2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Tamam canım sağol giderken sorarım yine sana bunu yerini filan

Canim yemende bi sikinti yok :) eger pismemis cigere elini surup yikamadan yada dograrken falan yanlislikla farketmeden bi yerine surersen orda leke oluyo diye duydum bende ama tabi gercekligi bilinmez :)

Kızlar benim annem inanmamış denemiş bir de dalga gecerek bacağını ellemiş benim 15 yaşıma kadar bacağımda kahve leke vardı ufakti ama vardi sonra kayboldu . Hatta iyiki yüzüme dokunmamışim diye de esprisini yapar. Batıla inanmayın batılsiz kalmayın :)))

Kızlar ciğer yeme ile ilgili ne düşünüyorsunuz kayınvalidem yapacakmış ekmeğin işine koyup yemeyi çok seviyorum ama şu batıl inanış var ya bebekte leke çıkar napayım yemeyeyim mi??
Yok canım o öyle değil. Hani ciğeri yıkarken ya da pişirirken falan ellerin kirlendi diyelim. O ciğerli ellerini bir yerine sürersen yüzüne burnuna misal , bebeğin tam orasında leke olurmuş. Ama sürmezsen bir yerine bşy olmazmış. Ben böyle duymuştum

All baby baby de güzel olmayan bir şey var mı harikalar ben baya fiyat sordum yerleri de bostancidaymis hatta duyunca o zaman yerinizde görürüm demiştim. Çok güzeller..

Kızlar hepsiburada da çok güzel indirimler var.Beşik,bebek dolapları normal dolaplar ,anne bebek erkek bi çok şeyde var.Bakın derim.

Kızlar size bişey sorucam
Civilden aldiginiz biseyi fiş olmadan degisim yapabiliyoruz mu?
Yapaniniz varmi acaba

Sen yine hazırlıklara başladın canım ben daha çöp almadım
Aman aldığımız atlet don zıbın. Allah korusun doğursam yatırcak yerim yok

Kızlar yengem bu çöp kovasından kullanıyor çokta memnun bende bu hsonu bakmayı düşünüyorum pratik olabilir bilemedim siz ne dersiniz?
Bir ara burda da muhabbeti dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ben de bu çöp kovasından alacağım.

Kızlar yengem bu çöp kovasından kullanıyor çokta memnun bende bu hsonu bakmayı düşünüyorum pratik olabilir bilemedim siz ne dersiniz?

Evet canım ben aldım.. Çok kullanışlı. Paylaştığımda da kullanışlı olduğunu söylemişti kızlardan bilenler duyanlar

Yok canim benim zaten cigerle pek aram yok tavuk cigerin severim onuda bi kere deniyim dedim yiyemedim zaten bi daha da yemem sanmiyorum :)

meraba kızlar :) ben bugün kontrole gittim oğluşu gördüm.kıpır kıpırdı herşey gayet yolunda idrar testim de güzel çıktı.bu sefer annemle gittik o da gördü.cinsiyeti kesindi ama aklımda bi şüphe vardı yinede hep doktora söyledim tekrar bakalım diye o da baktı valla ben pipinin yalancısıyım pipi var burda dedi.artık şüphe de kalmadı aklımda hiç

ve ben bugün teyze olcağımı öğrendim.ablamın 2,5 yaşında ikiz bebekleri var tüp bebekle oldular.ablamın genetik bi sorunu var yumurtalarının %20si sağlıklı dolayısıyla da hamile olduğunda bebek sağlıksız olduğu için 7-8 haftalıkken düşüyo.daha önce 2-3 kez düşük yaptı.sağlıklı olma ihtimali de var da düşük bi ihtimal.ama ablam 9 haftalık olmuş .yinede belli olmaz önümüzdeki 1 ay içinde sağlıklı olup olmadığı belli olur.annem tepki gösterse de ben inşallah sağlıklıdır diye dua ediyorum.utanmış söyleyememiş de kimseye.bu ablamdan küçük bi ablam daha var onun henüz yok ondan böyle bi haber beklerken büyük ablam bizi şoka uğrattı.yani oğluşa bi kardeş geliyo.küçük ablamında olursa tam bi curcuna annem kafayı yiycek bu gidişle

Canım bunu burada kaç kere anlattım bilmiyorum belki okumuşsundur:) eğer gerçekten ciddi bir sıkıntı olsa doktorun bu kadar rahat olmazdı. Benim ilk hamileliğimde sıkıntı çıktığında perinatolog hemen bir prof a git vakit kaybetme dedi, kendi doktorum durum ciddi dedi hemen bir prof a git dedi. Prof a gittim sonlandırmamız gerekiyor dedi, başkasına gittim oda aynı.. yani demek istediğim şu ki bebişinin ciddi bi sıkıntısı olsa doktorun rahat davranmazdı. Böyle ufak tefek sıkıntıları çoğu hamile yaşıyor. O yüzden kendini lütfen sıkıntıya sokma. Kötü şeyler düşünme lütfen. Bebişin bu minnacık sıkıntıyı en kısa zamanda atlatacaktır. İçin rahat olsun kendini ferahlatmaya çalış tamammı canım.

Nasıl tatlış ama bunlar yaaa

canım içini ferah tut bu olabiliyor bizim bu haftalarımızda gün içinde hareket etse bile hissedemiyoruz hareket halindeyken.. akşamları da bazen keyfi ne zaman gelirse hareket ediyor öyle olmuştur mutlaka eder.

Evet kızlar çok haklıymışsınız :) Dün neredeyse tüm gece bekledim, uyuyamadım, sonra küçük beyimiz lütfetti de azıcık bir kıpırdadı, annesi de biraz olsun uyuyabildi. Az önce bugün yazılanları okurken de küçük bir tekme hissettim normalde hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim ama gerçekten annelik bu zamanlarda başlıyormuş, ben de kendime ne duygusuzum derdim, dün dokunsalar saatlerce ağlardım hepimizin bebişleri hep kıpır kıpır olsun da biz endişelenmeyelim inşallah

Kızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…