- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.921
Hiç psikopatlık değil canım düşün ben sağlık ocağından sonra 3 farklı yerde yaptırdımnapiyim korktum:) bi dahakine dragosta kartal araştırma hastanesinin polikliniği açıldı orada yaptırabilirsin. Araştırma hastanesi olduğu için sonuçları güvenilir. Benim 3 yerden biri orasıydı. Bende bi daha yaptıracağım orada. Hem bi daha özelde para vermemiş oluruz:)
Canim yemende bi sikinti yok :) eger pismemis cigere elini surup yikamadan yada dograrken falan yanlislikla farketmeden bi yerine surersen orda leke oluyo diye duydum bende ama tabi gercekligi bilinmez :)
Yok canım o öyle değil. Hani ciğeri yıkarken ya da pişirirken falan ellerin kirlendi diyelim. O ciğerli ellerini bir yerine sürersen yüzüne burnuna misal , bebeğin tam orasında leke olurmuş. Ama sürmezsen bir yerine bşy olmazmış. Ben böyle duymuştumKızlar ciğer yeme ile ilgili ne düşünüyorsunuz kayınvalidem yapacakmış ekmeğin işine koyup yemeyi çok seviyorum ama şu batıl inanış var ya bebekte leke çıkar napayım yemeyeyim mi??
Kızlar alışverişe başlayanlar ben cesaret edemediğimden bekliyorum ama size en beğendiğim ürünleri atayım belki beğenirsiniz , çevremde ki kimseye demiyorumkıymetinizi bilin
Eki Görüntüle 1916868 Eki Görüntüle 1916869 Eki Görüntüle 1916870 Eki Görüntüle 1916871
All baby baby de güzel olmayan bir şey var mı harikalar ben baya fiyat sordum yerleri de bostancidaymis hatta duyunca o zaman yerinizde görürüm demiştim. Çok güzeller..
Canim 18+0 la 18+6 arası demek 19.haftanin içindesiniz demek. Bak ben suan 19+1 im 19+6 ya kadar ki süreç te 20.haftadayim demek. Bu şekilde.Sata gore 18 +4 nasil 19 oluyorki canim anlamadimm ben
Anladim canim simdi, oyleymis. ondan 19 yaziyor demekki bende.Canim 18+0 la 18+6 arası demek 19.haftanin içindesiniz demek. Bak ben suan 19+1 im 19+6 ya kadar ki süreç te 20.haftadayim demek. Bu şekilde.
Aynen cnm bende 19+3 teyim 20.haftanın içinde olmuş oluyorumAnladim canim simdi, oyleymis. ondan 19 yaziyor demekki bende.
Aman aldığımız atlet don zıbın. Allah korusun doğursam yatırcak yerim yokSen yine hazırlıklara başladın canım ben daha çöp almadım
Bir ara burda da muhabbeti dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam. Ben de bu çöp kovasından alacağım.Kızlar yengem bu çöp kovasından kullanıyor çokta memnun bende bu hsonu bakmayı düşünüyorum pratik olabilir bilemedim siz ne dersiniz?
Kızlar yengem bu çöp kovasından kullanıyor çokta memnun bende bu hsonu bakmayı düşünüyorum pratik olabilir bilemedim siz ne dersiniz?
Yok canim benim zaten cigerle pek aram yok tavuk cigerin severim onuda bi kere deniyim dedim yiyemedim zaten bi daha da yemem sanmiyorum :)@Prenses2017 Kızlar benim doktorumun ilk gittiğimde beslenme hakkında bilgi verirken söylediği şeyi aynen aktarıyorum "büyükler sana kan yapsın diye ciğer yedirmeye çalışacaktır, sakın yeme sakatatların hepsi yasak" bende ciğere bayılırım bu arada
Canım bunu burada kaç kere anlattım bilmiyorum belki okumuşsundur:) eğer gerçekten ciddi bir sıkıntı olsa doktorun bu kadar rahat olmazdı. Benim ilk hamileliğimde sıkıntı çıktığında perinatolog hemen bir prof a git vakit kaybetme dedi, kendi doktorum durum ciddi dedi hemen bir prof a git dedi. Prof a gittim sonlandırmamız gerekiyor dedi, başkasına gittim oda aynı.. yani demek istediğim şu ki bebişinin ciddi bi sıkıntısı olsa doktorun rahat davranmazdı. Böyle ufak tefek sıkıntıları çoğu hamile yaşıyor. O yüzden kendini lütfen sıkıntıya sokma. Kötü şeyler düşünme lütfen. Bebişin bu minnacık sıkıntıyı en kısa zamanda atlatacaktır. İçin rahat olsun kendini ferahlatmaya çalış tamammı canım.Ayrıntılıdan çıktım. Beyni kalbi kolları bacakları felan sağlıklı gözüküyormuş.bi 4 gün kadar önden gidiyormuş. Bağırsağı hala parlak, kan yutmuş olabilir dedi. Bağırsağının bi kısmında sıvı birikmiş takip edilcek dedi. Bu bulgularla amniyosentez önerirdim ama zaten plesentan kanıyor amniyosentez ile düşük riskin çok yüksek olur dedi. Kendi doktorum gittikce takip edecekmiş. Bu kadar.
Nasıl tatlış ama bunlar yaaaKızlar alışverişe başlayanlar ben cesaret edemediğimden bekliyorum ama size en beğendiğim ürünleri atayım belki beğenirsiniz , çevremde ki kimseye demiyorumkıymetinizi bilin
Eki Görüntüle 1916868 Eki Görüntüle 1916869 Eki Görüntüle 1916870 Eki Görüntüle 1916871
canım içini ferah tut bu olabiliyor bizim bu haftalarımızda gün içinde hareket etse bile hissedemiyoruz hareket halindeyken.. akşamları da bazen keyfi ne zaman gelirse hareket ediyor öyle olmuştur mutlaka eder.
günaydın kızlarrrr
canım hepimiz aynıyız maalesef. dün akşamdan beri bende öyleyim bir önceki akşam kıpır kıpır olan çocuk hareketler yavaşladı çok nadir hissediyorum ve panik yapıyorum maalesef. ama normal bunlar artık bebişimiz düzenli olarak uyuyup uyanıyor diye düşünüyorum. evham bebekleri daha çok strese sokar.
canım benim bebiş bir gün çok hareketli bir gün çok sakin bende bazen böyle evham yapıyorum hatta akşamları yemekten sonra sırt üstü yattığımda çok hareket eder ama bazı günler onuda yapmıyor ertesi gün bakıyorum kıpır kıpır bence sen 2 gün beklemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?