2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de geçen yıl yemeye başladım ama neler kaçırmışım dedim tühhh ya

Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.
Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)

Newborn aşırı ufakk sanırım 1 kere giydirebileceğim ama 3 aylık olanlar fena gelmedi bana... 0-3 ay giydirilir gibi geldi rahatlıkla. 4-5 takım aldım ama şayet bebişlerin maşallahı olur da biraz boğum boğum bacaklı gıdıklı olurlarsaa o zaman evet küçük gelebilir.. :))

Anladım canım, o da bir diger secenek tabi perinatologun bakması. İyice kafam karıstı :)
Aslında seçenekten ziyade genellikle gereken olarak görülür perinatoloji uzmanı. Onlar bu alanda uzmanlar. Ama kadın dogumcularinda bazıları bu alanda eğitim almış olabiliyor,radyologlarda bakiyor. Sen doktoruna guveniyorsan problem yok, önce Allaha sonra onlara emanetiz.

Sağlık ocağı görünce tüylerim diken diken oluyor :)))) ama senin sonuçların maşallah iyi gibi daha önce de baktırdıysan kıyaslama yaparak içini rahat ettirebilirsin sonuçlarla alakalı..

Canm kanı bu kadar nasıl yükselttin maşallah Bir formülü varsa bana da söylesene Benimki 9.6 çıktı. Kendimi bildim bileli hep düşük

Kıyamam ya.. Ağlama üzme kendini diyeceğim de desem de boş sanki kendi gözyaşlarımı tutabildim mi.. Bir troid bile darmadağın etti.. Annelik...
Allah hayırlı yazılar yazsın hakkımızda..
Ama bu ara nedir bu üzerimizde gezen güvensizlik bulutları.. Pes yaniii!!!
Gerçekten nasıl kanaması olan birine çalışma izin al yatman dinlenmen gerek denmez... Biz derdimize derman olsun diye 2 prof 3 dr gezmek zorunda mıyız!!!? Belki şimdiye geçmişti bitmişti detaylıda da mis gibi çıkacaktı her şey üzmeyecekti seni böyle... Canım biran evvel raporunu al ama gerekirse de istifa et.. Evet maddi olarak biraz belinizi büker ama şuan senden ve bebeğinden daha önemli olan bir şey yok.. Allah rızkını verir bebek kısmetiyle gelir derler... Hakkında hayırlısını diliyorum inşallah her şey güzel olur...

Ben haftaya perşembe gününe ancak yer bulabildiğim bir perinatologa gideceğim canım. Kendi doktorum da bakacak ama özellikle fetal eko için perinatolog görse daha iyi olur dedi bunu da bir rutin olarak önerdi.
Biz çarşamba günü gittik canım 21 haftaligiz. Çok şükür iyiymis oglusum :)

Evet canım.. P Pinklemon söylediğinde yok canım ona denk gelmiştir dedim sonra kendimde de çıktı sonra çevreme anlattıkça trajedi çoğaldı! Annemin arkadaşına yapılan rahimle alakalı bir testte (geniş kapsamlı dna) kansere işarer eden bir hata olmuş! Başka bir arkadaşıma da lösemiii olabilirsiniz demişler bu sonuçlara göre... İkisi de direk özel hastanede dalında iyi doktorlara koşmuş ve testler yinelendiğinde sağlıklı olduğunu öğrenmiş...
Bu hizmeti ya hiç verme ya da adam gibi ver. Güler misin ağlar mısın...

gbilges canım benim kiyamam sana ya.
Doktoruna da pes yani. Nasil hepsi farkli konusabiliyor ayni konu hakkinda onu da anlamak pes.
Sen canini sıkma, al raporunu guzelce dinlen. hersey cok guzel olucak canim.

Ay pek ciciler bunlar annesi sağlıkla giysin çok hoş renkler sakin yumuşacık
Canim cok tesekkur ederim teyzesi :)
Dogsunda bir an once giydireyim diye bekliuorum :))

Oo mayıs topiğinden komşumuz gelmiş hoşgelmiş :)) Canım gideceğin kişi profesörse ve doktorun önerdiyse kendisinden daha tecrübeli/iyi olduğu aşikar fakat bu kişinin radyolog olmasından ziyade perinatolog olup olmadığını araştır bence... Bir şekilde bu kontrolü yaptıracaksın imkanın varsa konunun uzmanı olam perinatolog bir prof görmesi en iyisi bence.. Güzel haberler almanı dilerim..

Kızlar cok tesekkur ederim. Asıl alanı perinatoloji degil, jinekoloji ama yayınlarına baktım, o alanda da calısmaları var. Doktorum da önerdigi icin sanırım onu tercih edecegim. Böylelikle aslında yanlıs bildigim bir seyi de duzeltmis oldum sayenizde :) Her yerde hep radyologlar bakıyor diye duydum/okudum. Doktoruma güveniyorum, kendim de bu konuda bi arastırayım istemistim Coook tesekkur ederim

Yemek yedim tatlı yedim uzandım sağa yatıyorum soka yatıyorum düz yattığımda hep hissederdim bana mısın demiyor

Yemek yedim tatlı yedim uzandım sağa yatıyorum soka yatıyorum düz yattığımda hep hissederdim bana mısın demiyor
Canim arkadaslar soyluuor ya her gun hissetmezsek.bile.normalmis bu diye.
Nolur az sakinleş bebeginle konuş. Iyi o annesi oyle dusun

Kızlarrr www.aliexpress.com dan aldığım hediyelik anahtarlıklarım geldiiiii.... Beklediğimden daha cici renkleri ve kalitesi güzel.. Valla 1 tanesi 40 cent mi neydi china mail ile kargo da ücretsiz ptt getirdi.. Eminönünde böyle uygun hediyelik bulamazdım bence... Hiç değilse ziyaretimize gelen hatun kısmının anahtarını takıp kullanabileceği bir şey..
Ben kokulu taştan kokusu gittiği için.. Magnetten herkesin dolabına asmak isteyeceği şey farklı olabildiği (mesela ben sdce gittiğim ülkelerinkini asıyorum) için vazgeçtim..
bunlara bir de instsgramdaki sihirli atölyeden minik yazı asmalık sipariş vereceğim..

Ben 4 koldan hazırlık yapmaya devam ediyorum. Kıyafet alışverişini bitirdim , emzirme , beslenme, sağlık , kozmetik bunları da bitirdim gibi bir şey.. Beşik hazır.. Yani şuan doğursam (Allah korusun erken doğum filan aman aman o anlamda değil tabiiii) pek çok şey hazır. Bugün 1 saat gezdim belimin ağrısı yeni geçti kilom da yok ama hamlamışım yoruluyorum. Kendime ilerleyen aylarda hiç güvenmiyorum. Hele son 1 aya bir şey bırakmak istemiyorum. ayrıntılar da bitecek gibi değil. Bir sürü şey... Hafifletmeseydim panik olurdum benim karakterim böyle tabi. Kendimi bildiğimden aceleci davrandım :)

Eklentiler

• image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 101

Canım bir derin nefes al güzel şeyler düşün sakin bir müzik aç... Uzan göbeğini severek konuş minnoşunla o hareket ediyordur da derinden olduğu için bugünlük sana hissettirmiyordur.. belli ki tekmeleri yetişmeyen bir yerde rahat bir alan bulmuş keyif yapıyor orada.. Ayrıca bulunduğumuz haftalarda ara ara hissedip ara ara hissetmemek çok normal.. Panik yapma lütfen canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…