- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #23.981
Prenses2017 Kızlar benim doktorumun ilk gittiğimde beslenme hakkında bilgi verirken söylediği şeyi aynen aktarıyorum "büyükler sana kan yapsın diye ciğer yedirmeye çalışacaktır, sakın yeme sakatatların hepsi yasak" bende ciğere bayılırım bu arada
Mervecim ben de bu sayfayı takipteyim alacağım bir şeyler buradanKızlar alışverişe başlayanlar ben cesaret edemediğimden bekliyorum ama size en beğendiğim ürünleri atayım belki beğenirsiniz , çevremde ki kimseye demiyorumkıymetinizi bilin
Eki Görüntüle 1916868 Eki Görüntüle 1916869 Eki Görüntüle 1916870 Eki Görüntüle 1916871
Süper,,,Slm. ben ilk hamileligimde defalarca yedim. kizimda hicbir iz leke yok. sende rahatlikla ye bence
Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.
Kızlar carters'ın kalıpları darmış alan arkadaşlar vardı sanırım öyle mi? 3 aylık için olanları yeni doğduğunda falan giydirebiliyormuşuz. Forumda da okudum birisi 5 aylık bebişine 9 aylık giydirebilmiş. Eğer öyleyse netten alırken ona göre sipariş vermek lazım.
Aslında seçenekten ziyade genellikle gereken olarak görülür perinatoloji uzmanı. Onlar bu alanda uzmanlar. Ama kadın dogumcularinda bazıları bu alanda eğitim almış olabiliyor,radyologlarda bakiyor. Sen doktoruna guveniyorsan problem yok, önce Allaha sonra onlara emanetiz.Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)
Persembe gunu saglik ocaginda yaptirdigim tahlillerde Tsh 1.87 kan 13.75 demir 96 bütün değerler cok iyi çıkmış enfeksiyon yok.anam napsam şaşırdımyalniz sunu fark ettim b12 depom baya düşmüş.hamile kalmadan birkac hafta once 1450 olan degerim 549a düşmüş.bebis depomu baya harcamış.gerci su an bile normale göre oldukça yüksek
Canm kanı bu kadar nasıl yükselttin maşallahPersembe gunu saglik ocaginda yaptirdigim tahlillerde Tsh 1.87 kan 13.75 demir 96 bütün değerler cok iyi çıkmış enfeksiyon yok.anam napsam şaşırdımyalniz sunu fark ettim b12 depom baya düşmüş.hamile kalmadan birkac hafta once 1450 olan degerim 549a düşmüş.bebis depomu baya harcamış.gerci su an bile normale göre oldukça yüksek
Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Biz çarşamba günü gittik canım 21 haftaligiz. Çok şükür iyiymis oglusum :)Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.
Canım benim başına gelen aksilik öyle üzücü ki ve pek açıdan güvenirliğimizi tehdit ediyor hem de sağlık konusunda en titiz davranması gereken halk sağlığı labaratuarlarına!!
Senin iyi olman tek tesellisi bu işin!
Canim cok tesekkur ederim teyzesi :)Ay pek ciciler bunlar annesi sağlıkla giysin çok hoş renkler sakin yumuşacık
Selam güzel Nisan anneleri, size bir şey danısacaktımMayıs başı anne adayı olarak kendi grubumda biraz önden gittigim icin siz tecrubeli anne adaylarına danısmak istedim.
Detaylı ultrason icin radyologa mı gittiniz, yoksa kadın dogumcunuz mu baktı? Benim doktorum kendi bakacagını ancak ikinci bir göz olması icin üniversitedeki hocası olan bir prof'a yönlendirdigini söyledi, ancak onun da alanı kadın dogum. Eminim işinin ehlidir ancak cogu yerde de radyolog bakıyor diye okudum, o yüzden kafam karıstı birazcık :) Aydınlatabilirseniz cok memnun olurum
Aslında seçenekten ziyade genellikle gereken olarak görülür perinatoloji uzmanı. Onlar bu alanda uzmanlar. Ama kadın dogumcularinda bazıları bu alanda eğitim almış olabiliyor,radyologlarda bakiyor. Sen doktoruna guveniyorsan problem yok, önce Allaha sonra onlara emanetiz.
Kızlar cok tesekkur ederim. Asıl alanı perinatoloji degil, jinekoloji ama yayınlarına baktım, o alanda da calısmaları var. Doktorum da önerdigi icin sanırım onu tercih edecegim. Böylelikle aslında yanlıs bildigim bir seyi de duzeltmis oldum sayenizde :) Her yerde hep radyologlar bakıyor diye duydum/okudum. Doktoruma güveniyorum, kendim de bu konuda bi arastırayım istemistimOo mayıs topiğinden komşumuz gelmiş hoşgelmiş :)) Canım gideceğin kişi profesörse ve doktorun önerdiyse kendisinden daha tecrübeli/iyi olduğu aşikar fakat bu kişinin radyolog olmasından ziyade perinatolog olup olmadığını araştır bence... Bir şekilde bu kontrolü yaptıracaksın imkanın varsa konunun uzmanı olam perinatolog bir prof görmesi en iyisi bence.. Güzel haberler almanı dilerim..
Canim arkadaslar soyluuor ya her gun hissetmezsek.bile.normalmis bu diye.Yemek yedim tatlı yedim uzandım sağa yatıyorum soka yatıyorum düz yattığımda hep hissederdim bana mısın demiyor
Yemek yedim tatlı yedim uzandım sağa yatıyorum soka yatıyorum düz yattığımda hep hissederdim bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?