlar artık bebişimiz düzenli olarak uyuyup uyanıyor diye düşünüyorum. evham bebekleri daha çok strese sokar.

bu arada bunlar ne kadar güzelmiş oğluma dinlettim resmen tepki verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…