2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy canim bitirdin valla herseyi ooh ne guzel :)) Bende senin gibiyim ama eşim durduruyor beni saolsun :) Hersey hazir olsa kafam rahat olucak :)
Aliekspresten bana bisey aldirmiyor canim kocacim. Çin malı sagliksizmış. Halbuki gayet kaliteliler.
Anahtarliklarin cok cici gercekten degisik fikir olmus :)

Kızımın cicileri
Çk sekerler canim cok begendim :)

Ya anahtarlık bu sağlıklı olsa ne olacak öyle de sen eniştemee :)) ha eminönü ha çin hepsi ordan geliyor zaten :))
yemiyoruz giymiyoruz sürmüyoruz , zararı olacaksa da anahtarlar düşünsünnn :))
Ülkemizde çin malı her şey zaten. Malesef ticareti ele geçirdiler.

Canim hemen moralini bozma bebeginde senle birlikte halsiz dusmustur dinleniyodur. Maden suyu ic, patates hasla tuzla ye, bol bol su ic vucud su ve tuz kaybediyo ishalken insallah kisa zamanda toparlarsin kendini. Isterse bi doktora da gorun icin rahatlasin.

Canim bu durumun sehrin merkezi yada kuytu koyle alakasi yok doktorla alakali Allah hayirlilariyla karsilastirsin benimde 5.haftadan beri kanamam oluyo ilk acile gittigimizde kese duruyo ama gidici gibi dedi zaten ilk bebegimi kaybettim ilac verdi gonderdi ertsi gun kendi basladigim doktora gittik bi turlu muayeneye almiyo randevulu hastalar varmis doguma gitti asistaniyla konusiyoz 3 4 saati bulur diyo ben zaten diken ustunde bekliyorum esim sinirlendi ciktik baska hastaneye gittik sagolsun doktor hemen aradan aldi. Dinleniceksin dedi ama rapor yazamiyolarmis benim sansa is yerinde son gunlerimdi erken biraktim 12.haftaya kadar surdu tam bitti sevindik derken daha yogunuyla acile gittik bi gece yattim serum igne bir ay oldu doktorum yormicaksin kendini diyo gezmek dolanmak falan yok evdeyim ufak tefek islerimi yapiyorum o kadar insan bole olunca daha pipirikleniyor ama bebegin guclu masallah bak bu zamana geldiniz hemde onden gidiyor Allahtan ki simdi iyi bi doktota da denk gelmissin seni rahatlatmis insallah raporunu alip evde dinlenirsin seninde kafam rahat eder bundan sonraki sureci daha rahat gecirirsin.

Kızlar ben buna bayıldım öldüm bittim hatta yaaaaaaa
Çok.minnoş degil mi?
Ama kocişim.kesin olmaz dicek aliekpres diye

Gerçekten çok şapşikkk harikaymış. Burda instagramda pek çok sayfada üstüne kar koyup satıyorlar aynısınııı :)) aliexpress e karşı ya eşin azıcık kazıklanarak instagramdan siparişle türkiyeden alıyor gibi olmak da mümkünnn :)

Canim anahtarliga da bisey demez artik insallah
Kiyafet oyuncak ta cok pimpirikli sadece.
Bende oyle.dicem kaziklanalim.dicem hosuna giderse

happymom87 canim cok iyi fikir hangi saticidan aldin?ben de bakayim link atar misin?
deli_mavi_59 Güle güle giysin kızçen canım.cok guzeller

Canım aliexpress e girmek istediğimde otomatik olarak google play e giriyor beceremedim deminden beri.. yine deneyeceğim hangi saticidan aldığımı görmek için.
Web sitesine girdiğinde arama kısmına anahtarlik Yazınca karşıma çıkmıştı tavşan kürkü (sahte) anahtarlik diye.. orda pembe ve şu yeşili modeli olan en ucuz olandan sipariş vermiştim. 1 doların altında olanlar da var üstünde olanlar da ama belliki hepsi aynı....

Kızlar eşim geldi azarlıyor ben stresli olunca çaktırmamaya çalıştım , yüzün bi kötü dudakların da şiş şiş noldu sana dedi ishalim falan dedim banyoya koştum ağladım yine banyo da son kez uzanayım bişey olmazsa söylerim dedim uzandım 2 dk sonra şükür kızım hareket etti koşarak eşime gittim bir de rahatlama ağlaması yaptım anlattım onunla gözleri doldu , nasıl geçicek böyle yaparsan edersen dedi azarlama kızma demekten başka bişey demedim Haklı da , moral veren herkese teşekkür ederim , ishal olmazdım böyle olunca acı da çekiyorum hemoroid oldum sanırım üstüne de bu dayanamadım

Hayırlı olsun güzelim.

teşekkür ederim canım

ay teşekkür ederim canım öyle oldu biraz bi de bugün çok hareketliydi çok mutluyum bu zamana kadar düşmesi gerekiyodu sağlıksızsa ama belli de olmaz.daha doktora falan gitmemiş doğru düzgün.inşallah sağlıklıdır.ben annem kadar iyi bi anne olamam sanırım o bambaşka.4 çocuktan sonra ablamın ikizlerine baktı.allahtan benim bi yüküm olmıycak anneme.ablamlar çalıştığı için onların çocuklarına annem bakıyo bakıcak .küçük ablamın olsun onunkine bakıyım diye düşünürken şimdi böyle bişey oldu nası olcak hiç bilmiyoruz :) annem çok kızdı baya bi süre idrak edemedi zaten :)))

teşekkür ederim canım.beklenmeyen bişey olunca ablam utanıp söylemeyedi anneme, ben söyledim sana bi müjdem var diye annem çok sevindi küçük ablamı hamile sandı.işaret ediyorum anlamıyo sonra yok o değil x diyorum annem hala yüzüme bakıyo.iki üç kez tekrarladıktan sonra ancak algılayabildi.annem çok kızdı ama ben çok sevindim inşallah sağlıklıdır :) yüzünü de gülümsettiysem ne mutlu bana :)))

Canım bu zamanlarda hareketlerin düzensiz olması normalmiş. Bende geçen hafta bu şikayetle gitmiştimya:) doktor resmen kızdı:) henüz düzenli hareketlerini hissettirecek kadar büyümedi bebişlerimiz. Ama ishalin geçmezse sabah git bence ama birazcık bekle. Banada arada oluyor ishal ama 4-5 saate geçiyor.

Ama niye kızdı kiiii :)))
Herkes sırasını beklemeli mi yani Allah nasip etmiş olmuşş... Belki küçük ablandan daha geç haber gelir bu arada sizinkiler büyür giderler kardeş kardeş :))) hayırlısı olsun canımmm. Ama ablan da hamile, annenin tepkisine kalbi kırılmasın üzülmesin dikkat edin. O da can kıyamam.
7 mm iken kalbi atıyordu ya sonra bugünlere geldik şükür şimdi düşünüyorm ablanın rahminde o da minik bir kalp..
Uzaktan bana konuşmak kolay ama tabi Allah annene sağlık versin de gerisi halledilir bence...

Kızlar bugün öğleden sonra ayrıntılı vardı çok güzel geçti çok şükür Dr. herşey yolunda gayet iyi bir problem yok dedi. 360 gr 25 cm olmuş bebeğim, cinsiyetimiz de kesin olarak kız :)) musmutlu ve keyifli bi kontrol oldu darısı size :)) hayal_masal Ali ipek çok iyi bir dr. çok güzel ilgilendi herşeyi tek tek açıkladı dikkatle inceledi sormak söylemek istediğiniz birşey var mı diye sordu. 20 dk baktı. CD ve 3 fotoğraf aldık. İnşallah yarın siz de güzel sonuçlar alırsınız

Slm kizlar napiosunuz 2 gün okuyamadim 60 sayfa birikmiş öğretmenler günü kızımın hastalığı derken baya yogun geçti gunler herkes iyidir, bebisler de artık iyice kendini hissettiriyordur inşallah. öpüyorum hepinizi

P Pinklemon insan oncesinde bi aci yasayinca hep bi tedirgin oluyo ama sen icini ferah tut hersey yolunda olarak iyi haberler getireceksin insallah bize :)

kafein_ masallah yakisikliya hep bole guzel haberler alalim :)

Eger atladigim arkadaslar varsa afola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…