- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.881
Ayy yazık bizeGünaydın herkese hala hareket hissedemedimheyecanla bekliyorum.. gbilges Her şey iyi olacak canım içini ferah tut
Canim benim.Bak bağırsak kalınlığı biliyorsun geciyormus zamanla. İnşallah sizinki de geçecek. . Yine de icin rahat olsun istiyorsan amniyosentez yerine o kan tahlillerinden yaptır imkanın varsa. En azından için rahat eder. Üzme kendini güzel anne :) Çok yakışıklı ve sağlıklı bir oğlun var Allah in izniyle..Ayrıntılıdan çıktım. Beyni kalbi kolları bacakları felan sağlıklı gözüküyormuş.bi 4 gün kadar önden gidiyormuş. Bağırsağı hala parlak, kan yutmuş olabilir dedi. Bağırsağının bi kısmında sıvı birikmiş takip edilcek dedi. Bu bulgularla amniyosentez önerirdim ama zaten plesentan kanıyor amniyosentez ile düşük riskin çok yüksek olur dedi. Kendi doktorum gittikce takip edecekmiş. Bu kadar.
happymom87 canım bu kadar önemli bir konuda nasıl böyle bir ihmal yaparlar anlayamıyorum ya bişey olsa bunun vebalini kim üstlenecek.. bizler hep garanti olsun diye 2-3 doktora mı gidip danışıp tahliller yaptırmak zorundayız maddi manevi bizi yıpratıp sonra bütün hastalıkların başı stres desinler
Günaydın herkese hala hareket hissedemedimheyecanla bekliyorum.. gbilges Her şey iyi olacak canım içini ferah tut
Ayy yazık bize
Kizlar günaydindoktordan geldik oglusum büyümüş haftasinida yakalamisiz 20+3 olduk. 26 cm 356 gr dedi icim rahat bugün .detayli usg icin bikac yer onerdi hastanede radyoloji uzmani yapiyormus 214 liraya arastiricaz bakalim.darisi bekleyenlere insallah hep güzel haberler alalim
Aramızda 4 gün var senin de kı sanırım canım,napacagız biz bu nazlı kızlarla cinsiyeti de geç öğrendim zatenAyy yazık bize
İnşallah ya her an tetikteyim , ilk buraya yazacağımKızlar sabır biraz :)) 19. haftanız bi geçsin hissetmeye başlayacaksınız. BUrda bizlerden etkilenip tedirgin olmayın sakın. Hepimiz aynı haftalarda değiliz sonuçta... Ben de sabırsızlanmıştım ama 19+2 de seyirme olarak çok nadir hissettim. Az kaldı bekleyin :))
Bende gün içinde bazen seyirme gibi bişeyler hisediyorum ama çok sık değil. Senin ki sık mı oluyor :)Kızlar sabır biraz :)) 19. haftanız bi geçsin hissetmeye başlayacaksınız. BUrda bizlerden etkilenip tedirgin olmayın sakın. Hepimiz aynı haftalarda değiliz sonuçta... Ben de sabırsızlanmıştım ama 19+2 de seyirme olarak çok nadir hissettim. Az kaldı bekleyin :))
Ayrıntılıdan çıktım. Beyni kalbi kolları bacakları felan sağlıklı gözüküyormuş.bi 4 gün kadar önden gidiyormuş. Bağırsağı hala parlak, kan yutmuş olabilir dedi. Bağırsağının bi kısmında sıvı birikmiş takip edilcek dedi. Bu bulgularla amniyosentez önerirdim ama zaten plesentan kanıyor amniyosentez ile düşük riskin çok yüksek olur dedi. Kendi doktorum gittikce takip edecekmiş. Bu kadar.
Canim.benim 18+4 bugun. burada 19 gozukuyor nedense.Aramızda 4 gün var senin de kı sanırım canım,napacagız biz bu nazlı kızlarla cinsiyeti de geç öğrendim zaten
Mesela sabahtan vardı hareketlenmeler şimdi durdu yarım saattir falan birşey yok. Masa başı çalışıyorum sürekli oturduğum için rahat hissedebiliyorum. Zaten en çok işteyken hissediyorum. Akşamlarıda tv karşısında uzanırken arada hissettiriyor kendini.Bende gün içinde bazen seyirme gibi bişeyler hisediyorum ama çok sık değil. Senin ki sık mı oluyor :)
Evet etkileniuoruz sanirim canin :) ve acele ediyoruz yok yere farkindayim da işte :)Kızlar sabır biraz :)) 19. haftanız bi geçsin hissetmeye başlayacaksınız. BUrda bizlerden etkilenip tedirgin olmayın sakın. Hepimiz aynı haftalarda değiliz sonuçta... Ben de sabırsızlanmıştım ama 19+2 de seyirme olarak çok nadir hissettim. Az kaldı bekleyin :))
Canim sana sonuna kadar katiliyorum denek degiliz biz.Yani bu böyle kalsın istemiyorum. Saglik bakanligina mi sikayet etmeli, burda da bir topic açarım belki insanlar bilinçli olsun.. Her kurumu zan altında bırakmak istemiyorum ama endokrin doktoru da saglık ocağında yapılan testlerde yanilmalar olduğunu söylüyor ve belli ki çok sık karşılaştığı icin normal gibi karşılıyor, insanlar ücretsiz diye biraz yol geçen hanı hobi gibi kan veriyorlar belki orda da bir bıkkınlık birikme ihmal durumu oluyor bu durumda bilmiyorum tabiki affedebilir kabul edilebilir bir şey degil ne olursa olsun.
Diyelim ki senin benim imkanımız var e olmayan ne yapacak. Ordaki sonuca göre tedavi olacak hasta edecek kendini. Sonra afedersin ..ok yoluna gitti niyazi!
Hiç üzülme canım..ayrıca 19dasın zaten 18+0 18+6 bu günler 19.hafta diye kabul ediliyoCanim.benim 18+4 bugun. burada 19 gozukuyor nedense.
Ay bilsem uzulmeye basliyorym artik
Canım maşallahgbilges canım yazindan enerjinin düşük olduğunu hissettim lutfen yukselt enerjini icini ferah tut stres yapma Allahin izniyle her sey yoluna girer.. bütün önemli organlarında her şey yolunda kalp beyin hepsi iyi diyorsun bunun için kocaman bir şükür maşallah diyelim bir kere
Keşke bağırsaktaki pürüz olmasaydı kalbini canını sikmasaydi ama çok önemli bir şey olsa düzenli takip dışında da bir şeyler de gerekirdi amnıyosentez sadece bir test tedavi değil sonuçta biz neticeye odaklanalim. İnşallah zamanla sonraki kontrolde kaybolacak sıvı birikimi kan birikimi gibi bir seydir.. hayatı organları turp gibi yeğenimin sen de kendini üzme, bol bol dua et. Ben dualarda tsh değerini düşürdüm bak.
Biz bu forumdan mutlu ayrılıcazzz kucağımızda bebeklerimiz le işte o kadar...
Sata gore 18 +4 nasil 19 oluyorki canim anlamadimm benHiç üzülme canım..ayrıca 19dasın zaten 18+0 18+6 bu günler 19.hafta diye kabul ediliyo
Yani yaş gibi düşün..18+0 18. Haftanı doldurdun bitti ayrıldın demek 18+1 19. Haftayı dolduruyo demek nasıl bir çocuk 1 yaşını geçer de 2yi dolduruyo deriz ya sende 19dan gün alıyosun mantık bu.internette var da resim yükleyemiyorum.google yaz 19. Hafta hangi günlerdir gebelikte diyeSata gore 18 +4 nasil 19 oluyorki canim anlamadimm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?