2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim benim.Bak bağırsak kalınlığı biliyorsun geciyormus zamanla. İnşallah sizinki de geçecek. . Yine de icin rahat olsun istiyorsan amniyosentez yerine o kan tahlillerinden yaptır imkanın varsa. En azından için rahat eder. Üzme kendini güzel anne :) Çok yakışıklı ve sağlıklı bir oğlun var Allah in izniyle..
Gelmiş geçmiş olsun diyelim.

Yani bu böyle kalsın istemiyorum. Saglik bakanligina mi sikayet etmeli, burda da bir topic açarım belki insanlar bilinçli olsun.. Her kurumu zan altında bırakmak istemiyorum ama endokrin doktoru da saglık ocağında yapılan testlerde yanilmalar olduğunu söylüyor ve belli ki çok sık karşılaştığı icin normal gibi karşılıyor, insanlar ücretsiz diye biraz yol geçen hanı hobi gibi kan veriyorlar belki orda da bir bıkkınlık birikme ihmal durumu oluyor bu durumda bilmiyorum tabiki affedebilir kabul edilebilir bir şey degil ne olursa olsun.
Diyelim ki senin benim imkanımız var e olmayan ne yapacak. Ordaki sonuca göre tedavi olacak hasta edecek kendini. Sonra afedersin ..ok yoluna gitti niyazi!

Günaydın herkese hala hareket hissedemedim heyecanla bekliyorum.. gbilges Her şey iyi olacak canım içini ferah tut

Kızlar sabır biraz :)) 19. haftanız bi geçsin hissetmeye başlayacaksınız. BUrda bizlerden etkilenip tedirgin olmayın sakın. Hepimiz aynı haftalarda değiliz sonuçta... Ben de sabırsızlanmıştım ama 19+2 de seyirme olarak çok nadir hissettim. Az kaldı bekleyin :))

Gunaydin canım gözünaydin...
Maşallah Oğlusuna... detaylı kontrolünün de rastgitsin güzel haberlerin devamını bekliyoruz..

İnşallah ya her an tetikteyim , ilk buraya yazacağım

Bende gün içinde bazen seyirme gibi bişeyler hisediyorum ama çok sık değil. Senin ki sık mı oluyor :)

Ama Böyle üzgün üzgün tatsız yazmışsın hiç olmadı bak Maşallah bak herşeyi gayet güzel ve bağırsağında ki durumda emin ol geçicidir sen neşeli ol sakin huzurlu ol oğlun onuda atlatacak

Kızlar ben 19. Haftamda ayrıntılıya girdim ve hareketlerini hissediyorum ben şuan arkası dönük galiba hatta dedim ooo erken başlamış daha yeni yeni başlar onu da bu kadar bilemezsin dedi , demek ki sizlerin ilk gebelikleri olduğu için yavaş yavaş pıtpıtlar bu haftanda da önümüzde ki hafta gelicek :)

Bende gün içinde bazen seyirme gibi bişeyler hisediyorum ama çok sık değil. Senin ki sık mı oluyor :)
Mesela sabahtan vardı hareketlenmeler şimdi durdu yarım saattir falan birşey yok. Masa başı çalışıyorum sürekli oturduğum için rahat hissedebiliyorum. Zaten en çok işteyken hissediyorum. Akşamlarıda tv karşısında uzanırken arada hissettiriyor kendini.

Evet etkileniuoruz sanirim canin :) ve acele ediyoruz yok yere farkindayim da işte :)

Canim sana sonuna kadar katiliyorum denek degiliz biz.

gbilges canım yazindan enerjinin düşük olduğunu hissettim lutfen yukselt enerjini icini ferah tut stres yapma Allahin izniyle her sey yoluna girer.. bütün önemli organlarında her şey yolunda kalp beyin hepsi iyi diyorsun bunun için kocaman bir şükür maşallah diyelim bir kere
Keşke bağırsaktaki pürüz olmasaydı kalbini canını sikmasaydi ama çok önemli bir şey olsa düzenli takip dışında da bir şeyler de gerekirdi amnıyosentez sadece bir test tedavi değil sonuçta biz neticeye odaklanalim. İnşallah zamanla sonraki kontrolde kaybolacak sıvı birikimi kan birikimi gibi bir seydir.. hayati organları turp gibi yeğenimin sen de kendini üzme, bol bol dua et. Ben dualarla tsh değerini düşürdüm bak.
Biz bu forumdan mutlu ayrılıcazzz kucağımızda bebeklerimizle işte o kadar...

Son düzenleme:
Canım maşallah söylemeden edemedim cidden happymom sın sen ne kadar güzel destek oluyorsun güzel cümlelerinle.

Sata gore 18 +4 nasil 19 oluyorki canim anlamadimm ben
Yani yaş gibi düşün..18+0 18. Haftanı doldurdun bitti ayrıldın demek 18+1 19. Haftayı dolduruyo demek nasıl bir çocuk 1 yaşını geçer de 2yi dolduruyo deriz ya sende 19dan gün alıyosun mantık bu.internette var da resim yükleyemiyorum.google yaz 19. Hafta hangi günlerdir gebelikte diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…