2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Persembe gunu saglik ocaginda yaptirdigim tahlillerde Tsh 1.87 kan 13.75 demir 96 bütün değerler cok iyi çıkmış enfeksiyon yok.anam napsam şaşırdım yalniz sunu fark ettim b12 depom baya düşmüş.hamile kalmadan birkac hafta once 1450 olan degerim 549a düşmüş.bebis depomu baya harcamış.gerci su an bile normale göre oldukça yüksek

Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off

merve100 canim hemen olumsuz düşünme lütfen.her hareketini hissedemeyebiliriz.ustelik bu haftalarda düzenli olmasini beklememeliyiz.yeri bol hareket etse bile sen hissetmiyor olabilirsin.

simarik83 canim ben de carters urunlerine bayılıyorum.zaten urune tıkladığında sepete ekle kisminin orda dokumadan dolayi kalıplarımiz dardir gibi birsey yazıyor

mischiefocean83 canim ben de birsey almadim bebise.6. ayi bitireyim öyle baslarim diyorum.simdiden alirsam 4 ay ne yapacağım ne alacagim diye düşünüyorum :)

canım üzme kendini bak bebeğinde bu yüzden kasıyo olabilir kendini. bende grip olduğumda iki gün boyunca hiç hissetmemiştim ağlayarak doktora gittim. bir baktım ki miniğimin keyfi yerinde parmağını emiyor.
ondan sonra çok takmamaya çalışıyorum. ishalden bebeğe bişey olmaz merak etme sen. anne yorulunca bebeklerde yoruluyor doğal olarak. bol bol elini karnına koy dua et canım Allah ın izniyle bebeğine bişeycik olmaz

canım benim kadın doğum doktorları rahatlıkla rapor veriyor. çünkü seninde durumun olağan üstü hal yani. karnım ağrıyo desen rapor alırsın ki senin durumunda doktordan çıkıp eve gidip yatman gerekirdi. çoğumuz mecbur çalışmak zorundayız. birde sana bakan dr neden rapor yazmadı ki. git heyete gir 1 ay yat evinde. evladın herşeyden daha önemli şu anda. bol bol dua ve istirahat emin ol iyi olacaksınız

Maşallahhhh cnmmmm gözünaydın

Canim.. Biliyorum elinde değil. Seninle bu konuları çok konuştuk zaten bir türlü anlamıyordum bu doktor nasıl yat dinlen demiyor diye ama biliyorum sen yatıp dinlenmeyi sorduğunda da gerek yok diyordu. O doktor rapor versin dediği gibi. Sende bir güzel yat dinlen. KV den de yardımcı olur sana gelir bakar sonra hersey daha güzel olur annesi. Bugünleri yaşayan biri olarak diyebileceğim şey şu lütfen artık raporundan sonra VC ve yemek dışında kalkma ayağa. Ben bu forumda çok insanla konuştum hepsi yat dinlen,bol su iç geçer dedi. Benim doktorum bide+olarak kabız olma demisti. Sen tabiki bu gittiğin doktorunu dinle,bunlarda aklında olsun. Kısa zamanda geçer Allahın izniyle. Bak annesi 1 hafta önde çıkmış oğlun demekki güzel besleniyor,keyfi yerinde. arnavut_biberi de yazacaktır mutlaka.
Bol dua edelim,bu sayfadan hepimiz mutlu doğum haberlerimizi paylaşalım Allahın izniyle.
merve100 canım çok normal arada hissetmemek. Sen yakınsan bir sağlık ocağına git hergün bir doktor ve hemşire akşam 7 ye kadar nöbetçi oluyor genelde. Sağlık ocağının numarasi varsa teyit edip gidebilirsin ama bence telaslanmana gerek yok.Arada hissetmemek çok normal.

mischiefocean83 canım bence 7.ayda falanda gayette başlayabilirsin. Ben böyle daha rahat olacagimizdan taksit taksit alayım bitsin dedim. Yoksa herkesin ne zaman içinden geliyorsa almak istiyorsa o zaman başlamalı :) Sen yine bikaç takim falan al çok istiyorsan annesi. En azından bi nebze tatmin olursun bunları aldım diye hem.Allah kucağına almayi nasip etsin kötü şeyler düşünme annesi. Herşey yolunda bir problem yok. Bebeğin çok iyi.

pinar5487 Anladım canım.. Sen kararını vermişsin haklısın da.. İnşallah kısa sürede güzel bir enerji olur aranızdaa , güvenirsin bebişhine de sana da çok iyi bakar yeni doktorun..

Evet canım atlattık çok şükür...
Amiin hepimiz aldığımız şeyleri güzel günlerde giydirelim sağlıkla gelsinler dee , Teşekkür ederim

Evet canım atlattık çok şükür...
Amiin hepimiz aldığımız şeyleri güzel günlerde giydirelim sağlıkla gelsinler dee , Teşekkür ederim
Canım benim başına gelen aksilik öyle üzücü ki ve pek açıdan güvenirliğimizi tehdit ediyor hem de sağlık konusunda en titiz davranması gereken halk sağlığı labaratuarlarına!!
Senin iyi olman tek tesellisi bu işin!

Öncelikle gözünaydın canım hasret gidermişsiniizz miniğin iyiymişş maşallahh
Tekrar teyze olmanı da tebrik ederimm inşallah sağlıkla gelir minik bakarsın yaptığı doğum ablana yaramıştır ve bu sefer kendiliğinden sağlıkla gelecektir bu minnoş daa.. Ay ne güzel arka arkayaaa bebişler geliyor aileyee...
Allah anneaaneye deee yardım etsinnn olsunn varsın koşturmaca curcunaaa olsun herkes iyi olsun hepiniZe yetiştirir.. Annelerin özel güçleri var biz de o super momlardan olacağız inşallah

Ayyy öğrencilerim bebisime biberon ve emzik almışlar öğretmenler günü hediyesi olarak.ayyy çok mutlu oldum :)

Çok anlamlı öğretmenlik gerçekten (zorlukları bir yana tabiii) manevi tatmini olan bir meslek olduğu İçin çok başka olan mesleklerden biri... Hele böyle zamanlardaa minik kalpleriyle düşünüp ne almışlar hamiş öğretmenlerine canımmm yerimm :)))

KıZlar benim gibi göbeği çıkmayan anneler burda mı???
kafein_ canım çok şükür oğlun iyiymiş bu ne güzel haber!
Ama sen güzel haberleri arttırdın valla gülümseyerek okudum bugün gergin uyanmıştım bana da çok iyi geldi :) ablanın bebeği de sağlıkla gelsin inşallah:)

Pazartesi senin mutluluktan havalara uçma günün olacak canımm.. Her şey çooook güzel olacak biliyorum inanıyorum hissediyorum.. Sen bu konuyla ilgili sınavını büyük bir metanetle verdin ama bu sefer tüm melekler bebeğini pamuklara sardı, organlarını özenle korudular, kanını özenle seçtiler Allah özel olarak ilgilendi minnoşunla.. O yüzden kalbini ferah tut artık gülme zamanı...
Çarşamba günü de içimiz rahat kolkola emzirme seminerine gideceğizz..

Selam güzel Nisan anneleri, size bir şey danısacaktım Mayıs başı anne adayı olarak kendi grubumda biraz önden gittigim icin siz tecrubeli anne adaylarına danısmak istedim.

Detaylı ultrason icin radyologa mı gittiniz, yoksa kadın dogumcunuz mu baktı? Benim doktorum kendi bakacagını ancak ikinci bir göz olması icin üniversitedeki hocası olan bir prof'a yönlendirdigini söyledi, ancak onun da alanı kadın dogum. Eminim işinin ehlidir ancak cogu yerde de radyolog bakıyor diye okudum, o yüzden kafam karıstı birazcık :) Aydınlatabilirseniz cok memnun olurum

Canim dün benim de aynısı oldu 24 saatten fazla süre hissedemedim, her seyi denedim ama olmadi. Sonra kendiliginden hareketle di. biliyorum o tekmeleri hissetmeden icin rahat etmeyecek ama senin minnosun da annesini cok uzmeden hareketlerini hissettirecektir. belki pozisyonundan dolayi su an hissedemiyosun. Lütfen sıkmamaya çalış canini, birkac saat sonra hissediceksin buna inan

Canim böyle bir durumun Ohali mi olurmus ya kimse sana rapor vermeyen doktor mutlaka sikayet etmelisin. mevcut durumda çok şükür ki bebisin saglikli ama bambaska seyler de olabilirdi Allah im sizi korumuş. hemen rapor al ve yat evinde dinlen, tuvalet dışında kalkma. doktorum bana tuvalete bile sık gitmemeye calis demişti. dualarimiz sizinle kuzucuk çok kan yutmus demekki ama sen dinlenince o da iyi olacak ve bagirsaklari da tamamen saglikli olacak.

Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…