2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar günaydin doktordan geldik oglusum büyümüş haftasinida yakalamisiz 20+3 olduk. 26 cm 356 gr dedi icim rahat bugün .detayli usg icin bikac yer onerdi hastanede radyoloji uzmani yapiyormus 214 liraya arastiricaz bakalim.darisi bekleyenlere insallah hep güzel haberler alalim

benim de oğlum olacak inşallah canım

canım benim bebiş bir gün çok hareketli bir gün çok sakin bende bazen böyle evham yapıyorum hatta akşamları yemekten sonra sırt üstü yattığımda çok hareket eder ama bazı günler onuda yapmıyor ertesi gün bakıyorum kıpır kıpır bence sen 2 gün beklemelisin

Ben ne zaman duyucam o tepikleri acaba
Baloncuk bile duyamadim.henuz :)
Benim kiz tembel olucak galiba biraz

esinertugrul canim hadi gozun aydin cok sevindim :)
Sagol canim darisi basina.bende pek hissetmiyorum gobegim oldugu icin olabilir ama arada biseyler oluyor da bagirsak mi bebek mi ayirt edemedim daha

Ben ne zaman duyucam o tepikleri acaba
Baloncuk bile duyamadim.henuz :)
Benim kiz tembel olucak galiba biraz

esinertugrul canim hadi gozun aydin cok sevindim :)
Canım İnan zamanla hissedeceksin :))
Çok net hissedeceksin hem de :))
Ben en net sabahları hissediyorum yatarken:)
Ben uyanınca kızım da uyanıyor :) gün içerisinde hiç hissetmediğim bile oluyor. Sabahları çok net :) sanki anne kalk ben acıktım bişiler ye der gibi :) 20.haftada başladı net hissetmem:)

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar benim bugün aile hekiminde yaptırdığım test sonuçları geldi devlet hastanesine gönderiyorlar normal çıkmış ama sevinemedim bile normalede güvenemiyoruz artık yarın kontrolüm var doktora sorup oda güvenmezse kendi hastanemde yaptırırım bi şikayetim hastalığım yok ama burdan okuyup tedbir amaçlı yaptırmıştım inş hepimiz bu mübarek cuma günü hayırlı sonuçlar alırız inşallahhhh

Ayyy kıyamam maşallahhh kızınaaaaa

Ayrıntılıdan çıktım. Beyni kalbi kolları bacakları felan sağlıklı gözüküyormuş.bi 4 gün kadar önden gidiyormuş. Bağırsağı hala parlak, kan yutmuş olabilir dedi. Bağırsağının bi kısmında sıvı birikmiş takip edilcek dedi. Bu bulgularla amniyosentez önerirdim ama zaten plesentan kanıyor amniyosentez ile düşük riskin çok yüksek olur dedi. Kendi doktorum gittikce takip edecekmiş. Bu kadar.

Bebeğin karındaki hareketleri annenin hareketleriyle tam ters zamanlıdır. Anne ne kadar durağan olursa bebek o kadar hareketli ve tepki verir konumda olur. Anne ne kadar hareketli olursa bebekte o kadar durağan olur. Anne adayları bu tepkileri genelde sabah uyandıklarında ya da gece yatarken hissederler çünkü bu saatlerde anne durağan bebek ise hareketli durumdadır. sibeluA

happymom87 canım bu kadar önemli bir konuda nasıl böyle bir ihmal yaparlar anlayamıyorum ya bişey olsa bunun vebalini kim üstlenecek.. bizler hep garanti olsun diye 2-3 doktora mı gidip danışıp tahliller yaptırmak zorundayız maddi manevi bizi yıpratıp sonra bütün hastalıkların başı stres desinler

Sagol canim darisi basina.bende pek hissetmiyorum gobegim oldugu icin olabilir ama arada biseyler oluyor da bagirsak mi bebek mi ayirt edemedim daha
Amiin insallah :)
Bende ayirt edemiyorum. Insallah yakinda ayirt edebilirim canim
Ayy ne guzel ya :)
Kınayımda başıma gelsin
Şaka bi yana Rabbim bu duyguyu bana da hissettrisn insallah en kisa zamanda canim

happymom87 canım bu kadar önemli bir konuda nasıl böyle bir ihmal yaparlar anlayamıyorum ya bişey olsa bunun vebalini kim üstlenecek.. bizler hep garanti olsun diye 2-3 doktora mı gidip danışıp tahliller yaptırmak zorundayız maddi manevi bizi yıpratıp sonra bütün hastalıkların başı stres desinler

Canim tesekkur ederim.bilgiler icin.
Sabah aksam.oglen ikindi farketmedi henuz :)
Ozellikle yatiyorum uzaniyorum duymak icim ama kısmet olmadi.
Doktorum 19 da en erken dedi normalde ama iste insan sabirsizlaniyo

Haklısın canım o konuda.. Ben de tsh ile ilgili Konuda doktorumu suçladım, körü körüne olan güvenim sarsıldı vallahi. Sonuçta normal çıktı ama gercekten yüksek de olabilirdi. Benim ilk hamileligim tecrübesizim. Çoğumuz gibi. Bizi zir cahil kabul edip ona göre her şeyi söylemeleri lazım. Kan testi idrar testi gerektigince takip etmeleri lazim. Ben ona en değerli varlığımı bebegimi sonra da kendimi emanet ediyorum yani bu az buz bir şey degil benim gözümde. Güvenin sarsıldı mi toparlaması zor. Cinsiyet tahmini belki tolore edilebilir bir şey ama bebeğin sağlığını tehlikeye atmak çok başka. Yeni bir doktora alışmak içine sinmesi de bir süreç. Öfkeyle de kalkma ama gercekten hzuursuzsan o zaman gemileri yakar ve doktorunu degıstır güzelim; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…