2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben on sekizinci haftada öğrendim kız diye ama bakalım iki hafta sonra ne olacak hayırlısı olsun ama ayrıntılıda böyle bişey olması şaşırttı beni normal ultrasyonda olurda ayrıntılıda tuhaf geldi

Az almışsın maaşallah diyim de bende bu sabah tartıldım 3.200 almışım kıyafetleri giyinicr 1.5-2 kg daha farkediyo
Canım ben genelde sabahları banyo öncesi tartılıyorum kıyafetle moralim bozulur:)) ikinci gebelik de genelde daha fazla kilo alınıyormuş canım. Bence bir maşallah da sana.

Çok geçmiş olsun arkadaşım bend boyle bir durumu evde yaşadım küt die bayilmisim yere eşim kaldırılmis hiç hatırlamıyorum epey kendimden geçmişim bir ay oldu bebeğim iyidi şükür serum takıldı çok şükür ki sizinde iyi Rabbim herkesin bebeğini korusun ins

Arkadaşlar dünden beri kafaya taktım benim bebisin hiç hareketlerini hisdedemiyorum tam olarak 19+3 oldum sadece bundan çok önce bir kipirtilar hissettim hepsi bu.2 bebeğim.Sizler hissediyormusunuz lütfen cevap
Canım ben ilk hareketleri 19. Haftada hissettim daha önceki seyirmelerden tam emin olamadığım için onları saymıyorum. Bugün tam 22+6. Ve artık el ve ayak hareketlerini net şekilde her gün hissediyorum pazar gününden itibaren de mesela üç dört tekme ard arda geliyor.

Y yumoscuk canım çok geçmiş olsun.. bebeğin sağlıklı çok şükür. Sen nasılsın?? Moralini bozma canım geçti gitti çok şükür. Kan değerlerine tekrar baktır canım belki takviye almak sana iyi gelir.

Haa birde net erkek dese ok diycem onuda demedi

evet canım ben de gözümü açtım ama kendimde değildim uzun bir süre bilincim kapalıydı çok şükür Allah korudu bebeğimi

Kilim ve tohum canım ben iyi sayılırım haliyle panik oldum nasıl düştüğümü hatırlamayınca hastaneye gidene kadar acaba bebeğim nsl diye kan değerlerime baktırdık hepsi iyiydi şükür demir değerim düşüktü bi onun için de takviye kullanıorm

Cok cok gecmis olsun cnm...

Bende bugün kan verdim değerlerime baktırmak için.ilk hamile olduğumu oğrendigimde yaptıtmıştım başka hiç baktırmadım. Kramplarıtm fazlalaştı magnezyum eksikliğinden sanırım birde trombositim normalde düşük her hastane kabul etmiyo kan unitesi olması lazım.bakalım sonuçlar yarına hayırlısı inşallah

Darısı benim başıma artık

canım ayrıntılıdan önce öğrendim ben yani bu tarz karışıklıklarda duydum emin değilsen bir kaç dr daha git

O ard arda gelen tekmeler çok tatlı oluyor , böyle hızlı hızlı

Bugün bacağıma bir kramp girdi ki hala geçmedi acısı ağrısı. Dışarı çıkacaktım çıkamadım zor yürüyorum Ki magnezyum da kullanıyorum ben. Berbat bir şey şu kramp. Ağladım acısına ağrısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…