- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.861
Benimde kızım tepki verdi :)) babasının eline bir tepik atıverdi :))bu arada bunlar ne kadar güzelmiş oğluma dinlettim resmen tepki verdi
benim de oğlum olacak inşallah canımBen aslında baştan beri Mustafa başbuğu düşünmüştüm ama olmadı kısmet böyleymiş fakülteyle uğraşamam muayenehanesine gitsem dedim onada bi kısmet olmadı ama hala aklımda olan bi isim aslında iki dr gitsem diye düşündüm eşim olmaz dedi hayırlısı bakalım zaman ne gösterir... benim inşallah oğlum olcak senin bebiş ney bende soracaktım sana canım...
canım benim bebiş bir gün çok hareketli bir gün çok sakin bende bazen böyle evham yapıyorum hatta akşamları yemekten sonra sırt üstü yattığımda çok hareket eder ama bazı günler onuda yapmıyor ertesi gün bakıyorum kıpır kıpır bence sen 2 gün beklemelisinAyni benimki de meyve yediğimde cok hareket ediyor smdi yemek ve çikolata yedim bi saat sonra da meyve yiyip sut icicem. ne biliim ruyanin ustune denk geldigi icin sanirim boyle endiselendim. bugun aramayayim doktoru diye düşündüm en azından yarina kadar hareket etmezse (ki insallah eder) o zaman ararim
Ben ne zaman duyucam o tepikleri acabaBenimde kızım tepki verdi :)) babasının eline bir tepik atıverdi :))
Sagol canim darisi basina.bende pek hissetmiyorum gobegim oldugu icin olabilir ama arada biseyler oluyor da bagirsak mi bebek mi ayirt edemedim dahaBen ne zaman duyucam o tepikleri acaba
Baloncuk bile duyamadim.henuz :)
Benim kiz tembel olucak galiba biraz
esinertugrul canim hadi gozun aydin cok sevindim :)
Canım İnan zamanla hissedeceksin :))Ben ne zaman duyucam o tepikleri acaba
Baloncuk bile duyamadim.henuz :)
Benim kiz tembel olucak galiba biraz
esinertugrul canim hadi gozun aydin cok sevindim :)
Ayyy kıyamam maşallahhh kızınaaaaaCanım İnan zamanla hissedeceksin :))
Çok net hissedeceksin hem de :))
Ben en net sabahları hissediyorum yatarken:)
Ben uyanınca kızım da uyanıyor :) gün içerisinde hiç hissetmediğim bile oluyor. Sabahları çok net :) sanki anne kalk ben acıktım bişiler ye der gibi :) 20.haftada başladı net hissetmem:)
Amiin insallah :)Sagol canim darisi basina.bende pek hissetmiyorum gobegim oldugu icin olabilir ama arada biseyler oluyor da bagirsak mi bebek mi ayirt edemedim daha
Ayy ne guzel ya :)Canım İnan zamanla hissedeceksin :))
Çok net hissedeceksin hem de :))
Ben en net sabahları hissediyorum yatarken:)
Ben uyanınca kızım da uyanıyor :) gün içerisinde hiç hissetmediğim bile oluyor. Sabahları çok net :) sanki anne kalk ben acıktım bişiler ye der gibi :) 20.haftada başladı net hissetmem:)
Canim tesekkur ederim.bilgiler icin.Bebeğin karındaki hareketleri annenin hareketleriyle tam ters zamanlıdır. Anne ne kadar durağan olursa bebek o kadar hareketli ve tepki verir konumda olur. Anne ne kadar hareketli olursa bebekte o kadar durağan olur. Anne adayları bu tepkileri genelde sabah uyandıklarında ya da gece yatarken hissederler çünkü bu saatlerde anne durağan bebek ise hareketli durumdadır.sibeluA
Canım ya teşekkürler ne güzel bilgiler verdin bize.. benim bu tarz şikayetlerim yok doğrusu ama gebelik boyunca 3 kez bakılması gerekiyorsa bunu doktora bir sormak lazım.. ben zaten şu cinsiyet olayından sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim hatta kendisi detaylı ultrasonumu da yapmıştı ve perinataloğa göndermemişti bende kendisine güvendiğimden düşünmemiştim ama şimdi % 100 erkek dedikten sonra kız çıktı güvenimiz sarsıldı ve ben devlet hastanesine gittim bir sonraki gün senin doktorun perinatalog değil bende değilim bu işin uzmanına git 2 hafta içerisinde dedi.. ayrıca benim dr elevit başlamıştı kan hapını sorduğumda hastalarım düzenli beslendiğinde ayrıca kan hapı vermiyorum dedi devletteki dr ise sana yapabileceğimiz en güzel şey 17. haftadan itibaren kan hapı vermek yakında kansız kalabilirsin dedi ve yanında d vitamini verdi günde 9 damla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?