- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.941
canım içini ferah tutmaya çalış, biliyorum en ufak şeyde bile en kötüsünü düşünüyoruz hep ama bizim pozitif olmamız gerekir ki bebeklerimiz daha iyi olsun. Moralini yüksek tut, durum çok ciddi olsaydı farklı şekilde davranırdı doktorun bence, hep o şekilde anlatılıyor. inşallah küçük sorunlar da geçecek ve bebişini çok sağlıklı olarak kucağına alıcaksın.Ayrıntılıdan çıktım. Beyni kalbi kolları bacakları felan sağlıklı gözüküyormuş.bi 4 gün kadar önden gidiyormuş. Bağırsağı hala parlak, kan yutmuş olabilir dedi. Bağırsağının bi kısmında sıvı birikmiş takip edilcek dedi. Bu bulgularla amniyosentez önerirdim ama zaten plesentan kanıyor amniyosentez ile düşük riskin çok yüksek olur dedi. Kendi doktorum gittikce takip edecekmiş. Bu kadar.
Evet canım ben aldım.. Çok kullanışlı. Paylaştığımda da kullanışlı olduğunu söylemişti kızlardan bilenler duyanlar
Canim benim.. Allah acını hafifletsin,unuttursun. Bu bebeğini de sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Sanada hepimizede. Sen rahat olmaya çalış. Herhangi bir anomali olsa bu zamana kadar bi şekilde bir ipucu olurdu Allah korusun.Kızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)
Canımm inşallah çok güzel haberler alıcaksın pazartesi günü, ister istemez kötü düşünceler geliyodur aklına ama daha önce sen yazmıştın diye hatırlıyorum, sağlıksız gebelikler bir şekilde kendini belli ediyor. Senin her şey yolunda çok şükür, öyle de devam edecek. Güzel düşünelim, pozitif olalım, Allah'ın izniyle güzel haberlerimizi alalımKızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)
Kızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)
aldıklarının linkini atar mısın canım, birde bugüne özel ekstra indirim mi var doğru mu anladımBiz oglanin beşiği, dolabı, anne yani,arabasi,meyve sıkacağını aldık kızlar. 5-6 taksit yaptırdık.Doğuma kadar odeyelim bitsin diye. Allah aldiklarimizi huzurla kullanmayı nasip etsin hepimize,hepsinin içi dolu olsun inşallah.
Normalde çevremiz şimdiden almayın vs diyor ama bunu diyenler sonrasını düşünmüyor bizim için. Hepsini son aya bıraksak maddi anlamda zorlardi bu şekilde rahat rahat odeyebiliriz.
Hepimize ödeme kolaylığı diliyorum :)
Dedigim gibi hepsiburada ya mutlaka bakın özellikle çok fazla ücret ödemeden almak isteyen arkadaşlar varsa bazı şeyler ciddi anlamda uygun bugüne özel.
Güle güle günlerde kullanın inşallah canım :))Biz oglanin beşiği, dolabı, anne yani,arabasi,meyve sıkacağını aldık kızlar. 5-6 taksit yaptırdık.Doğuma kadar odeyelim bitsin diye. Allah aldiklarimizi huzurla kullanmayı nasip etsin hepimize,hepsinin içi dolu olsun inşallah.
Normalde çevremiz şimdiden almayın vs diyor ama bunu diyenler sonrasını düşünmüyor bizim için. Hepsini son aya bıraksak maddi anlamda zorlardi bu şekilde rahat rahat odeyebiliriz.
Hepimize ödeme kolaylığı diliyorum :)
Dedigim gibi hepsiburada ya mutlaka bakın özellikle çok fazla ücret ödemeden almak isteyen arkadaşlar varsa bazı şeyler ciddi anlamda uygun bugüne özel.
teşekkür ederim canım hoşbuldukCanım hoşgeldin... 2 gündür yazamadım sana aklımdasın troid Aksiyonlarimla uğraşıyordum da :)
2000 sayfayı okumuş olmanı takdir ettim valla süpersin. :))) ben de buraya 12.haftamdi sanirim biraz geç katıldım bodoslama daldım konulara geçmişi okumadım hiç zaten 1 günü takip etmek bile zor sabahtan akşama mesaj yazıyor nisan anneleri olarak çok aktif bıcır biliriz :))) sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Dediğin gibi o spreyle kullanılamıyor ama ben gribal durum yaşadığımda kaya tuzlu ilik su ile burnuma doğal sprey uyguladım ve gargara yaptım faydasını gördüm tavsiye ederim..
Sağol canım amin inşallah cumlemizinki. Evet bugüne özel sepette %20 ,30,40,50 gibi indirimler var. Atıyorum şimdi linki.
Büyüyen besiklerden aldım canım. Büyüyen,çekmeceli bir model.Güle güle günlerde kullanın inşallah canım :))
Peki Canım beşik olarak nasıl bişi aldın?
Slm. ben ilk hamileligimde defalarca yedim. kizimda hicbir iz leke yok. sende rahatlikla ye benceKızlar ciğer yeme ile ilgili ne düşünüyorsunuz kayınvalidem yapacakmış ekmeğin işine koyup yemeyi çok seviyorum ama şu batıl inanış var ya bebekte leke çıkar napayım yemeyeyim mi??
http://www.hepsiburada.com/mobilyalar-c-18021299?filtreler=satici:hepsiburada&sayfa=1al
aldıklarının linkini atar mısın canım, birde bugüne özel ekstra indirim mi var doğru mu anladım
Hayırlı olsun güzelim.meraba kızlar :) ben bugün kontrole gittim oğluşu gördüm.kıpır kıpırdı herşey gayet yolunda idrar testim de güzel çıktı.bu sefer annemle gittik o da gördü.cinsiyeti kesindi ama aklımda bi şüphe vardı yinede hep doktora söyledim tekrar bakalım diye o da baktı valla ben pipinin yalancısıyım pipi var burda dedi.artık şüphe de kalmadı aklımda hiç
ve ben bugün teyze olcağımı öğrendim.ablamın 2,5 yaşında ikiz bebekleri var tüp bebekle oldular.ablamın genetik bi sorunu var yumurtalarının %20si sağlıklı dolayısıyla da hamile olduğunda bebek sağlıksız olduğu için 7-8 haftalıkken düşüyo.daha önce 2-3 kez düşük yaptı.sağlıklı olma ihtimali de var da düşük bi ihtimal.ama ablam 9 haftalık olmuş .yinede belli olmaz önümüzdeki 1 ay içinde sağlıklı olup olmadığı belli olur.annem tepki gösterse de ben inşallah sağlıklıdır diye dua ediyorum.utanmış söyleyememiş de kimseye.bu ablamdan küçük bi ablam daha var onun henüz yok ondan böyle bi haber beklerken büyük ablam bizi şoka uğrattı.yani oğluşa bi kardeş geliyo.küçük ablamında olursa tam bi curcuna annem kafayı yiycek bu gidişle
Yüreğini karartma bazen Allah'a teslim olduğumuzu hatırlamak iyi geliyor. Yapacak bir şey yok. İçini de karartma bol bol dua et biz de edelim senin için. Her şey güzel olacak.Kızlar ya ptesi günü detaylı ultrasonum var çok kötüyüm 7 ay önceki detaylıdaki hikayemi biliyorsunuz. Güle oynaya girmiştim hayatımın en büyük kabusunu yaşayarak çıktım. Kalbim güm güm atıyor. Offf sakinleşemiyorum. Hamilelikte şu sakinleştiriciler serbest olsa kesin alırdım:)
sakin ol canım hemen kötü şeyler düşünme bişey yoktur. bebeğin uyuyodur veya bugün tekme atası yoktur. sakin ol uzan ve bekle. iyi şeyler düşünHanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?