- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.961
canım üzme kendini bak bebeğinde bu yüzden kasıyo olabilir kendini. bende grip olduğumda iki gün boyunca hiç hissetmemiştim ağlayarak doktora gittim. bir baktım ki miniğimin keyfi yerinde parmağını emiyor.Hanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba
canım benim kadın doğum doktorları rahatlıkla rapor veriyor. çünkü seninde durumun olağan üstü hal yani. karnım ağrıyo desen rapor alırsın ki senin durumunda doktordan çıkıp eve gidip yatman gerekirdi. çoğumuz mecbur çalışmak zorundayız. birde sana bakan dr neden rapor yazmadı ki. git heyete gir 1 ay yat evinde. evladın herşeyden daha önemli şu anda. bol bol dua ve istirahat emin ol iyi olacaksınızHerkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Maşallahhhh cnmmmm gözünaydınPersembe gunu saglik ocaginda yaptirdigim tahlillerde Tsh 1.87 kan 13.75 demir 96 bütün değerler cok iyi çıkmış enfeksiyon yok.anam napsam şaşırdımyalniz sunu fark ettim b12 depom baya düşmüş.hamile kalmadan birkac hafta once 1450 olan degerim 549a düşmüş.bebis depomu baya harcamış.gerci su an bile normale göre oldukça yüksek
Canim.. Biliyorum elinde değil. Seninle bu konuları çok konuştuk zaten bir türlü anlamıyordum bu doktor nasıl yat dinlen demiyor diye ama biliyorum sen yatıp dinlenmeyi sorduğunda da gerek yok diyordu. O doktor rapor versin dediği gibi. Sende bir güzel yat dinlen. KV den de yardımcı olur sana gelir bakar sonra hersey daha güzel olur annesi. Bugünleri yaşayan biri olarak diyebileceğim şey şu lütfen artık raporundan sonra VC ve yemek dışında kalkma ayağa. Ben bu forumda çok insanla konuştum hepsi yat dinlen,bol su iç geçer dedi. Benim doktorum bide+olarak kabız olma demisti. Sen tabiki bu gittiğin doktorunu dinle,bunlarda aklında olsun. Kısa zamanda geçer Allahın izniyle. Bak annesi 1 hafta önde çıkmış oğlun demekki güzel besleniyor,keyfi yerinde.Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Ay pek ciciler bunlar annesi sağlıkla giysin çok hoş renkler sakin yumuşacıkKızlar iyi geceler .
Ben dayanamadim yine bişeyler aldım Beren` ime :)
Haklısın canım o konuda.. Ben de tsh ile ilgili Konuda doktorumu suçladım, körü körüne olan güvenim sarsıldı vallahi. Sonuçta normal çıktı ama gercekten yüksek de olabilirdi. Benim ilk hamileligim tecrübesizim. Çoğumuz gibi. Bizi zir cahil kabul edip ona göre her şeyi söylemeleri lazım. Kan testi idrar testi gerektigince takip etmeleri lazim. Ben ona en değerli varlığımı bebegimi sonra da kendimi emanet ediyorum yani bu az buz bir şey degil benim gözümde. Güvenin sarsıldı mi toparlaması zor. Cinsiyet tahmini belki tolore edilebilir bir şey ama bebeğin sağlığını tehlikeye atmak çok başka. Yeni bir doktora alışmak içine sinmesi de bir süreç. Öfkeyle de kalkma ama gercekten hzuursuzsan o zaman gemileri yakar ve doktorunu degıstır güzelim; )[/QUOTE
Canım tabiki yanılabilir ama benle çok dalga geçti doktor haklımı acaba ben mi fazla hassasım diye bişeyde diyemedim ama sonra hislerimde haklı çıktım ve bana 3 haftadır cinsiyet baktığıma göre bende şüphelenmişim bişeylerden dedi aslında alakası yok üsteleyen bendim... yani genel olarak tavrını da çok açıklayıcı bulmadım eşim de soğudu ondan.. tekrar bir detaylıya girip 2 arkadaşımın doğum yaptığı bir doktor var ona başlayacağım
teşekkür ederim canım hoşbulduktroid konusunda ufak bi sıkıntı yaşadın sanırım kısa sürede yanlışın düzelmesine boş yere ilaç kullanmak zorunda kalmamana çok sevindim. ayrıca 2000 sayfayı okurken kızın için aldığın tüm ürünleri takip ettim ve çoğuna bayıldım, güzel günlerde kullansın miniğin
Canım benim başına gelen aksilik öyle üzücü ki ve pek açıdan güvenirliğimizi tehdit ediyor hem de sağlık konusunda en titiz davranması gereken halk sağlığı labaratuarlarına!!Evet canım atlattık çok şükür...
Amiin hepimiz aldığımız şeyleri güzel günlerde giydirelim sağlıkla gelsinler dee , Teşekkür ederim
meraba kızlar :) ben bugün kontrole gittim oğluşu gördüm.kıpır kıpırdı herşey gayet yolunda idrar testim de güzel çıktı.bu sefer annemle gittik o da gördü.cinsiyeti kesindi ama aklımda bi şüphe vardı yinede hep doktora söyledim tekrar bakalım diye o da baktı valla ben pipinin yalancısıyım pipi var burda dedi.artık şüphe de kalmadı aklımda hiç
ve ben bugün teyze olcağımı öğrendim.ablamın 2,5 yaşında ikiz bebekleri var tüp bebekle oldular.ablamın genetik bi sorunu var yumurtalarının %20si sağlıklı dolayısıyla da hamile olduğunda bebek sağlıksız olduğu için 7-8 haftalıkken düşüyo.daha önce 2-3 kez düşük yaptı.sağlıklı olma ihtimali de var da düşük bi ihtimal.ama ablam 9 haftalık olmuş .yinede belli olmaz önümüzdeki 1 ay içinde sağlıklı olup olmadığı belli olur.annem tepki gösterse de ben inşallah sağlıklıdır diye dua ediyorum.utanmış söyleyememiş de kimseye.bu ablamdan küçük bi ablam daha var onun henüz yok ondan böyle bi haber beklerken büyük ablam bizi şoka uğrattı.yani oğluşa bi kardeş geliyo.küçük ablamında olursa tam bi curcuna annem kafayı yiycek bu gidişle
Ayyy öğrencilerim bebisime biberon ve emzik almışlar öğretmenler günü hediyesi olarak.ayyy çok mutlu oldum :)
Kızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)
Hanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba
Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.Selam güzel Nisan anneleri, size bir şey danısacaktımMayıs başı anne adayı olarak kendi grubumda biraz önden gittigim icin siz tecrubeli anne adaylarına danısmak istedim.
Detaylı ultrason icin radyologa mı gittiniz, yoksa kadın dogumcunuz mu baktı? Benim doktorum kendi bakacagını ancak ikinci bir göz olması icin üniversitedeki hocası olan bir prof'a yönlendirdigini söyledi, ancak onun da alanı kadın dogum. Eminim işinin ehlidir ancak cogu yerde de radyolog bakıyor diye okudum, o yüzden kafam karıstı birazcık :) Aydınlatabilirseniz cok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?