- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #24.001
Ayy canim bitirdin valla herseyi ooh ne guzel :)) Bende senin gibiyim ama eşim durduruyor beni saolsun :) Hersey hazir olsa kafam rahat olucak :)Kızlarrr www.aliexpress.com dan aldığım hediyelik anahtarlıklarım geldiiiii.... Beklediğimden daha cici renkleri ve kalitesi güzel.. Valla 1 tanesi 40 cent mi neydi china mail ile kargo da ücretsiz ptt getirdi.. Eminönünde böyle uygun hediyelik bulamazdım bence... Hiç değilse ziyaretimize gelen hatun kısmının anahtarını takıp kullanabileceği bir şey..
Ben kokulu taştan kokusu gittiği için.. Magnetten herkesin dolabına asmak isteyeceği şey farklı olabildiği (mesela ben sdce gittiğim ülkelerinkini asıyorum) için vazgeçtim..
bunlara bir de instsgramdaki sihirli atölyeden minik yazı asmalık sipariş vereceğim..
Ben 4 koldan hazırlık yapmaya devam ediyorum. Kıyafet alışverişini bitirdim , emzirme , beslenme, sağlık , kozmetik bunları da bitirdim gibi bir şey.. Beşik hazır.. Yani şuan doğursam (Allah korusun erken doğum filan aman aman o anlamda değil tabiiii) pek çok şey hazır. Bugün 1 saat gezdim belimin ağrısı yeni geçti kilom da yok ama hamlamışım yoruluyorum. Kendime ilerleyen aylarda hiç güvenmiyorum. Hele son 1 aya bir şey bırakmak istemiyorum. ayrıntılar da bitecek gibi değil. Bir sürü şey... Hafifletmeseydim panik olurdum benim karakterim böyle tabi. Kendimi bildiğimden aceleci davrandım :)
Çk sekerler canim cok begendim :)Kızımın cicileri
Ayy canim bitirdin valla herseyi ooh ne guzel :)) Bende senin gibiyim ama eşim durduruyor beni saolsun :) Hersey hazir olsa kafam rahat olucak :)
Aliekspresten bana bisey aldirmiyor canim kocacim. Çin malı sagliksizmış. Halbuki gayet kaliteliler.
Anahtarliklarin cok cici gercekten degisik fikir olmus :)
Çk sekerler canim cok begendim :)
Canim hemen moralini bozma bebeginde senle birlikte halsiz dusmustur dinleniyodur. Maden suyu ic, patates hasla tuzla ye, bol bol su ic vucud su ve tuz kaybediyo ishalken insallah kisa zamanda toparlarsin kendini. Isterse bi doktora da gorun icin rahatlasin.Hanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba
Canim bu durumun sehrin merkezi yada kuytu koyle alakasi yok doktorla alakali Allah hayirlilariyla karsilastirsin benimde 5.haftadan beri kanamam oluyo ilk acile gittigimizde kese duruyo ama gidici gibi dedi zaten ilk bebegimi kaybettim ilac verdi gonderdi ertsi gun kendi basladigim doktora gittik bi turlu muayeneye almiyo randevulu hastalar varmis doguma gitti asistaniyla konusiyoz 3 4 saati bulur diyo ben zaten diken ustunde bekliyorum esim sinirlendi ciktik baska hastaneye gittik sagolsun doktor hemen aradan aldi. Dinleniceksin dedi ama rapor yazamiyolarmis benim sansa is yerinde son gunlerimdi erken biraktim 12.haftaya kadar surdu tam bitti sevindik derken daha yogunuyla acile gittik bi gece yattim serum igne bir ay oldu doktorum yormicaksin kendini diyo gezmek dolanmak falan yok evdeyim ufak tefek islerimi yapiyorum o kadar insan bole olunca daha pipirikleniyor ama bebegin guclu masallah bak bu zamana geldiniz hemde onden gidiyor Allahtan ki simdi iyi bi doktota da denk gelmissin seni rahatlatmis insallah raporunu alip evde dinlenirsin seninde kafam rahat eder bundan sonraki sureci daha rahat gecirirsin.Herkese teşekkür ederim güzel yorumları için. Verdiğiniz güzel enerjiler için. Başım ağrıyor artık ağlamaktan. Sizin yorumlarınızı şimdi okudum gene duygulandım. Çok kızgın çok öfkeliyim herşeye karşı. Bugun eyüp ekiciye de gittim. Aradan aldı sağolsun. Bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Bağırsağında ödem sıvı birikmesi görmüyorum dedi. Bağırsak hariç diğer organları sağlıklı dedi. 5 gün kadar önden gidiyormuş oğlum. Bissürü soru sordu ilgilendi sağolsun. Ve en son dediki tüm amnion sıvısı kana bulanmış. Kum kum kan var içerde dedi bunh içtiğinden bağırsağı parlak dedi. Senin işe gitmemen yatman gerekiyor dedi istirahat etmen gerekiyor dedi. O an çok kızdım şimdiye kadar diğer doktorlar öküz mü dedim mallar mı dedim çok öfkelendim yatmana gerek yok dediler öle kızgınım ki anlatamam en baştan yatsaydım belki de azalacaktı. Kanama alanın oldukça büyük ve aktif halde dedi. Dinlenmezsen hiç geçmez dinlenirsen bi ihtimal geçer dedi.. Öle öfkeliyim ki doktoruma anlatamam... Türkiyenin başkentinde bile yatma derlerse bana artık yanlış anlamın kıyıca ucra bi köşede hamile olsam bu halde koş zıpla derdi herhalde.. Başım çatlıyo kksacası. Sizi bilgilendirmek istedim. Rapor almaya çalışacağım. Ya da istifa edeceğim. Önce bu hafta sonu kafamı toplamam lazım. Ve eyüp ekici dedi ki benim sana vereceğim ayrıntılı ultrason raporu ile sana iş görememezlik raporu vermicek doktor yok dedi. Olagan üstü hal felan dinlemez dedi. Yatman lazım dedi. Ama ben hala işteyim çalışıyorum.. Off off
Kızlar ben buna bayıldım öldüm bittim hatta yaaaaaaa
Çok.minnoş degil mi?
Ama kocişim.kesin olmaz dicek aliekpres diye
Canim anahtarliga da bisey demez artik insallahGerçekten çok şapşikkk harikaymış. Burda instagramda pek çok sayfada üstüne kar koyup satıyorlar aynısınııı :)) aliexpress e karşı ya eşin azıcık kazıklanarak instagramdan siparişle türkiyeden alıyor gibi olmak da mümkünnn :)
happymom87 canim cok iyi fikir hangi saticidan aldin?ben de bakayim link atar misin?
deli_mavi_59 Güle güle giysin kızçen canım.cok guzeller
Hayırlı olsun güzelim.
Öncelikle gözünaydın canım hasret gidermişsiniizzminiğin iyiymişş maşallahh
Tekrar teyze olmanı da tebrik ederimm inşallah sağlıkla gelir minik bakarsın yaptığı doğum ablana yaramıştır ve bu sefer kendiliğinden sağlıkla gelecektir bu minnoş daa.. Ay ne güzel arka arkayaaa bebişler geliyor aileyee...
Allah anneaaneye deee yardım etsinnnolsunn varsın koşturmaca curcunaaa olsun herkes iyi olsun hepiniZe yetiştirir.. Annelerin özel güçleri var biz de o super momlardan olacağız inşallah
KıZlar benim gibi göbeği çıkmayan anneler burda mı???
kafein_ canım çok şükür oğlun iyiymiş bu ne güzel haber!
Ama sen güzel haberleri arttırdın valla gülümseyerek okudum bugün gergin uyanmıştım bana da çok iyi geldi :) ablanın bebeği de sağlıkla gelsin inşallah:)
Canım bu zamanlarda hareketlerin düzensiz olması normalmiş. Bende geçen hafta bu şikayetle gitmiştimya:) doktor resmen kızdı:) henüz düzenli hareketlerini hissettirecek kadar büyümedi bebişlerimiz. Ama ishalin geçmezse sabah git bence ama birazcık bekle. Banada arada oluyor ishal ama 4-5 saate geçiyor.Hanımlar ağlamaktan helak oldum , sabah gayet güzel başladım ishal oldum sonra ama artık yaparken acıyor yanıyor hadi o önemli değilde kızım hareket ederdi bu saatler de etmedi hiç tatlı yedim uzandım dinlendim ama Yok , korku sardı beni , acile gitmek istemiyorum aklıma kötü anılar geliyor ishalden mi hareketsiz acaba
teşekkür ederim canım
ay teşekkür ederim canım öyle oldu biraz bi de bugün çok hareketliydi çok mutluyumbu zamana kadar düşmesi gerekiyodu sağlıksızsa ama belli de olmaz.daha doktora falan gitmemiş doğru düzgün.inşallah sağlıklıdır.ben annem kadar iyi bi anne olamam sanırım o bambaşka.4 çocuktan sonra ablamın ikizlerine baktı.allahtan benim bi yüküm olmıycak anneme.ablamlar çalıştığı için onların çocuklarına annem bakıyo bakıcak .küçük ablamın olsun onunkine bakıyım diye düşünürken şimdi böyle bişey oldu nası olcak hiç bilmiyoruz :) annem çok kızdı baya bi süre idrak edemedi zaten :)))
teşekkür ederim canım.beklenmeyen bişey olunca ablam utanıp söylemeyedi anneme, ben söyledim sana bi müjdem var diye annem çok sevindi küçük ablamı hamile sandı.işaret ediyorum anlamıyo sonra yok o değil x diyorum annem hala yüzüme bakıyo.iki üç kez tekrarladıktan sonra ancak algılayabildi.annem çok kızdı ama ben çok sevindim inşallah sağlıklıdır :) yüzünü de gülümsettiysem ne mutlu bana :)))
Oh maşallah oğluna hep sağlıklı olsun canımBiz çarşamba günü gittik canım 21 haftaligiz. Çok şükür iyiymis oglusum :)
Canim yarin kim kim bulusacagiz netlesti mi?happymom87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?