2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gelmiş geçmiş olsun canım dinlen evde kuzucuğunla sohbet te bol bol.

Ay geçmiş olsun canım ya.bu düşük tansiyon beni çok korkutuyor.allahtan sandalyede oturuyormuşsun.ayakta olsaydın daha sert düşebilirdin.bir daha olmaz inşallah tuzlu ayran iç tansiyonun düştüğünde.bol su tüket gün içinde.ayaklarını yüksek bir yere koy dinlen böyle zamanlarda.

Kizlar bgn ayrintili ultrasyonum vardi dr.a dedim ki ellerimde uyusma internette okuduum kdryla tansiyondan olabilir die yazio ewe tansiyon aleti aldm Kac cikio die sordu 13e 8dedim imkansiz ole cikamaz cikarsa kotu senin adina dedi makinen bozuktur dijitaller dogru olcmeybilir kndi aranizda doktorculuk oynamayin,bayilirsnz tansiyon hastasi olmaya faln nese kendi dr.nda olc dedi ciktk kndi dr.mda 13e 8cikti,dr.m 14 9kotunun iisidr dedi endiselenick bise yok falan aranizda tansiyon takibi yapan varmi szce hangisine inanmaliym

Ay Allaha Şükür benim kramp hic olmuyor desem yeridir.1 kere oldu gece uyurken.her dun maden suyu iciyorum ondan mi acaba?

Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda kaçıncı hafta da yapılıyor
Ben bugün yaptırdım canım 22+1 im. Hiç acımadı:)
Kızlar detaylı ultrason için İst-anadolu yakasında hangi hastane ve doktora gittiniz? Bende bu hafta gideceğim..
Canım ben ilkindede bundada koşuyolu medipol hastanesi Hakan bey e gittim. Çok memnun kaldım. Çünkğ ilkinde problemi ilk görüp doğru teşhisi koyan kendisiydi.

saol canım evet normalde de düşük tansiyonum hamilelikten dolayı daha bi düşük çok şükür iyiyiz normalde tuzu fazla tüketmem ama artık bol bol tuzlu ayran içeceğim

Gelmiş geçmiş olsun canım dinlen evde kuzucuğunla sohbet te bol bol.
tamam canım önerilerini dikkate alacağım:)ilgine tşk ederim Kilim ve tohum Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten zormuş bugün az kalsın bebeğimi kaybediodum o ince çizgideydik şükürler olsun ki bebeğim hayatta

benim bildigim 11/8 12/8 13/8 gayet normal efordan dolayi inip cikabilir yuksek tansiyon zararli ama bebegede anneyede

13/8 sınırda bir rakam ama el uyuşması bundan değildir.ya magnezyum kalsiyum gibi bir vitamin eksikliğinden olur ya da hamilelikten kaynaklı karpel tünel sendromu olabilir.

Canim dr dan dr a bakiyorum evde bakinca degisik cikiyor bir dusuk bir normal degisiyor cunku

Peki ayrintiliniz nasil gecti bnm ole 10-15dkka anca surdu dr.kendinden fazlasyla emin pek bise anlatmadi hatta bn merak edip ekrana bakiodm ne anlicksnki dogunca napicksn faln dedi sinir oldum,bnmde 10cocugum yok senin icin siradan olabilir bnm icin ole degil adama brz sinirlendm keske burda olsaydida oda okuyabilseydi

İyi geceler sizler gitmişsinizdir diye soruyorum bu hafta detaylı ultrasona girecem sat a göre 18+5 oluyorum ultrason ölçümüne göre 19+5 erken dediler ama doktorum erken değil dedi böyle erken giden oldu mu üniversite hastanesine perinatoloğa gidecem
Giderken dikkat etmem gereken bişey var mı
Bide CD falan götürülüyormuş sanırım öyle mi
Ne olur cevapsız bırakmayın

Benimde on yada on beş dakika sürdü ben bakmak isteyince ekranı döndürüp gösterdi hatta anlattı şuraşı kalbi burası midesi burnu falan diye elleri

Cd goturmuyorsun onlar cd veriyor. Vücut temizliğine özen gösterip gidersen iyi oluyor çünkü bazen vajinal muayene yapıyorlar detaylıda. Günü konusunda doktorun en iyisini biliyordur o zaman gel dediyse öyle git.19 da gitmiştim bende

Keşke yüzüne söyleseydin canımm bazı doktorlar ne kadar duygusuz hödük!! Keşke doktor olacaklarına manav olsalardı. Hıyarlık yapacaklarına hıyar satarlardı... Çok sinirleniyorum böylelerine..
Neyse bebişhin iyi olsunnn daaa.. Önemli olan o...
Benimki 40 dkya yakın sürdü, fazla soru sormayın dikkatim dağılmadan belli bir yol izlemek isterim dedi , gerekli yerlerde başta ve sonda açıklama yaptı sadece...

19+5 se 20. Haftan demektir... 19-23. Haftalar en ideal haftalar canım doktoruna güven...
Cd götürmedik , bana video verilmedi..
böyle bir uygulama varsa 50
Kuruşluk cdyi de verirler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…