2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım içini ferah tutmaya çalış, biliyorum en ufak şeyde bile en kötüsünü düşünüyoruz hep ama bizim pozitif olmamız gerekir ki bebeklerimiz daha iyi olsun. Moralini yüksek tut, durum çok ciddi olsaydı farklı şekilde davranırdı doktorun bence, hep o şekilde anlatılıyor. inşallah küçük sorunlar da geçecek ve bebişini çok sağlıklı olarak kucağına alıcaksın.

Canim benim.. Allah acını hafifletsin,unuttursun. Bu bebeğini de sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin. Sanada hepimizede. Sen rahat olmaya çalış. Herhangi bir anomali olsa bu zamana kadar bi şekilde bir ipucu olurdu Allah korusun.
Hersey çok güzel ilerleyecek annesi.
Çok daha güzel olacak.

Canımm inşallah çok güzel haberler alıcaksın pazartesi günü, ister istemez kötü düşünceler geliyodur aklına ama daha önce sen yazmıştın diye hatırlıyorum, sağlıksız gebelikler bir şekilde kendini belli ediyor. Senin her şey yolunda çok şükür, öyle de devam edecek. Güzel düşünelim, pozitif olalım, Allah'ın izniyle güzel haberlerimizi alalım

Biz oglanin beşiği, dolabı, anne yani,arabasi,meyve sıkacağını aldık kızlar. 5-6 taksit yaptırdık.Doğuma kadar odeyelim bitsin diye. Allah aldiklarimizi huzurla kullanmayı nasip etsin hepimize,hepsinin içi dolu olsun inşallah.
Normalde çevremiz şimdiden almayın vs diyor ama bunu diyenler sonrasını düşünmüyor bizim için. Hepsini son aya bıraksak maddi anlamda zorlardi bu şekilde rahat rahat odeyebiliriz.
Hepimize ödeme kolaylığı diliyorum :)
Dedigim gibi hepsiburada ya mutlaka bakın özellikle çok fazla ücret ödemeden almak isteyen arkadaşlar varsa bazı şeyler ciddi anlamda uygun bugüne özel.

vanım benim çok şükür atlattın bitti hiç takılma eski ieylere.. Olumsuz düşünceleri çağırma bence.. Bence bunaldıkça çık yürüyüş falan yap yada kafanı dağıtacak bişeyler :)

al
aldıklarının linkini atar mısın canım, birde bugüne özel ekstra indirim mi var doğru mu anladım

Güle güle günlerde kullanın inşallah canım :))
Peki Canım beşik olarak nasıl bişi aldın?

teşekkür ederim canım hoşbulduk troid konusunda ufak bi sıkıntı yaşadın sanırım kısa sürede yanlışın düzelmesine boş yere ilaç kullanmak zorunda kalmamana çok sevindim. ayrıca 2000 sayfayı okurken kızın için aldığın tüm ürünleri takip ettim ve çoğuna bayıldım, güzel günlerde kullansın miniğin

Kızlar carters'ın kalıpları darmış alan arkadaşlar vardı sanırım öyle mi? 3 aylık için olanları yeni doğduğunda falan giydirebiliyormuşuz. Forumda da okudum birisi 5 aylık bebişine 9 aylık giydirebilmiş. Eğer öyleyse netten alırken ona göre sipariş vermek lazım.

al

aldıklarının linkini atar mısın canım, birde bugüne özel ekstra indirim mi var doğru mu anladım
http://www.hepsiburada.com/mobilyalar-c-18021299?filtreler=satici:hepsiburada&sayfa=1
dolabı burdan aldım canım. Kapılı dolaplar bölümü var oraya girersin bu bölümden veya ilerleyen sayfalarda var.Suan telden girdiğimden o kadar içine giremedim. Dolabı burdan aldım. Beşiği aldığım yerinde linkini atiyim hemen
http://www.hepsiburada.com/banana-b...n-besik-mavi-p-MBBANBE201M?magaza=Hepsiburada

Beşikte buna benzer bir besik canım. Daha uygunlari ve pahalılari da var her tercihe/butceye göre. 300 küsür görünen ekstra 200 kusure düşüyor sepete ekleyince

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güzelim.

Yüreğini karartma bazen Allah'a teslim olduğumuzu hatırlamak iyi geliyor. Yapacak bir şey yok. İçini de karartma bol bol dua et biz de edelim senin için. Her şey güzel olacak.

Hanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba

sakin ol canım hemen kötü şeyler düşünme bişey yoktur. bebeğin uyuyodur veya bugün tekme atası yoktur. sakin ol uzan ve bekle. iyi şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…