- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.561
Bugün verdim kanı canım cumaya çıkacak raporda almadım ama çok tedirginim.inşallah geçirmişimdir.Cnm bence aklinda kalmasin bir kan ver.
Gelmiş geçmiş olsun canım dinlen evde kuzucuğunla sohbet te bol bol.Kilim ve tohum canım ben iyi sayılırım haliyle panik oldum nasıl düştüğümü hatırlamayınca hastaneye gidene kadar acaba bebeğim nsl diye kan değerlerime baktırdık hepsi iyiydi şükür demir değerim düşüktü bi onun için de takviye kullanıorm
Ay geçmiş olsun canım ya.bu düşük tansiyon beni çok korkutuyor.allahtan sandalyede oturuyormuşsun.ayakta olsaydın daha sert düşebilirdin.bir daha olmaz inşallah tuzlu ayran iç tansiyonun düştüğünde.bol su tüket gün içinde.ayaklarını yüksek bir yere koy dinlen böyle zamanlarda.herkese merhaba güzel anneler ve bebekleri uzun zamandır giremiodm herkesi merak ediorm umarım herkes iyidir bebekleriyle biz bugün kızımla kötü bir macera atlattık çok şükür iyiyiz şimdi sabah ilk ders sınıfta sandalyede otururken tansiyonum düştüğünden yere düşüp bayılmşm kafa üstü gözümü açtığmda öğretmen arkadaşlar korkan öğrencilerimi gördüm ambulansla hastaneye gittik çok şükür iyiyiz kan tahlili yapıldı serum verildi bu hafta raporluyum sanırım heyet alacağm benim için tatil böle kötü bir olayla başladı hiçbir şey değil o an bebeğini düşünüosun ya annelik işte çok şükür Allah bağışladı bize verilmiş sadakamız varmış
Bugün bacağıma bir kramp girdi ki hala geçmedi acısı ağrısı. Dışarı çıkacaktım çıkamadım zor yürüyorumKi magnezyum da kullanıyorum ben. Berbat bir şey şu kramp. Ağladım acısına ağrısına
Ben bugün yaptırdım canım 22+1 im. Hiç acımadı:)Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda kaçıncı hafta da yapılıyor
Canım ben ilkindede bundada koşuyolu medipol hastanesi Hakan bey e gittim. Çok memnun kaldım. Çünkğ ilkinde problemi ilk görüp doğru teşhisi koyan kendisiydi.Kızlar detaylı ultrason için İst-anadolu yakasında hangi hastane ve doktora gittiniz? Bende bu hafta gideceğim..
çok teşekkür ederim canım
saol canım evet normalde de düşük tansiyonum hamilelikten dolayı daha bi düşük çok şükür iyiyiz normalde tuzu fazla tüketmem ama artık bol bol tuzlu ayran içeceğimAy geçmiş olsun canım ya.bu düşük tansiyon beni çok korkutuyor.allahtan sandalyede oturuyormuşsun.ayakta olsaydın daha sert düşebilirdin.bir daha olmaz inşallah tuzlu ayran iç tansiyonun düştüğünde.bol su tüket gün içinde.ayaklarını yüksek bir yere koy dinlen böyle zamanlarda.
tamam canım önerilerini dikkate alacağım:)ilgine tşk ederimGelmiş geçmiş olsun canım dinlen evde kuzucuğunla sohbet te bol bol.
Kizlar bgn ayrintili ultrasyonum vardi dr.a dedim ki ellerimde uyusma internette okuduum kdryla tansiyondan olabilir die yazio ewe tansiyon aleti aldm Kac cikio die sordu 13e 8dedim imkansiz ole cikamaz cikarsa kotu senin adina dedi makinen bozuktur dijitaller dogru olcmeybilir kndi aranizda doktorculuk oynamayin,bayilirsnz tansiyon hastasi olmaya faln nese kendi dr.nda olc dedi ciktk kndi dr.mda 13e 8cikti,dr.m 14 9kotunun iisidr dedi endiselenick bise yok falan aranizda tansiyon takibi yapan varmi szce hangisine inanmaliym
saol canım evet çok şükür iyiyizcok gecmis olsun canim. şükür iyisiniz
13/8 sınırda bir rakam ama el uyuşması bundan değildir.ya magnezyum kalsiyum gibi bir vitamin eksikliğinden olur ya da hamilelikten kaynaklı karpel tünel sendromu olabilir.Kizlar bgn ayrintili ultrasyonum vardi dr.a dedim ki ellerimde uyusma internette okuduum kdryla tansiyondan olabilir die yazio ewe tansiyon aleti aldm Kac cikio die sordu 13e 8dedim imkansiz ole cikamaz cikarsa kotu senin adina dedi makinen bozuktur dijitaller dogru olcmeybilir kndi aranizda doktorculuk oynamayin,bayilirsnz tansiyon hastasi olmaya faln nese kendi dr.nda olc dedi ciktk kndi dr.mda 13e 8cikti,dr.m 14 9kotunun iisidr dedi endiselenick bise yok falan aranizda tansiyon takibi yapan varmi szce hangisine inanmaliym
Ewt cnm bn yinede tuzu baya baya azaltiorm internettn okuduklarim bni cok korkuttu,tansiyonu dusurmk icin onerilerinz varmibenim bildigim 11/8 12/8 13/8 gayet normal efordan dolayi inip cikabilir yuksek tansiyon zararli ama bebegede anneyede
Canim dr dan dr a bakiyorum evde bakinca degisik cikiyor bir dusuk bir normal degisiyor cunkuKizlar bgn ayrintili ultrasyonum vardi dr.a dedim ki ellerimde uyusma internette okuduum kdryla tansiyondan olabilir die yazio ewe tansiyon aleti aldm Kac cikio die sordu 13e 8dedim imkansiz ole cikamaz cikarsa kotu senin adina dedi makinen bozuktur dijitaller dogru olcmeybilir kndi aranizda doktorculuk oynamayin,bayilirsnz tansiyon hastasi olmaya faln nese kendi dr.nda olc dedi ciktk kndi dr.mda 13e 8cikti,dr.m 14 9kotunun iisidr dedi endiselenick bise yok falan aranizda tansiyon takibi yapan varmi szce hangisine inanmaliym
Benimde on yada on beş dakika sürdü ben bakmak isteyince ekranı döndürüp gösterdi hatta anlattı şuraşı kalbi burası midesi burnu falan diye elleriPeki ayrintiliniz nasil gecti bnm ole 10-15dkka anca surdu dr.kendinden fazlasyla emin pek bise anlatmadi hatta bn merak edip ekrana bakiodm ne anlicksnki dogunca napicksn faln dedi sinir oldum,bnmde 10cocugum yok senin icin siradan olabilir bnm icin ole degil adama brz sinirlendm keske burda olsaydida oda okuyabilseydi
Cd goturmuyorsun onlar cd veriyor. Vücut temizliğine özen gösterip gidersen iyi oluyor çünkü bazen vajinal muayene yapıyorlar detaylıda. Günü konusunda doktorun en iyisini biliyordur o zaman gel dediyse öyle git.19 da gitmiştim bendeİyi geceler sizler gitmişsinizdir diye soruyorumbu hafta detaylı ultrasona girecem sat a göre 18+5 oluyorum ultrason ölçümüne göre 19+5 erken dediler ama doktorum erken değil dedi böyle erken giden oldu mu üniversite hastanesine perinatoloğa gidecem
Giderken dikkat etmem gereken bişey var mı
Bide CD falan götürülüyormuş sanırım öyle mi
Ne olur cevapsız bırakmayın
Peki ayrintiliniz nasil gecti bnm ole 10-15dkka anca surdu dr.kendinden fazlasyla emin pek bise anlatmadi hatta bn merak edip ekrana bakiodm ne anlicksnki dogunca napicksn faln dedi sinir oldum,bnmde 10cocugum yok senin icin siradan olabilir bnm icin ole degil adama brz sinirlendm keske burda olsaydida oda okuyabilseydi
İyi geceler sizler gitmişsinizdir diye soruyorumbu hafta detaylı ultrasona girecem sat a göre 18+5 oluyorum ultrason ölçümüne göre 19+5 erken dediler ama doktorum erken değil dedi böyle erken giden oldu mu üniversite hastanesine perinatoloğa gidecem
Giderken dikkat etmem gereken bişey var mı
Bide CD falan götürülüyormuş sanırım öyle mi
Ne olur cevapsız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?